Tv lupa pois.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tv lupa pois..

Päivi Paananen
Helsinki

#1

23.10.2006 17:03

En voi allekirjoittaa mitään adressia jossa on näin paljon kirjoitusvirheitä. Adressi ei siten mielestäni ole riittävän asiallinen ja lähetyskelpoinen eteenpäin joka on adressin tarkoitus.
Jouni Tonteri
Mäntsälä

#2

17.11.2006 21:14

Kuten edellinen komentti kuuluu, mikäli tuo lähtee eteenpäin, adressi vaikuttaa varmasti! Se saa sinutkin takaisin peruskoulun penkille aakkosia opiskelemaan. :)
teija ruoste
hamina

#3

23.11.2006 13:51

nykyinen ja edellinen hallitus ajoivat suomeen dikitelevisio päätöksen jolla aiheuttavat kaatopaikkojen täyttymisen vanhoilla toimivilla televisioilla ja nyt odottavat että optiot rupeaisivat rullaamaan kun saadaan aikaiseksi ainoastaa kaupallinen tv toimimaan?

Sanoin juuri tv-lupani irti päättymään 31.8. 2007 tv-maksuhallinnon sivulla.
http://www.tv-maksu.fi
Sieltä löytyy kätevästi mahdollisuus sanoa lupa irti päättymään analogisten lähetysten loppuessa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.02.2007 16:15


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.04.2007 15:06


Larissa Ojala
Helsinki

#6 Aivan turhaan...

07.08.2007 23:22

Maksan tv-lupaa jo yli 10 vuotta vaikka en koskaan ole katsonut suomenkielisiä kanavia (paitsi MTV3sta ja Nelosta joskus). Meillä on televisio enemmän videon katselua ja ulkomaan kanavia varten, josta maksan erikseen. Häpeä...
ari niskanen
vaasa

#7 Kuka rahastaa?

13.08.2007 18:04

Kun analogi-tv pimenee viimeistään -08 keväällä (kaapelitaloyhtiöt), niin tv-luvan voi sanoa irti, ellei ole digivastaanotinta.

Kuitenkin, mikäli kaapeliverkosta voi seurata jotain ULKOMAISTA kanavaa, esim. Ruotsin kanavia, joutuu lupamaksun pulittamaan. Miksiköhän näin on? Ylehän rahoittaa omaa toimintaansa ja ylläpitoansa lupamaksuilla, joita se perii omista ohjelmantarjoamispalveluistaan.

Mitä tekemistä Suomen Ylellä on esim. Ruotsin tv-tarjonnan rahoituksessa? On epäoikeudenmukaista ja hävettävää, että Suomen perseaukinen Yle joutuu rahastamaan katsojakuntaa jo Ruotsin kertaalleen maksamien palveluiden käyttämisestä!

Kun Lapin-ukko pistää kairassa putkitelkkariin popan, niin sieltä ei muuta näy
häiriöittä , kuin Venäjän uutiset ja propagandaohjelmat. Ja siitäkö pitäisi Lapin-ukon maksaa Ylelle 200,00 ekua/v. Hahhah!!!

Ari Niskanen, Vaasa
Toni Leppä
Raisio

#8

10.10.2007 13:03

Adressit.com:ssa on useita adresseja ko. aiheeseen. Ylläpito voisi ottaa haltijoihin yhteyttä niiden yhdistämiseksi tai ainakin samaan aikaan päättäjille toimitettavaksi. Näin saamme äänemme paremmin kuuluville: 100 000 ihmistä huutaa kovemmin yhtä aikaa kuin 100 henkilön ryhmissä
jani aarnio
JKL

#9

28.11.2007 10:51

TV-Maksuhallinon numerosta ilmoitettiin että TV-lupaa ei makseta vain Ylen kanavista, vaan television katselusta tässä maassa yleensä. Vaikka katsoisin vain yhtä kiinalaista kanavaa, se on pakko maksaa. Syy tähän ei selvinnyt. Eli jos irtisanoo luvan, mutta katsoo edelleen muita kanavia, rikkoo lakia.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.11.2007 23:22


Dick Schulman
St.Karins

#11 Jungner ehdottaa 4 Eurovisiota, hallooo????

