Adressi Koulukiusaamista Vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Koulukiusaamista Vastaan.


Vieras

#151

21.09.2011 13:29

Itselläni takana koulukiusattu osa ja nyt poikani maalitauluna..Koulun vaihtoa on tosissaan mietitty, mutta auttaako se..ei tietoa?? On olo kuin sikaa säkissä ostaisi!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.09.2011 13:30Anonyymi

#153 Re:

23.09.2011 05:03

#151: -

Parempi se on koulua vaihtaa kuin että antaa tilanteen mennä niin pahaksi että koko lapsuus menee pilalle ja kasvaa epävarmaks ja pelokkaaks aikuiseks.

Kiusaajat saunan taa

#154

28.12.2011 00:49

Koulukiusaamisen hyväksyminen on kuin hyväksyisi pedofilian... Molemmat asiat pilaa lapsen elämän omalla tavallaan pitkäksi aikaa ellei lopullisesti.

Vieras

#155

21.01.2012 18:01

Itseäni on kiusattu 1lk:Sta ylöspäin ihan 9lk:aan asti ja kiusaaminen jatkui ammattikoulussa tosi rajuna, koulunkäyntini kärsi niin paljon että jouduin lopettamaan koulun kesken kun opettajat eivät auttaneet minua ja en saanut kiusaamiseen edes terveydenhoitajalta apua, itsetuntoni on mennyt lopullisesti ainaisen kiusaamisen takia ja nyt kun minun 7-vuotiasta tytärtäni kiusataan niin opettaja ei tee mitään helpottaakseen kiusaamista.Minun tyttöä kiusattiin kaukovainion ala-asteelle ja hakattiin, tyttäreni oli levoton tunnilla niin sen jälkeen opettaja jätti tyttäreni jälki-istuntoon (kiusatun).Olen kahdesti käynyt koulussa sanomassa kiusaamisesta mutta he eivät ota minua tosissaan.Tyttäreni haluaisi vaihtaa koulua koska kokee että opettajakin on ilkeä vielä oppilaiden lisäksi.Tämä on ihan tuore tapaus oulussa ja olen todella huolissani tytöstäni.

Vieras

#156

06.02.2012 21:16

Kiusaaminen todella vakava asia ja moni nuori menettää itsetuntonsa ja valmiudet hyvään elämään kiusaamisen takia. Sille on tehtävä piste nyt!
hjk

#157 Re:

06.02.2012 21:17

#151: -

koulun vaihto ja psykologi! ennen kuin liian myöhäistä, niinkuin monella :((


Vieras

#158 Koulukiusaamiseen saatava loppu

12.02.2012 21:27

Laittakaa tämä adressiketju tulevalle Presidentillemme Sauli Niinistölle. Hän nimenomaan vetosi, että ottaa henkilökohtaiseksi asiakseen nuorten syrjäytymisen ehkäisemisen, josta koulukiusaaminen on yksi ilkeä alalaji. Josko uusi Presidenttimme puuttuu asiaan siihen vaativalla vakavuudella.
opettajien kiusaama mamma

#159 Koulukiusaaminen ja miten siihen puututaan

20.02.2012 01:18

Tämä pahasti koulukiusattu itse on löytänyt keinot koulukiusaamiseen puuttumiseen ja kirjoittaa mm. siitä kirjassaan: "Elämässä pärjäämiseen tarvitaan oikeita työkaluja!" (Books on Demand 2011 ISBN 978-952-498-448-5) sivulta 36 lähtien, kirjan ensimmäisessä luvussa: Koulujärjestelmän uudistuksen tarve - koulun tehtävä on antaa työkalut elämässä pärjäämiseen.
Hänen riipaisevan rehellistä kirjaansa "Ensimmäiset 30 vuottani suomalaisena" eivät kustantajat halunneet julkaista, joten se on saatavilla vain omakustanteena. Tästä kirjasta selviää, kuinka tämä henkilö löysi monien vuosien ja mutkien kautta todella toimivat työkalut ja sai elämänsä takaisin....

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.02.2012 11:10


Kiusattu joka nousi

#161 Entiset koulukiusaajat puolustavat koulukiusaajaa...

22.02.2012 11:17

Ongelma on selvä. Meidän maatamme ja kouluamme johtavat entiset koulukiusaajat, niin kuin eräs psykologi sanoi koulukiusaamiskeskustelussa suorassa lähetyksessä, että "koulukiusaaja" on "sosiaalisesti lahjakas"... Näistä tulee sitten yhteiskuntamme johtajia ja usein uusia opettajia...
Eivät he aio puuttua tähän asiaan, koska he ovat itse olleet koulukiusaajia.

Paras keino puuttua asiaan on vaatia jokaiseen päättävään tehtävään valittavalta tarkkaa taustaselvitystä siitä onko hän itse ollut koulukiusaaja. Kiusatut löytyvät kun heitä kysellään! Useimmat nykyiset johtajat jättävät taakseen satoja tuhottuja "koulukavereita" kiusaamisensa uhreina... Voin vain ihmetellä miksi näitä kiusaajia siltikin äänestetään vaaleissa!

