Dalton Alpakalle elämä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Dalton Alpakalle elämä.

Pahuudelle piuta paut!

#526

20.12.2011 00:53

Hei!
Kun te kuulostatte tietävän, kaikesta kaiken. Niin, kertokaapa nyt, oliko Daltonilla tuberkuloosi? se tässä askarruttaa eniten, kun se ollut terve suurimman osan mielestä Eikä Ruotsita voi tulla tubia, kun se tauti puhdas maa. Niin, onhan se kuulkaa vähän outoa. Akkojen huuhaata Lounelan ja kuka tää toinen oli ? Maalaisjärjellä eläkää ja toimikaa, jättäkää pois se paha, mikä teil on sydämmeessä, mikä herättää tappotahtoa.

Vieras

#527

20.12.2011 01:26

Jokaisella eläinlääkärillä on lakiin perustuva velvollisuus ilmoittaa eteenpäin jos edes epäilee eläimen tuodun maahan laittomasti. Lehto ei olisi voinut hoidattaa alpakkaa koskaan sen sairastuessa ilman että lopputulos olisi ollut sama. Eläintä ei oltu rekisteröity koska hänellä ei ollut sille asianmukaisia papereita. Ei tänä päivänä riitä, että eläin on söpö ja tykkää siitä. Vastuu täytyy kantaa myös rekisteröinneissä jotta tuotantoeläimellä olisi elinmahdollisuus myös tulevaisuudessa. Alpakka olisi ollut huomattavasti kalliimpi jos se olisi asianmukaisesti testattu ja tuoja olisi hoitanut velvollisuutensa. Silloin se olisi myös vielä hengissä.
Synti suuri surkea kun peitti tämän maan....

#528

20.12.2011 13:21

Kuka tommosia eläinlääkäreitä tilalle päästääkään, ei kukaan. vastaisuudessakaan, kukaan ei luota tuollaisiin lääkäreihin. Nimet säilyy ja toiminta ikuisuuden. On niillä varmaan kiva joulu, evankeliumit jka virret sen mukasia.
Eläinten ystävä

#529 Rautalankanimimerkit eivät ole Eijan!

20.12.2011 15:22

493 Laitanpa vielä kerran otoksen Eviran sivulta18.12.2011 16:58

Jos tuontiehdot eivät täyty, tuojalle tarjotaan yleensä mahdollisuus täydentää tuonnilta vaadittuja asiakirjoja. Jos tämä ei onnistu, ovat vaihtoehdot yleensä eläinten palautus lähtömaahan (edellyttäen, että lähtömaan viranomaiset hyväksyvät palautuksen) tai lopetus. Myös eläinten asettaminen valvottuun, virallisesti Eviran hyväksymään karanteeniin on mahdollista edellyttäen, että eläimiin liittyvät eläintautiriskit eivät ole liian suuret esimerkiksi alkuperämaa, eläinlaji ja tautitilanne huomioon ottaen. Eläinten omistaja vastaa karanteenitilojen etsimisestä ja kaikista karanteenijärjestelyihin liittyvistä kustannuksista. Selvitysten ajaksi eläimet asetetaan eristykseen. (päivitetty 23.11.2011


DALTONIA EI OLISI TARVINNUT TAPPAA !

Rautalankanimimerkit ym monet muut eivät ole Eijan vaan MINUN !
pahaa joulua

#530

20.12.2011 20:48


Pirullisia ja kateellisia on näissä kunnissa akat ja ukot, erroneita ja karanneita, uskovaisia,jne. Täällä ei voi yrittää kun isännät, ja emmännät,monella ei sitä kylläkään ole, eihän tollaset voi asua yhessä.
Dalton parka

#531 Hanna Lounela

20.12.2011 22:14

on Facebookissa...39v nainen...googlettakaapa. Tiedoksi sen takia vain, kun joku epäili, ettei Hanna Lounela surffailisi netissä ....osa nimimerkillä kirjoitetuista kommenteista kyllä sopisi hyvin Lounelan kirjoittamiksi...
Oli miten oli...mutta Daltonia ei olisi tarvinnut lain mukaan tappaa, paperit olisi saatu kuntoon, jos olisi haluttu . Dalton ei ollut terveysriski, mutta Eviran/Avin eläinlääkärit ovat.
Pois viralta!

