Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava.

Niko Salminen
Vantaa

#1

11.02.2008 15:17

Harvemmin ketään pakkohoitoon huvin tai kiusanteon vuoksi laitetaan. Jos täydestä kuormasta puuttuu pari tiiltä, ei välttämättä huomaa olevansa itselleen ja/tai ympäristölleen vaaraksi eikä ainakaan vapaaehtoisesti tule hakeutuneeksi hoitoon. En allekirjoita.
Jani Kristian Virta
Kokemäki

#2 Ammattirikollinen vs mielisairas

05.07.2008 05:42

Pääasiallinen perusoikeuden menetys
Vapaus --vs-- Vapaus

Edustaja ennen vapauden menetystä
Itse tai halutessasi ASIANAJAJA --vs-- Itse

Vastapuolen edustaja
Syyttäjä --vs-- lääkärikunta

Oman edustajan ammattitaito suhteessa vastapuoleen
Tasavertainen -- vs -- jos olet psykiatrian erikoislääkäri tasavertainen, muuten huono

Saatuasi tiedon vapauden menetyksestä, koska vapauden menetys alkaa
Törkeissä rikoksissa heti, mutta useimmissa tapauksissa vasta valitusaikojen ja mahdollisten ylempien oikeusasteiden käsitysten jälkeen -- vs -- heti

Halutessasi valittaa vapauden menetyksestä, saatko käyttöösi kaiken materiaalin
Aina -- vs -- Et välttämättä (koska voi vaarantaa sinun terveyttäsi, valita, jos et tiedä mistä valittaa, puolusta jos et piedä mistä ""virheest"" vapauden menetys annetaan

Jos valitus / muutoksen haku menee läpi saatko korvauksia menetetystä ajasta (esim. ns. putkakorvaukset)
Saat -- vs -- Et (sinun vapaudellasi ei ole arvoa)

Kun saat tiedon vapauden menetyksestä tai vapauden menetys alkaa kaikkien valitusten/oikeusasteiden jälkeen tiedätkö vapauden menetyksen pituuden:

Kyllä lukuunottamatta elinkautista -- vs -- Et, sinun vapauden menetystäsi voidaan jatkaa kahden tai kolmen lääkärin toimesa kuolemaan saakka

Saako sinut sitoa kuukaudeksi sänkyyn kiinni
Ei se on kidutusta -- vs -- Kyllä, jos ehdot täyttyy se on hyvää terveydenhoitoa (kuten laki potilaan oikeuksista edellyttää)

Osaatko puolustaa ihmisoikeuksiasi / tiedätkö ihmisoikeutesi ja lait johon perusoikeuksiesi rajoittaminen perustuu
Kohtuullisesti (minulla on vankikavereita jotka neuvoo, asianajaja joka auttaa) --vs-- En yleensä. Teen kiltisti mitä hoitajat käskee, en tiedä onko se lainmukaista mutta luulen niin. En sano mitään vastaan ettei minua rangaista..

Tilanne
Ammattirikollinen vs mielisairas
8-0 pari kysymystä joissa tasavertaisia

Loppukysymykset:
Oletko tehnyt jotain lainvastaista miksi olet menettänyt vapautesi.
Olen -- vs -- En ole. En ole satuttanut ketään, en ole tehnyt mitään rikollista

Miksi olet menettäsy vapautesi:
Rikoksen takia joka minun on toteennäytetty varmasti tehneet tai olen tunnustanut sen. Lisäksi edes ammattiapu puolellani (asianajaja) ei riittänyt kaatamaan syytettä.. --vs-- kaksi tai kolme lääkäriä on sitä mieltä että olen mielisairas ja muut kaksi ehtoa täyttyvät, pahaa en oo tehnyt kärpäsellekään. Valittaa en ole osannut, mutta tuskin se auttaa...

