Home- ja kosteusvaurioista sairastuneet huomioitava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Home- ja kosteusvaurioista sairastuneet huomioitava.

MM
Vieras

#1 Artikkeli homeen aiheuttamasta kroonisesta sairaudesta

21.02.2011 19:46

Vieras
Vieras

#2 Re: Artikkeli homeen aiheuttamasta kroonisesta sairaudesta

22.02.2011 09:55

#1: MM - Artikkeli homeen aiheuttamasta kroonisesta sairaudesta

Lääkärit ja hoitajat, työterveys ei noteera. Terveystarkastajat on välinpitämättömiä. Oikeastaan kaikki tahot keiden pitäisi!


Vieras

#3 huonoa laatua

22.02.2011 11:13

Asuimme 10 v hometalossa ja huonolla tuurilla lapset homekouluissa jatkuvasti sairaina. Kalliiksi tulee yhteiskunnalle hometalot. Rakentamisen laatu on suomessa huonoa.
sanasinko
Vieras

#4 TÄRKEÄ KANNANOTTO

22.02.2011 15:25

Tärkeä adressi. Allekirjoittakaa, ihmiset!

Vieras

#5 Ajankohtainen blogi aiheesta

22.02.2011 15:38

http://www.homegate2011.blogspot.com/

Levittäkää linkkiä. Asiallinen keskustelu tervetullutta.
Työpaikkakyvytön
Vieras

#6 Homemikrobit aiheuttavat oireita ja sairauksia yhä enemmän

22.02.2011 19:00

Joka puolelta Suomea tulee viestejä siitä, että sairastuneita on entistä enemmän.

Koululaisia sairastuu jo ala-asteella niin vakavasti, että he eivät voi mennä enää kouluun ollenkaan. He käyvät kotikoulua, jos kunnan/kaupungin viranomaiset suvaitsevat sen heille suoda. Kuitenkin se on heidän velvollisuutensa! Miten nämä sairastuneet nuoret voivat käydä ammattikoulua tai yliopistoa, kun lähes kaikki nämä koulut ovat jo nyt sisäilmastoltaan ongelmaisia ja aiheuttavat vakavia oireita niin monille? Kadotammeko kokonaisen sukupulven?

Miten suhtaudutaan työpaikoilla oireileviin/sairastuneisiin työntekijöihin? Heitä sanotaan usein psyykkisesti sairaiksi ja pelotellaan niin paljon, että he irtisanoutuvat työpaikastaan. Tilanne on sairastuneiden osalta vaikea!

Mitä viranomaiset tekevät? He eivät halua tunnustaa sisäilma-ongelman olemassa oloa. Kaupunkien/kuntien vuokra-asuntoja ei korjata, vaikka monet niistä ovat selkeästi homeessa. Työpaikkoja ei korjata kosteusvaurion tapahtuessa. Maalataan vain päälle.Luulenpa, että Suomen isännöitsijät, huoltomiehet ja rakennusmiehet eivät osaa korjata vesivahinkoja oikein. Heillä ei ole ammattitaitoa siihen! Heidän kaikkien tarvitsee mennä koulunpenkille oppimaan kosteusvauriokorjauksen aakkoset.

Meidän sairastuneiden ei tarvitse olla yksin ongelmiemme kanssa. Kun hätä on suurin, etsi paikkakunnaltasi vertaistukiryhmä, jossa voit saada tukea (tai puhelimen kauttakin voi saada apua). Tämä adressi on hieno juttu!


Vieras

#7 Blogi

22.02.2011 21:34

http://altistunut.blogspot.com/

Altistuneen mietteitä.
Jukka
Vieras

#8 Vertaisryhmä Tampereelle

23.02.2011 06:55

Tampereelle ollaan perustamassa vertaisryhmää. Lisätietoja:
http://www.jukankoti.webs.com
Kodittomat
Vieras

#9 Minun ja Eemelin tarina....

