Dalton Alpakalle elämä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Dalton Alpakalle elämä.


Vieras

#351 Re:

05.12.2011 21:28


Vieras

#352

05.12.2011 21:51

hei. unohdin sanoa että onko niillä ihmisillä ihana olo jonka daltonin elämä on käsissä. voin sanoa että olen menossa aivojen
magnettitutimukseen 2 vuoden takaisen pahoinpitelyn vuoksi ja vakavan huimauksen takia, mutta kaikki jopa tämä ei tunnu missään verrattuna mitä se dalton parka joutuu kokemaan. olen eläin rakas joten, lopettakaa se eläinten turhaa tappaminen ,varsinkin tässä tapauksessa kun on kysymys erikoisesta eläi rodusta. tiesittekö,että alpakoita rituaali teurastataan esim. perussa melkeen sukupuuttoon joten niitä ei kohta riitä lasten lasten näytettäväksi.antakaa daltonin elää sanon minä. antaisin henkeni sen puolesta,jos voisin,jos saan tietää että olen sairas.

Vieras

#353

05.12.2011 23:14

Toivottavasti tämän adressin kommentteja lukisi nyt jokin sellainen niinkin fiksu eläinlääkäri, joka tosiaan voisi auttaa tätä Daltonin tilannetta, siis sitä, että se saisi jatkaa vielä tästä eteenkinpäin elämäänsä, tekemällä nyt vielä sen Duberkuloosi testin Daltonille.

Olisi hienoa ,jos ottaisi vielä yhteyttä Daltonin omistajaan ja kertoisi että meidän eläinlääkärissä voitaisiin se tehdä. Sellainen toiminta osoittaisi myös eläinlääkärinkin omatoimisuutta ja kykyä tehdä todellakin itsenäisiä päätöksiä, kykyä myös toimia erittäin myötätuntoisesti tässä asiassa myös Daltonia ja sen omistajaakin kohtaan.

Se eläinlääkäri joka sen tekisi, ei varmastikaan ainakaan meidän adressin kirjoittajien keskuuudessa unohtuisi ikinä, se muistettaisiin aina hyvänä, ja eläinten parasta ajattelevana eläinlääkärinä. Siis eläinlääkärinä, joka tekisi työtänsä todellakin osittain myös kutsumustyönäkin.

Se tuntuisi jo ihananakin käänteenä tässä Daltonin asiassa.

Meitä listaan nimiä kirjoittaneita on jo aika paljon ympäri Suomea, ja me kaikki toivomme Daltonin parasta.

Daltonista tulisi kaikkien listaan nimien kirjoittamien lemmikki sekä ehkä myös melkein koko Suomenkin lemmikki. Ainakin kuuluisa.

Me listaan nimenne kirjoittaneet haluamme säilyttää Daltonin omana suosikkilemmikkinä tästä eteenkin päin.

Yksi listaan nimensä kirjoittanut Lounas-Suomalainen

Vieras

#354 Mietitään, että mitä voitaisiin vielä tehdä

05.12.2011 23:44

Tähän listaan nimenne kirjoittaneet ja tämän adressin kommentteja lukevat, yritetään myös miettiä itsekin, mitä kenties voisimme vielä tehdä. Kysyä esimerkiksi asiasta joiltakin eläinsuojeluvaltuutetuilta, eläinlääkäreiltä.

Yritettäisiis toimia siis myöskin silläkin tavalla.







Vieras

#355 Ja lehtijuttu myös

06.12.2011 00:11

Jos näitä kommentteja lukee lehtitoimittaja, niin olisi hienoa, jos voisit tehdä Daltonista lehtijutun lehteen, vaikka jollakin sen tyyppisellä otsikolla, että Listaan nimensä kirjoittaneet/Suomalaiset haluavat säilyttää Daltonin, Daltonista tuli koko kansan/listaan nimensä kirjoittaneiden lemmikki, suosikki yms. ( No lehtitoimittajat tietäisivät, mikä on paras tapa kirjoittaa.

Siis mistä tahansa lehdestä voisi olla aivan ihanaakin lukea Daltonista. Niin Koko Suomessakin ilmestyvistä viikkolehdistä. Seurasta, Annasta, Avusta tai sitten vaikka Helsingin sanomista, Iltasanomista, Turun sanomista, Aluesanomista.

Ja Daltonista pitäisikin tehdä lehtijuttu, koska kyse on niinkin harvinaisesta eläimestä kuin Alpakasta Suomessa, ja sitten myös koska sen puolesta on tosiaankin jo niinkin paljon allekirjoittaneita henkilöitä ympäri Suomeakin.

