SUOMI IRTI EU:STA!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista SUOMI IRTI EU:STA!.

Tapio Kuosma
Espoo

#1

18.11.2006 09:52

Adressi on tärkeä ja olennaisesta aiheesta. Olen allekirjoittanut sen.

Olen itse avannut kansalaisadressin maamme itsenäisyyden, demokratian ja ihmisoikeuksien puolesta. Toivon, että saisin tukea tälle hankkeelle. Tuo tuki olisi tietysti allekirjoitus ja viestin levittäminen. Olisin myös kiitollinen ideoista, miten sanoman adressista saisi leviämään kansalaisten keskuudessa.

Ystävällisin terveisin

Tapio Kuosma
cheku@kolumbus.fi
*
TIEDOTE (vapaa levitettäväksi)

Kansalaisadressi Itsenäisyyden, Kansanvallan, Ihmisoikeuksien puolesta

Kansalaisadressi 'Itsenäisyyden, Kansanvallan, Ihmisoikeuksien puolesta' on avattu allekirjoitettavaksi internetissä osoitteessa (http://www.adressit.com/itsenaisyydenpuolesta).

Adressi on jokaisen halukkaan allekirjoitettavissa.

Tuesta kiittäen
Yhteisvastuun ajatuksin

Tapio Kuosma
S. H.
Helsinki

#2

18.03.2007 00:09

MARKAT TAKASIN!! :)

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

23.07.2007 19:45


Konsta Hietala
Martinniemi

#4 Re: Aivot Narikassa

23.07.2008 07:28

Hienoa saada asiallista keskustelua tänne.
mutta, esitänpä omia mielipiteitäni:

"...Quote:1990 –luvulla lukuja tosin vääristää jatkuva devalvoiminen, jonka johdosta vienti saatiin vetämään väliaikaisesti. Tämä kaikki vain valitettavasti tehtiin kansalaisten kustannuksella. Ajatelkaa nyt tienaavanne 120 000 mk vuodessa, jonka todellinen ostovoima onkin 100 000. Eikö vituttaisi? ..."


Fakta: Eri Euro maiden inflaatio prosentit ovat monissa maissa yli 2% suosituksia korkeammat vuodessa. eikö tämä tarkoita sitä, että rahan ostovoima heikkenee siltikin?

ja tulli maksut, joista myös paasasit, ovat edelleen voimassa venäjän suuntaan, joka alkaa uuden lähi-idän konfliktin paisuttua sodaksi (n. lokakuun paikkeilla) paisua uudestaan suurvallaksi. Eikö suhteet sinne olisi hyvä pitää edes neutraaleina, eikä provosoida koko ajan? ensin liityttiin EU:hun, pian ollaan jo perse pitkällä NATO:ssakin, kiitos EU:n.

"...Quote:Ja mitä tuohon maatalouteen tulee, sanoisin että kyllä on järkevämpää tuottaa siellä missä se on helpointa ja halvinta. Onhan se kieltämättä harmi, että alkutuotannon osuus yhteiskuntarakenteessamme kärsii, mutta jos muuten pyyhkii hyvin ni paskaako siitä?

mitä enemmän alkutuotantoa on omassa maassa, sen omavaraisemmpihan valtio on (doh, maalaisjärki?), varsinkin, kun jalostus toimintaakin suomen maaperällä on, niin suomi kärsii HUOMATTAVASTI EU:n kiellosta maksaa etelän viljeliöille ja farmereille saman suuruista tukea, mitä EU maksaa pohjoisen vastaaville. ja tuottaa siellä missä se on helpointa ja halvinta? eikös se suomen maaperällä olisi aikalailla se etelä Suomi, jonka EU jostain kumman syystä haluaa jättää ilman tukia!?

ja ylipäätänsä, EU:ssa Suomi on maksaja valtiona, vaikka ne rahat tarvittaisiin omaan kotomaahan: Meillä on kodittomia, jotka siivotaan rekistereissä johonkin yleis asuntola osoitteeseen ( ongelma kielletään?).