Lisäksi vastaus kysymykseen jonka kysyin 10:ttä kertaa vankilaan menevältä ystävältäni (lyhkäsiä tuomioita, istunut enimmäkseen suljetuissa ja tiukoissa laitoksissa) joka on myös ollut muutaman kerran mielisairaalassa...Kumpaan mielummin..

VANKILA ON PAREMPI....

Tässä todistettu, että jos saat syntymässäsi valita ammattirikollisuuden tai mielisairauden, niin kumpi kannattaa.... tai valitse molemmat-- pääset vankimielisairaalaann........siellä ollaan kauan, ilman tietoa kotiutumispäivästä..


Mikko Kantonen
Kaarina

#3

14.09.2008 23:53

Psykiatrisen pakkohoidon keskellä käydään aina samaa keskustelua mystisistä vaaroista, sairauksista ja rikoksista.

Tilastokeskuksen mukaan poliisin tietoon on vuonna 2007 tullut 814547 rikosta. Kymmenessä vuodessa tuo tarkoittaa jotakunkin kahdeksan miljoonaa rikosta. Mikäli edelleen pidämme pakkohoidon lähtökohtaisena kriteerinä mielisairautta ja samalla katsotaan, että esim. skitsofreenikoita on n. 50000, niin kiirettä pitää skitsofreenikoilla mikäli kaikki nuo rikokset aikovat tehdä.

Mielenterveyden keskuliitto on 15.09.2007 todennut, että pakkokeinoja käytetään väärin kostoon, rangaistukseen, alistukseen ja nöyryytykseen ja että lain valvontaa pitäisi valvoa paremmin. Samaista keskustelua kun kävimme puolisen vuotta sitten valtionhallinnon foorumissa, niin osa ihmisistä pitivät itsestään selvänä, että esim. pahoinpitelystä annettu pieni sakko ei toimi niin hyvin kuin kunnon pakkohoito vapaudenriistoineen. Mikäli esim. kaikki väitetyt pahoinpitelyt tutkittaisiin poliisissa tavanomaisin keinoin, etsittäisiin uhri ja uhrista mahdolliset väkivallan merkit ja tämän jälkeen asia etenisi esitutkinan kautta oikeuteen, niin uskoisin ettei monessakaan tapauksessa varsinaista esitutkintaa edes käynnistettäisi, koska väitetty väkivalta saattaakin osottautua joksikin epäimiellyttäväksi tekstiviestiksi.
Pakkohoitoa siis käytetään melko julkisesti omankäden oikeuden jakamiseen.

Sairaalahoitojen kohdalla moni vapaaehtoisesti hoitoon hakeutuva jää ilman hoitopaikkaa, koska sairaalat ovat puolillaan turhaan pakkohoidettavia. Vapaaehtoistenkin hoidettavien kohdalla sairaalat ilmoittavat, että potilas sitoutuu suoljettuun hoitoon, joka käytännössä tarkoittaa pakkohoitoa. Laki nykymuodossaan toteaa siten, että potilas pitää kotiuttaa sitä vaatiessaan mikäli pakkohoidon kriteerit eivät täyty.

Avohoidoissa käytetään velvoitteisen avohoidon periaatetta jopa TEO:n kiristyneen mielipiteen turvin. Ajatushan on se, että mikäli ei suostu kaikkiin avohoidon pompotuksiin, niin ovat halukkaita riistämään vapauden mielisairaalassa pakkohoitona. Velvoitteista avohoitoa ei ole olemassakaan ja mahdolliset lakimuutosehdotukset esim. rikosvankeudesta vapautuvien velvoitteisesta avohoidosta ei ole toistaiseksi saanut lainvoimaa. Edelleen mielenterveyden keskusliitto on 12.09.2008 uutisoinut, ettei avohoitoon välttämättä pääse vapaaehtoisesti edes jonottamalla ja että 6-kuukauden hoitotakuu ei yllä mielenterveydenhoitoon asti.

