Adressi Koulukiusaamista Vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Koulukiusaamista Vastaan.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.12.2009 18:20


Matti Jortikka
Perseenreikä

#127

07.01.2010 17:49

Et vissiinkään viittiny lukea koko adressia loppuun, taikka selaamaan sivustoa ennen kun rupesit kirjoittamaan?

"Tämä adressi tullaan luovuttamaan/lähettämään, kun adressissa on tarpeeksi nimiä, mm. Opetusministeri Henna Virkkuselle sekä Oikeusministeri Tuija Braxille."

Tutki asiat läpi ennen kuin alat tekemään pelleä itsestäsi?

Liisa Karhunen
Siilinjärvi

#128 Kiusaajat syyniin

07.01.2010 18:05

Isoissa kouluissa kiusaaminen on paljon yleisempää kuin pienissä kouluissa. Opettajilla ei välttämättä ole voimavaroja tai uskallusta puuttua tilanteisiin joissa on mukana väkivaltaa. Omasta mielestäni kiusaajille tulisi asettaa kovempia rangaistuksia teoistaan. Mitkään jälki-istunnot eivät todellakaan auta. Sakkoja, koulusta erottamista ja vaikka huostaanotto toiselle paikkakunnalle, ellei muu auta. Olen itse ollut koko tarha-ja peruskoulu ajan kiusattu ja saanut nähdä ihan riittävästi opettajien silmien ummistelua.
Henna Kivikoski
Pieksämäki

#129

26.03.2010 17:29

Kiusaaminen on aivan hirveetä! Mun kaveriakin kiusataan kokoajan, varsinkin internetissä. Mun kaverin äänet levitetään youtubeen ja sitä herjataan todella paljon. Poliisitkin on nykyään niin tyhmiä ku ne ei edes tee tälle asialle mitään! Mun kaveri oli ilmoittanut tosta äänien levittämisestä poliisille mutta poliisit ei tee sille mitään. Nyt mun kaveri on todellakin masentunut ja se on joutunut erityiskouluun masennuksen takia! Mun kaverilla on nykyään myös sellainen syömishäiriö.
Jenni Lecklin
Kotka

#130

04.06.2010 19:48

Asia puhetta. Koulukiusaaminen on todella lapsellista ja typerää. Koulukiusaamista ei pitäisi kenenkään joutua kestämään.

Eero Vuorela
VANTAA

#131 Välinpitämätön ei ole ammattitaitoinen

04.06.2010 20:17

Suomen peruskoulut tarvitsevat ammattitaitoista henkilökuntaa; opettajia, terveydenhoitajia sekä koulunkäyntiavustajia ammattitaidottomien ja välinpitämättömien tilalle.

Sama ammattitaidottomiuus ja välinpitämättömyys ongelma koskee koulujen lisäksi myös työpaikkoja ja mikäli koulukiusaajat saavat jatkaa heistä tulee varsinaisia työelämän hirviöitä.

Koulukiusaajan ja koulukiusatun osat harvoin vaihtuvat työelämässäkään.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2010 14:26


kiusattu oppilas äidin kanssa
Vieras

#133 Koulu suojelee kiusaajaa, kiusattua oppilasta laittamassa osastojonoon

30.09.2010 12:59

Kaikki asiantuntijat olivat mua vastaan, ettei koulunvaihto tullut kysymykseen. Koulu haluaa vaan pitää kiusattua oppilastaan kiinni, siis kiusaaja sai kaikessa hiljaisuudessa kiusata kiusattua oppilasta. En oikein ymmärrä, minkä takia koulunvaihto ei onnistu. Mielestäni on siis järjetöntä pakottaa lastani käymään siis pakosta koulua. Koulu teki lastensuojeluilmoituksen kiusatusta oppilaasta, koska taistelen äitinä sitä vastaan, mutta lopputulos on se, että lasta ollaan laittamassa osastolle, vaikka koulu väittää ettei siellä kiusata ollenkaan vaan sen sijään lapseni on muka mielisairas. Minä olin niin hölmö, kun hain vapaaehtoisesti nuorisopsykiatriasta apua. Älkää te hyvät ihmiset hakeko enää apua psykiatrista apua. Hoito piti olla vapaaehtoista mutta jäi siis psykiatrien, lastensuojelun ja opettajan loukkuun ettei koulunvaihto enää onnistunutkaan. Kiusaamisia on jatkunut 4 vuotta, mutta koulu ei ole puuttunut asiaan mitenkään, korkeintaan silittelivät kiusaajan päätä!
Opiskelija
Vieras

#134 Tehdään asialle jotain

17.10.2010 22:40

Käykääs klikkaamassa Facebookissa tähän linkkiin "Tykkää" niin päästään oikeasti vaikuttamaan asiaan.

http://www.facebook.com/pages/manage/?act=20267019#!/pages/Jos-20-000-tykkaa-niin-perustamme-opiskelijoille-oman-puolueen/137572942956959

