Suomen huippuyksikkö lasten sairaanhoidossa toimii museossa

popo

#226 Arvovalintaa

18.12.2011 21:02

YLE:n vuosibudjetilla saisi VIISI Lastenkliniikkaa!
Onko niitä hyväntahtoisia rikkaita?

#227 Re:

14.01.2012 12:26

#14: GVS -

Katsoin dokumenttipätkän televisiosta ja se on jäänyt kaivelemaan. Löysin onneksi edes tämän jo sulkeutuneen adressin. Maassamme on tosi rikkaitakin ihmisiä, kuten Hjallis Harkimo. Hän rakentaa paljon taloja ja jopa kaupunginosia, kuten Sipooseen: "Harkimo on ollut rakentamassa sata miljoonaa euroa maksavan kaupunginosan Sipoon Storöreniin". Esim. näin kerrotaan Wikipediassa. Presidenttiehdokas Sauli Niinistö puhui joulun aikoihin sellaisista kuin "hyväntantoiset rikkaat". Monet rikkaatkin tahtovat kuulemma säilyttää hyvinvointivaltion. Vetoiaisinkin nyt Hjallis Harkimoon; auttakaa Lastenlinnaa ja sijoittakaa rahaa uuteen lastensairaalaan, jos ja kun teillä on sydän.

vieras

#228

24.01.2012 15:02

Homevaurioita on jatkuvasti joka puolella Lastenklinikkaa ja henkilökunta kärsii eriasteisista oireista toiset jopa vakavista hengitysvaikeuksista. Hirvittää lasten puolesta..Seiniä korjaillaan siellä täällä, mutta se on vaan ensiapua tälle ongelmalle.
s

#229

06.03.2012 22:32

Ikävä kyllä, vanhemmat joutuu yöpymään patjoilla lattioilla, peittonaan froteepyyhkeet eli oikealta nimeltään lämpöpeitteet, joita lämmitetään leikkauksen jälkeen lapsille jotteivat he palelisi. tilat on ahtaat, eikä säilytys tilaa ole nimeksikään. Henkilökunta kärsii vakavista hengitysoireista, kuten astmasta. Silmäoireet ovat jokapäiväisiä sekä ihottumat ja muut iho-oireet.
Huopia ei varmaankaan kannata tarjota, koska peitot pestään jokaisen potilaan/vanhemman välillä, joten ne eivät kestäisi pitkään ja retkisängyt olisivat turvallisuus riski pienille potilaille esim elvytystilnteessa.
Koitetaan jaksaa yhdessä ja toivotaan että saisimme vielä joskus uuden lastensairaalan, jota eivät vaivaisi kosteusongelmat.

Vieras

#230 Lastenpsykiatria

12.03.2015 13:56

 Mitenpä lastenpsykiatria. Ei mahdu uuteen sairaalaan vaan jatkaa Lastenlinnassa, joka todettu olevan homeessa. 

Työnhakija

#231 Re: Lastenpsykiatria

09.12.2016 19:44

#230: - Lastenpsykiatria 

Vuodet vierivät ja mikään ei muutu. 2016 ja edelleen Lastenlinnaan rekrytoidaan uusia työntekijöitä. Tunnin visiitti työhaastattelussa sai kurkun kipeäksi. Aulassa on outo haju. Kuin yritettäisiin peitellä pahaa hajua vahvoilla aineilla. Kaikki yskii. Pääkaupunkiseudulla on rutkasti tyhjää toimistotilaa. Siirtäkää hyvät HUSsin päättäjät ihmiset pois tuolta!