23.02.2011 09:31

http://asumisterveysliitto.fi/media/asteinfo/aste208_1-12.pdf

...Tällä hetkellä olemme KKO:ssa ja vielä jaksetaan toivoa, että saamme vihdoin oikeutta.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2011 10:52


mummo-55
Vieras

#11 Home-ja kosteusvaurioista sairastuneet

23.02.2011 14:58

Kaikki kolme lastani ja heidän perheensä ovat sairastuneet asuntojensa kosteusvaurion seurauksena ja heidän asunnoistaan löytyi toksisuusmitauksissa toksiineja eli supermyrkkyjä. Itse opiskelin 3 vuotta homekoulussa jossa ihan varmasti muutakin kuin pelkkää hometta koska jatkuvasti korjailtiin kun opettajat saivat pahoja oireita ja vieläkään asia ei ole kunnossa. Onneksi itse en sairastunut niin vakavasti kuin lapseni joista 2 on täysin työkyvytöntä.
Ei tänne suomeen kannata synnyttää yhtään lasta jos asunnot tekevät heidät sairaiksi. Puhdasta asuntoa ei tahdo löytyä enää mistään ja ei varsinkaan kaupungin vuokra-asunnoista koska ainakin täälläpäin ne ovat kaikki mätiä.
sairastumiset estettävissä pölynhallinnalla
Vieras

#12 P1-luokan pölynhallinta korjaustyötarjouksiin pakolliseksi

23.02.2011 15:02

Adressista puuttui suora pyyntö, että pölynhallinta (asbestityötasoinen) on osattava homekorjauksiin ostaa jo tarjouskilpailuvaiheessa. Kaupunkien sivistylautakunnat, kaupunginvaltuustot ja TILAPALVELUT! herätys.

Osaamattomuus sairastuttaa. Virheet on myönnettävä. Tarveysvalvontaan Aluehallintovirastoon voi kannella jos remonttiasioissa puutteita.
Krooninen kipu
Vieras

#13 Ihmiset unohtuvat, kun raha ratkaisee

25.02.2011 06:45

Meillä hyvinvointivaltiossa ei ihmislllä ole enää arvoa ja sairaat, vanhukset, vammaiset jne. maan hiljaisimmat, jäävät unholaan, kun päättäjämme pelaavat omaan pussiinsa. Myös Kreikalle annetaan miljoonia euroja meidän rahojamme ja niille voi sanoa hyvästi!
Kaikkien meidän syrjään heitettyjen pitää vaan jaksaa pitää meteliä itsestään, kijroitella, soitella, ottaa yht. lehtiin yms.
Julkisuus ja äänen korottaminen ovat hyviä aseita, niitä pitää käyttää!
Kyllä aina löytyy joku, joka osaa kirjoittaa tai puhua, porata " reiän seinään" ja ravistella päättäjiä!
Nyt vaan nimiä adressiin ja vaikka mielenosoitus Eduskuntaan joukolla!
altistunut
Vieras

#14 Mielenosoitus

25.02.2011 07:24

Media ja näkyvyys nyt avuksi. Mielenosoitus eduskunnan rappusille! Varmasti pääsemme uutisiin ja näin aihetta ei voida taas hiljentää. Milloin menemme??

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

25.02.2011 15:32


Homepakolaiset

#16 Lainsuojattomat

25.02.2011 16:10

Homepakolaiset

#17 Re: P1-luokan pölynhallinta korjaustyötarjouksiin pakolliseksi

25.02.2011 16:37

#12: sairastumiset estettävissä pölynhallinnalla - P1-luokan pölynhallinta korjaustyötarjouksiin pakolliseksi

Valitettavasti kaikki tärkeät kohdat eivät mahtuneet adressiin, se on jo nyt pitkä. Lisää tietoa tulee työn alla oleville Homepakolaisten internet-sivuille.

www.homepakolaiset.fi

Huolestunut
Vieras

#18 - Sairaiden talojen korjaus ei ole vain kuluerä, vaan satsaus tulevaisuuteen.

25.02.2011 17:41

Eikö valtion ja kuntien kannattaisi satsata tulevaisuuteen eli tuleviin työntekijöihin!