Adressi on helppo allekirjoittaa, koska mielenterveyslaki ei toteudu siten kun kansa on sen lain muodossa hyväksinyt toteutuvaksi ja koska mielivaltaisia vapaudenriistoja ja muita kyseenalaisia hoitokeinoja on koko valtakunnan kattavasti. Pakkokeinojen kieltovaatimus on jotakuinkin ainut keino osoittaa vastavoimaa valittsevaan hoitokäytäntöön nähden.

olli somero
pori

#4

15.09.2008 02:34

Adressin on laatinut ihminen, joka ei ymmärrä mitään nykyisestä tilanteesta. Pakkohoito on hyväksi potilaille.
Niina Vartiainen
Helsinki

#5

07.12.2008 01:32

Itse mielenterveysongelmaisia tuntevana ja jopa itsekin kärsineenä kannatan pakkohoitoa. Suomessa hoitoa tarjotaan liian harvoin eikä liian usein, ja uskon että muilla on oikeus yrittää auttaa jos toisen todellisuus pettää. Niin VOI KÄYDÄ.
Jarmo Luukka
Kormu

#6 Kyllä on lakkautettava

09.12.2008 17:03

Mielisairaalan olot olivat -80 luvulla aivan kammottavat. Viisi henkeä yhdessä huonseessa. Osasto tupaten täynnä sekopäitä ja hoitajat ei ehtineet valvoa että esim. saa nukkua rauhassa. Liekkö olosuhteet vieläkään parantuneet. Mieluummin panostettava avohoidon puolelle.

Kari Luoto
Vöyri

#7 Pakkohoito perustuu näennäistieteelliseen mielivaltaan.

17.01.2009 13:58

Sain itse äskettäin M1-lähetteen ja vietin 18vrk suljetulla pakkolääkityksessä vain siksi, että nolasin tietämättömän lääkärin hoitajan kuullen siteeraamalla lääketieteellistä tutkimusta ja todistin hänen tietämättömyytensä. Oireeni olivat fyysisiä, niiden aiheuttaja olisi voitu todeta yksinkertaisella laboratoriotestillä, jota vaadin joka käänteessä. Yksikään lääkäri ei tehnyt asian tutkimiseksi yhtään mitään, vaan vaatimukseni merkittiin potilaskertomukseeni psykoottisuuden merkkinä. Nyt joudun teettämään tutkimukset omalla kustannuksellani asiasta nostettavaa oikeusjuttua varten.
Kaisa Viitala
Helsinki

#8

10.03.2010 14:15

Pakkohoito on yksi suurimpia vääryyksiä ihmiskunnan historiassa.
Kaisa Viitala
Helsinki

#9

18.03.2010 12:18

Ote sivustolta http://www.netn.fi/297/netn_297_kalt.html

"Mielisairauden kyseenalaisuus

Jyrkimmät psykiatrisen pakkohoidon vastustajat haluavat poistaa koko instituution: he näkevät pakkohoidon yksinomaan vallankäytön ja alistamisen muotona, jolle ei voi olla mitään oikeutusta. Demokraattisessa valtiossa yksilön vapautta saa rajoittaa vain, jos hän on syyllistynyt rikokseen, josta rangaistaan vapauden menettämisellä. Osa pakkohoidon ehdottomista vastustajista kieltää koko mielisairauden, jonka hoitamiseksi pakkohoitoa voitaisiin tarvita. Ihmiset saattavat kyllä olla sopeutumatta vallitseviin sosiaalisiin, uskonnollisiin, poliittisiin ja laillisiin normeihin, mutta on vallankäyttöä kutsua tätä sopeutumattomuutta psyykkiseksi sairaudeksi; jos poikkeavuus menee sietämättömän pitkälle, siitä pitäisi rangaista asianmukaisessa kontekstissa (Szasz 1970, 1971, 1979)"

Kevään jatkoja kaikille
ja toivoa niille, joita pakkohoidola "hoidetaan".
Ville Honkala
Seinäjoki