Meidän kansalaisten on puututtava tähän.

Ottakaa välittömästi lakimies asialle kiusaamistapauksessa. Muistakaa, että jos lakimies vähättelee asiaa, hänkin on ollut koulukiusaaja. Siinä tapauksessa ottakaa toinen lakimies!
Sitten lakimiehen kanssa suoraan poliisin puheille. Jos poliisi vähättelee, hän tekee virkavirheen ja siitäkin lakimies asialle... Poliisi ei kestä virkavirhekanteluita tällaisissa tapauksissa ja joutuu muuttamaan toimintaansa. Moni poliisikin on voinut olla koulukiusaaja...

Tämä on ainoa välitön keino tänä päivänä katkaista koulukiusaamiskierre. Lain mukaan kiusaaja on rikollinen, ja hänen vanhempansa täydessä vastuussa alaikäisestä, mutta lähes kaikki meidän maamme johtajat ovat itse koulukiusaajia! Siispä lakia ei noudateta, ellei kiusaajan vanhemmat hanki hyvää lakimiestä!

Olen kirjoittanut itse totuudenmukaisen kirjan koulukiusaamisesta ja valtavista vaikeuksista palata takaisin elämään ja yhteiskuntaan, joka suosii koulukiusaajia "hyvinä johtajina jne.".
Kerron kirjassani tarkasti mistä koulusurmat johtuvat, mutta tätä kirjaa ei tietysti kukaan kustantaja halunnut julkaista!
Sen voi kuitenkin tilata minulta suoraan: lauri.oikarinen78@gmail.com
Teoksen nimi on: "Ensimmäiset 30 vuottani suomalaisena"

Tämän lisäksi olen kirjoittanut suorat tarkaisut koulujärjestelmän uudistamiseksi sellaiseksi, että koulukiusaaminen, ja muut opetusjärjestelmän ongelmat, jäävät historiaan.
Suomi on niin pahasti koulu- ja työpaikkakiusaajien hallussa ("sosiaalisesti lahjakkaiden manipuloijien ja pelolla hallitsevien") ettei ihme kyllä tätäkään kirjaa halunnut kukaan suomalainen kustantaja julkaista. Julkaisin sen itse.
Teoksen nimi on: "Elämässä pärjäämiseen tarvitaan oikeita työkaluja!" Ja sen voi tilata suoraan netistä.

Pyydän kaikkia koulukiusattuja nyt tulemaan yhteen!

Pidetään yhtä ja tehdään asialle jotain NYT!
Kukaan ei tule antamaan meille minkäänlaista oikeutta koskaan, jos emme sitä vaadi. Muistakaa, johtajamme ovat lähes kaikki entisiä koulukiusaajia ja yrittävät "suojella" likaista mainettaan. He eivät tule tekemään mitään tämän asian eteen. Tämä näkyi hyvin "ministerien" törkeydestä ja välinpitämättömyydestä koulusurmien yhteydessä...
Meidän on tehtävä se itse YHDESSÄ! Yksin tästä ei tule mitään.

Perustetaan tämän addressin lisäksi ihan oma ryhmä asian puitteilta.
Ottakaa vaan rohkeasti yhteyttä minuun suoraan sähköpostilla: lauri.oikarinen78@gmail.com

Kymmenet tuhannet, jopa useat sadat tuhannet, suomalaiset ovat lähes täysin tuhoutuneet koulukiusaajan takia. Moni on tehnyt itsemurhan ja osa tappanut kiusaajansa ennen sitä...
Heitä ei auta kukaan... Vain me voimme heitä auttaa!

Totuus satuttaa. Tästä aiheesta ei saa puhua, koska päättäjät ovat itse syyllistyneet koulukiusaamiseen ja käyttävät tätä pelolla hallitsemiskeinoa "johtamisessaan ja päätöksenteossaan" yhä edelleen ja joka päivä...
ms
Vieras

#162

27.02.2012 12:32

Minua kiusattiin luokilla 4-8 (Kontulan ala-asteella ja hyllissä).Se loppui koulun vaihtamiseen.Muistan sen vieläkin,varmasti kiusaajatkin muistavat.

Saara

#163

27.02.2012 18:27

Minkälaista muutos tämä adressi tuohon lapsen rikosoikeudellisen vastuun pykälään vaatii?
Herra, armahda Suomea

#164 Koko yhteiskunnan pitää muuttua

28.02.2012 09:58

Telkkari opettaa ilkeilyä ja väkivaltaa. Ei ihme, jos sellainen henki siirtyy lapsiin ja nuoriin ja siten kouluun. Luulen, että vain Jumala voi muuttaa Suomen.

Vieras

#165

28.02.2012 13:16

Tämä adressi on hyvän asian puolesta, koulukiusaamiselle kun saisi lopun, se on niin raakaa ja julmaa tänäpäivänä, surullista luettavaa kaikki nuo jutut.
Aikuisten moraali ensin kuntoon

#166 Entä kaikenlainen työpaikkakiusaaminen

29.02.2012 09:53

Mitä isot edellä, sitä...

