Ei Moskeijaa Mellunmäkeen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei Moskeijaa Mellunmäkeen.

Vieras

#51 Re: Ei olisi eka kerta

30.12.2010 15:30

#3: - Ei olisi eka kerta 

 Miten niin keskeytetään?

Kenelle adressi oli tarkoitus viedä? Helsingin kaupungille?

Kaupungilla ei ole sanomista siihen, jos kiinteistön omistaja myy kiinteistönsä, jossa se on pitänyt ravintolaa, shiamuslimien Resalat-yhdistykselle, joka rakentaa siihen omalla kustannuksellaan kerhotilaa.

Kaupunkia asia liippaa korkeintaan rakennusvalvontaviraston kautta, sillä se hyväksyy toimitilan käyttötarkoituksen muutokset.

"Muslimintorjuntavirkamiestä" kaupungilla ei ole - eikä tule edes persujen vaalivoiton jälkeen.

Vieras

#52 Miksi virheellistä vihapropagandaa?

30.12.2010 15:47

#25: Hannu Torkkeli - #15 

 Miksi levitätte virheellisiin tietoihin perustuvaa vihapropagandaanne?

 

"Militanttinen aspekti kuuluu shiojen uskontoon."

Joka jotain väittää on vastuussa väitteensä todistamisesta.

Shialaiset eivät ole muslimeista väkivaltaisimpia. Itsemurhaiskut mm. Irakissa, Afganistanissa ja Gazassa ovat nimenomaan muslimien enemmistöä edustavien sunnimuslimien tekosia. Shialaiset ovat vähemmistö kaikkialla paitsi Iranissa ja eräillä alueilla Etelä-Libanonissa. Sunni on myös Osama bin Laden ja hänen kannattajansa.

Adressissa kerrotte myös shilaisten omista profeetoista. Sellaisia ei ole. Raamatun profeettojen lisäksi islamin profeetoista ylin on Muhammad. Tämän lisäksi ei shialaisilla ole omia profeettoja. Jos teillä on toista tietoa, tuokaa se tässä esiin ennen virheellisten väitteittenne esittämistä.

Väitteet asuntojen arvon laskusta moskeijan naapuruuden takia ovat itseään toteuttavia ennusteita, jotka toteutuvat vain jos samanmielisiänne asuu välittömässä naapurustossa. Fredrikinkadulla on Suomen vanhin moskeija eikä keskikaupungin asuntojen hinnat ole sen takia laskeneet.

"Siellä on usein myös muuta toimintaa, joista emme voi varmuudella poissulkea edes maatamme kohtaan suunniteltuja iskuja."

Tiedätkö, että perättömän syytöksen esittäminen on Suomen rikoslaissa rangaistavaa?

"Sen leviäminen on tavalla tai toisella estettävä..."

Onko tuo tulkittava väkivaltauhkaukseksi? Sekin on rikoslaissa rangaistavaa.

 

Tutkin mahdollisuuksia saada adressinne poistettavaksi laittomana ja laittomuuksiin yllyttävänä.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2010 15:57


Vieras

#54 Re: Miksi virheellistä vihapropagandaa?

30.12.2010 16:11

#52: Vieras - Miksi virheellistä vihapropagandaa? 

 Jos ei muuta tekemistä ole, niin ainahan sitä voi yrittää laittaa kapuloita tämänkin adressin rattaisiin. Mutta jos sille linjalle päättää lähteä, niin pitää olla valmis täystyöllisyyteen, sillä ei netistä adressit ihan heti lopu! Suomesta löytyy aina joku, joka kirjoittaa adressin ja parhaana päivänä useita. 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2010 16:25


Vieras

#56 Re: Re: Miksi virheellistä vihapropagandaa?

30.12.2010 17:15

#54: Vieras - Re: Miksi virheellistä vihapropagandaa? 