#10

18.03.2010 19:08

Tulee Neuvostoliitto mieleen aina kun väkivallaton ihminen teljetään lukkojen taakse ilman oikeudenkäyntiä.
Vladimir Heiskanen
Klaukkala

#11

18.03.2010 20:16

Mäkin allekirjoitan. Esimerkiksi tollainen kohtelu mitä Kari Luoto kertoi saaneensa, pitäisi totisesti tehdä mahdottomaksi. Näitä nykykäytäntöjen ongelmakohtia pitäisi kyllä saada vähän paremmin julkisuuteen...
Rikoslaki
Vieras

#13 Pahoinvointi kasvaa

15.06.2010 01:27

Pakkohoito kasvattaa henkistä pahoinvointia, vaikka sairaalassa tilanteen kuuluisi parantua. Sairaalahenkilökunta ei joudu syytteeseen henkisen pahoinvoinnin tuottamisesta kuten maallikko joutuu (Rikoslaki 21 luku §5-6).

Miksi ihmisiä ajetaan pakkohoitoon pelkän masennuksen takia?

puolustuskyvytön
Vieras

#14 Pakkohoidossa, minulta ei ole kysytty mitään

15.11.2010 01:09

Jos läheiset, ainakin valtahaluiset pääsevät pelkän epäilyn ja jonkin käyttäytymisasian vuoksi laittamaan ihmisen pakkohoitoon, kysymättä tältä ja hoitomuoto on karsea, täytyy ihmetellä suomalaista yhteiskuntaa ja sen järjestelmää. Kun tähän pisteeseen on päättynyt, siitä ei pääse pois ja valitusoikeudet viety. Tuntuu itsevaltiaiden touhulta. Järki pelaa, mutta sanopas se systeemille, eivät usko.Pakkohoidossa on ISOJA puutteita, tuntuu virkaintoisten lääkärien leikkikentältä, jossa ihmisoikeuksia rikotaan luvan kanssa. Suomalainen hoito ei vastaa nykyaikaa, liikaa annettu valtaa viedä ihmiseltä lähes kaikki.
Sari78
Vieras

#15 Pakkohoitoadressi hei!

18.11.2010 15:50

Minä en halua allekirjoittaa siitä yksinkertaisesta syystä, että näinkin ruma asia tavallisten silmien kautta katsellen on aina halveksittava ja väärä, kuin pakkohoidot, ja luettuani kaikkien teidän mielipiteet, voin vain todeta, että onpa asuntonne tilava itsemurhaisen tapatoistajan toilauksille, sekä itsemurhayrityksissään epäonnistuneen henkilön kostosarjalle, jossa teihin kohdistetaan ehkä lukuisa sarja erilaisia itsemurhaajan hengenvientitapoja, koska olette heidän silmissään yksinkertaisesti este itsemurhan teolle, mitäs siihen tuumitte?Onneksi teidän kotinne on lavea ja äveriäs moiseen salaiseen ja hoitamattomaan kuuhaan...
Ps. Miksi tämä typia ei ajelehdi kirjoituksissanne laisinkaan, huhuu, missä olet suikkila?
kiina
Vieras

#16 ihmisoikeudellinen loukkaus

26.11.2010 08:41

pakkohoito on aina ihmisoikeudellinen asia jossa rikotaan kansainvälisiä sopimuksia
ketään ei tule toimittaa pakkottavaan hoitoon suurimpia virheitä tekevät niin sanotut
keikkalääkärit tietojen poisto jälkeenpäin on lähes mahdotonta ne seuraavat hautaan asti vaikka vaihtaisit eri sairaanhoitopiiriin usein asiaa ei oteta tutkittavaksi ja tuomarin palkaaminen on rahan haaskausta onneksi nyt oikeuasiamies on alkanut tutkia tapauksia ja kieltänyt keikkalääkäreiden m1 lähetteet mutta tämä ei riitä pakkohoito on kiellettävä kokonaan jos potilas ei saa perustella kantaansa vasta kun telkkien takana silloin ei mennä oikeilla raiteilla jos taas haluaa itse psykiatristahoitoa se sallittakoon ei muuten.
Vieras
Vieras

