Israelin täytyy elää

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Israelin täytyy elää.

Juhani Starczewski
Jyväskylä

#51 Tässäpä tietoa Israelin tueksi-nettiadressista!

14.05.2009 22:15

TORSTAINA 14.5.2009:
JO 2.432 ALLEKIRJOITTANUTTA!
http://www.adressit.com/allekirjoitukset/israelin_tueksi/start/2400
Adressi Israelin tueksi!
http://www.adressit.com/israelin_tueksi
Tämä adressi on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat tukea Israelia ja seistä sen rinnalla ja levittää oikeaa tietoa Israelista!

Päivitys keskiviikkona 6.5.2009:

Lauantaina 24.1.2009 ojennettiin Israelin tueksi-nettiadressin ensimmäinen osa Israelin Suomen suurlähettiläs Avi Granotille Helsingissä. Ojentamishetkellä adressissa oli 1.605 nimeä.
Adressin luovutti adressin alulle laittaja Jyväskylän Suomi-Israel yhdistys ry:n puheenjohtaja Juhani Starczewski yhdessä Juha Ketolan kanssa.

Jatkoadressi - 1.606 - 2.347 = 742 nimeä - luovutettiin Israelin suurlähettiläälle sunnuntaina 3.5.2009 Israelin 61-vuotisitsenäisyyspäivän juhlassa Helsingissä.

Nimien keruu jatkuu edelleen ja tulevaisuudessa tullaan luovuttamaan jatkoadresseja sen mukaan kuin nimiä adressiin kertyy!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jos et enää jatkossa halua tällaisia viestejä, niin ilmoita – kiitos!
Tätä viestiä saa myös laittaa, jos haluat tukea Israelia ja toimintaamme – kiitos!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jyväskylän Suomi-Israel yhdistys ry:n kuulumisia

Lauantaina 10.1.2009 avasin Israelin tueksi-nettiadressin osoitteessa: http://www.adressit.com/israelin_tueksi . Adressissa on Roni Smolarin ja Juha Ketolan kirjoitukset. Adressin ensimmäisen - 1.605 nimeä - osan luovutin 24.1. Israelin suurlähettiläs Avi Granotille Helsingissä. Jatkoadressin, johon oli kertynyt 742 nimeä lisää eli yhteensä 2.347, luovutin Israelin valtion 61-vuotisitsenäisyysjuhlassa 3.5. Helsingissä, vieden samalla yhdistyksemme onnittelut ja tervehdyksen suurlähettiläälle. Nimien keruu netissä jatkuu edelleen ja sopivin väliajoin jatkoadressit toimitetaan suurlähettiläälle, joten käypä ilmaisemassa tukesi allekirjoituksen muodossa joko nimi näkyen tai Allekirjoittaja ei sallinut nimeään julkaistavan netissä - tunnuksella.

Yhdistyksen vanha hallitus kokoontui 21.1. suunnittelemaan vuoden toimintaa ja uusi hallitus järjestäytyi 23.4. Varapuheenjohtajaksi valittiin Marja Riitaoja, sihteerinä jatkaa Riitta Rantamaa ja rahastonhoitajana Hannu Rantamaa. Kaikille hallituksen jäsenille löytyi vastuutehtäviä, jotka tukevat ja verkostoivat yhdistyksen toimintaa.

Jyväskylän Yliopistossa työskentelee Tekesin rahoituksella professori Amir Averbuch. Tapasimme hänet ja ”isäntä”professori Pekka Neittaanmäen lounaan ja tutustumisen merkeissä. Tapaamiseen osallistuivat allekirjoittanut Terttu-vaimonsa kanssa sekä yhdistyksemme aktiivijäsen Markku Ikkala. http://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2008/02/tiedote-2008-02-27-12-14-39-396411/?searchterm=Amir%20Averbuch

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 18.2. Jyväskylän Sampo Pankin kokoustiloissa. Paikalla oli 44 jäsentä ja kuulijaa. Kokouksen alussa Pankki tarjosi pullakahvit ja mielenkiintoisen yritysesittelyn sijoituspäällikkö Suvi Karjaluodon toimesta. Esittelyn jälkeen pidettiin vuosikokous, jonka puheenjohtajana toimi Hannu Taipale ja sihteerinä Riitta Rantamaa. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Irene Lehtonummi ja Raija Peltonen. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen jo toiseksi vuodeksi Juhani Starczewski Jyväskylästä. Hallituksen jäseniksi valittiin uutena jyväskyläläinen Tuija Kuikka sekä erovuoroisina edelleen jatkamaan Irja Aittasalo ja Marja Riitaoja Jyväskylästä. Hallituksessa jatkavat Hannu ja Riitta Rantamaa Muuramesta sekä Raija Matilainen ja Marianne Vihtamäki Jyväskylästä. Illan päätteeksi lahtelainen emeritusprofessori Ranan Rimon piti erittäin mielenkiintoisen luennon: ”Israel eilen, tänään ja huomenna". Vähän yli tunnin kestäneen puheen jälkeen virisi vilkas keskustelu kommenttien ja kysymysten muodossa. Hyvä ystäväni - vapaa toimittaja ja kriitikko - Mirjami Asikainen kirjoitti jutun Rimonin puheesta.

