Suomen Kennelliitto: sano EI Maailmannäyttelylle Kiinassa 2019

Suomen Kennelliitto: sano EI Maailmannäyttelylle Kiinassa 2019 / Tiedotteet / Kennelliiton kannanotto / Kommentit


Vieras

#1

10.09.2015 05:54

Eli jos ymmärsin oikein, FCI on se taho, joka on päättänyt tästä asiasta ja näyttää päättävän suvereenisti monista muistakin asiasta. Mielestäni Kennellitton vastaus oli ihan hyvä. "Suomen Kennelliitto pyytää omia Maailman Voittaja 2019 -näyttelyyn kutsuttuja ulkomuototuomareita ja osallistumista harkitsevia näytteilleasettajia huomioimaan tämän Suomen Kennelliiton kannanoton. Ruotsin Kennelliitto on tehnyt vastaavanlaisen kannanoton."
Eli Tapahtumaa voi boikotoida, jotka niin kokevat.

Vieras

#2

10.09.2015 10:20

Ei kai kukaan halua koiraansa viedä tuohon maahan??? Yksikään titteli ei ole tuon arvoinen, että vie koiransa suoraan helvetinsuulle. Suorastaan sairasta koko ajatuskin.

Vieras

#3

10.09.2015 12:32

Pelkkää mädän omenan kiillottamisyritystä Suomen Kennelliitolta,ei mene läpi tällainen ..

Vieras

#4

10.09.2015 13:04

No, toihan oli ihan asiallinen teksti. Enempää ei oikeastaan voida vaatia. Toivottavasti osallistumista harkitsevat todella Ottavat Huomioon tämän kannanoton, ja harkitsevat mahdollisuuksien mukaan osallistumistaan uudestaan.

Vieras

#5

10.09.2015 15:24

Irtisanoutukaa sieltä kennel liitosta, niin minä tein. Se on ainoa asia joka tehoaa, kun rahaa ei enää tule mistään niin alkavat miettiä toimintatapojaan uudelleen.

t. Anette
Faithful

#6 Asiallinen kannanotto

10.09.2015 16:19

Ihan asiallinenhan tuo kannanotto oli. Virallisena tahona ja FCI:n jäsenenä ei Suomen Kennelliitto voi mennä ampumaan kovilla virallisissa julkisissa tiedotteissaan, mutta tekstistä paistoi läpi, että missään nimessä FCI:n päätöstä ei hyväksytä pohjoismaissa yleisesti. Norja, joka on jyrkästi Kiinan Voittaja-näyttelyiden isännöintiä vastaan maan koirakulttuurin julmuuden vuoksi, nousi usein Suomen Kennelliiton tekstissä esille, ja jo tällaisen Norjan kaltaisen tahon puolustaminen kertoo Suomen kannasta.

Toivottavasti kukaan ei lähde viemään koiraansa Kiinaan edes Voittaja-näyttelyihin.

Tosin en muutenkaan ymmärrä koiran lennättämistä koneen ruumassa jonkun rakenne/kauneuskilpailun vuoksi, etenkin kun tiedetään, että jalostaminen on tuonut osan koiraroduista yhtälailla kitumisen asteelle, kuin mitä tässä nyt Kiinaa boikotoidaan.


Vieras

#7 Kennelliitto on niin turha!

11.09.2015 15:28

Juu ei yllätä heidän vastauksensa, kys.lafkaan saa aina pettyä :(


Vieras

#8

22.06.2017 08:42

Moi, tästä Kennelliiton kannanotosta voi päätellä sen että tietoisia ollaan miten kiinassa toimitaan koirien suhteen. Näyttely siis tulee sille ei voi mitään, mutta on ainakin selvä viesti mielestäni että koiria arvostetaan ja rakastetaan, niiden hoitoon ja huolenpitoon panostetaan. Tietäköön sen nämä kiduttajat. Harrastus voi olla kasvattaminen ja koiran omistaminen sekin tulee torikauppiaille yllätyksenä, koira kun ei ole heille minkään arvoinen, pelkästään lihapala!! Tätä kautta saadaan eläinsuojeluasioihin potkua, paikallinen parivuotta toiminut Kiinan kennelliitto voi alkaa painostamaan siihen suuntaan. Parempi näin kuitenkin että järjestetään.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…