#17 Re: Pakkohoidossa, minulta ei ole kysytty mitään

26.11.2010 08:47

#14: puolustuskyvytön - Pakkohoidossa, minulta ei ole kysytty mitään 

näin on ikävää että sinulle on tapahtunut näin et ole yksin olen päätänyt loppuelämän taistella

tätä valtavaa vääryyttä vastaan ketään ei tule toimittaapakkotavaanhoitoon ilman syytä näin

laissa lukee on tärkeää että sosiaali ja terveysministeriö saa mahdollisemman paljon palautetta

Vieras

#18 Vapaaehtoinen hoito?

27.01.2011 19:21

Jos on vapaaehtoisessa hoidossa niin mitkä oikeudet on? Olisi mukava tietää,kiitos

Vieras

#19 Re:

06.03.2011 20:20

pakkohoitoon voi joutua nivekivuista jos lääkäri ei löydä syytä, se on äärimmäisten agressivisten lääkäreitten ainoa toiminta/kostomalli hoitaa omaa vihaa, pakkohoidosta tulisi antaa vankilatuomio sen antaneille, onha rikoslaissakin pykälä hätävarjelun liioittelusta, lääkäreille tulisi asettaa samat lait. sanomisista ja sanaharkasta lääkärin kanssa pakkohoitoon on "hätävarjelun liioittelua ja hyvin rangaistava, halveksuttava ihmisoikeusrikos.

 

Vieras

#20 Re:

06.03.2011 20:31

Psykiatrien kiinnostus vankilamaisiin olihin on vain merkki siitä, mettä psykiatrit vihaavat ihmisrotua ja haluisivat vangita niin paljon kuin mahdollista ja tehdä koko suomen kansasta lääke orjia, (psykiatrian koerottia) psykiatria on ääri agressivinen, hakiessaan rauhallisia ihmisiä kotoaan, se kertoo ettei ha arvosta mitään eikä ketään, kaikki ihmiset on jeille vain numeroita ja kenties osakeannin nousua orjuttamalla ihmsiä riippuvuutta, itsemuraha-ajautksia, ahdistusta levottomuutta aiheuttavia lääkkeitä, jokainen yksilö on heille vain numerosarja joka on saanut "rotan" lääkeannoksen, pikku mengeneitä siis. ja kuten sanottu sen psykiatrian agresiivisuus lähentelee toisen teorian agresiivisuutta, joka myös idässä samoin kuin psykiatrit lännessä haetti ihmisiä vankiloihin suoraan kotoaan,  psykiatria ei sii ole kaunis vaan ruma pahuuden ilmentymä.

 

Vieras
Vieras

#21 Re: Pakkohoitoadressi hei!

06.03.2011 20:48

#15: Sari78 - Pakkohoitoadressi hei! 

 en ymmärtänyt mitä tekemistä pakkohoidolla ja -asunnon tilavuudelle on? on totta että psykiatria on ääri agressiivinen teoria, joka vihaa ihmisiä, sen nähtyään kokke psyki hoitajien yläpulelle asettumisen ja myös hoitajien pilkallisuus, yläpuolelle asettumine, iva ovat selviä hoito metodeja, koska psykiatria on kokonaisuudessaan liioitteleva subjektiivisesti (vain omalta kannaltaan) asioita katsova ja juulmuudet lasketaa aina toisen piikkiin "potilas tarvitsi julmuutta) ainoa hyötyjä koko psykiatriasta on suuret farmasia yhtiöt, apteekit, psykiatriset sairaanhoitajat ja psykiatrit, potilasta vagitsemisen jälkeen vapaaksi päästyään (on normaalia että orja karkaa vankilasta, kun hänet on syyttä vagittu) vielä pitkään katsoo vain alas päin ja muistelee selkäpiitä karmivia traumoja aiheuttavia  vangitsemista, jos ihmisellä on elämän ogelmia, ja hän ei ole agresiivinen, häntä tulisi lähestyä lempeästi/ ei tramatisoiden poliisi pillien soidessa, (näyttäen täältä tulee valta) joka on yksinkertaisesti tyhmyyttä, ei ketään voda pakkohoitaa, ainoastaa romutta persoonallisuus em. häpäisevillä ylireagoidun agresiivisilla toimen piteillä, joka on psykiatrialle tyypillistä vallan naäyttöä ja käyttöä mutta rikollista (ainakin jumalan silmissä)