Seder-ateria järjestettiin yhdistyksen jäsenten talkoovoimin kiirastorstai-iltana 9.4 Katriinan kasvisravintolassa. Mielenkiintoisen kolmituntisen aterian ohjasi Hannu Taipale. Aterialle osallistui 33 Pääsiäisen juhlijaa.

Israelilaisten laulujen iltaa vietimme 29.4. Israelin 61-vuotisitsenäisyyspäivän kunniaksi Pelastusarmeijan tiloissa. Yhdistyksemme jäsen Juhani Eriksson, pianisti Hannu Ala sekä lauluryhmä Stella vastasivat illan 20 yhteislaulusta sekä muusta hienosta musiikillisesta annista. Saara Eriksson luki myös runon Genesaretista sekä holocaustiin liittyvän koskettavan kertomuksen. Meitä oli paikalla 80 henkeä ja saimme laulaa sekä nauttia pöydän antimista mm. israelilaisia leivoksia väliajalla. Esillä oli niin ilmaista kuin ostettavaa Israel-materiaalia. Tukiadressiin ja syksyn retkelle tuli paljon uusia nimiä. Kunnon juhlassa oli myös arpajaiset ja muutenkin yleisö tuki tilaisuutta ja yhdistystä ruhtinaallisesti eli saimme kulut katettua ja varoja jäi myös tuleviin tarpeisiin. Suuren suosion saaneesta tapahtumasta pyritään tekemään jokakeväinen perinne. Alun perin lauluiltaidea sai alkunsa viime syksynä järjestetyltä sapattiaterialta, jossa tuli toiveita lauluillan järjestämisestä israelilaisten (yhteis)laulujen merkeissä.

Kesällä on tarkoitus tehdä kesäteatteriretki esimerkiksi Poriin, jossa esitetään Viulunsoittaja katolla ja retki Kletzmer-tapahtumaan.

Syksyn toimintaa:
Israel-muistojen ilta 18.9. klo 18.00 Muurarintie 9 kerhohuoneella. Tarjoilut nyyttäriperiaatteella. Ilmoittautumiset Juhanille 040 757 3537 tai juhani.starczewski@elisanet.fi .
Lehtimajanjuhlaa vietämme pe 2.10. klo 18 Jyväskylän kotitalousoppilaitoksella. Ilmoittautumiset Riitalle 050 385 0610 tai hr.rantamaa@windowslive.com .
Retki Helsingin juutalaiseen seurakuntaan ja Mannerheim-museoon tehdään su 25.10. Ilmoittautumiset Juhanille.
Selvitän myös Holocaust- näyttelyn saamista Jyväskylään. Tarkoitus on kysyä järjestelyihin mukaan myös muita Israel-toimijoita.

Seuraa yhdistyksemme kotisivua - www.elisanet.fi/juhani.starczewski/jyvaskylansuomi-israelry - josta näet tarkemmin yhdistyksemme toiminnasta!

Tiedoksi saattoi
Juhani Starczewski
puheenjohtaja
Jyväskylän Suomi-Israel yhdistys ry

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

25.10.2009 00:48


Harry Schumacher
Helsinki

#53 Jumalan kansa vaikka väkisin

07.12.2009 21:51

Niinpä niin. En ole kaikkia kommentteja lukenut, mutta onko seuraava jo esitetty: millainen Jumala antaa oikeuden sille, että Israel on todellakin käytännössä perustettu Palestiinan päälle?

Voi olla, että jokunen raketti tulisi lentämään silloinkin, jos YK (so. Kansainliitto) yhtä hövelisti antaisi Etelä-Suomen läänin (tai minkä tahansa läänin) vaikka ruotsalaisille, vieläpä niin, että ruotsalaiset ensin kieltäytyisivät Madagaskarista, hävyttömästi vain vaatien Etelä-Suomen lääniä.

Ehdottomasti en allekirjoita, ja irtisanoudun kaikesta mikä liittyy YK:hon ja Israeliin.
Terho Pelkonen
Riihimäki

#54 Olemisen oikeus on.