Savon sanomat 25.4.2010
"Maassa on 10-vuotiaita keuhkokroonikkoja"
Koulut painivat homeongelman kanssa
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/savo/koulut-painivat-homeen-kanssa/551684
Manjuma Khanam Shilpi
Vieras

#19

25.02.2011 20:56

Yes, my son has complained me many times that in his class room especially religion class room frequently he seems breathing problem. Since last week he is suffering from influenza, cough and headache.
Anitta Hakola
Vieras

#20 Homeet

26.02.2011 11:12

Kaupungin päiväkodeissa, kouluilla (uusissa myös) sairastuu jatkuvasti nuoria homeista aiheutuviin erilaisiin sisäilmaongelmiin. Kun kerran sairastuu se on elinikäinen "tauti" vaikka oireilua varten on keksitty lääkkeitä helpottamaan arkipäivässä selviytymistä.
MIKSI ei voida tämänpäivän tieto/taito tasolla tehdä kerralla terveitä rakennuksia, on kuitenkin varaa korjata ja yhteiskunnan maksaa ns. jälkihoitokuluja. Tää on myös työpaikkojen vastaanottamiseen7 lääkäreissäkäynteihin vaikuttava epäkohta.
On varaa rakentaa kahdesti, vaikka kertarakennus olisi halvempi ratkaisu. Sairautta ei kukaan halua itselleen !!!!!
PÄÄTTÄJÄT, NYT TOMINTAA JA KIIREESTI !
homeope
Vieras

#21 perusturvaan puututtava!

26.02.2011 17:43

Itse vaikeasti altistuneena olen joutunut byrokratian jalkoihin informaation kulun puutteellisuuden vuoksi. Olen sairastunut työpaikallani homeen vuoksi jo vuosia sitten ja kesti kauan ennenkuin itse tajusin asian. Työterveyshuollosta hain apua, enkä sitä saanut. Työterveyslääkärille eivät työpaikkani homeongemat koskaa muka menneet. Hän ei voinut todeta mitään homeeseen liittyvää sairautta, koska altispohjaa ei ollut. Työterveyslaitoskaan ei altistuspohjaa todennut, koska rakennuksen omistaja ei todennut terveyshaittaa eikä oikeat homeraportit sinne menneet. Terveysviranomaiset eivät todenneet terveyshaittaa homeista, lasi- ja jätelasikuiduista ja asbestikuiduista huolimatta. Täysin käsittämätöntä.
Olen työpaikkani terveysongelmien vuoksi tehnyt kantelun Valtioneuvoston Oikeuskanslerille. Pitää siis taistella itsestään selvästä asiasta :) Joskohan asbesti olisi terveyshaitta? Ja mitä tästä seuraa, vaikka terveyshaitta todettaisiin. Sakkoja. Puutteita ei taloudellisista syistä tarvitse korjata. Sakot on helppo maksaa. Ajattelin kuitenkin jatkaa taistelua!
TK jatkuva nuha
Vieras

#22 home ja kosteusvaurioista aiheutuvat ongelmat

01.03.2011 09:00

flunssa oireita toistuvasti,keuhkoputken tulehduksia,keuhkokuumeita,jatkuvaa tukkoisuutta aivan kuin immuuni järjestelmää ei olisikaan.on käyty läpi allergia ja astma kokeet,verikokeita useita mahatähystyksiä vikaa ei löydy.ongelma on vaivannut 15 vuotta,niistä30 asuin home talossa.jos joku voi kertoa testin millä ongelma selvitetään,kertokaa ihmeessä!

Vieras
Vieras

#23 Re: home ja kosteusvaurioista aiheutuvat ongelmat

01.03.2011 12:53

#22: TK jatkuva nuha - home ja kosteusvaurioista aiheutuvat ongelmat 

Ainoa keino pysyä terveenä on välttää rakennuksia, joissa on kosteusvaurioita, sekä ihmisiä, jotka asuvat kosteusvaurioasunnossa tai käyvät töissä rakennuksissa, joissa on kosteusvaurioita. Mitään parantavaa lääkettä ei ole vielä keksitty. Kaikkea, mikä tuntuu hyvältä, voi kokeilla.    

henki vinkuu
Vieras

#24 Purkutuomio rakennuksille

02.03.2011 10:00

Tuula Putus kerran neuvoi, että jos katossa on vikaa, korjataan. Jos lattiassa on vikaa, korjataan. Jos molemmissa on vikaa, tilataan puskutraktori. Tämä ohje pitäisi muistaa. Menee helposti miljoonat hukkaan.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.03.2011 15:42