Kansanedustajien keski-ikä on tällä hetkellä 52 vuotta joten onko ihmekään etteivät he pysy perillä nykymaailman saatikka opiskelijoiden asioista.
Kelol
Vieras

#135

09.11.2010 01:46

No jaa, en tajua miksi tämä on adressi kun kerran siinä ei suoraan vaadita mitään uudistuksia.
koulukiusatunkaveri
Vieras

#136 kaverini

15.11.2010 20:09

on koulukiusauksen uhri jatkuvasti pienien rintojen takia vaikka ovat imnun mielewstäni riittävät koulukiusaukseen on puututtava ! itsekkin olen olult koulukiusattu mut piti sit näyttää muille et mulle ei vittuilla sori kirosanoist , mua vaa ärsyttää nää ihmiset joka ei salli ihmisten erillaisuutta!
ennen ja nyt
Vieras

#137 opettajat "kiusaajana"

19.11.2010 00:14

Aika paljon on opettajissa vikaa ,välinpitämättömyyttä, ei haluta nähdä ja puuttua kiusaamisiin jopa itse provosoivat näin luokka hulinointiin. tiedän jopa tapauksen jossa tönimisen seurauksesta oppilas kuoli ,opettajat tiesi ,mutta vaijettiin,syyksi vaan sanottiin kaatuminen, asialle on todistaja, vaan eipä koskaan ole kyselty ja kyseen alaistettu tapausta. Omalla kohdallani ei ollut kiusaamista ,eikä luokka hulinointia ,koska opettajat olivat opettajia , oppilaat kuunteli periaattella, jota ei nyky kouluissa ole. Eron huomasi, kun kerran oli epäpätevä opettaja tuuraamassa,luokkarauhaa ei sillon ollut.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.12.2010 13:12


PERUSSUOMALAINEN KANNATTAJA
Vieras

#140 Olen entinen koulukiusattu ja selviydyin voittajana

16.12.2010 13:29

Koulukiusaaminen on osa sadismia:täynnä vihantunnetta sairashenkisesti,johon kuuluvat samanmieliset, ystävät ja hiljaiset hyväksyivät.KIRJALUKEMINEN,OMA ITSENÄINEN AJATTELU JA RIIPPUMATON MUISTA PELASTI MINUT.!!!!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.12.2010 15:11


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.12.2010 17:46


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.12.2010 11:59


tyttö 15v.
Vieras

#144 kukaan ei ymmärrä

27.03.2011 13:37

Olipa kerran pieni tyttö. Tyttö oli koulussa toisella luokalla. Tyttö oli jostakin syystä kohtalaisen tunteellinen, ja eräänä päivänä eräs luokan tyttö huomasi sen. Kyseisen tytön haukuttua tätä pientä tyttöä, tyttö suuttui, ja raivonkyyneleet simissään hän puolustautui. Se oli kiusaajasta hauskaa, ja kiusaaja jatkoi nimittelyä. Tämä pieni tyttö taas kertoi joka kerrasta äidilleen, koska koulussa sanottiin että pitäisi kertoa aikuiselle. Kolmannella luokalla tytön äiti päätti ottaa kiusaajan äitiin yhteyttä, ja kiusaaminen loppui, joksikin aikaa. Neljännellä tilanne oli pahin. Kiusaaja jatkoi, yli puolet luokan tytöistä ei uskaltanut sanoa mitään kiusaajalle, ja kun tyttö kertoi opettajalle, vastaus oli "päästä se vain toisesta korvasta sisään, ja toisesta ulos". Samalla tyttöä nimiteltiin usein itkupilliksi, vaikka tyttö itki vain yhdestä syystä, raivosta. Häntä nimiteltiin myös silloin tällöin "hikeksi" koska hän sai hyviä numeroita. Viidennellä kaikki kolme nelosluokkaa jaettiin kahdeksi vitosluokaksi, ja kiusaaja siirtyi toiselle luokalle. Silti hän kuuli tämän suusta kommentteja kuten: "jee ihanat pampulaponnarit", ja "tolla välähtää", joita kiusaaja sanoi kaverilleen, ja sitä seurasi aina naurunremakka. Lisäksi tytöstä tuli virallisesti hikke hyvien numeroiden takia, ja pojat kutsuivat tyttöä edelleen itkupilliksi. Kuudennella luokalla kiusaaja yllättäen lopetti, mutta se ei auttanut mitään, koska tytön maine oli jo täysin pilalla. Eräänä päivänä hän suuttui yhdelle luokan pojista nimittelyn takia, kaatoi tuolin raivotessaan pojalle että hänen pitäisi tukkia turpansa, ja juoksi vessaan. Kukaan ei ymmärtänyt miltä se tuntui tytöstä. Kuudes luokka kuitenkin pelasti hänet, isä sai työkomennuksen ulkomaille. Niin tyttö jätti suomen, ja vanhan koulunsa. Ulkomailla ollessaankin hän on muutamaan otteeseen saanut herjaavia viestejä netissä. Mutta jos luet tytön päiväkirjaa, tai kyselet häneltä hänen menneisyydestään, et saa tietää mitä on tapahtunut. Koulussakin hän on vain kerran maininnut olleensa kiusattu, kun koulussa keskusteltiin kiusaamisesta jä hän sanoi turhautuneena ystävilleen ettei kukaan voi ymmärtää miltä se tuntuu, jos sitä ei ole kokenut. Ystävät eivät ymmärtäneet. Nykyään tyttö on onnellinen, mutta silti tätä kirjoittaessaan hän itki, itki sille ettei kukaan ymmärrä häntä, ymmärrä hänen menneisyyttään, ja sitä miksi hän ei puhu ihmisille jotka ovat suosittuja tai esittävät jotain, tai sitä miksi hän puolustautuu vähäistäkin komenttia saadessaan.
MM