08.12.2009 12:19

Merkillisen fanaattisia ja asenteellisia Israelin vihaajia näkyy Suomessa ja jopa tällä palstalla, ei voi muuta sanoa. Kyllä pitäisi osata hävetä, jos olette edes keskiverto sivistyneitä. Ehkä sitten ei näin kohdallanne ole.
Terho
Juhani Starczewski
Jyväskylä

#55 Jyväskylän Suomi-Israel yhdistys ry tiedottaa:

13.12.2009 17:16

Kevät 2010:

Yhdistyksen vuosikokous lauantaina 13.2.2010

Jyväskylän Suomi-Israel yhdistys ry:n seuraava tapahtuma on
perjantaina 12.2.2010, jolloin pidämme sääntömääräisen vuosikokouksen.
Kokouksen yhteydessä luennoi varpaisjärveläinen arkeologi, kirjailija,
matkaopas ja yrittäjä ARIEL LIVSON aiheesta
"KUOLLEEN MEREN KIRJAKÄÄRÖJEN SALAISUUS AVAUTUU!"
Luennon jälkeen keskustelemme ja ideoimme yhdistyksen Israelin matkaa,
joka toteutuu vuonna 2011 viikolla 9 - la 26.2-su 6.3.2010 -
joka on talvilomaviikko ainakin Keski-Suomessa!

Sinulla on NYT mahdollisuus tilata Arielin kirjakaupoissa loppuunmyyty kirja ISRAEL-LUVATTU MAA
häneltä suoraan postitse 39,00 hintaan. Jos haluat kirjan halvemmalla, niin ilmoita siitä minulle,
niin tilaan kirjoja köntässä, jolloin hinta on huomattavasti halvempi.

Israel - luvattu maa on jännittävä matkakertomus läpi Raamatun historian ja
alusta loppuun täynnä yllätyksiä. Kirja on elävä,
silminnäkijän kuvaus maailmanhistoriaa muuttaneista menneistä tapahtumista.
Lukijaa opastetaan eri aikakausien todisteiden ja
tosiasioiden äärelle oivaltamaan Raamatun hätkähdyttävää todellisuutta!

Kirjoittaja Ariel Livson (synt. v. 1948) on asunut Israelissa 20 vuoden ajan.
Hän opiskeli vuosina 1971-1975 Heprealaisessa Yliopistossa Jerusalemissa arkeologiaa.
Livson on ottanut osaa kaivauksiin Megidossa, Negevissä ja Siinailla.
Työskennellessään Israelin Museoviraston palveluksessa Jerusalemissa vuonna 1975
Ariel Livson restauroi matkailijoillekin tunnetut Nehemian ja
jebusilaisten muurit Daavidin Jerusalemissa lähellä Giihonin lähdettä ja
teki tutkimuksia ensimmäisen temppelin aikaisissa hautaluolissa Jaffa-portin luona.

-------------------------------------------------------------------------------

Ainutlaatuinen erikoisnäyttely Holocaustista
"Exodus -juutalaisen kansan historiaa"

Jyväskylässä sunnuntai 14.3 - perjantai 19.3.2010
Jyväskylän Keskusseurakuntatalolla Yliopistonkatu 12!
Näyttely avoinna sunnuntaina 14.3, maanantaina 15.3 ja keskiviikkona 17.3 klo 9-21,
tiistaina 16.3, torstaina 18.3 ja perjantaina 19.3 klo 9-17.

Näyttelyn avajaiset maanantaina 15.3 klo 18.

Suuntaamme kutsun myös Jyväskylän yläkouluihin ja lukioihin
ensisijaisesti historian opetuksen osana ja toissijaisesti uskonnon opetuksen tms. osana.
Opetushallituksesta saa kirjaa
http://db3.oph.fi/verkkokauppa/tiedot.asp?tuotenumero=1421002
Stéphane Bruchfeld, Paul A. Levine; Suomea koskeva luku: Jukka Hartikainen
Kertokaa siitä lapsillenne
Kirja juutalaisten joukkotuhosta Euroopassa 1933-1945 128 s.
Tuotanto: Opetushallitus 2001 3.s painos 2008
Tuotenumero: 1421002, ISBN 978-952-13-1056-0 17,50
Kirjaa käytetään kouluissa joko opetuksen taustamateriaalina tai suoraan oppikirjana.

Jos järjestösi, organisaatiosi on kiinnostunut tulemaan mukaan näyttelyn järjestäjätahoihin , niin ota yhteyttä!

