Pedofiileille rankemmat tuomiot

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pedofiileille rankemmat tuomiot .

sara koho
imatra

#1

11.12.2006 20:52

Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on edelleen tabu.Koko prosessin ymmärtämämiseen tarvitaan paljon tietämystä ja herkkyyttä ymmärtää. Koska yleensä lapsen hyväksikäyttäjä on toinen vanhemmista, isäpuoli tai isovanhempi, muuttuu se jo niin ison luokan salaisuudeksi. Jotta lapsi selviää päivästä ja yöstä toiseen hengissä psyykisesti, hän usein päätää unohtaa..eli työntää asian, joka on liian iso ja karmea käsiteltäväksi unohduksiin, joissa se voi uinua jo 20-30 vuotta. tämä on normaalin terveen lapsen selvitymiskeino, muuten vaihtoehtona olisi esim. skitsofrenia.kun lopulta aikuisiässä oleva aikuinen muistaa tapahtumat,niin hän kokee löytäneensä avaimen elämäsä solmuihin. oireita ja huonoa oloa on ollut jo kauan....hyvin monet asiat voivat saada muistamaan.kun aikuinen alkaa vihdoin käsitellä traumaansa, vie se yleensä vuosia. mistä hänelle voimia edes tehdä rikosilmoiutusta ja ne todisteet? uhri käy öisin painajaisiaan läp, päivällä pelottaa , keho oirehtii..ja viha sisällä kun tietää että murto osa hyväksikäytetyistä vain tuomitaan ja nekin liian lempeällä kädellä.onko oikein, että uhri vielä nelikymppisenä alkaa itkeä jos oma puoliso koskettaa, kun kosketus tuo väärän asian mieleen.
Mielestäni,pitkät terapiat, vuosien sellaiset jotka uhrit kustantaa itse, joutuvat olemaan töistä pois pitkään, jopa elää perheessääm puolinaisena ja maksamaan ja kärsimään itse. eikö rikollinen voisi laittaa korvaamaan edes jotain. tämä on erittäin hyvä tapa tehdä rikoksia, 1.huono mahd. jäädä kiinni. 2.rikos vanhenee. 3. lapset harvoin kertoo. 4. jos kertoo , heitä ei uskota.5 jos sinut kuitenkin tuomitaan, ei hätää saat pienen tuomion ja voit jatkaa rikollista toimintaa ja olet onnistunut varmasti tuhoamaan usemman normaalin elämän.Tähän asiaan puuttuttava järin voimin ja saatava rikollinen toiminta eli sairaat lasten hyväksikäyttäjät oikeasti kuriin.
ville v
savitaipale

#2

12.02.2007 18:49

jos suoraa sanotaa ni mun mielestä pedofiileille pitäis myöntää poikkeustapauksena kuoleman tuomio. sillä se lapsi joka joutuu jonkuu vitun sairaan "jammun" uhriksi, ni se joutuu kokemaa jotai nii pahaa et sitä ei voi enää milään hyvittää.
ville v
savitaipale

#3

12.02.2007 18:56

lapsen hyväksikäyttö on mun mielestä
pahin, sairain ja halveksuttavin rikos maailmassa. itse olisin valmis vaikka henkilökohtaisesti ampumaan jokaisen pedofiilin suomessa
Ivy Ruonakoski
Helsinki

#4

27.02.2007 15:35

Olen samaa mieltä. Kuolemantuomia ja/tai kastrointi.
Matti Pöri
Helsinki

#5

10.04.2007 00:22

Adressi osoittaa karkeaa tietämättömyyttä. Pedofilia ei ole rikos, vaan seksuaalinen suuntaus, jota pidetään sairautena. Pedofilia on seksuaalista kiihottumista esimurrosikäiseen, kun itse on vähintään 5 vuotta vanhempi (http://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia).

Lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttö sen sijaan on rikos. Siinä syyllistyy jos on itse 16 vuotta täyttänyt ja harrastaa seksuaalista toimintaa alle 16-vuotiaan kanssa ja henkilöiden välillä on merkittävä henkinen ja fyysinen ero (http://fi.wikipedia.org/wiki/Suojaik%C3%A4raja).