29.11.2007 09:11

No nythän Jungner vasta jutun keksi jolla, varmistaa että viimeisetkin TV-luvan maksajat lopettavat maksamisen, kun hän ehdottaa että jos kaikki maksaisivat lisenssin Yle voisi järjestää neljä Eurovisiot tai lisätä ohjelmistoon enemmän kotimaisia sarjoja! Siis haloo, mikä ihmeen johtaja väläyttelee tällaista???
Ensinnäkin Suomi ei päätä yksin siitä että montako Eurovisiota järjestetä vuodessa, asiassa ei ole päätä eikä häntää. Toiseksi Eurovisio on kilpailu siitä ketä tekee Euroopan surkeimman kappaleen ja on naurettavimmat asut!
Tämän lisäksi Suomi on menestynyt YHDEN ainoan kerran!!! Tarviiko olla joku masokisti kun haluaa nähdä Suomen lähes joka kerta häntäpäässä?
Suomessa kuin ei kertakaikkiaan osata eikä tulla koskaan oppimaankaan tekemään hyvää musiikkia, joten ei toivoakaan että Suomelle nyt tulisi joku "voittoputki"!

Ja sitten tämä toinen ehdotus että lisättäisiin kotimaisia sarjoja.
Jungnerille tiedoksi, jostain tarvitaan myös rahaa niitten tekemiseen.
Henkilökohtaisesti minua nämä sarjat ei kyllä kiinnosta pätkääkään, mielestä
niitä on jo tarpeeksi. Tämä parinkymmenen(!!!) draama-sarjan lisääminen on aivan käsittämätön luku. Eikö ohjelmistoa vain voisi parantaa ja laajentaa?
Siis parikymmentä, huh huh, eiköhän 2-5 jo riittäisi?
Ville Mattila
Muurame

#12

06.12.2007 01:41

Nyt on kyllä Ylellä menny tipahtaa se viimeinenkin pultti... itse tässä suoraan sanoen v*ttuunnun kun Kaonin 160G ohjelmaa joutuu pistää kaseteille ja uus firmis sisään... tietenkin minun hyväksi tuurikseni nykyinen firmis on kolme numeroa liian pieni että kaiken datan saisi talteen koneelle (eli se siitä boxissa olevasta usb liitännästä) ja uudempi firmware ei tue tämänhetkisellä firmwarella nauhoitettua ohjelmaa...
Petri Eklund
Lohja

#13

21.12.2007 11:51

Mun mielestä kanssa järkevin vaihtoehto olisi että kaikkiin kanaviin tarvitsee maksukortin ja maksaa siitä mitä kattoo. Okei ei toi nyt ihan mikään sikahinta ole 17€ kuussa mut kun niitä ei kato niin turhalta tuntuu maksaa. Itse ainakin jos olisi mahdollista niin jättäisin ylenkanavat pois ja ottaisin jotai muita kanavia tilalle josta oikeasti tulee katsomisen arvoista ohjelmaa. Ainoot mitä oon tainnut yleltä kattoa on lätkäkisat :D.
Sami Leppänen
Kerava

#14

10.01.2008 03:13

Mielestäni on väärin pakkorahastaa niitä kansalaisia, jotka eivät nauti Yleisradio Oy:n tarjoamista palveluista. n. 90% Tv-lupamaksujen varoista kilahtaa Yleisradio Oy:n kassaan, jolla Yleisradion toimintaa rahoitetaan.
Mielestäni sekään ei ole oikein, että kun tv-lupamaksajien määrä koko ajan vähenee, niin niitä ketkä ko. lupamaksua maksavat(kuten minä) "rokotetaan" entisestään korottuvilla lupamaksuilla.

Ratkaisuina näkisin sen, että Yleisradio Oy siirtyy maksulliseksi ja ne maksaa, ketkä ko. kanavia katsovat. Pelkästään tällä toimenpiteellä saadaan tv-lupamaksua n. 90% halvemmaksi, jonka maksaisin riemuiten, tai tv-lupamaksun poistaminen kokonaisuudessaan ja siirrettäisiin verotukseen, jolloin jokainen veronmaksaja maksaisi.