 Juuri näin. Ihan turhaa tulla tänne tärkeilemään. Emmehän me ole mitään rikollista tekemässä, jos emme halua moskeijaa keskuuteemme. Ihan nurinkuriseksi menneet asiat nykyään. Itsestään ja perheestään ei muka saisi pitää huoli. Meillä ei vielä ole muslimienemmistöä, vaikka siihen suuntaan ollaan jo menossa.

Hannu Torkkeli
Adressin tekijä

#57 Re: Miksi virheellistä vihapropagandaa?

30.12.2010 17:31

#52: Vieras - Miksi virheellistä vihapropagandaa? 

Helppo se on sieltä nimimerkin takaa huudella. Astu esille nimesi kanssa kuin mies vai oletko nainen? Haluan tietää kenen kanssa juttelen.

No, sinä saat harkintasi mukaan tietenkin tulkita asioita niin väärin kuin haluat. Tämä ei ole mikään viha-adressi, jollaista yrität siitä kirjoituksellasi saada. Asiat adressissa ovat yksinkertaisia. Me emme halua moskeijaa Mellunmäkeen.

Fredan moskeijan vertaaminen johonkin lähiöön tulevaan moskeijaan on pikkusieluisuutta. Niitä ja niiden aiheuttamia seurauksia ympäristöönsä tuskin voi verrata toisiinsa, pitäisi tuo sinullekin olla selvää. 

Ole hyvä ja tutki mahdollisuuksia poistaa adressi laittomana. Lupaan sinulle poistaa sen itse, jos se on laiton. Muussa tapauksessa saat vain niellä ylpeytesi, kiukkusi ja ihan mitä muuta vaan. Adressi on ja pysyy! Lisäksi, jos joku jo allekirjoittaneista haluaa poistattaa nimensä, niin poistan sen pyynnöstä. Minulle voi kirjoittaa osoitteeseen htork51(at)gmaildotcom ja tarkemmat tiedot hoidetaan ihan privaatisti, lain kirjaimen hyvässä hengessä. 

 

Hannu Torkkeli
Adressin tekijä

#58 HUOM. VIELÄ KERRAN

30.12.2010 17:57

Tälle palstalle on täysin turhaa lähettää islaminuskoa alentavia, vihaavia, herjaavia ym asiattomia viestejä. Ne tullaan varmuudella poistamaan.
Asiat saadaan parhaiten esille, kun muistetaan toimia ilman kiihkoa, mutta silti päättäväisesti ja lakia noudattamalla.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2010 18:07


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2010 18:13


järki käteen
Vieras

#61

30.12.2010 18:30

Ei kaksi erilaista uskontoa tule toimeen keskenään. Toinen uskonryhmä syrjäyttää aina toisen, tai ainakin aluksi tekee näiden olot huonoksi. Meillä on pitkä historia, joka todistaa sen, ettei kahdella erillä uskonnolla ole sijaa samassa yhteisössä. Ennen pitkää nousee mellakoita ja tappeluita kansanryhmien välillä, koska uskontoihin liittyvät erimielisyydet ja tavat aiheuttavat erimielisyyksiä arkielämässä. Vaikka olisit ateisti, niin islaminusko tulee vaikuttamaan myös sinun elämään, jos se ottaa vallan.
asukas
Vieras

#62 maksajana,taas

30.12.2010 19:03

Maksaako helsingin kaupunki tai joku islamilainen yhteisö  mahdollisen asunto-osakekiinteistöjen arvonalennuksen Kaunispääntiellä ja sen läheisyydessä johtuen islam-kulttuurikeskuksesta (vai mikä moskeija se nyt sitten lieneekään)?Kyllähän hintakehitystä voidaan seurata hyvinkin tarkkaan.Jos ei maksa niin tämä kulttuurikeskus saattaa tulla minulle suhteellisen kalliiksi kun asunnonvaihto oli mielessä.En todellakaan ole mielissäni moskeijasta naapurissani!