Huomatkaa siis ero. Pedofiili ei välttämättä koskaan sekaannu lapsiin ja voi olla mallikansalainen. Häntä ei siis pidä tuomita, vaan mieluummin auttaa.

Lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön syyllistyvä ei välttämättä ole pedofiili. Suurin osa tapauksista on 13-15-vuotiaiden seurustelu/seksisuhteita parikymppisten kanssa. Jammuja ei ole kuin yksi kymmenestä miljoonasta.
sara turunen
vihti

#6

25.06.2007 18:55

ihan sairaita noi pedofiilit!! saatnata miettisivät mitä ne niille lapsille tekee!! kuolemaan vaan!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.07.2007 21:48


Tommi Laukkala
Jyväskylä

#8

17.07.2007 00:21

kyllä ne jotka on jonkun raiskannut tai muuten käyttänyt hyväkseen vastoin toisen tahtoa pitäisi ainakin kerran teilata ihan kunnolla.. ja sekin vielä että nyky ajan teini ikäisissä tytöissä on jotain vikaa kun esim. kiuruvedellä kaikki 14-15 vuotiaat tytöt seurustelevat 18 - 28 vuotiaiden kanssa.. kaikki ne täysi ikäiset miehet jotka seurustelevat alaikäisen kanssa voisivat kutsua itseään kylmästi luuseriksi ja hukuttaa itsensä vaikka lähimpään lampeen..
Jouni Järvinen
Lappi

#9

17.10.2007 12:06

Matti Pöri, kiitos tiedosta että 16v on pedofiili automaattisesti jos on alle oman-ikäisensä kanssa sängyssä. Tyhmältä se kyllä kuulostaa, 15v ja vanhemmat naiset ovat kyllä niin yksitoikkoisen näköisiä ja rumia.

No, pedot ovat kyllä sairaita mutta se ei ole muksun vika jos joutuu pedolle.
Kati Koistinen
tampere

#10 mitä enemmän nimiä, sitä parempi

27.11.2007 22:44

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2007 20:25


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

24.12.2007 00:04


Ville Tuuras
Lohja

#14

22.01.2008 13:06

No minusta ehdonalainen on kyllä liian lievä mutta, tässä tulee esiin ihmisoikeudet.

Oli pedofiili kuinka sairas tahansa, ei se oikeuta ns "kunnon kansalaisia" hakkaamaan tai potkimaan kyseistä henkilöä.

Pedofiili on sairas, itsetuhoinen ja säälittävä.

Minusta pitäisi laittaa hoitoon kaikki pedofiilit.

Jos pedofiili kulkee vapaalla jalalla, on vain ajan kysymys koska kyseinen henkilö viiltää itseltään kurkun auki tai joku hakkaa kuoliaaksi
Saara Antila
Oulu

#16 Lisää adresseja aiheesta...

09.06.2008 06:02

adressit.com/pedotpois
Pertti Peräkartio
Helsinki

#17

16.06.2008 03:40

"Olen samaa mieltä. Kuolemantuomia ja/tai kastrointi."

Taidat olla päästäsi vialla? Tiedätkö, että baarista bongaama "nainen" voi olla 15. Onko se sitten reilua, että baarin tekemän virheen takia sinulta leikataan munat tai kenties saat kuolemantuomion?
Juho Laitalainen
Helsinki

#18 Jeeepjep

28.07.2008 13:45

Pedofiilithan tunnetusti ovat normaaleja ja arviontikyky samanlainen kuin sinulla. Tai sitten he ovat henkisesti sairaita. Minun mielestä kyseessä pitäisi olla mielisairaala, ei vankila. Jos ihmisellä on zoofilia,koprofilia, nekrofilia tai pedofilia ei hän voi olla terve. "Mistä sinä tiedät mikä seksuaalisuus on sairasta?" Jaa a, kaipa nuo filiat on sitten tervettä järkeä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.09.2008 13:00