Näyttelyn järjestäjätahot 8.12.2009

Jyväskylän seurakunta http://rakenneuudistus.jklmaasrk.fi/
- yhteyshenkilö Arto Viitala, 0400 540 490, arto.viitala@evl.fi
Holocaust-näyttelyn tukiyhdistys ry http://www.kotiposti.net/ahonenjo/
- yhteyshenkilö Jorma K. Ahonen, 040 519 5377, holocaust@kolumbus.fi
Jyväskylän Suomi-Israel yhdistys ry http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/jyvaskylansuomi-israelry
- yhteyshenkilö Juhani Starczewski, 040 757 3537, juhani.starczewski@elisanet.fi
Jyväskylän Helluntaiseurakunta http://www.jklhelluntaisrk.fi/
- yhteyshenkilö Vesa Pylvänäinen, 050 409 9172, vesa.pylvanainen@jklhelluntaisrk.fi
Jyväskylän Vapaaseurakunta http://www.vapaaseurakunta.fi/
- yhteyshenkilö Jukka Vettenniemi, vettenniemi@webinfo.fi , 040 701 0054
Vaajakosken baptistiseurakunta http://www.baptisti.fi/vaajakoski/
- yhteyshenkilö Aarno Malin, 050 493 5300, aarno.malin@baptisti.fi
ICEJ http://icej.fi/

-------------------------------------------------------------------------------

Israelin 62-vuotisitsenäisyyspäivä
Jom ha‘Atsmaut – Israelin itsenäisyyspäivä 5. Ijjar • 19.04.2010
Päivän tiimoilta järjestetään kulttuuritapahtuma
– tarkemmin ohjelmasta ja ajankohdasta myöhemmin –
seuraa tätä sivua, johon tietoja päivitetään, kun järjestelyt edistyvät!

-------------------------------------------------------------------------------

Lauantaina 2.10.2010 yhdistys järjestää - yleisön pyynnöstä - retken Helsingin juutalaiseen seurakuntaan,
jossa osallistumme synagoogan jumalanpalvelukseen.
Retkeen liittyy myös muuta ohjelmaa, joka tarkentuu myöhemmin, kuten aikataulukin - seuraa asian etenemistä!
Tiedustelut ja ilmoittautumiset Juhanille / 040 757 3537 / juhani.starczewski@elisanet.fi

-------------------------------------------------------------------------------

Syksyllä 2010 yhdistys järjestää juhla-aterian teemana jokin juutalainen juhla.
Tapahtuma tarkentuu myöhemmin, kuten aikataulukin - seuraa asian etenemistä!

-------------------------------------------------------------------------------

Kevät 2011:

Yhdistyksemme järjestää matkan Israeliin 2011 koulujen talviloman - la 26.2-su 6.3.2011 - aikoihin.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset Juhanille / 040 757 3537 / juhani.starczewski@elisanet.fi
Juhani Starczewski
Jyväskylä

#56 Adressi Israelin tueksi!

13.12.2009 17:26

http://www.adressit.com/israelin_tueksi

Tämä adressi on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat tukea Israelia ja seistä sen rinnalla ja levittää oikeaa tietoa Israelista!

Päivitys lauantaina 12.12.2009:

Nimien keruu jatkuu edelleen ja tulevaisuudessa tullaan luovuttamaan jatkoadresseja sen mukaan kuin nimiä adressiin kertyy.
La 12.12.2009 mennessä on tullut lisää 729 nimeä eli yhteensä 3.407 nimeä!!!

Allekirjoittaneita on 263:sta Suomen kunnasta (75,6%), vielä on 85 (24,4%)kuntaa, joista ei ole allekirjoitusta.
Suomessa on tällä hetkellä 348 kuntaa.

Lauantaina 24.1.2009 luovutettiin Israelin tueksi-nettiadressin ensimmäinen osa Israelin Suomen suurlähettiläs Avi Granotille Helsingissä. Ojentamishetkellä adressissa oli 1.605 nimeä. Adressin luovutti adressin alullelaittaja Jyväskylän Suomi-Israel yhdistys ry:n puheenjohtaja Juhani Starczewski yhdessä Juha Ketolan kanssa ICEJ:n 25-vuotisjuhlan juhlakahvien aikana Johanneksen kirkon seurakuntasalissa.

Jatkoadressin - 1.606 - 2.347 = 742 nimeä - allekirjoittanut luovutti Israelin suurlähettiläälle sunnuntaina 3.5.2009 Israelin 61-vuotisitsenäisyyspäivän juhlan yhteydessä Helsingissä Savoy-teatterissa.