Mistä vaan lehdestä olisi ihanaa lukea tästä todella kauniskuvioistesta ja hellyyttävästä alpakasta jotakin


Vieras

#356 Tuntuu sekä falskilta että myöskin oudoltakin

06.12.2011 01:12

Onko nyt tosiaan näin, ettei yksityisten tekemiä tuberkuloositestejä muka hyväksyttäisi. Itse ihmettelen sitä, että miksi muka ei. Nyt olisi kiva tietää, että millainen on yksityisen eläinlääkäreiden mielipide tästä samasta asiasta. Aion ylihuomenna tulostaa tämän adressin, ja käydä näyttämässä sitä meitä lähimpänä olevassa yksityisessä eläinlääkärikeskuksessa ja kysyä myös heidänkin mielipidettä tästä asiasta.

Siis sen verran tuo, että yksityisen tekemä testi ei muka kelpaa, mua kyllä nyt jää kiinnostamaan, että aion kyllä varmasti yrittää ottaa vielä itsekin tästä asiasta selvää.




Vieras

#357

06.12.2011 01:16

Ja aion kysyä sieltä yksityiseltä eläinlääkäriasemalta myös sitä, että tarvitaanko täällä Suomessa sen mielestä yleensäkään ollenkaan sitä Tubi testiä vai ei. Nimittäin itseänikin on kyllätuo asia jäänyt hieman myös epäilyttämäänkin.
Pertsa

#358

06.12.2011 01:41

Dalton on pakko viedä turvaan! Viatonta eläintä ei vaan lopeteta joidenkin idiootti byrokraattien määräyksestä!

Vieras

#359

06.12.2011 01:50

Jos joskus haluutte sanoa, että haistakaa v***u! Sanokaa silloin, et sä oot kuin Hanna Lounela! Se tarkoittaa ihan samaa asiaa!

Vieras

#360

06.12.2011 02:25

Muistakaa kaikki, että viatonta eläintä ei saa tappaa! Oon aika jyrkkä mun mielipiteissäni, mutta tunnen kuitenkin, että oon todellakin oikealla asialla ja toivon Daltonille pitkää ja onnellista elämää mun sydämeni pohjasta! Byrokraatit ei saa määrätä kuka elää ja kuka ei! Viatonta ja kaunista eläin ollaan heidän toimestaan lopettamassa ilman mitään kunnon syytä! Kutsukaa kaikki teidän ystävät ja tuttavat tänne allekirjoittamaan tää addressi! Kiitos!

Vieras

#361

06.12.2011 02:42

EVIRAN porukalle pukkaa hikee, kun se lähtee tän logiikan mukaan tarkistamaan jokaisen kalan, linnun, käärmeen, matelijan, hyönteisen ext....kun siellä olis tärkeempääkin tekemistä
Siis tää järjetön tappaminen tekee jo ihmisen sanattomaksi..tietääkseni tämä kaveri ei ole tehnyt kenellekkään mitään pahaa...ai niin saahan se suomalaiset puhumaan, nauramaan ja hyvälle tuulelle (se on jo paha et puhuu saati et vielä nauraa ja on hyväntuulinen)

Vieras

#362 Re: Tuntuu sekä falskilta että myöskin oudoltakin

06.12.2011 03:34


Vieras

#363 Re: Re: Tuntuu sekä falskilta että myöskin oudoltakin

06.12.2011 04:20

#362: - Re: Tuntuu sekä falskilta että myöskin oudoltakin

sorry, tuntuu tosiaankin oudolle tätä linkkiä ei pysty jakaan??? ja kommenttini on tähänkin no joo.....? näet tuon edellisen

tarkoitukseni oli sanoo et El´viiralla eiku eviiralla olis ehkä tähdellisempääkin tekemistä luin Daltonin tapattaminen, mielestäni elikko on tuonnut pelkkää hyvää mieltä ihmisille täällä (ai niin suomessa EI saa olla hyvää mieltä, siksi itsenäisyyspäivä juhlatkin paatoksella vedetään....)

sitäpaitsi kuinka monella ihmisellä on kunnanlääkärin antama TUBI-todistus???? Ymmärtääkseni omistaja on hankkinut papereita ihan niin paljon kun viranomaiset on niitä halunnut,,entä kun ei sekään riitä?

tää alkaa jo olla se kuuluisa viimenenpisara ja kansalaissodan paikka virastoja ja viranomaisia vastaan

Finland kunniaan...

#364 Tappo

06.12.2011 10:57

Kiljotiiniin kaikki ketkä ei oo suomen alkuperäsiä eläimiä!!!
Oululainen eläinsuojelija

#365 Iltalehdessä on Daltonista !

06.12.2011 12:12

Nyt ratkaisupäivä on ke 7.12. Onko se Daltonin viimeinen päivä....toivottavasti ei !
Järjen käyttöhän on sallittu...myös läänineläinlääkäreillä !

Hanna Lounela anna siis JOULULAHJA ELÄMÄLLE eli säästä Daltonin henki !