#532

20.12.2011 22:39

Laittasivat pois viralta nuo kaksi tappaja-akkaa ja ne kaksi poliisia. Niillä ei oo mitään hyvää tekemistä meidän maassamme.SeLounela on sijaisena tossa virassa, olemme tulleet huomaamaan, että se ei täytä virkaahoitavan pätevyysvaatimuksia, samoin kuin se kunnaneläinlääkärikään. Reippaasti vaan viralta pois.

http://i653.photobucket.com/albums/uu257/markus69_bucket/EvolutionOfMan-pig.jpg

http://www.sarcofagia.it/?p=1915


Vieras

#533 Re: Hanna Lounela

21.12.2011 04:58

#531: Dalton parka - Hanna Lounela  

 

Koeta Eija jo rauhoittua ja keskity hoitamaan jäljellä olevia eläimiäsi. Jos istut kaiket päivät kommentoimassa ihmisten kirjoituksi, pääsi sekoaa entisestään ja eläimet jäävät hoitamatta. Varmasti tuntemattomien ihmisten myötätunto on koukuttavaa, saahan se unohtamaan huonon omatunnon ja syyllisyyden. Asian ikäänkuin näyttävät aivan toisilta mitä totuus onkaan. Kirjoituksesi vilisevät jo hengellisiä vertauksia, haukut ihmisiä akoiksi, uhkailet viranomaisia, yllytät stalkkaamaan ja harhainen mielesi kuvittelee jopa läänineläinlääkärin kirjoittelevan ketjussasi kiusallisia kommentteja. Vaikuttaa hyvin huolestuttavalta. Jätä vain netti kiinni, siitä se tervehtyminen lähtee.
MINÄ (en siis ole Eija)

#534 Missä kuvattu nro 532?

21.12.2011 13:40

Katsoin vähän aikaa sikakuvia...oli pakko lopettaa, tuli niin paha olo raukkojen puolesta.

Numerolle 533: USKO jo vihdoinkin, että Eija ei ole kaikkia Daltonin tappamista vastustavia kommentteja kirjoittanut, vaan MINÄ ja moni muu. MINÄ olen myös kopioinut Eviran sivuilta kohtia, jotka olisi pitänyt huomioida ennen Daltonin tappamista. Daltonia ei olisi tarvinnut tappaa.MINÄ kuten muutkin olemme epäilleet virkaeläinlääkärin käyneen kommentoimassa...ovatko kommentoineet....??????
Sinun 533 kirjoituksesi on KUNNIANLOUKKAUSTA sanon MINÄ !MINÄ en ole koskaan henkilökohtaisesti edes Eijaa tavannut tai hänen kanssaan edes jutellut e-mailissa enkä puhelimessa. MINÄ vain en hyväksy, että Dalton tapettiin !!!!

Vieras

#535 Re: Missä kuvattu nro 532?

21.12.2011 14:08

#534: MINÄ (en siis ole Eija) - Missä kuvattu nro 532?

 

Hyvää Joulua sinulle Eija kaikesta huolimatta ja Onnellisempaa Uutta Vuotta.

Näimpä

#536 Re: Re: Hanna Lounela

21.12.2011 15:22

#533: - Re: Hanna Lounela

On toi ämmän  kirjoittelu, kyllä todella kunnianloukkausta. Rauhottus vaan ite.Kyllä toi kirjoittelija selville saadaan jos halutaan. Toi akkahan on kirjoittanut tonkin viestin 04:58 elikkä just navetoille herännyt tai ollut menossa antaan tappopiikkiä jollekkin eläimelle. Vaikuttaa "todella" huolestuttavalta, mutta onhan asiakin aika paha. Siittä voi tulla viel kovakinpala purtavaksi, noille telottajille.

Maituu varmaan teillekkin.

#537

21.12.2011 16:40

http://www.sarcofagia.it/?p=1915

Varmaan maistuu ihanalle noi siat. On niin muhevan ja hyvän näkösesti kypsyneitä. Hyvvä ruokahalua kaikille jotka syötte tuota eläintä.