Sunnuntaina 25.10.2009 allekirjoittanut luovutti nimet numerosta 2.348 numeroon 2678 eli 330 uutta nimeä Israelin suurlähettiläs Avi Granotille Israel-ystävyystoimikunnan 12 jäsenjärjestön järjestämässä Israel-ystävyysjuhlassa Helsingin Vanhassa kirkossa Lönnrotinkadulla.
jussi kinnari
kokkola

#57 aaaa

06.03.2010 05:13

@terho pelkonen isreael on nykyään pahempi ihmisoikeuksien rikkoja kuin kiina, jossa ei tapeta joka kuukausi satoja tai kymmeniä vähemmistojen siviili edustajia, vie se keskivertosivistynyisyytes vittuun täällä on sivistymättömiä jotka vihaavat sivistyneitä naisten ja lasten tappajia
Jaakko Happonen
Espoo

#58 Tue Israelia matkustamalla Israelin maahan

12.03.2010 14:03

Tässä lisätietoja matkasta 8. – 22.9.2010: Kaikkien kansojen Jerusalemin rukouskonferenssi ja muurinvartijoiden Israel kiertue. Se on kahden viikon erilainen Israel-matka: rukousta, ylistystä ja Sanan kuulemista. Rosh HaShana (Israelin uusivuosi) ja Jom Kippur (sovituspäivä, vuoden suurin juhla Israelissa) ovat matkan aikana, ja niitäkin juhlitaan. Kymmenen ensimmäistä päivää on rukouskonferenssia Ramat Rachel –hotellissa. Tänä aikana on yksi kokopäiväretki ja kolme puolipäiväretkeä Jerusalemiin sekä lähialueille. Me suomalaiset kokoonnumme iltapäivisin kello 14 – 16 rukoustorniin laulamaan, rukoilemaan ja jakamaan toisillemme.

Viimeiset kolme päivää kierretään Israelia busseilla ja rukoillaan eri paikoissa matkan varrella nähtävyyksillä vierailemista unohtamatta. Matka päättyy ylelliseen Dan Panorama hotelliin Tel Avivissa, mistä on kuljetus lentokentälle.

Rukouskonferenssiin odotetaan yli kahtatuhatta osanottajaa 150 kansakunnasta. Jeesukseen uskominen yhdistää meidät toisiimme, vaikka olisi kielivaikeuksiakin. Konferenssiohjelma tulkataan suomeksi, pääsalin osalta simultaanitulkkauksella (lisämaksu kuulokkeista on nimellinen summa koko ajalta).

Ilmoittautumislomakkeessa sivulta www.sananjarunontuoksua.fi -> Matkat on hinnat euroina. Kaikki retket ja kuljetukset Israelissa sisäänpääsymaksuineen kuuluvat hintaan, samoin kuin runsaat aamiaiset ja päivälliset. Jos on kysymyksiä, soita 050 537 5065 (Jaakob). Täytä vain ilmoittautumislomake ja maksa etumaksu viitteellä 42 tilille Aabrahamin pyhät lapset ry, 440520-275080 niin olet mukana. Lennot järjestetään sitten kesällä, hinta-arvio lennoille on alle 400 euroa.

Luuk. 24:52–53: Ja he kumarsivat häntä ja palasivat Jerusalemiin suuresti iloiten. Ja he olivat alati pyhäkössä ja ylistivät Jumalaa.

Katso myös ohjelma, jota saamme Herran armosta olla tekemässä: Sanan ja runon tuoksua, TV7 kanavalla torstaisin klo 18:30. Uusinnat perjantaiaamupäivisin kello 10:00.

Voit katsoa tapahtumaa esittelevän suomenkielisen videon tästä: http://www.archive.org/details/JHOPFANANCJ2010/

Siunausterveisin,

Jaakob ja Auli
050 537 5065
www.sananjarunontuoksua.fi
matkat@sananjarunontuoksua.fi
Eero Vuorela
VANTAA

#59 En pidä rasismista, oli se sitten apartheid tai sionismi merkkistä...

03.06.2010 00:35

Jutalaiset kuvittelevat olevansa itse luomansa Jumalan omaisuuskansa ja tämän päivän juutalaisviha johtuu pääasiassa Sionisti-Rasistisen Israelin kansalaisten, terroristijärjestö IDF:n ja hallituksen teoista.

Israelista ammutaan Gazaan jatkuvasti ohjuksia, pahimpina päivinä jopa satoja. Siviiliuhreja on paljon.

Kun Suomeen hyökättiin, Suomen oli oikeutettua puolustaa itseään. Kun Palestiinaan alkoi tulvia muualta maailmasta siirtomaaisännän tavoin käyttäytyviä juutalaisia niin totta kai Palestiinan alkuperäisväestöllä on oikeus puolustautua.

