Ei Missään Nimessä Hyvinkään Luonnonkauniille alueelle pakolaiskeskusta

1.

Ei Missään nimessä Hyvinkään Sveitsiin Rantasipi hotellin jäätyä tyhjilleen maahanmuuttajille mitään vastaanottokeskusta. 
Verovaroilla elintasopakolaisia Hyvinkään hienoimpaan paikkaan, kuka uskaltaa enään hyvinkääläisistä lenkkelijöistä käydä siellä enään aamu tai iltalenkillä. Saati sitten talvella hiihtamässä. Lähellä sijaitsee myös laskettelukeskus jossa kaikenikäiset lapsista aikuisiin käyvät laskettelemassa. 

Seuraavaksi kai jos pääsevät hyvinkäälle , haluavat rakentaa sinne kauniiseen kaupunkiimme moskeijan.

Euroopan suurkaupungit Ruotsi mukaanlukien kauhean terroriaallon käsissä. 
Hyvinkään ei tule ottaa ainuttakaan pakolaista kuten forssakaan ei ottanut .

Kuka tietää paljonko oman maamme kantaasukkaista elää asunnottomina? Miksei heille kukaan ole järjestämässä vastaanlaisia asuintiloja kun nyt suomessa ollaan järjestämässä aivan ventovieraille ulkomaalaisille pakolaisille joita euroopan ja ruotsin kautta näyttää suomeen saapuvan koko ajan.

Kukaan ei ole kertonut todellista lukumäärää kuinka moni kantasuomalaisista elää asunnottominä ystäviensä, sukulaistensa tai jopa kadulla!!!! Ei niitä tukiasuntojakaan jokaiselle suomalaiselle myönnetä. 

 Joillakin ollut jopa joka ikinen vuosi asuntohakemus, mutta asuntoa ei vaan saa.

 2.

Tämä rauhallisen luonnon ympäröimä hotelli sijaitsee Sveitsin luonnonpuistossa 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Se tarjoaa oman kuntosalin sekä ravintolan, josta avautuvat näkymät metsään.

Jokaisessa Rantasipi Sveitsin yksinkertaisesti sisustetussa huoneessa on ilmainen kiinteä internetyhteys, työpöytä sekä tv satelliitti- ja pay-per-view-kanavilla. Omassa kylpyhuoneessa on joko kylpyamme tai suihku. Joissakin huoneissa on myös minibaari.

Sveitsi Rantasipin valoisassa ja tilavassa ruokasalissa, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, tarjoillaan buffetaamiainen ja muita aterioita. Paikan päällä on tarjolla ilmainen yleinen pysäköintimahdollisuus.

Sisätiloissa oleva vesipuisto ja ulkouima-allas sijaitsevat vain 100 metrin päässä. Hotellilta alkaa myös 25 km:n lenkkeily- ja hiihtolatuverkosto. Hyvinkään rautatieasemalle on 5 minuutin ajomatka.

 

 Hotellihuoneita: 194

http://www.booking.com/hotel/fi/rantasipi-sveitsi.fi.html?aid=318615;label=New_Finnish_FI_19114763305-FEPGnAXk2Be_6DILt5SdRwS75168951385%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t2%3Aneg;sid=885e2b6bb4a7278f4b8c804ea5d8cfa2;dcid=4;dist=0;sb_price_type=total;srfid=dc004480b2cea4998a96674a17af72b04b89e6a4X1;type=total;ucfs=1&

 

Tosta ylhäällä olevasta linkistä löytyy kuvia tuosta luxus-hotellista ja lisätietoa!!!!

 

Vaadin hyvinkääläisille täyttä ja suojelua ja vastaanoytokeskuksen peruuttamista. Hyvinkäällä on muutenkin kärsitty jo aivan liikaa...esim: Jokelan koulussa tapahtunut ampumisvälikohtaus sekä hyvinkään keskustassa tämä kattoampujatapaus, jotka ovat takuulla järkyttäneet hyvinkääläisiä sekä lähi kunnissa, kaupungeissa asuvia ihmisia. En halua hyvimnkäällä tai sen lähellä tapahtuvan enään yhtään ainoata tragediaa...jo saa riittää kärsimys.

 

 

 

Sveitsi on ulkoilualue Hyvinkäällä, Tampere–Helsinki-moottoritien varrella. Se on saanut nimensä alueella olleen saksankielisen perheen pitämän maatalon mukaan. Sveitsin keskellä oli hyppyrimäki(räjäytettiin 9.11.2012), ja laidalla on laskettelurinne Kulomäki, jonka korkeusero on noin 85 metriä. Näiden ympärillä on harrastettu talviurheilua 1950-luvulta alkaen. Sveitsin montun mäessä on ollut hiihtohissi 1960-luvulta asti. 1980-luvulla paikalla oli myös viihdetaiteilijaSpede Pasasen Spedelinko, joka myöhemmin vähäisen käytön vuoksi purettiin.

Nykyisin Kulomäessä, Sveitsin hiihtokeskuksessa, on neljä laskettelurinnettä ja pulkkamäki. Kulomäki rakennettiin 1980-luvulla massiivisin maansiirroin entisen kaatopaikan päälle Paavolan kaupunginosan pohjoispuolelle. Muu osa Sveitsin alueesta on julistettu luonnonpuistoksi. Sen alue on noin 200hehtaaria.

 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/92/Spots_of_short_wavelength_colours.jpg/600px-Spots_of_short_wavelength_colours.jpg

 RAJA KIINNI JA SUOMI SUOMALAISILLE RAUHAA RAKASTAVILLE IHMISILLE!


Maria Elina Hirvonen    Ota yhteyttä adressin tekijään