Sikaloissa, turkistarhoissa,talleilla, navetoissa "koiratehtaissa", "kissaloissa" , eläinkaupoissa, kenneleissä jne alueellasi on monenlaisia eläinsuojelullisia ongelmia, hoida ne kuntoon, äläkä uhraa aikaasi jonninjoutavaan paperisotaan. Kärsivät eläimet huutavat apuasi! Dalton ei kärsi vaan haluaa jatkaa eloaan hevosystävien kanssa!
TAPPO

#366 Re:

06.12.2011 12:42

#346: -

KUULA VAAN OTTAAA MITÄ TUOSTA NY MÄRISEMMÄÄÄN PRKL!!!


Vieras

#367 Nimimerkille 366

06.12.2011 12:57

Tarkoititko itseäsi? Hyvä ajatus, jos tarkoitit?

Vieras

#368 Laiton maahantuonti

06.12.2011 13:59

Tässä on nyt muutaman sivun ajan jauhettu vain jonninjoutavaa "pelastakaa suloinen eläin"-soopaa. Kyseessä on kuitenkin laiton maahantuonti, joka ei kokeneelle hevos- ja aasikauppiaalle ja maahantuojalle ole ollut tahaton väärinkäsitys vaan täysin harkittu teko.
On vielä täysin epäeettistä pitää pientä siroa laumaeläintä yksin täysin erilaisesti käyttäytyvien ja vaarallisen erikokoisten laumaeläinten, hevosten, kanssa. Omistaja ei osaa hoitaa alpakkaa, harjailee piikkisualla likaantunutta villaa, joka olisi kuulunut keriä kesällä. Syöttää sille mitä sattuu, levittää tietoa että alpakka pärjää hevosten kanssa, kuljettaa sitä narusta kaulan ympärillä jne. Ja missä ihmeessä on se tämän henkilän aiemmin hevostallinetissä kaupittelema alpakka?

Kirjoittajalle 356: Nauravat sut maanrakoon siellä yksityisellä eläinlääkäriasemalla jos tosiaan aiot niille mennä asiasta jauhamaan. Onneksi eläinlääkäreillä sentään on yleensä järki tallessa ja osaavat katsoa muutakin kuin söpöä eläintä, kun näköjään asianajajilla ei aina ole (vrt. daltonia puolustava asianajaja).
u4365

#369 Re: Laiton maahantuonti

06.12.2011 14:06

#368: - Laiton maahantuonti

Sinut tässä nauretaan maanrakoon :D


Vieras

#370 369:lle

06.12.2011 14:11

Annapa jotakin perusteluita miksi Dalton ei saa Rantsilassa lajinmukaista hoitoa?
En ole 356

#371 Numerolle 368

06.12.2011 14:14

Mun eläinlääkäri ei nauranut...ei tietänyt koko asiasta. Aikoi selvittää asiaa.

Daltonia ei saa tappaa, mutta sakot maahantuojalle tietenkin tulee antaa, kun ei selvittänyt lupa-asiaa ennen tuontia.

Hoitoon en ota kantaa, luulisin kyllä, että maahantuoja osaa hoitaa alpakan.
On hevosiakin ilman lajikumppania paljon, vain tallikissa tai lammas/vuohi seuranaan.



Vieras

#372 Myynti-ilmoitus hevostallinetissä

06.12.2011 14:16

otsikko Alpakka poika 29.05.2011
paikkakunta Siikalatva
maakunta Pohjois-Pohjanmaa
ilmoitus Punaruskea 3-vuotias alpakka-poika jolla on valkoinen naamari, kiva väritys. Ollut velipoikansa sekä sittemmin myös lampaiden seurassa, sukukypsä vaikka siitostöihin.
Tulee ihmisten juttusille, sopii vaikka eläinpuistoon.
hinta: 2500
s-posti: lehto.eija@luukku.com

nro: 782350, ilmoittaja on Yksityinen, onko tämä asiaton ilmoitus?


Ettei unohtuisi tämäkään tosiasia!
Eläinsuojelija

#373 Kuka on asianajaja?

06.12.2011 14:17

Oispa kiva tietää, kuka asianajaja puolustaa Daltonia? Ois ehkä tarvetta sellaiselle asianajajalle, jos alan viedä virkaeläinlääkäreitä oikeuteen laiminlyönneistä.

Vieras

#374 372: Saa eläimiä myydä !

06.12.2011 14:23

Eija myi siinä alpakkaa...mitä sitten? Laillista touhua!
Tarkoittiko velipojalla Daltonia...Daltonia ei siinä kuitenkaan kaupannut.

Myikö edes omaa alpakkaa vai toimiko välittäjänä jollekin ?


Vieras

#375

06.12.2011 14:38

Ei ole laillista pitää alpakkaa lampaiden kanssa suomessa.
Miksi myi daltonin ainoan lajikumppanin?
Jos on daltonin velipoika, on nyt tartuttamassa mahdollista tubia jossainpäin suomea.

Eija on sanonut tuoneensa daltonin siksi suomeen että täällä alpakat ovat niin kalliita, silti pyytää sitten itse samaa kallista hintaa kun myy.