Jos olet kanssamme samaa mieltä siitä, että Israelin täytyy elää muiden ihmisarvoa kunnioittaen et kirjoita nimesi adressiin ja et rukoile Sionisti-Rasistisen Israelin puolesta.

Fatman Tobago

#60 Re: pelimerkit sekaisin

29.09.2010 21:43

Olen aivan samaa mieltä kanssasi Malla! Tuntuu vain siltä, ettei näillä sivuilla kannata edes yrittää puhua asiaa näiden kiihkomielisten Israel-fanien keskellä. No maailmaan mahtuu mölinää.

Vieras

#61 Objektiivinen

26.10.2010 15:52

#28: Mikko Saari -  Raamatusta löytyy objektiivinen totuus tähänkin Isr.-palest.asiaan,esim 1Moos.15:18,21:12 ja kokoRaamatusta.Se on mielenkiintoinen kirja!Tervemenoa Raamatun äärelle!

 

Jaakob Israel
Vieras

#62 Taas matkalle!

23.02.2011 12:31

Tässä tietoja matkasta Israeliin 28.9.-12.10.2011: Kaikkien kansojen Jerusalemin rukouskonferenssi ja muurinvartijoiden Israel kiertue. Matkan päätarkoitus on rukoilla Israelin ja kansakuntien puolesta. Kun lähetyskäsky ja Sana leviävät Jerusalemista kaikkiin kansakuntiin, heräävät ne rukouksen voimasta rukoilemaan Israelin ja toisten kansakuntien puolesta. Näin Sana saadaan takaisin Jerusalemiin messiaanisena herätyksenä Israelissa. Valmistetaan tietä Kunnian Kuninkaalle!

Rukouskonferenssimatka on kahden viikon erilainen Israel-matka: rukousta, ylistystä ja Sanan kuulemista. Rosh HaShana (uusivuosi) ja Jom Kippur (sovituspäivä) ovat matkan aikana, ja niitäkin juhlitaan. Kymmenen ensimmäistä päivää on rukouskonferenssia Ramat Rachel –hotellissa. Siellä on kuuluisia puhujia ja nimekkäitä ylistäjiä, katso yllä oleva esite. Tänä aikana on yksi kokopäiväretki ja kaksi puolipäiväretkeä Jerusalemiin sekä lähialueille (Beetlehem, Jeriko ja Kuollut meri). Me suomalaiset kokoonnumme aina iltapäivisin kello 14 – 16 rukoustorniin laulamaan, rukoilemaan ja jakamaan toisillemme.

Viimeiset kolme päivää kierretään Israelia busseilla ja rukoillaan eri paikoissa ja Israelin rajoilla, matkan varrella nähtävyyksillä vierailemista unohtamatta. Tavataan myös messiaanisia ja arabi paikallisseurakuntia. Matka päättyy suureen loppujuhlailtaan ylellisessä Dan Panorama hotellissa Tel Avivissa, mistä on seuraavana päivänä bussikuljetukset lentokentälle.

Rukouskonferenssiin odotetaan noin kahtatuhatta osanottajaa sadastaviidestäkymmenestä kansakunnasta. Jeesukseen uskominen yhdistää meidät toisiimme, vaikka olisi vähän kielivaikeuksiakin. Konferenssiohjelma tulkataan suomeksi, pääsalin osalta simultaanitulkkauksella kello 10 – 22 (lisämaksu kuulokkeista nimellinen summa koko ajalta).

Ilmoittautumislomakkeissa on hinnat euroina. Kaikki retket ja kuljetukset Israelissa sekä sisäänpääsymaksut kuuluvat hintaan, samoin kuin runsaat aamiaiset ja päivälliset. Jos on kysymyksiä, soita 050 537 5065 (Jaakob) tai 044 513 1798 (Auli). Täytä vain ilmoittautumislomake ja maksa etumaksu viitteellä 42 tilille Aabrahamin pyhät lapset ry, 440520-275080 niin olet mukana. Lennot järjestetään sitten kesällä, ilmeisesti Toiviomatkojen kautta, hinta-arvio lennoille on noin 500 euroa (tai noin 600 euroa suorilla Finnairin lennoilla).

Luuk. 24:52–53: Ja he kumarsivat häntä ja palasivat Jerusalemiin suuresti iloiten. Ja he olivat alati pyhäkössä ja ylistivät Jumalaa.

Katso myös ohjelma, jota saamme Herran armosta olla tekemässä: Sanan ja runon tuoksua, TV7 kanavalla torstaisin klo 18:30. Uusinnat perjantaiaamupäivisin kello 10:00. Joka viikko uusi jakso!