Meillä on alkoholi- ja huumeongelmaisia, JOITA VOITAISIIN AUTTAA, MIKÄLI RESURSSEJA OLISI TARPEEKSI!. Meillä asuu ihmisiä alle köyhyysrajan, sairaalat kärsivät resurssi ja henkilöstö pulasta, EU lisää direktiiviä direktiivin päälle, ja Suomi tekee niinkuin käsketään, vaikka se taistelee ajatusta oman valtion edun ajamisesta ja olojen parantamisesta vastaan...

Mun puolesta, hyvästit EU:lle!
Antti Viitanen
Hyvinkää

#5 Kannatetaan

23.07.2008 09:20

"sekä vaalilupauksensa pettäneiden ja valehtelevien poliitikkojen välitöntä eroa virasta."
Merja Renvall
Sottunga

#6 Juha Adler!

19.03.2009 23:31

Lue läpi mitä olen koonnut sivulleni www.selkoteksti.vuodatus.net
niin et ehkä pidä muita niin tyhminä sen jälkeen ...
Veli-Pekka Saikkonen
tampere

#7 hyi,hyi eu:lle

03.01.2010 12:54

Suomi irti eu:sta mahdollisimman pian.

itsenäisyys ei ole sana eikä ajatus tai aate, niinkuin meille on opetettu. Itsenäisyys on vapautta päättää omista asioistaan ja maksaa OMISTA virheistään, ei muiden.


minua pelottaa vallitseva kehitys eu:ssa, koska se alkaa näkyä jo suomalaisessa ihmisessä.

Voihan sitä liittyä takaisin jos eroaminen näyttää virheeltä vielä 20 vuoden kuluttua...

valta kansalle.
Henri Kent
LAHTI

#8

03.01.2010 19:44

Ei kannata erota EUsta koska sitten tarvitaan passit ja viisumit ja kun ryssät hyökkää, niin mitä sitten tehdään? Liitytään NATOon?
antti vaurio porista
Vieras

#9 EU TARKOITTAA RIKKAITA MIEHIÄ JA NAISIA VARTEN

24.10.2010 22:31

ME TAVALLISET HUOMAMME, ETTÄ MEITÄ POLJETAAN JA SIVUUTETAAN SIVUNKATSOIJIKSI,JOTKA KATSELEVAT MITEN TOISET SAAVAT SUURTA PALKKATULOA TAI TULEVAT MILJÖNÄÄREIKSI.KÖYHÄLISTÖ SAA ITKUA YKSIN.NÄLKÄJONO JA RIKKINÄISET VAATTEET. MAAHANMUUTTO SEKOITTAA PELIKORTIN PAKAT,ME KOEMME VOIMATONTA JA AVUTONTA YKSIN EDESSÄ.SUOMEN POLIITIKOT VALEHDELLEET JO KAUAN SITTEN.VIHREÄT MUKA PELASTAVAT KOKO MAAILMAN?????? KOKOOMUS AIVOPESTÄÄ MEIDÄT EDELLEEN.MUKA MAAHANMUUTTAJAT OVAT PARASTA ROTUGEENEJÄ JA LISÄKSI TULEVAISUUDENTYÖNTEKIJÄT.??????KESKUSTA PELLEILEE SAIRASTA KALLISTA MAATALOUSTUKIJÄRJESELMÄSTÄ.SDP ON MUKA IHMETEKIJÄ PELASTA MEIDÄT KÖYHYYDESTÄ.????????KUUNTELE VAIN KÖYHYYDEN ÄÄNTÄ,NIIN YMMÄRRÄ HEITÄ!!!!!!!EDUSKUNTA PETTÄÄ MEIDÄT.TÄMÄ ON EU:N POLITIIKKAN MUKAISTA.!!!!!!!EU VALEHTELEE JA PASKOITTAA MEILLE.
veli korpikannas