Vieras

#538 Re: Re: Re: Hanna Lounela

21.12.2011 18:03

#536: Näimpä - Re: Re: Hanna Lounela  

 

Mikä oikeus sinulla on nimitellä ja parjata minua täällä ja väittää minua vieläpä joksikin toiseksi ihmiseksi. Tämä ketju on osoitus vainoharhaisuudesta ja tietämättömyydestä. Olisiko Eija sinulla ketään jolle voisit purkaa mieltäsi ihan kahdestaan? Katkeruus on pidemmän päälle kovin kuluttavaa.
Nähty on

#539 Re: Re: Re: Re: Hanna Lounela

21.12.2011 19:58

#538: - Re: Re: Re: Hanna Lounela

Niinhän sinäkin "luulet" meitä jotka kirjoittelemme täällä, Eijaksi. Ei varmaan Eija täällä käykkään, sillä on muita hommia. Me joutilaat täällä kirjoittelemme. kun oomme niin laiskoja ja ei oo muuta hommaa. Hoitelemme näitä yhteiskuntamme epäkohtia. :D En ihmettele yhtään noiden eläintenoloja mitä suomessa aina näytetään, kun eläintenhoitajat nitistetään suorastaan. Joka paikassa joku kyttäämässä, niinkuin tuo Daltonikin tapettiin. Sitten garanteenit ja muut, sonnat pitää kerätä keskelle pihaa, niitä ei saa viedä pois. Ite eläinlääkärit ja muut virkamiehet aiheuttaa, ihmisille vaikeuksia. Nyt se on nähty.....


Vieras

#540

21.12.2011 22:17

Rehellinen ja ammattinsa osaava eläintenkasvattaja ei joudu virkavallan kanssa tekemisiin. Jos hoitaa asiat ja eläimet hyvin, Suomessa on hyvä olla. Täällä rehut ovat puhtaita ja eläinlääkärit ammattilaisia. Hyvä vain jos eläinkaupustelijoiden joukosta karsiutuvat tällaiset epärehelliset yksilöt. Kaikkien tuotantoeläinten ja kaikkien kasvattajien rekisteröinti on eläinten kannalta hyvä asia. Eläimiään huonosti pitäviä on kaikista pieni osa, mutta näistä mätämunista on päästävä lopullisesti.
On tää vaan hölmöläisten maa.

#541 Re:

21.12.2011 23:15

#540: -

Kyllä Eija Lehto on hoitanut eläimensä hyvin ja hoitaa edelleen. Mutta näkee nuot nyhveröt mitä ne on, ne haluaa todella vaan tappaa eläimet. Ne ei kanna yhteiskunnallista vastuuta niinkuin se kuuluu. Ne 2 muka eläinlääkäriä, joutaa pois viralta. Asiat pitää hoitaa kunnioittavasti, eikä tuolleen. Turhaa satuja, että kokeita ei voi ottaa elävästä eläimestä. Voi että ne on sitten raukkoja. Ne poliisitkin lähtee kaikkien ämmien mukkaan, voi että. Olisivat poliisit siellä missä niitä tarvitaan, tänään isä tappo perheesä, kun sossuämmät vei lapset sinne.  Missä poliisit? Ei hajuakaan. Väärässä paikassa, väärään aikaan. Järkeä toimintaan, muuten ei elämä luista, se on nähty.

Turhaantunut eläinsuojelija

#542 numerolle 540:

22.12.2011 09:27

KAIKKI SUOMEN ELÄINLÄÄKÄRIT EIVÄT OLE AMMATTILAISIA ! Osa on täysiä puoskareita ja virkaeläinlääkäritkin pilkun viilaajia paperiasioissa, mutta oikeasti heiltä ei saa apua, kun eläimet kärsivät.
Tiedän tapauksia, joissa virkaeläinlääkärit ovat tehneet virheellisiä raporttejakin käynneistään!
Rehellinen ja ammattinsa osaava eläintenkasvattajakin voi joutua virkavallan kanssa tekemisiin. Epäasialliset koirien jne pentutehtaat taas saavat jatkaa vuosikymmeniä, koska eläinlääkärit hyötyvät niistä rahallisesti.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2011 11:37