Vieras
Vieras

#22 Re: Re: Pakkohoitoadressi hei!

07.03.2011 00:27

psykiatria opettaa  vihaan maata kohtaan, joka sallii pakkohoidon, vain koska fysinen lääkärin ka on sanaharkkaa, on potilaalle traumatisoiva ja häpäisevä ja täysin turha kokemus,

ja kaikki eivät pidä psykiatreista, voivoivat pahoin heidän läsnäolless, kuntietää olevan "tuomarin edeeä joka teperrttamattomia ja ylilynti lausuntoja fyyiseltä lääkäriltä ja sellaiseta melun nostaminen pakkohoitopäätoksineen on potilaan häpäisyä, se on häpäisyä. ennen sislle tuloaan psykiatriset sairaanhoitajat pälyilevät usein asunnon ympärillä kuink kgb akentit aikoinaan, ja kun potils on koton, kutsuvat poliisin apua, elipsykiatria käyttää samoja metodeja kotoa hakia" ja toimivat ärtyneen herkkänahkaisen fyysisen lääkärin akitaation pohjalta, kunasia menee psykiatrin korviin, <(jonka napin painalluksesta tulee heti kuin sireeni paikaalle pienestä sanaherkasta, koko pakkohoidontayustalla on: pakkohoidon takanean on useun fyysinen lääkäri joka naruttaa psykiatriaa väärin, koska hän tietää että psykiatria on  viranomaisen / ei yksilön edustaja. ja psykiatrilla on valta agressiivisten toimenpiteiden valtaoikeus poliisin kutsumista ennen he paikantavat kännykällä uhrin location ja site pillit soi, koko ajojahti on neuvosto peräinen ja sama kuin kulakkeja (maanviljelijöitä haettiin, se oli laki ja sitä ei voinut vastustaa kukaan, yöllö ihmiset olivat koton ja kulakit hakevat, meikkä psykiatriset sairaan hoitajat, olis paljon fiksumpaa, jos he kirjeellä kysyisivät, mitä keskusteluja mistä potilaan sanomisesta lääkäri on suuttunut, kun on ottanut tramaattiset otteet, lääkäriltä he saavat liioitellun vastauksen, koska kunnianhimo.. potilalata he saavat oikean, koska potilaalla ei siinä vaiheessa ole enää kunniaa mitä menettää, joten etukäteis selvittely olisi paikallaan, ne psykiatriset sairaanhoitajat jotka kyylää talojen ympärillä, milloinpotilas tulee kotiin eivät tiedö hajuakaan kuink pienesta sanaharkasta, esim ulkomail lääkäris käynti, on lääkärin mielivikaisuuta, lain mukaan laillista, joten hän käyttää termiä "vaarallinen itsellen ja muille ja toisen eliminoimiseksi voi lähettää koko scengen aluelle haun (ei mistään syystä) joka on viranomaispalvelujen väärinkäyttöä, mutta mitään asoita ei selvitetä, kyyläys jatkuu se sairastuttaa potilaan varmasti, joka ennen on ollut terve. koska psykiatrisille sairaanhoitajalle tieto kulkee täysin akitaation phjalta ja 1000 kertaa suurennettuna ja vääristettynä, he etsivät "agressiviseksi tai muulla tavoin monen virkamiehen juorujen seurauksena täysin rauhallisia potilaita, vain sairas aj agressiivinen psykiatria suostuu (kgb;mäiseen kyyläykseen) ja kolmanneksi pyöräksi lääkärin ja potilaan pikku riitaaan ja se paisuu heti pakkohoidoksi jataatusti valhe perustein, ja osoitta kuinka pieni riita saa psykiatrit tolimimaan aggrestasta, sairasta, tallaisesivisesti väärin. diaknoosit on jo valmiina ja lääkkeet vaikka potilata ei ole nähty tai tavattu, sairasta ja väärin, osoittaa ettei psykiatrilla ole ihmiskunnioitusta, ei väliä onko akitaatio oikea, ei väliä millaisia traumoja pakko hoidosta saa, ei väliä talousmenetyksita, ei väliä oikeudesta, todistaa psykiatrien kansalais hakkamisen organsointi taidottomuuden ja helposti höplästä vedettävä vallankäytön välineeksi ryhtyvä psykiatri ei ole viisas,  kuitenki he tekevät sitä joka päivä, synnin tunnottomuutta, vastatkaa kiitos.

