Sisäministeri Kari Rajamäen erottava!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Sisäministeri Kari Rajamäen erottava!.

Kimmo Koljonen
Lahti

#1


Mielestäni mielenosoitusten aikana poliisin tärkein tehtävä on suojella kansalaisia, jotka eivät osallistu mellakointiin. Toisena myöskin erittäin tärkeänä tehtävänä on suojata omaisuutta tuhoajilta. Jos mielenosoitus on rauhallinen poliisin ei tarvitse puuttua asiaan, mutta jos mielenosoitus muuttuu mellakaksi on poliisin velvollisuus puuttua asiaan.
Poliisilla on nykyään liian vähän oikeuksia, koska näistä perusvelvollisuuksistakin aletaan valittamaan väkivaltana. Lisää valtuuksia poliisille, jotta kansalaisten henkeä, terveyttä ja omaisuutta pystyttäisiin suojelemaan.

Ja ensikerralla olisi hyvä muistaa, että jos mielenosoitus ympärillä rupeaa muuttumaan mellakaksi, niin kannattaa lähteä pois. Tuossa tilanteessa on mahdoton sanoa onko joku sivullinen vai ei.
Henry raatikainen
lahti

#2 Mitään mellakkaa ei ikinä ollutkaan.


Paikalle tulleet poliisit, Joita oli moninkertaisesti tarvittavaa suurempi määrä, alkoivat lähes välittömästi ajaa mielenosoittaja ja ihmisiä, jotka eivät osallistuneet mielenosoitukseen, pienempään ja pienempään tilaan. Saartorenkaasta ei päästetty ketään pois, vaikka ihmiset olivat täysin rauhallisesti. Muutamat omista oikeuksistaan tietoiset henkilöt menivät tästä tuohtuessaan kyselemään oikeuksiensa ja vapautensa perään, jolloin poliisi alkoi perusteettomasti ottamaan haltuun näitä henkilöitä. Tässä kohtaa osa paikallaolijoista hermostui ihmisten perusteettomasta vapaudenriistosta. Suurin osa istui rappusilla rauhassa ja osa kuvasi poliisin toimintaa, jolloin poliisi otti haltuun myös näitä kuvaajia, jälleen täysin perusteettomasti. Saartorenkaan sisällä olleet ihmiset joutuivat odottamaan monta tuntia päästäkseen pois. Myös lapsensa kanssa liikkuneita ulkoilijoita jäi saartorenkaan sisään, eikä päässeet pois. Poliisin haltuun otetut henkilöt joutuivat pahimmillaan odottamaan poliisin busseissa monta tuntia, jolloin joutuivat jopa tekemään tarpeensa bussiin muiden ihmisten, ja poliisin, läsnäollessa, kahlittuina bussin penkkiin kiinni. On laitonta pitää ihmistä kahlittuna liikkuvassa liikennevälineessä niinkuin on sekin, että poliisi estää henkilöltä tarpeilleen pääsyn. Muistakaamme vielä, että mielenosoittaminen on demokratian perusta ja mitään mellakkaa ei ollutkaan, ennenkuin poliisi alkoi riistämään ihmisten perusoikeuksia. Kuka on tehnyt väärin?
POLIISI VARASTAA HASISTA

#3 POLIISI ON HOMO


POLIISIT VÍTTUUN!

Kommentoi adressia