Ei Missään Nimessä Hyvinkään Luonnonkauniille alueelle pakolaiskeskusta


Vieras

#26

27.08.2015 19:23

Allekirjoitin adressin koska pakolaiset tulevat muslimimaista ja sellaisista maista jossa naisten ja tyttöjen oikeuksia ja koskemattomuutta ei kunnioiteta. En lenkkeilisi enää Sveitsin luonnonpuistossa koska pelkäisin joutuvani raiskatuksi. Tilastot kertovat karua totuutta.

Vieras

#27

27.08.2015 20:30

Vanhuksille se olisi erinomainen paikka. Prioriteetti 1

Vieras

#28

28.08.2015 17:05

En halua pakolaisia Suomeen/Hyvinkäälle!

Vieras

#29

30.08.2015 19:46

ei pakolaisia minnekkään yhtäkään ,aikaisemmin tulleetkin pitäisi lähettää kotimaahansa.

Vieras

#30

02.09.2015 21:46

MV-lehteä kun lukee, niin silmiin hahmottuu karmean hyvin, missä kusessa Suomi ja varsinkin koko muu Eurooppa alkaa olemaan. Valta mediassa jätetään paljon mamu aiheisia uutisia julkaisematta. Median ja Wikipediankin valheelliset väitteet tästä uudesta mediasta MV-lehdestä eivät pidä paikkaansa, kun asioita alkaa tutkimaan tarkkanäköisenä ja ennakkoluulottomana hieman enemmän..

Viimeinen niitti oli MV-lehdestä luettu kuvakaappaus todisteiden kera oleva uutinen Suomen musliminuorten joukkoraiskauksesta, minkä uhriksi kantasuomalainen 16v. tyttö joutui taannoin. Tapahtuneen jälkeen muslimi nuoret perustivat raiskauksen ympärille fani fb-sivuston nettiin ja sekä muslimi jätkät ja tytöt, kaikki haukkuivat, huorittelivat ja nauroivat raiskauksen uhrille ja solvasivat tätä rajusti. Halusi osa toteuttaa uusinta raiskauksen myös tälle tytölle.

Valta media ei tätä uutista julkaissut ja somessa asiasta syntyneet keskustelut lähtivät ja lähtevät suurin osa poistoon. Järkyttävää salailua ja sensuuria.Vaikka allekirjoitin tämän adressin nimettömänä, niin toivon, että tämä mielipiteeni saa kunnolla media näkyvyyttä, jos mahdollista. Joten voitte julkaista nimettömänä tämän mielipide kirjoitukseni missä vain haluatte + jakaa tätä ihan missä haluatte, suorastaan vaadin sitä!

Nimettömänä pysyn lähinnä siksi, että olen yrittänyt somessa saada tätä musliminuorten törky fb-sivusto uutista levitettyä ja keskustelua asian tiimoilta, mutta sensuuri on pilannut koko jutun.

Mutta en tahdo oveni taakse mahdollista muslimien kosto pataljoonaa kirjoitusteni kirvoittamana ja alaikäinen tyttärenikin saattaisi olla muslimien joukkoraiskaus uhan alla, jos saisivat nimeni selville. Mistä näistä tietää, mitä ehkä kostoksi keksisivät.

Hyvää syksyä.
Totuus&Rehellisyys

#31 Maahanmuutto uutisia

03.09.2015 14:50

Täältähän tätä voi lukea, mitä Iltapäivä lehdet ja telkku ei kerro: http://mvlehti.net/


Anonyymi

#32

07.09.2015 18:35

Ei missään nimessä pakolaisia tänne. Ymmärrän, että naisia ja lapsia tulee, mutta aikuisia miehiä on opetettu väkivaltaisiksi ja pahoiksi syntymästä saakka. Heidät on kasvatettu aseilla puolustamaan ja heidän uskontonsa hyväksyy sellaisen tavan toimia. Kun pakolaisia tulee paljon, niin pikkuhiljaa he syrjäyttävät valtaväestön ja uskon että heidän tarkoitus on vähitellen vallata koko maa. Miettikää tarkkaan ketä olemme valmiit ottamaan maahamme. Ensin pitäisi huolehtia omasta väestöstä ja heidän hyvinvoinnistaan, jotta Suomessa ei tarvittaisi leipäjonoja.

Vieras

#33

08.09.2015 00:53

Vaikken enää olekkaan Hyvinkääläinen, allekirjoitan!

Vieras

#34

12.09.2015 16:22

Haluan että lapseni voivat pelkäämättä kulkea tästä edeskin Hyvinkään kaduilla pelkäämättä raiskauksia tai väkivaltaa.

Vieras

#35

23.10.2015 19:36

Asun lähellä kyseistä Rantasipi hotellia, suurimmat syyt siihen etten halua vastaanottokeskusta naapuriini on että en tahdo että asuntomme arvo tippuu ja toinen suuri huoli on 15-vuotiaan tyttäreni turvallisuus. Tuskin uskaltaisin häntä enää päästää lenkille viereisille lenkkipoluille.

Kommentoi adressia