Vieras

#167

15.03.2012 17:47

En anna nimeäni adressiin, vaikka aikanani minuakin jossain määrin kiusattiin.
Osalle on vieläkin ehkä jotain hampaankolossa, en antanut ehkä takaisin aikanaan, yhdelle riitti pelkkä katsekontakti vanhemmalla iällä, tiesi oman osansa siinä tilanteessa. Osasta tuli jopa jonkin asteisia kavereita myöhemmässä nuoruudessa.

Minun mielestäni kiusaajan koulusta erottaminen olisi vain ongelman lakaisua maton alle ja kiusaajan ongelmien lisäämistä, jostakin syystä se kiusaajakin kiusaamisensa aloittaa, yleensä se syy ei ole pelkästään se toisen osapuolen näennäinen heikkous tai jokin ärsyttävä piirre.
Tuskin kiusatunkaan olo/itsetunto tälläisestä toimesta kohennusta saisi, ei ainakaan suurissa kouluissa. Kun ajattelen itseäni lapsena, niin omalle kohdalleni tuollainen toimenpide olisi kenties päinvastoin lisännyt oman huonouden tunnetta-´´ v1ttu, olin niin heikko, että ne potki sen pois ja nyt nämä toiset ilkkuu selän takana varmasti.´´

Kiusaaminen on ikävä asia ja se ei ole helppo asia, koska se koskee aina erilaisia yksilöitä, helppoa kiusaamisesta paasaaminen on vaan poliiitikoille´´ lupaan tehdä tälle asialle näin ja plääplää näin´´ - kiusaamista on ollut aina kun on ollut lapsia ja varmana tulee niin kauan olemaankin kun niitä lapsia on, ja mitä suuremmissa laumoissa ja kouluissa ne lapset ovat, sen enemmöän ja varmemmin sitä kiusaamista siellä on.

Mutta näinhän se vaan menee että elämän ikävät asiat kasvattaa tulevaisuutta varten vahvemmiksi, ja vahvenemisellakin on aina hyvät ja huonot puolet.
Lehdet sun muut vetää lööppejä aina aika-ajoin miten voi-voi-voi se ja se nuori lapsi teki kiusattuna itsemurhan. Omista luokkakavereistani ensimmäisenä keskuudestamme poistui juuri se tyyppi joka oli kaikista hauskin, jota ei koskaan kiusattu, ei kestänyt naisystävän lähtemistä.

Anonyymi

#168 Re:

16.03.2012 04:42

#155: -

Vaihtakaa koulua, tuo tilanne ei muutu mihinkään jos ne kiusaajat pysyy siellä ja jos alkaa taisteleen vastaan niin siinä menee vuosia.


Vieras

#169

21.03.2012 21:32

Juuri näin. Meillä kaikilla on oltava oikeus koskemattomuuteen, myös koulussa!

Vieras

#170

22.03.2012 10:33

Tärkeätä olisi saada sivustajakatsojaporukka tuntemaan vastuunsa kiusaamisen ehkäisemisessä. Ei mennä mukaan kiusaamiseen hiljaisella hyväksynnällä vaan tukemalla kiusattua, juttelemalla hänen kanssaan, ottamalla mukaan ystäväporukkaan.


Vieras

#171

22.03.2012 15:41

Lastani kiusattiin koulussa useita vuosia. Siihen aikaan oli Koulukiusattujen tuki ry ja sinne otin yhteyttä. He sanoivat, että jollei kiusaaminen lopu he lähtevaät tukemaan minua oikeudessa. Lapseni vaihtoi koulua ja kiusaaminen loppui seinään. Ei sekään kuitenkaan ole oikein, että kiusaajat jäävät kouluun ja ottavat uuden uhrin...

Vieras

#172

22.03.2012 17:10

Minä olin koulukiusattu ensimmäisestä luokasta lähtien. Sama meinasi jatkua myös lukiossa mutta vaihdoin parempaan lukioon.
Kaikesta jäi trauma mikä on onneksi vain pieni muistoi enää. Rohkeutta kaikille kiusatuille.
Uskon vain itseeni.

#173 Re: Koko yhteiskunnan pitää muuttua

22.03.2012 17:13

#164: Herra, armahda Suomea - Koko yhteiskunnan pitää muuttua

Tyhmät aivottomat kakarat jotkaa eivät kykene itselliseen ajatteluut matkivat tellevision näyttämiä asioita. Toivottavasti matkijat kuolisivat pois ennenkuin muille tapahtuu mitään. Hihulina olo ei auta, vaikka mitä tekisi.


Vieras

#174

27.04.2012 20:25

Kolahtaa kohdalle!!
Salla K.

#175

05.05.2012 22:43

Miten olisi sellainen vaihtoehto kuin koulusta erottaminen? Oikeuden eteen vieminen? Tarkkikselle siirtäminen? Tai jos ei mikään muu auta, niin se että kiusatun lapsen vanhemmat sanoisivat lapselleen, ettei hänen enää tarvitse mennä kouluun. Oppivelvollisuus voidaan suorittaa myös kotona. Jokin yksityinen koulu? Kristillinen, olisiko siitä apua?