Tuki Poliisille ja Kari Rajamäelle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tuki Poliisille ja Kari Rajamäelle.

kai haavisto
helsinki

#1

24.10.2006 12:54

Poliisin toiminta oli vastuullista... ei mielenositukseksi naamiotu vahingonteko voi olla sananvapautta... ihmisten oikeus poliisin suojeluun rikoksilta kuuluu perustuslaillisiin oikeuksiin... eli omaisuuden ja fuusisen koskemattomuuden suojaaminen kuuluu oikeusvaltion perusasioihin
Katri Laukkanen
Kangasala

#2

28.11.2006 17:13

Tällä hetkellä näillä kahdella adressilla on siinä kahdensadan ihmisen ero (n.6%), ei siis kovinkaan merkittävä. Eikä kolmentuhannen ihmisen otos tältä sivustolta anna minkäälaista käsitystä viisimiljoonapäisen kansamme enemmistön mielipiteestä. Itse asiasta minulla ei ole varsinaista mielipidettä, mutta älkää antako numeroiden johtaa ihmisiä harhaan tuolla tavoin.
Väinö Rajamäki
Rutalahti

#3

22.12.2006 17:30

Kari Rajamäki on nykyään harvinainen esimerkki isänmaallisesta ja vastuuntuntoisesta suomalaisesta,joka tiukasta vaststuksesta huolimatta pitää kutinsa.Toivotan hänelle Hyvää Joulua ja Uuttavuotta.
aleksi varis
hki

#4

25.02.2007 15:16

^^^ haistkaa v***u, olette täysiä ääliöitä.
Kristian Koivisto
Helsinki

#5

16.03.2007 22:56

Älkää äänestäkö Rajamäkeä ylihuomenna! Tai äänestäkää jos haluatte että Suomessa otetaan poliisin toiminnassa mallia P-Koreasta, varmaan ne kommarit oli siellä kateellisia kun kuuli miten Suomessa osataan olla vieläkin pahempia pamputtajia.
Kimmo Koljonen
Lahti

#6

16.04.2007 13:54

Mielestäni mielenosoitusten aikana poliisin tärkein tehtävä on suojella kansalaisia, jotka eivät osallistu mellakointiin (ja niitä henkilöitä jotka osallistuvat mielenosoitukseen, mutta eivät tuhoa mitään). Toisena myöskin erittäin tärkeänä tehtävänä on suojata omaisuutta tuhoajilta. Jos mielenosoitus on rauhallinen poliisin ei tarvitse puuttua asiaan, mutta jos mielenosoitus muuttuu mellakaksi on poliisin velvollisuus puuttua asiaan.
Poliisilla on nykyään liian vähän oikeuksia, koska näistä perusvelvollisuuksistakin aletaan valittamaan väkivaltana. Lisää valtuuksia poliisille, jotta kansalaisten henkeä, terveyttä ja omaisuutta pystyttäisiin suojelemaan.
- -
-

#7 Niinkö?

17.05.2007 08:26

Ehkäpä teitäkin ketuttaisi, jos olisitte itse joutuneet syyttömänä sivullisena poliisin piirittämäksi ja hakkaamaksi?

Allekirjoittanut makasi viikon sairaalassa. Kiitos teidänlaistenne natsien kukaan ei tuomitse tätä sairasta väkivaltaa poliisien taholta.

En allekirjoita ikipäivänä.


Alpo Leppänen
Laukaa

#8

26.05.2007 04:31

Kyttien puolustelijat saavat huudella niin paljon kuin haluavat mutta valtaosa kansasta ei tule ikinä hyväksymään virkavallan väärinkäytöksiä. Luottamus menee hyväuskoiseltakin toopelta viimeistään siinä vaiheessa kun viattomana raahataan putkaan vain koska sattui olemaan paikalla, tai "pukeutui provosoivasti". Ja se luottamus ei hevillä palaudu, ei ainakaan selvästi vilpillisiä lausuntoja lukiessa.
Ja ketähän ASEMin tapauksen suhteen pitäisi uskoa, sotkua lehdistä seuranneita poliisin puolustelijoita vaiko niitä jotka olivat aivan itse paikalla ja joutuivat tuon sorron kokemaan?
Osa poliiseistakin on sitäpaitsi myöntänyt ylilyönnit.
Henry raatikainen
lahti

#9 Mitään mellakkaa ei ikinä ollutkaan.

30.11.2007 16:47

Paikalle tulleet poliisit, Joita oli moninkertaisesti tarvittavaa suurempi määrä, alkoivat lähes välittömästi ajaa mielenosoittaja ja ihmisiä, jotka eivät osallistuneet mielenosoitukseen, pienempään ja pienempään tilaan. Saartorenkaasta ei päästetty ketään pois, vaikka ihmiset olivat täysin rauhallisesti. Muutamat omista oikeuksistaan tietoiset henkilöt menivät tästä tuohtuessaan kyselemään oikeuksiensa ja vapautensa perään, jolloin poliisi alkoi perusteettomasti ottamaan haltuun näitä henkilöitä. Tässä kohtaa osa paikallaolijoista hermostui ihmisten perusteettomasta vapaudenriistosta. Suurin osa istui rappusilla rauhassa ja osa kuvasi poliisin toimintaa, jolloin poliisi otti haltuun myös näitä kuvaajia, jälleen täysin perusteettomasti. Saartorenkaan sisällä olleet ihmiset joutuivat odottamaan monta tuntia päästäkseen pois. Myös lapsensa kanssa liikkuneita ulkoilijoita jäi saartorenkaan sisään, eikä päässeet pois. Poliisin haltuun otetut henkilöt joutuivat pahimmillaan odottamaan poliisin busseissa monta tuntia, jolloin joutuivat jopa tekemään tarpeensa bussiin muiden ihmisten, ja poliisin, läsnäollessa, kahlittuina bussin penkkiin kiinni. On laitonta pitää ihmistä kahlittuna liikkuvassa liikennevälineessä niinkuin on sekin, että poliisi estää henkilöltä tarpeilleen pääsyn. Muistakaamme vielä, että mielenosoittaminen on demokratian perusta ja mitään mellakkaa ei ollutkaan, ennenkuin poliisi alkoi riistämään ihmisten perusoikeuksia. Kuka on tehnyt väärin?