Lomamatkojen järjestäminen Turkkiin lopetettava!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lomamatkojen järjestäminen Turkkiin lopetettava!.

Pienempää ääntä kiitos

#1 Lopettakaa sotapropaganda

01.02.2015 18:29

Lopettakaa muslimien vastaisen sotapropagandan lietsominen. Tämä on ihan törkeää että suunnitellaan matkustusoikeuden rajoittamista. Mitä pirua se teille kuuluu minne ihmiset matkustaa. Jokainen päättää itse omilla rahoillaan minne menee.

Kruununaktivistihihhulit!

Jukka Ketonen
Adressin tekijä

#2 Re: Lopettakaa sotapropaganda

01.02.2015 18:34

#1: Pienempää ääntä kiitos - Lopettakaa sotapropaganda 

 Kiitos kommentistasi. Tässä ei ole kyse matkustuskiellosta, vaan siitä, että matkatoimistot lopettaisivat tarjoamasta lomamatkoja Turkkiin. Mikäli sinä et näe mitään vikaa siinä, että Turkki ei estele jihadistien liikkumista, niin se on sinun asiasi. Missä kohtaa tätä adressia mainittiin muslimit? Muslimit ovat aivan eri juttu kuin Isis-jihadistit. Kaikki keinot, joilla voidaan painostaa Turkin hallitusta ryhtymään toimeen terrorismin torjumiseksi, ovat tärkeitä. Jos et ole samaa mieltä, niin ole ihan vapaasti eri mieltä.

Folio Hattu

#3 Spede-show

01.02.2015 19:00

Priceless! En tiedä, miten päin pitäisi olla. Ihan tosissanneko pyritte vaikuttamaan KAIKKIEN matkatoimistojen bisnes-strategisiin ratkaisuihin? Luuletteko tosissanne, toistan: luuletteko TOSISSANNE, että matkailualan ratkaisuihin tekee hitonkaan vaikutusta joidenkin propellihattujen halvalla laadittu pelonlietsontakampanja? Ei pojat, ei.. ei näitä hommia näin hoideta :D

Goodbye

#4 Re: Re: Lopettakaa sotapropaganda

01.02.2015 19:09

#2: Jukka Ketonen - Re: Lopettakaa sotapropaganda 

 Eikö teitä voisi lähettää ISIS:ille? Päästäisiin tästä aktivistiongelmasta ja kustannuksetkin olisivat roimasti säästön puolella. Muutaman foliohatun verran vähemmän ongelmia.

Häiriköt

#5 Re: Re: Re: Lopettakaa sotapropaganda

01.02.2015 19:10

#4: Goodbye - Re: Re: Lopettakaa sotapropaganda 

 Lähetän adressisi Turkin suurlähetystölle tiedoksi. Voit sitten selittää heille, jos haluat itse jostain syystä matkustaa Turkkiin jatkossa, että mitä varten olet sinne menossa.

Jukka Ketonen
Adressin tekijä

#6 Re: Re: Re: Re: Lopettakaa sotapropaganda

01.02.2015 19:37

#5: Häiriköt - Re: Re: Re: Lopettakaa sotapropaganda 

 Kiitos avustasi. Kissan pöydälle nostaminen onkin tärkeä asia. 

Tähän mennessä asiasta ei olekaan Suomessa puhuttu. On olennaisen tärkeää että Suomen hallituskin ottaisi asiaan jonkinlaista kantaa.  Siis Turkin toimettomuuteen jihadistien suhteen. 

Kaikkea sitä näkee.

#7 Re: Re: Re: Re: Re: Lopettakaa sotapropaganda

01.02.2015 20:21

#6: Jukka Ketonen - Re: Re: Re: Re: Lopettakaa sotapropaganda 

 Ei Suomen hallitus ole internetissä, enkä aio sietää sitä, että matkustat Turkkiin ja edustat siellä Suomea. Mikä luulet olevasi, mielipiteesi voit pitää itselläsi, jos et ihan hullu ole.

Kai muistat nyt ettet matkusta Turkkiin, sinne menevät käyvät lomalla. 

Kruunun aktivisti

#8 Ihan sekopää

01.02.2015 20:24

Selitä ensin Ketonen, mitä Turkin asiat kuuluvat Tiitisen kuvausryhmälle ja mene sitten vauhkoamaan jollekin etniseltä taustaltaan, äidinkielenään suomea puhuvalle kansanedustajalle tuosta päähänpistostasi.

 

 

Jukka Ketonen
Adressin tekijä

#9 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lopettakaa sotapropaganda

02.02.2015 06:16

#7: Kaikkea sitä näkee. - Re: Re: Re: Re: Re: Lopettakaa sotapropaganda 

Kiitos kommentistasi. Minua ei kiinnosta mitä sinä siedät ja mitä et. Suomessa on edelleen käsittääkseni sananvapaus, ja aion jatkossakin käyttää oikeuttani siihen.
Mitä tulee kysymykseesi "mikä luulet olevasi?", en luule olevani mitään. OLEN maamme asioista huolissaan oleva ihminen.
Allekirjoituksista päätellen, huolestuneita "hulluja" on näköjään muitakin. Toivottavasti muitakin mielestäsi "hulluja" ilmestyy allekirjoittamaan tämä adressin.
Ja muista toki jakaa adressia eteenpäin. Mitä enemmän se saa huomiota, sitä parempi. On erittäin tärkeää, että avoin keskustelu näistä vaikeista aiheista nousee esille.

Hevosen kyrpa

#10 Hevosen kyrpa

03.02.2015 16:42

Hevosen kyrpa