Vieras

#544

22.12.2011 14:29

Laittomat maahantuojat ovat rikollisia. He vaarantavat toimillaan maamme kaikkien eläinten terveyden. Myöskään Ruotsi ei ole riskitön maa, varsinkaan jos mitään testejä ei ole tehty. Papereita ei voi täydentää, jos ne olisi pitänyt tehdä jo ennen tuontia. Täydentäminen ei tarkoita kokonaan uusien asiakirjojen tekemistä jälkikäteen. Jo useamman vuoden on tideoitettu ettei karanteenimahdollisuutta Suomessa ole koska ei ole olemassa virallista karanteenia. Tänne on tuotu useita alpakoita myös Ruotsista, mutta ne ovat tuotu laillisesti. Mielenkiintoista nähdä minkälaisen rangaistuksen tämä kyseinen tuoja saa. Tuomion julkistamisella olisi ennaltaehkäisevä vaikutus laittomaan tuontiin, sillä näköjään eläimen kohtalokaan ei tunnu niitä riittävästi ehkäisevän.
Ruotsi on EU:n jäsen

#545 Numerolle 544

22.12.2011 15:39

Dalton ei ollut rikollinen, joten sitä ei olisi saanut tappaa ! Dalton oli mikrosirutettu ja eläinlääkärin tarkastama.
Maahantuojalle kunnon sakot olisi ollut sopiva rangaistus. Vai mitä sanoo EU...rikkoiko läänineläinlääkäri ym lakeja tappaessaan Daltonin... Mielenkiintoista nähdä , mitä EU sanoo...toivottavasti maahantuoja tekee/teki sinne kantelun.

Vieras

#546

22.12.2011 16:16

EU lakejahan Suomen viranomaiset noudattavat. Terveystarkastus kertoo vain sen, että eläin on kliinisesti terve. Se ei kerro mahdollisista tarttuvista taudeista, jotka voivat olla oireettomia. Mikrosiru ei pelkästään riitä. Jokainen tuotantoeläimeksi luokiteltu eläin tulee EU lakien mukaan rekisteröidä kunkin maan kyseiseen eläinrekisteriin. Daltonia ei oltu rekisteröity. Rekisteröimättömällä eläimellä ei ole elinmahdollisuuksi EUn alueella. Nämä lait ovat EU yhteisön yhteisiä lakeja ja voimassa kaikissa maissa samansisältöisinä. Joissakin maissa on virallinen karanteeni mutta Suomessa sellaista ei ole. Jos eläin joudutaan lopettamaan tuojan huolimattomuuden tai epärehellisyyden vuoksi, yleensä lisäksi saa syytteen eläintautilain rikkomisesta. Suomikin on järjestäytynyt yhteiskunta ja täällä on noudatettava voimassaolevia lakeja.
Juups

#547 Re:

22.12.2011 17:38

#546: -

Väärässä oot kuin väärämielinen. Turhaa tommosta soopaa söpöttää. Dalton oli eläinlääkärin tarkastama ja kaikkea. Mitä hittoo sitä suomessa tarvii, sehän antaa ruotsille sellasen kuvan, että siellä ei oo luotettavia lääkäreitä. Täällähän ne puoskarit on ja niiden toimet tullaan tutkimaan. Kaikki. Suomessa.  Suomessa on epärehellisyys vallassaan, kaikkialla. Se on nähty.

Paholaiselle ruoskaa

#548 Re:

22.12.2011 18:08

#546: -

Oon tuonut kolme minipossua ja kaikki on tullissa hyväksyneet. Ei mitään epäilystäkään. Onhan se hullua, jos  ei kelpaa Ruotsin viranomasten paperit, niin sehän on kummaa. Molemmat maat EU:ssa jna.Ruotsi viel viisaampi, ei oo ottanut € käyttöön. Täällä senkun sohlataan tyhmien virkailijoiden kanssa, jotka eivät tiedä mistään tuon taivaallista.


Vieras

#549 Re: Re:

22.12.2011 18:26

#548: Paholaiselle ruoskaa - Re:  

 

myös minisiat pitää olla rekisteröidyssä pitopaikassa, mutta senhän jo tiedätkin. Samoin eläinrekisteri ajantasalla. Minisikojen tuonti on tarkoin myös säädelty laissa vaikka voisit ne Ruotsista. Yhdenkin sian omistajan pitää rekisteröityä vaikka asuisit kerrostalossa.
pahaa joulua

#550 Re: Re: Re:

22.12.2011 23:44

#549: - Re: Re:

Tämä maa on sarvikuonojen, tuon EU tulon jälkeen mennyt/menee aina vaan syvevemmälle  peehen.