#10 vedetään oikeuteen se oli laiton päätös

25.10.2010 08:33

#1: Tapio Kuosma -  

 tein aikoinaan valituksen asiasta edsukunnan oikeus asia miehelle emus jne ei muuta kuin pois sieltäEU:sta ja EMU:sta

Pauli Tamminen
Vieras

#11 Itsenäisyyttä

20.11.2010 11:39

- Suomi irti EU:sta. Sitä mieltä liittymis aikana, ja nyt kun näen, ja näemme mitä Pyrsseli meille antaa, ei väärin, mitä se meiltä ottaa - olen vielä vakuuttetumpi tästä Hiili ja Teräsunionista. Ja ensimmäiseksi, heti irti emusta, tai pikenminkin varttitunti sitten olisi pitänyt erota. - Eikä missääntapauksessa yhtään senttiä enään Irlannille. Ei me pystyä niitä maksamaan,eikä haluta.
Tommi Tampio
Vieras

#12 EU

20.11.2010 16:49

Nykypäivän Neuvostoliitto.
aarno törmänen
Vieras

#13 Hinnat.

01.12.2010 14:00

Varsinkin asuntojen hinnat törkeitä euron myötä vai moniko maksaisi toista miljoonaa markkaa 50 luvulla rakennetusta rintamamies talosta? Nykyään maksaa sen verran.
ANTTI VAURIO PORISTA
Vieras

#14 EU ON SUURI TOISTEN RAHOJA SYÖJÄSYÖPÄ!

01.12.2010 14:35

ESIMERKIKSI SUOMEN OSAVALTIO MAKSOI JA MAKSAA EDELLEEN .MM KREIKALLE JA NYT IRLANNILLE YHT.NOIN 2 MRD EUROA!!!!!!!ITSENÄINEN SUOMI LAKKAA MAKSAMASTA JA OTTAMATTA NEEKEREITÄ ISLAMILAISIA.!!!!!!                      TOTUUS TOTUUS  TOTUUS   

EILA SIMUNANIEMI
Vieras

#15 MIKÄ ITSENÄISYYS

06.12.2010 18:28

Miksi juhlitaan muka itsenäisyyttä, kun ei sitä ole. Itsenäisyyden muistopäivää vain voi juhlia. Itsenäisen maan tunnusmerkki on itse päättää oman maan asioista ja oma raha. Nyt Suomessa köyhiä enemmän kuin vuosikymmeniin ja rikkaita on enemmän kuin vuosikymmeniin, tosi rikkaita paljon. Nyt lähetetään rahaa miljoonia euroja maihin, joitten avustaminen ei pitäisi kuulua meille lainkaan.13 v olemme pyytäneet parempaa tietä, mutta siihen ei ole rahaa. Olisi maksanut noin 3 milj. euroa.
Että tässä itsenäisyys ja tasa-arvo.
Jaakko Rantanen
Vieras

#16 pois salaseuran tuotteesta

05.02.2011 18:18

EU on suuren sulettujen ovien takana olevien rahamiesten perustama unioni,joka tähtää vielä suurempaaan kokonaisuuteen.Kun EU:hun mentiin,niin kaikki tapahtu valheeseen ja petokseen.Kansaa huijattiin ja peloteltiin.
MIKSI? Siksi,että suomen eliitti pystyy tur-
vaamaan omat etunsa ja kasvattamaan sitä.EU
ei ole tavallisen ihimisen asioita ajava unioni,vaan tiettyjen etupiirien puuha kerho.
Kuten olemme jo huomanneet,niin tavallinen kansa on kokoajan ollut se,joka joutuu kärsiin
ja joka on maksumiehenä.Järettömät lait ovat
ajamassa normaalin elämän miltei mahottomaksi,
keksitään kaikkia uusia verukkeita,jolla sitten rahastetaan.Ja kuitenkin koko tämän
läpi mädän järjestelmän takana on bilderberg
ryhmittymä,jonka kokouksista ei saa julkasta
mitään ja suomen päättäjiä ja ylen miehiä on
ollut siellä.Ja kansalle ei kerrota,kuten jo
tasavallan presidentti Halonen salasi Ahtisaaren bilderberg paperit.MIKSI? Jos se
olisi vain joku keskustelu foorumi,kuten he
haluavat ihteänsä markkinoida,miksi sitten salataan? Lukekaa hyvät ihimiset netistä.Ja
EU on tämän joukon synnyttämä lapsus.

