Suomen Kennelliitto: sano EI Maailmannäyttelylle Kiinassa 2019


Vieras

Tuo hirveä kuva pois niin allekirjoitan. Muuten en. 


Vieras

Koska liikaa nöyristellään Kiinaan päin oman edun tavoittelun nimissä. Kiinalla on tapana heikentää ko. maan kauppaa jos ei joka välissä kehu kiinaa tai muuten mielistele.

Vieras

Kuradi pilusilmät, oppikaa kunnioittamaan eläimiä

Vieras

Kyllä se on ihan itsestään selvää ettei tollanen maa , jossa ei koiralla ole mitään arvoa tulisi saada järjestää minkäänlaisia koiriin liittyviä kilpailuja ennenkuin koirat hoidetaan maassa kunnolla ja niitä arvostetaan elävinä olentoina

Vieras

Eläinten teurastaminen syötäväksi on hyväksyttävää, mutta eläin tulee lopettaa turhaa kipua tuottamatta.

Vieras

Tuollainen kohtelu on kerrassaan oksettavaa. En käsitä miten ihminen voi käyttäytyä noin julmasti elävää olentoa kohtaan.. Niin väärin :(

Vieras

Kiina boikottiin heti ja Suomen allekirjoitettava myös, ninuin Norja ja Iso-Britannia teki

Vieras

Todellista kaksinaismoralismia. Maassa jossa kidutetaan eläimiä yleisesti, järjestettäisiin kauniiden koirien näyttely ! Ainoa tapa, jos näyttelyllä saisi kiinaan painostettua eläinten suojelu säännöt, muuten näyttely toiminta on järkyttävää.
Olisiko parempia perusteluja...?

Sori mut miten muka koiranäyttelyä järjestävät koiraihmiset liittyy niihin toisiin, jotka syövät koiria?

Miten niin ei voi järjestää koiranäyttelyä Kiinassa? Ei niitä koiria sinne syötäväksi olla viemässä, vaan näyttelyyn, jos on näyttely kyseessä. On Kiinassakin koiraharrastajia, jotka ovat koirien ystäviä, siinä missä missä vain muussakin maassa...  Juuri ne koirien ystävät sielläkin olisivat sitä näyttelyä järjestämässä, vai onko joku oikeasti niin ääliö, että luulee koiransa tulevan sieltä näyttelystä napatuksi johonkin ravintolaan...?!

Ja hemmetti teitä "eläinten ystäviä", jotka olette sitä mieltä, että Kiina on "barbaarinen maa" siksi, miten siellä kohdellaan koiria. Oletteko koskaan katsoneet aitoa videokuvaa Suomessa aivan laillisesti toimivan teurastamon toiminnasta? Kyllä meilläkin kidutetaan kuolemaan vietyjä eläimiä, kuten lehmiä, lampaita ja kanoja. "Tainnutetaan" eka sähköllä, joka ei edes kunnolla tehoa, eli eläin on tajuissaan kun se verestetään eli leikataan kaulavaltimot auki, että veri saadaan pois lihasta (eli ihan tajuissaan oleva eläin rimpuilee omassa verilammikossaan samalla kun vuotaa kuiviin, näin meillä Suomessa!), samalla, kun sähkökepillä annetaan lisää kivuliaita, mutta tainnuttamisen kannalta tehottomia sähköiskuja. Puhumattakaan itse eläinten kasvuoloista, missä tilaa on huonosti, etenkin sioilla. Sikojen urospuoliset poikaset kastroidaan veitsellä suoraan ilman mitään puudutusta jne. Myös pienessä tilassa stressaantuneet siat järsivät toisiltaan irti häntiä ja korvia ja eläimet saavat värjötellä likaisissa oloissa tulehtuneiden haavojensa kanssa. NÄIN MEILLÄ KAIKKIALLA LÄNSIMAISSA, kuulostaako se Aasia nyt jotenkin barbaarisemmalta maanosalta...?