#145 Re:

04.04.2011 20:55

#126: Levykevandaali - -

Milloin tämä addressi olisi tarkoitus luovuttaa eteenpäin? Olisko jo aika, koska tämähän on luotu jo vuonna 2006!!

hgjtfrynr tynrty

#146 hhgj tyk hgjgfhjkgf

17.05.2011 18:16

pitäisi jo lähettää tää adressi

Vieras

#147

04.06.2011 19:02

Hyvä että kiusaamiseen otetaan kantaa. Oma kokemus kiusatun äitinä on todella tuskainen. Joka aamu kun lapsi lähtee kouluun toivoo sydämessään että kiusaaja/kiusaajat olisivat vihdoinkin kyllästyneet kiusaamiseen tai että edes joku aikuinen oikeasti tekisi asialle lopun. Ikävintä että kiusaaja saa tukea opettajalta,kun kiusaajaa pitää ymmärtää, kun tällä on niin vaikeaa kotona. Ei se mielestäni ole peruste että saa kiusata koulussa kavereita kun kotona on vaikeaa. Toivon todella että aikuiset ihmiset alkaisivat välittää ja tämän adressin herättävän päättäjissä niin paljon halua että saataisiin laki jossa myös opettaja velvollinen puuttumaan kiusaamis tilanteissa heti kun sitä ilmenee, eikä vain hymistellä. Onneksi alkoi kesäloma mutta kesä ei riitä haavojen paranemiseen, vuosien kiusa on tehnyt niin ison haavan pieneen ihmiseen...
Yksi kiusatun äiti


Anonyymi

#148 SE ON VÄKIVALTAA EIKÄ MITÄÄN KIUSAAMISTA!!!

31.08.2011 01:17

Ite en sano tätä koulukiusaamiseks vaan KOULUVÄKIVALLAKSI ja tuo kiusaaminen sana saa sen kuulostamaan niin pieneltä asialta. Tuli vähintään kerran viikossa turpaan koulussa 8 vuoden ajan eikä tarvinu etes ketään ärsyttää ja jätkät odotti koulunki jälkeen portilla että saivat vetää turpaan kun opettajat ei tehny asialle mitään, sitte joutuin samaan luokkaan niitten tyyppien kans että opettaja pystyy tarkkaileen tuota touhua mut eihän se mitään auttanu kun välitunnilla tuli taas turpaan ja kouluun oli pakko mennä kun suomessa on koulunkäynti pakko, ketään ei kiinnostanu pätkääkään miks mä en halua mennä kouluun, jos jäin pois tunnilta niin opettaja tuli kotoa hakemaan. Jos sattu menestymään urheilussa tai koulussa muuten niin sai tapella ja ei yhtä vastaan kun aina oli vähintään 3 vastassa. V*ttu että pistää vihaks koko s*atanan suomi, semmosia v*tun k*sipäitä koko h*lvetin maa täynnä. Nuitten ääliöiden takia kuuluisin nyt eläkkeelle niin pilattu mun elämä täysin mut eihän sitä eläkettäkään saa kun olen vielä nuori aikuinen. Nykyään tulee mietittyä joka päivä että millonhan sitä sekoaa lopullisesti, tulee nuo ajat mieleen ihan joka helvetin päivä ja ne ei ole menny ohi vaikka aikaa on kulunu jo reippaasti yli 10 vuotta. Olen itessäkin alkanut jo näkemään samoja piirteitä kuin niissä väkivallan tekijöissä kun en saa purettua vihaani millään tavalla, vaikka en halua olla samanlainen niin nykyään tekis mieli tappaa koko porukka joka meidän luokassa oli ja ihan 100 varmasti jos sairastun pahasti niin ne jätkät lähtee tästä maailmasta ensimmäisenä.

 

10 VUOTIAASTA YLÖSPÄIN RIKOSTUOMIO VÄKIVALLANTEOSTA TAI OPETAJILLE KURITTAMISEN VALTA TAKAS KOSKA NÄKÖJÄÄN TÄSSÄ EI MIKÄÄN MUU AUTA.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.09.2011 09:04


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.09.2011 15:31