Sana tv-lupamaksukin on itsessään erittäin harhaa johtava, koska pääasiallinen tarkoitus on rahoittaa Yleisradio Oy:n toimintaa.
Tv-lupamaksun tulisi olla lupamaksu hallussa olevasta televisiosta/televisioista, eikä pakkomaksu kanavista, joita ei katso.
Sakari Karvonen
Kajaani

#16 Hyvä asia µ

18.01.2008 19:40

Tämä asia on siinämielessä aivan oikea että pummilla menijät loppuu.
Jos kaikki lopettaa maksut niin miten katsot laatu ohjelmia?
Täytyy vaan ihmetellä valtiovallan saamattomuutta.
Kyllä on moni asia päin pe.....stä.
kari sorjonen
jämsä

#17 Ideasta keksintöä

18.01.2008 23:11

Kuinka poistetaan kanavat, joita ei katso/tai kiinnosta, kun tekniikka on niin halvatun fiksua, että päivittelee "omia aikojaan". Tässähän on kyseessä ihan kauhuskenaario, että siis millä pääsee eroon helevetti!
Anne Pykälistö
Kuivanto

#18

22.02.2008 21:05

Olisihan se kiva katsoa vaikka SUB-tv:n tai MTV3:n lähetyksiä. Ikävä kyllä siitä pitäisi maksaa YLE:lle.
Tilannehan on aivan sama kuin jos kävisin kampaajalla niin minun pitäisi käydä maksamassa myös naapurissa olevaan kenkäkauppaan.. Niinpä olen sitten maksamatta, ilman digiboksia ei kai tarvinne TV-lupiakaan maksella. Syy siihen ettei YLE halua että kanavat näkyisivät vain maksukortilla lienee se että kukaan ei todellisuudessa enää katsoisi YLEn kanavia kun ei olisi "pakko" maksaa. Nythän on pakko maksaa, katsoi tai ei. Siis jollei todista ettei VOI katsoa.

Kyllä vois kaupassa tuntua jännältä jos kauppias kassalla ilmoittaisi että sinun on nyt maksettava tietystä makkarasta, vaikka et sitä haluaisi ostaakaan. Jos haluat ostaa kaupasta jotain niin makkaraa on ostettava myös. Sitten voit olla maksamatta jos todistat ettet pysty syömään makkaraa. (Höpö höpö, kaikkihan syö makkaraa, maksa nyt vaan..)
Ville Santikko
Pori

#19 Tv-Lupamaksu pois ellei vikoja korjata

25.02.2008 12:09

yksi video sanoo enemmän kuin tuhat sanaa.
http://www.youtube.com/watch?v=6hIvlJWKino
miksei digi toimi vieläkään kunnolla.
Rasmus Alex
Suomi

#20

30.05.2008 11:13

En edes katso televisiota koskaan paitsi jos olen kylässä muilla, mutta onhan noi hinnat päätähuimaavia. Allekirjoitin!
Jarno Luoma-Nirva
Vantaa

#21 Äänestysvinkki

25.06.2008 23:07

Jos TV-luvista haluaa oikeasti eroon, kandee seuraavissa vaaleissa äänestää Liberaaleja. Taitaa olla ainut puolue, jolla TV-lupien poistaminen löytyy tavoiteohjelmasta: http://www.liberaalit.fi/tavoiteohjelma/#sananvapaus

Perusteena on, että lupamaksujen vaatiminen muista kuin YLE:n omista kanavista loukkaa sananvapauteen kuuluvaa oikeutta tiedon vastaanottamiseen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.08.2008 03:09


Ari Korhonen
Helsinki

#25 Parempi vaihtoehto

30.03.2009 19:20

Minun mielestäni paremmat vaihtoehdot olisi kustantaa toiminta mainoksilla tai lopettaa kannattamattomat tv-asemat kokonaan.

Kaupalliset kanavat joutuvat lisäksi maksamaan maksuja ylelle,


TV-Maksu pois ja mainokset tilalle tai lopettais koko touhun