pekka sivonen
Vieras

#63 Liika on liikaa

30.12.2010 21:49

Emme saa ajautua tilanteeseen, jolloin on liian myöhäistä toimia tehokkaasti, jotta omat kansalaisemme voisivat asua rauhassa asuinalueillaan.
Vieras

#64 Re: Re: #15

30.12.2010 21:49

#32: xXx - Re: #15 

 Mitä Helsingin kaupungilla on tässä asiassa tekemistä? Kaupunki ei päätä saako yksityinen kiinteistönomistaja myydä kiinteistönsä toiselle omistajalle. Kyseessähän ei ollut kaupungin omistama tai rahoittama tila, kuten ei kaupunki rahoita sen tulevaakaan käyttöä.

Onko joku adressi kaupungille joskus estänyt jonkin kirkon rakentamista? Nythän ev.lut. seurakunta saa ufon näköisen kappelin keskelle Narinkkatoria. Mahtaa naapurikiinteistöjen arvo laskea sen takia?

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2010 21:55


Loco
Vieras

#66 muutos

30.12.2010 22:02

sen takiahan addressit ovat olemassa kun halutaan asioita muuttaa.. ei ihmiset vaan istu hiljaa ja hyväksy kaikkea mitä syötetään..jos asioihin halutaan muutos niin niihin pitää vaikuttaa PISTE

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2010 22:22


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

31.12.2010 15:45


Asioita seurannut
Vieras

#69 Muslimin ja muslimin ero

31.12.2010 18:25

Suomessa on asunut iät ja ajat islaminuskoisia tataareja. Niistä ei vain koskaan ole ollut mitään harmia. Ovat assimiloituneet suomalaiseen yhteiskuntaan, kuten Suomen juutalaisetkin. En oikein pysty mitenkään kuvittelemaan esimerkiksi Atik Ismailia terroristiksi. Lähi-idän, Afganistanin ja Somalian islamin tulkinta on kai sitten jotenkin erilaista. kaikkein pahimpia ovat kuitenkin meidän omat kotikutoiset käännynnäiset ja ultraymmärtäjät, jotka suvaitsevaisuudessaan eivät näe mitä maailmalla tapahtuu.
antti vaurio porista PERUSSUOMALAINEN K.
Vieras

#70 Turvallisuuden takia ei moskeijaa rakennetaaan.

31.12.2010 20:37

OMA TURVALLISUUS ON TÄRKEIN ASIA.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

31.12.2010 20:56


Ps. en ole rasisti
Vieras

#72 mites on

01.01.2011 02:09

Jos boikotoin rakentamista; keinolla millä hyvänsä, onko teidän tuki asiassa..?

Nooh vaikka ei oli niin boikotoin kuitenkin!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.01.2011 02:15


Hannu Torkkeli
Adressin tekijä

#74

01.01.2011 15:27

Kiitos kaikille allekirjoittaneille ja Hyvää Uutta Vuotta 2011.

Moskeijan paikka ei tule koskaan olla missään lähiössä Suomessa.
Tämä virhe on tehty jo naapurissa, Ruotsissa, jossa itse asuin 20 vuotta ja jossa on ajauduttu monenlaisiin yhteiskunnallisiin vaikeuksiin lähiöissä uskontoaan harrastavien muslimien johdosta, joten typeryyden kopioiminen täällä meillä ei ole mikään ylpeyden aihe. Se ei myöskään ole uskonnonvapaus-, tasa-arvo- eikä sananvapauskysymys. Typeryys on vain typeryyttä, josta saa vielä moni suomalainen perhe kärsiä, ellei asioita hoideta eritavalla kuin Ruotsissa.
p
Vieras

#75 Mitä tämähän on hyvä juttu

01.01.2011 16:20

Eks ne muslimit ois paljo helpompi hävittää jos ne kaikki kokoontuu sammaan paikkaan.