Voit katsoa tapahtumaa esittelevän suomenkielisen videon tästä: www.archive.org/details/AllNationsConvocationJerusalemAndWatchmensTour2010
Tiedoksi:
Vieras

#63 Lehtimajanjuhlat 2011 Jerusalemissa

29.04.2011 14:38

Jyväskylän Suomi-Israel -yhdistys ry järjestää matkan Lehtimajanjuhlille
keskiviikko 12.10.- keskiviikko 19.10.2011
syysloma viikko 42: la 15.10. - su 23.10.11 esim. Jyväskylä (Keski-Suomi),
Tampere (Pirkanmaa), Kuopio (Pohjois-Savo) , Joensuu (Pohjois-Karjala)
syysloma to 13.10. - su 16.10.11 .Helsinki, Espoo, Vantaa
Lähde mukaan lehtimajanjuhlille Jerusalemiin!

Lehtimajanjuhla on ainoa Raamatun juhlista, jolloin sekä juutalaisia että muukalaisia kehotetaan tulemaan Herran eteen Jerusalemiin.
Psalmi 87: Jerusalem, kaikkien Herran omien yhteinen äiti.
http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1933,38/Ps.87.html
http://www.koivuniemi.com/cgi-bin/raamattuhaku?kirjat=kr&hakuehto=Jerusalem

Juhlien seminaareissa ja iltatilaisuuksissa koettava voimakas Pyhän Hengen läsnäolo ja vahva sanan julistus ravitsevat ja ilahduttavat tuhatpäistä juhlijajoukkoa vuodesta toiseen. Jälleen juhlille odotetaan tuhansia kristittyjä lähes sadasta eri maasta.

Lehtimajanjuhlien alustava ohjelma: (Muutokset mahdollisia)

Keskiviikko 12.10.
Lähtö Malevin lennolla Helsingistä klo 16.40 Budapest klo 18.05
Lähtöselvitys aukeaa kaksi tuntia ennen eli klo 14.40:
http://www.finnair.fi/finnaircom/wps/portal/finnair/travel/check-in/check-in-desks/fi_FI
MA 747 12 LOKAKUU HEL BUD 16.40 18.05
Kiertoajelu Budapestissa 45 euroa
Jatkolento Budapestista klo 23.35 Tel Aviviin Ben Gurionin lentokentälle perillä klo 02.45+1 : MA /BUD2B TLV 3 2335 0245+1
MA 214 12 LOKAKUU BUD TLV 23.35 02.45+1

Torstai 13.10.
Pieni retki Jerusalemissa tms. Lehtimajanjuhlien avajaisjuhla

Perjantai 14.10.
Lehtimajanjuhlien aamuseminaarit Jerusalemissa, Ein Gedin mineraalikylpylä, kelluntaa Kuolleessa meressä,
erämaajuhla Ein Gedissä .

Lauantai 15.10.
Retki Jerusalemissa tms. ja Lehtimajanjuhlien iltajuhla

Sunnuntai 16.10.
Lehtimajanjuhlien aamuseminaarit ja iltajuhla

Maanantai 17.10.
Lehtimajanjuhlien aamuseminaarit ja iltajuhla

Tiistai 18.10.
Lehtimajanjuhlien aamuseminaarit ja päätösjuhla

(Tilaisuudet ovat Jerusalemin konferenssikeskuksessa (ICCJ) mikäli ei toisin mainita.)

Keskiviikko 19.10
Paluulento Ben Gurionilta klo 13.30 Budapestissa klo 16.55
MA 211 19 LOKAKUU TLV BUD 13.30 16.55
Jatkolento Budapestista klo 18.50 on perillä Helsingissä klo 22.10
MA 744 19 LOKAKUU BUD HEL 18.50 22.10

Vastuullinen matkanjärjestäjä Kinneret Tours
http://www.kinnerettours.fi/

Matkan järjestäjä Jyväskylän Suomi-Israel -yhdistys ry
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/jyvaskylansuomi-israelry.htm

Matkanjohtajana yhdistyksen puheenjohtaja Juhani Starczewski
+358 40 757 3537, jyvaskyla@suomi-israel.fi
Ilmoittautuminen 5.7. 2011 mennessä!
Matkapaketin hinta - lennot, hotelli puolihoidolla, retket - noin 1.470,-
Menomatkalla vapaaehtoinen kiertoajelu Budapestissa = 45,-
Varattuasi matkan Juhanilta, ilmoitan tietosi ICEJ:n Suomen osaston toimistolle ja sinulta laskutetaan
lehtimajanjuhlapaketti, jonka hinta on 350 €/ aikuinen ja 135 €/ 6-16v.
Juhlapaketin lunastamalla olet oikeutettu osallistumaan juhlien
aamuseminaareihin, iltajuhliin, erämaajuhlaan sekä Jerusalem-marssille.
Matkan hinnasta, lennoista yms. voit kysyä lisää Juhanilta!