P Peloton

#20 Ei kostonhimolle

24.09.2008 05:30

#2 jos suoraa sanotaa ni mun mielestä pedofiileille pitäis myöntää poikkeustapauksena kuoleman tuomio. sillä se lapsi joka joutuu jonkuu v'''n sairaan "jammun" uhriksi, ni se joutuu kokemaa jotai nii pahaa et sitä ei voi enää milään hyvittää. ville v (savitaipale, 12.2.2007 18:49) #19 Pedofiilit pitäisi laittaa elinkautiseen vankilatuomioon. Ja semmoselle osastolle missä ei muut vangit pidä pedofiileista. ville korpela (hyvinkää, 18.9.2008 13:00) ...Mitä tämä hyödyttää? Muuttaako se sitten teon tekemättömäksi? Onko pedofiili valinnut osansa? Voisiko olla, että osa heistä elää myös varsin raskaan elämän heidän mieltymystensä ja tarpeensa ollessa pahasti ristiriidassa yhteiskunnan normien ja/tai heidän oman moraalinsa kanssa? Vaikka lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on varmasti hyvin traumatisoivaa ja henkisesti vammauttavimpia asioita, onko tervein tapa hoitaa sitä 'hirttmällä ihmisiä munista'? Lisääkö kostonhimo mitään muuta kuin lisää kärsimystä maailmaan? Olkoon sen alkuperä kulttuurinen tai biologinen ja jälkimmäisessä tapauksessa sille löydettävissä hyöty funktionaalisen normiston kehittymisessä eläinyhteisöissä - olkoonkin niin, mutta eikö meillä ihmisinä ole jo mahdollisuus luopua siitä. Seksuaalivietti on niin vahva, etten usko rangaistusten rankentamisen auttavan ennaltaehkäisevästi. Ennemmin satsaisin hoitomenetelmien kehittämiseen, jotka pykrisivät 'oikaisemaan' seksuaalista orientoitumista tai hillitsemään / tyrehdyttämään seksuaaliviettiä. 'Toivottomat tapaukset' tulisi eristää ympäristölle aiheuttamansa vaaran takia, mutta heidänkään kidutukselleen en näe mitään perustetta tai oikeutusta.

Hannu Miettinen
Vantaa

#21 Koskisiko tämä myös nuoria pojankloppeja

23.11.2008 19:17

En allekirjoita, koska se koskisi myös tyyliin 16 v poika on 13 v:n kanssa ja kumpikin tykkää toisistaan, niin pitääkö sille pojalle alkaa pistämään salvacyl lääkettä, että hän "tyrehdyttää" rakkautensa tähän 13 v tyttöön, joka häntä rakastaa ja antaa? Tai 18 v löytää söpön 16 v tytön ja kumpikin tykkää toisistaan, niin joutuu viranomaisten katroimaksi? Sitten ne ovatkin jo mahdollisesti naimisissa, kun tyttö täyttää 18 v, mutta tyttö jättää sen pojan ja poika joutuu ikuisesti leimatuksi, pilkatuksi ja häpäistyksi jos hänet kastroidaan.
Se on sairasta, jos 30 v mies seurustelee 13 v kanssa, se on rikos.
Olli-Pekka Mahrberg
Joensuu

#22

12.12.2008 18:51

Vähintään elinikäinen tuomio lapsen elämän tuhoajalle! Tuhat vuotta sitten saatettiin langettaa kuolemantuomio jo pelkästään naisen tuijottamisesta!
Antti Tahvanainen
Espoo

#23

26.10.2009 21:47

Tiedoksi tekijälle: addressi on yleensä vakuuttavampi jos se ei sisällä kielioppivirheitä yhdys sanojen ja Kesken LAUSEEN olevien Suuraakkosten! kanssa.

Lähtökohtaisesti kannatan kovempia tuomioita pedofiileille, sikäli kuin sillä tarkoitetaan alle murrosikäisen hyväksikäyttöä. Yli 13-vuotiaat kuitenkin ovat usein biologisesti sukukypsiä (henkinen puoli on asia erikseen) ja rajanveto näissä tapauksissa on siksi hankalaa.