Vieras

#17 Eu:n vaikutus maatalouteen

24.02.2011 13:59

Kun eu käski Suomen laskea tuotanto määriään niin samaan aikaan Saksa ja Ranska nostivat tuotanto määriään KUSETUKSEN MEININKI!!!

Vieras

#18

24.02.2011 14:03

Euro kannattaa pitää, MUTTA HELVETTIIN EU:STA JA HETI


SUOMI MAKSOI KUIN PÄÄSI EU:HUUN
SUOMI MAKSAA KUN ON EU:SSA
SUOMI MAKSAA KUIN LÄHTEE POIS EU:STA

ONKO TOSSA JÄRKEÄ
eu (=
Vieras

#19 EU=NEUVOSTOLIITTO

24.02.2011 14:08

Saksa ja Ranska=venäjä
kreikka, portugali....=välistä vetäjät
Muut maat= kaiken maksajat
Joukhainen
Vieras

#20 Suomi voi irtaantua EU:sta vaikka heti.

09.03.2011 22:20

Kunhan suomen kansalaiset vain vaativat omia poliitikkojaan ja ministereitään tekemään tämän päätöksen riittävällä voimalla ja järjestäytymällä yhden riittävän ison poulueen taakse, joka ei suostu heti kolmen vanhan ja vanhentuneen(pilaantuneen, päiväys ummessa, mädäntynyt, korruptoitunut) puolueen vaatimuksiin. Syynä tähän on se ettei suomi ole koskaan laillisesti liittynyt EU:n. Ainakin Koivisto ja Aho ovat tämän EU:n liittymisen ja läinsäädännön takana. Tästä aiheesta voi lukea lisää promerit.net sivustolta. Emme kansalaisina siis ole liittyneet EU:n niin ei voi olla kovin vaikeaa saada poliitikot ja hallitus tekemään ne päätökset joilla irtaantuminen EU:sta tapahtuu. Se vaatii kansalaisten aktiivisuutta näissä asiossa laillisen järjestäytymisen merkeissä. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii perussuomalaisten nopea kannatuksen nousu.Estetään kotimaisten yhtiöiden ulkoistaminen sekä luodaan tällä tavoin työtä suomalaisille veljillemme ja siskoillemme. Näin voidaan pitää verotuloja myös suomessa. Kun samalla estetään valtionkassan valuminen EU:n niin voidaan taas elää hyvinvointi suomessa, joka on itsenäinen. Toinen vaihtoehto on ulkoistaa helsinki ja perustaa uusi itsehallinto alue loppu suomesta. Uuden itsehallinto alueen nimeksi sopii erittäin hyvin Kalevalan Itsehallinto. Näin voidaankin kysyä mikä se myytti oli kalevalaisista? Myytti on herännyt henkiin kalevalaisista sukujuuristamme. Eu:n politrukit ulos suomen asioista sekä suomi irti EU;sta ja Markka takaisin. Suomi isänmaa!! Kalevalan Heimoveljet ja itsehallinto alueen kansalaiset pitäkää yhtä! Suomi isänmaa!!

Vieras

#21

24.04.2011 12:04

EU:n yrttikielto katkaisee kamelin selän. Kaikkea typerää sitä on säädetty, mutta nyt mennään idioottimaisuuksiin.
Oma äitini on minun flunssani ja pikkupöpöni homeopatialla ja luontaislääkkeillä hoitanut, perusterveyteni on vahva ja olen viimeksi ollut kuumeessa noin kolme vuotta sitten.
"Vilma"
Vieras

#22

25.04.2011 09:42

EU ei ole tuonut meille mitään hyvää, Suomi on vain maksajana joka asiassa ja muualla päätetään meidän asiat.
Koko itsenäisyytemme on kohta mennyttä :(
Rikkaat porvarit ne EU:ssa juhlii

#23 Itsenäisyys takaisin

09.05.2011 16:43

Paikallaan junnaus on turhaakin turhempaa.
Mitä ihmeen vakausrahastoja pla pla... ? Työllistetään lisää turhia virkamiehiä?