Lapsialennukset
Aikuisen seurassa matkustavasta 0- 2 -vuotiaasta lapsesta maksetaan 80 euroa toimistokuluja, lapselle ei varata omaa lentopaikkaa. Lapsen matkatavarat tulee sisältyä aikuisen matkatavaran painoon. Alle kaksivuotiaan mahdolliset majoitus- ja ruokailukustannukset maksetaan suoraan hotelliin, koska eri hotelleilla on oma veloituskäytäntönsä.
2 – 11 – vuotiaiden alennus Israel-paketista on noin 170 euroa, kun yöpyminen on kahden aikuisen seurassa lisävuoteella. Vain poikkeustapauksissa on mahdollista sijoittaa kaksi lisävuodetta samaan huoneeseen. Myös lennosta on lentoyhtiön alennus, joka on tällä hetkellä keskimäärin 100 euroa.

"Mutta seitsemännen kuukauden viidentenätoista päivänä, kun te olette korjanneet maan sadon, viettäkää Herran juhlaa seitsemän päivää; ensimmäinen päivä on levon päivä, ja kahdeksas päivä on myös levon päivä. Ensimmäisenä päivänä ottakaa ihania hedelmiä puista, palmunoksia..." (3.Moos.23:39-40).

"Niin he huomasivat lakiin kirjoitetun, että Herra oli Mooseksen kautta käskenyt israelilaisia asumaan lehtimajoissa juhlan aikana seitsemännessä kuussa, ja että kaikissa heidän kaupungeissaan ja Jerusalemissa oli julistettava ja kuulutettava näin: 'Menkää vuorille ja tuokaa öljypuun lehviä tai metsäöljypuun lehviä sekä myrtin, palmu­puun ja muiden tuuheiden puiden lehviä, ja tehkää lehtimajoja, niin kuin on säädetty'. Ja kansa meni ja toi niitä ja teki itselleen lehtimajoja kukin katollensa ja pihoihinsa ja Jumalan temppelin esipihoihin sekä Vesiportin aukealle ja Efraimin portin aukealle. Ja koko seurakunta, kaikki vankeudesta palanneet, tekivät lehtimajoja ja asuivat lehtimajois­sa. Sillä aina Joosuan, Nuunin pojan, ajoista siihen päivään saakka eivät israelilaiset olleet niin tehneet. Ja vallitsi hyvin suuri ilo. Ja Jumalan lain kirjaa luettiin joka päivä, ensimmäisestä päivästä viimeiseen saakka. Ja he viettivät juhlaa seitsemän päivää, ja kahdeksantena päivänä pidettiin juhlakokous säädetyllä tavalla" (Neh.8:14-18).

Hakuehdolla lehtimaja löytyi 11 jaetta:
http://www.koivuniemi.com/cgi-bin/raamattuhaku?kirjat=kr&hakuehto=lehtimaja

Vieras

#64 Re: Tue Israelia matkustamalla Israelin maahan

03.06.2011 18:24


Vieras

#65

19.02.2014 11:34

Shalom!

Vieras

#66

11.09.2014 19:37

Suurkiitos adressin tekijoille tuesta ja rohkeudestanne. Long live Israel! Eläköön Israel! ДА ЗДРАВСТВУЕТ ИЗРАИЛЬ!     עם ישראל חי


Vieras

#67 Re: Tue Israelia matkustamalla Israelin maahan

04.04.2015 15:02


Vieras

#68 Re: En pidä rasismista, oli se sitten apartheid tai sionismi merkkistä...

11.10.2019 22:50

#59: Eero Vuorela - En pidä rasismista, oli se sitten apartheid tai sionismi merkkistä... 

MEE NUSSII PALESTIINAN HOMOJAS P´ÉRSEESEEN VÍTUN HINTTI

 

T:FDL N RASISTI SIIVEN ANTI ISLAMIITTI

*

ISRAEK RULER


Vieras

#69

11.10.2019 22:51

MEIKÄ AINAKI TUKEE ISRAELIN APARDHEID POLITIIKKAA KOSKA ISRAEL TAPPAA NIIN PALJION ISLAMISTI HOMO HINTENDO HINTTARI HOMOSTELIJOITA

*

!!FDL!!


Vieras

#70

11.10.2019 22:54

RASISMI ON KIVAA!!

*

KAIKKI ISLAMISTIT PITÄÄ TAPPAA!!