Lyhyesti: kovat rangaistukset esimurrosikäisiin sekaantuville, murrosikäisten tapauksissa tervettä harkintaa käyttäen, ja alle 17-vuotiaiden avioliitot pidettävä edelleen kiellettyinä.

h m
h

#24 ...

02.01.2010 15:50

Ei pedofiili lopeta hyväksikäyttöä kuten homoseksuaali lopeta seksuaalista kanssakäymistä samansukupuolisten henkilöiden kanssa, en sano että homous on yhtä paha enkä edes sano että se on paha asia sillä siinä ei toinen hyväksi käytä toista (normaalissa suhteessa) toisin kuin pedofiili joka käyttää hyväkseen vielä kehittämätöntä mieltä, joka ei ajattele samalla lailla kuin aikuinen.
Pedofilia on täysin käsittelemätön aihe suomessa ja sille pitäisi säätää oikeat lait eikä hyssytellä asiasta joka on minusta aivan hirveää. miten ihmiset eivät ole nostaneet asiaa esille? joskus tuntuu siltä että suomessa vauraus menee henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edelle eikä edes väkivalta rikoksista anneta oikeita tuomioita, joka johtaa siihen että teet mitä vain niin selviät siitä rahalla, paitsi talousrikoksista/omaisuusrikoksista en tiedä sainko asiaani sanottua sillä tavalla kuin halusin mutta toivottavasti sain asiani perille. miksi tämän asian kanssa on edes alunalkaen alettu pelleilämään tällä tavalla?
"
Seksuaalivietti on niin vahva, etten usko rangaistusten rankentamisen auttavan ennaltaehkäisevästi. Ennemmin satsaisin hoitomenetelmien kehittämiseen, jotka pykrisivät 'oikaisemaan' seksuaalista orientoitumista tai hillitsemään / tyrehdyttämään seksuaaliviettiä. 'Toivottomat tapaukset' tulisi eristää ympäristölle aiheuttamansa vaaran takia, mutta heidänkään kidutukselleen en näe mitään perustetta tai oikeutusta."

oikeutatko sen että pedofiilit pysyvät vapaalla jalalla ja tekevät saman muille lapsille/nuorille? toki eihän virheistään pitäisi ikuisesti joutua maksamaan mutta rangaistuksetta jättäminen on vielä pahempi asia.
mutta mikon kanssa samaa mieltä että ei kuolemantuomioita suomeen mistään rikoksesta.
olen ollut pedofiilin uhrin tukena ja voin sanoa ettei asialla saisi leikkiä, moni uhrin ystävistä on täysin alkoholisoitunut ja liikkuu yhä pedofiilien seurassa koska ei pääse irti siitä elämästä.

P Peloton

#25 Re: ...

16.06.2010 19:28

#24: h m - ...oikeutatko sen että pedofiilit pysyvät vapaalla jalalla ja tekevät saman muille lapsille/nuorille? toki eihän virheistään pitäisi ikuisesti joutua maksamaan mutta rangaistuksetta jättäminen on vielä pahempi asia.

En tietenkään oikeuta sitä. En vain ymmärrä juuri tuota rankaisemisen tärkeyden jankkaamista. Lähes poikkeuksetta kun tämä aihe nousee esille ovat ihmiset keksimässä mitä värikkäämpiä keinoja pedofiilien rankaisemiseksi, mutta erittäin harvoin ehdottamassa todellisia keinoja ongelman helpottamiseksi.

Jos tuokin oli vielä kovin vaikeaselkoista niin:

EI...

- en haluaisi että yksikään lapsi joutuisi koskaan pedofilian uhriksi

- en haluaisi että kukaan muukaan tulisi millään muullakaan tavalla pahoinpidellyksi

- haluaisin että keskittyisimme kärsimyksen lisäämisen sijaan sen ehkäisemiseen