Missä kansalaisen etu.
Onneksi T.Soini on vihdoinkin otettu vakavasti ja päässyt
pelastamaan Isänmaata. Suomi takaisin Suomalaisille ja Markka takaisin!!!


Vieras

#24

29.05.2011 07:16

suomi ja ruotsi haluttiin eu:hun siksi että eu:sta saataisiin omavarainen puuntuotannon ja metsien suhteen. Euroopassa pitää olla tietty määrä suurpetoja ja kun niitä ei haluta keskieurooppaan niin me joudumme sietämään niiden tuhoja täällä pohjolassa.
Juha Järvinen

#25 Re: Aivot narikassa?

01.09.2011 11:31

#3: Juha Adler - Aivot narikassa?

Niin, kenellähän ne aivot on narikkaan jääneet...???

Tottakai "Suomen vienti rikkoi viime vuonna ennätyksen ja oli arvoltaan noin 35 miljardia euroa", koska euron (phyi) tulo on nostanut hintoja todella järkyttävästi markka-aikaan nähden....

Mihin tämä hintoihin tullut korotus (markka-aika hinnan ja euro-aika (phyi) hinnan välinen erotus) sitten menee...???

Ohoh !! Suuri yllätys, niillä rahoilla ei parantunutkaan Suomessa sosiaaliturva, eivät vanhusten elinolot laitoksissa, tai lastenhoidon toimintaperiaatteet ylipäätään.....eikä valitettavasti oikeastaan mikään muu kuin, yllättävää sekin, poliitikkojen palkat.....

Päinvastoin, näistä Suomessa jo ennestään erittäin huonolla mallilla olevista asioista pitää nyt leikata, jotta EU:lle, ja sen "köyhille" jäsenvaltioille olisi vielä enemmän annettavaa täältä "hyvinvointi-Suomesta"....!!!! (edelleen ihmettelen miksi kreikka ja portugali eivät voi myydä niitä kultavarantojaan...!!!???)

Olisikohan looginen selitys tälle "katoavalle" rahalle kenties tuo salaperäinen Bilderberg...??? joka todellisuudessa seisoo politikkojen takana  pitämässä valtaa....(eli; siellä on ne henkilöt joilla on, ja joille tulee koko ajan lisää ja lisää rahaa)...ja niin kauan kuin Suomi on EU:ssa (ja EU pystyssä), he saavat sitä rahaa juuri tuon markka-aika hinnan ja euro -aika (phyi) hinnan välisen erotuksen verran enemmän....

Mietin vain heräävätkö ihmiset huomaamaan tämän vasta sitten kun on jo liian myöhäistä...??? sitten kun ei ole enää itsenäistä Suomea, eikä muitakaan itsenäisiä euroopan valtioita.....on vain EU.....(ja taustalla tietty tuo edelleen yhtä salaperäinen Bilderberg.....)

Vai uskovatko ihmiset sokeasti "omiin" vaali-valintoihinsa...???...ja luottavat siihen mitä poliitikot ennen vaaleja ovat luvanneet...???...ja luvanneet ehkä siksi, kun heidän on käsketty luvata niin...???!!!???


Toivon tulevien sukupolvien puolesta että totuus valkenee ihmisille ajoissa...!!!

 

PS. Mitä tuohon Ruotsin vientiin tulee.... kyllä nuo pienet toimenpiteet sietää,

kun tietää että oma maa on itsenäinen eivätkä kaikki hinnat ole pilvissä...!!!!... 8)