EI PAKOLAISTEN VASTAANOTTOKESKUSTA SUONSAAREEN MIKKELIIN

juuppelisjuu

#26 Re:

01.10.2015 20:32

#17: -  

 "Jatkossa kökötän vainoharhaisena kotona kun en uskalla lenkille lähteä....", juurikin niin, vainoharhaisena!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.10.2015 04:12Vieras

#28 Re: NYT TEHTY PÄÄTÖS VASTOIN HYVÄÄ HALLINTOTAPAA

03.10.2015 04:13

#1: -  

Suomen sisäministeriön ja kuntien virkamieskunta käy yli-innokkaana Suomen pakolaiskriisissä. Näin myös Mikkelissä. Sen sijaan että valmisteltaisiin oman maan kansalaisten turvallisuus ja eri kansanosien elinolosuhteet tässä nopeasti muuttuvassa ajassa, se on alkanut mm laatia hätälakiohjelmia sellaisten maahantulijoiden aseman varmistamiseksi, joiden todellisia tarkoitusperiä ei pystytä varmistamaan. Kuntalaki määrittelee kuitenkin selvästi, että kunnan perustehtävä on palvella kuntalaisia. Kuntalain henkeen soveltuu huonosti pakkokeinot Ja pakolla uhkaaminen. Lausuntoja ovat olleet antamassa sisäministeriön maahanmuuttovirasto. Kun virkamieskunta kautta Suomen, on näin innokas, tulisi kaikkien kuntapäättäjien olla nyt erityisen valveilla asian tiimoilta. Pakolla, kiireellä ja hätätilalla pelottelu eivät kuulu tämän päivän suomalaiseen hallintojärjestelmään. Mikkelin hallintojohtajan ja erään Suonsaareen tulevan pakolaiskeskuksen valmistelevan työntekijän lausuma Etelä-Savon radiossa antavat luvan ymmärtää, että valmistelu oli hyvissä ajoin tiedossa. Nyt tehty päätös ei ole missään nimessä hyvän hallintotavan mukainen.

PS: Länsi Savo ei ole julkaissut tätä mielidekirjoitusta pyynnöstä huolimatta

REIJO PAUNONEN

 


Vieras

#29

03.10.2015 04:44

alueen kiinteistöjen arvotippuu,rauhattomuus , pelkotilat

Vieras

#30

03.10.2015 06:49

Näillä laiskan pulskeilla uskon sotureilla ei ole ollutkaan mitään hätää. He ovat oman maansa rintamakarkureita, jotka ovat jättäneet naiset, lapset, sairaat, vanhukset ja vammaiset Venäjän ja USA:n sotakoneiden maaliosastoksi.
Muutaman vuoden päästä paljastuu vasta tämä islamin "troijalaisen" todellinen luonne!

Vieras

#31

10.11.2015 08:40

Kyllä nuo tulijat tietää, että Suomessa saa raiskauksesta kaksi kuukautta ehdollista, jos sitäkään.

Ei ole naisen arvo yhtään mikään tässä maassa eikä lähtömaissaankaan. Raiskatut naiset ammutaan kuoliaaksi arabimaissa, koska ovat tuottaneet perheelleen häpeää.