Surullinen ja julma totuus on, että mitään syötäviksi kasvatettuja eläimiä ei kohdella hyvin, missään. Oltiin sitten Euroopassa tai Aasiassa, tai oli eläin sitten lammas tai koira. Siksi en suosittelekaan lihansyöntiä kenellekään.

En todellakaan voi allekirjoittaa adressia, jonka kirjoittaja leimaa kokonaisen maan ja kulttuurin "barbaariseksi" ja joka ei esitä mitään järkisyitä sille, miten syötäviksi kasvatettujen koirien kohtelu muka liittyy koiraharrastajiin ja heidän lemmikkeinä pidettyihin koiriinsa, tai koiranäyttelyihin. Kirjoittaja on myös autuaan tietämätön eläinten huonosta kohtelusta aivan oman nokkamme alla Suomessa.


Vieras

En siedä eläinten kidutusta missään muodossa. Tekijät joutaisivat kokemaan saman kohtalon kuin koirat.

Vieras

Koiranäyttelyt kuuluvat Kiinaan yhtä paljon kuin Nobelin rauhanpalkinto Bashar Al Assadlile

Vieras

Eläinten kaltoinkohtelu on moraalisesti ja eettisesti miltätahansa kantilta asiaa katsottuna väärin. Kyky olla asettumatta eläimen tilalle ja kuvitella olevansa tässä määrin kaltoin kohdeltu, kuin ovat nämä muunmuassa ihmisen parhaaksi ystäväksi nimetyt eläimet, puuttuu selkeästi näiltä kansoilta. On toki tekopyhää sanoa tämä lihansyöjänä, mutta me emme sentään keitä sikojamme elävältä.


Vieras

Purskahdin lohduttomaan itkuun nähdessäni noin järkyttävää julmuutta eläintä kohtaan! Kumpa joku menisi ja lopettaisi tuon touhun heti!! Koitetaan yhdessä tehdä edes jotain. Jospa joku ylempi taho voisi lopettaa tuollaisen.

Vieras

Kiina ei ole kelvollinen järjestää maailmaan koiranäyttely!

Vieras

eläinten puolesta.menkööt kiinalaiset itse kiehuvaan veteen elävältään ei ihmis arvoista toimintaa vaikka kyse on eläimistä hävettää ihmis rodun puolesta
EI MISSÄÄN NIMESSÄ MAAILMANNÄYTTELYYN....................

Vieras

Aivan järkyttävää toi kiinalaisten koirien kidutus. Ehdottamasti peruutettava Kiinassa suunniteltava maailmannäyttely.

Vieras

Puolustuskyvyttömien eläinten järjetön kidutus loputtava.

Vieras

Tuo maa ei ansaitse kertakaikkiaan niitä

Vieras

Kiinassa toiminta koiria kohtaan on täysin epäinhimillistä!!
Ja että Maailmannäyttely pidettäisiin Kiinassa.......!!!!
Sydämestäni toivon että järki voittaa ja kisa siirretään johonkin inhimillisemmin eläimiä kohtelevaan maahan!

Vieras

Viattomia eläimiä ei saisi missään tapauksessa kiduttaa! En voi yksinkertaisesti ymmärtää, miten ihmiset voivat olla näin julmia ja välinpitämättömiä. Jokaisella eläimellä on oikeus hyvään elämään. Raukat, parat koirat...sydämeni itkee näiden koirien puolesta. I wish I could save them!

Vieras

Vastustan ehdottomasti kyseistä eläinrääkkäystoimintaa!

Vieras

#872 Hyvä ja kannatettava aloite


Erittäin hyvä ja kannatettava aloite. Ehdottomasti kiellettävä kyseinen toiminta. Erittäin raakalaismaista toimintaa.


Vieras

Kyseinen toiminta on erittäin raakalaismaista toimintaa ja tuomitsen sen ehdottomasti

Vieras

Sairasta touhua, joka täytyy saada loppumaan. Suosittelen myös kiinalaisten tuotteiden boikotointia.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…