Vieras
Vieras

#23 Re: Re: Re: Pakkohoitoadressi hei!

07.03.2011 00:40

#22: Vieras - Re: Re: Pakkohoitoadressi hei! 

 WAU. Vaan valitettavasti tuon informaationkin saaneena en allekirjoita. Allekirjoittaisin adressin jossa resursseja psykiatriseen hoitoon lisättäisiin, eikä suinkaan ihmisiä pidettäisi avohoidossa keinolla millä hyvänsä. Lienee tuo vaikea hoitoon saaminen ja hoidon saaminen pahempi ongelma.

Vieras
Vieras

#24 Re: Re: Pakkohoitoadressi hei!

08.03.2011 09:29

Vain jumala yksin tietää kuinka harhassa psykiatrit ovat teorinsa kanssa, ja kuinka hoitsut ovat yksinkertaisesti tyhmiä, he eivät hanki itse tietoa lääkkeitten sivuvaikutuksista, eli ovat kuin 0 koska silloin on hyvä olla, kun ei lue tai ota selvää mitä psykiatrian pillerit aiheuttavat ; turvotusta =seuraus (munuais myrkytyksestä) psykoosia, sekavuutta itsemurhaisuutta, ahdistusta paniii kohtauksia, unettomuutta parkinsonin (tauti) oireyhtymän, eli sotkevat sekä aivojen kemikaalit, ei ole merkitystä käyttääkö huumeita melisairaalassa vai kadulla, kuviteltuun ADHD,hen annetaan jpa 2 vuotiaasta (eli hetikun on oppinut olemaan pystyssä) riippuvuutta aiheuttavaa amfetamiini johdannaista. (psykiatrian lääkkeet tuhoavat koko ihmskunnan geenejä ja tulee mutaatioita..)

psykiatrialla on vankat taloudelliset siteet lääketehtaisiin ja koko teoria on vain lääke-orja kauppaa.

Orja haetaan takaisin (niinkuin 1800 luvulla) virka-vallan avulla jos hän karkaa, eli se on poliisien virkavallan avulla suoritettavaa "orjaa-kauppaa=lääketehtaille" jos joku muuta luulee on harhassa.

 

Sano Ei mielivallalle

#25 Pakkohoito ja psykiatria kuriin

10.05.2011 21:37

Psykiatria on mielivaltaa. Ihmisten aivokemia tuhotaan ensin rauhoittavilla, aiheutetaan lääkeriippuvuus ja sitten syytetään siitä, että on aiheutettu lääkeriippuvuus. Käsitellään kuin rikollista. Kyseenalaistetaan mielenterveys, (mikä se todellisuudessa on?)ehdotetaan antipsykootteja, uhkaillaan ties millä - järkyttävää mielivaltaa.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…