Dalton Alpakalle elämä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Dalton Alpakalle elämä.

Rautalanka

#601 Numerolle 599

29.12.2011 15:24

Järjen käyttökin päätöksissä on suotavaa ! Dalton hevostilalla ei ollut riski ihmisille, mutta EVIRA on riski ihmisille ja eläimille !

Kertausta: Evira sallii salmonellalihan käytön elintarvikkeissa ja Evira sallii superbakteeria sisältävää kananlihaa kaupattavan.
Mikä neuvoksi?

#602 Re: Numerolle 599

29.12.2011 15:58

#601: Rautalanka - Numerolle 599

Niin, aikamme syötyämme salmonellalihaa (joka syö) ihmiset sairastuu, ympäristö sairastuu ja saastuu. Luonto sitten joutuu tarttumaan, ihmisen töihin ja näyttämään kuka on kuka. Niinhän Hullunlehmäntautikin puhkesi, ihmisen aiheuttamista tekemisistä, syöttivät eläimille, siis sitä itteäsä, tottahan se vaikuttaa, että eläimet sairastuu. Ihminen on tehnyt paljon maapallolla pahaa josta sitten syyttömät kärsii.Onneksi, en paa lihaa suuhuni, on parempi tuuri säilyä tervennä. Virkamiehet/naiset on tehnyt paljon pahaa täällä maapallolla, eikä ne koskaan viisastu, aina samat virheet toistuu.


Vieras

#603 Re: Numerolle 599

29.12.2011 16:48

#601: Rautalanka - Numerolle 599 

 

Mistä superbakteerista on kyse? Jos afrikkalainen sikarutto puhkeaa jossakin päin Suomea, varoalue on laajuudeltaan useita kymmeniä kilometrejä. Sen ympyrän sisään mahtuu varmasti muutama söpö minisika. Ne tapetaan varmuuden vuoksi, vaikka olisivat terveitä. Rutto on niin herkästi leviävä, ettei mitään sikaa jätetä henkiin. Edes Suomessa kaikki ihmiset eivät koskaan tule olemaan kasvissyöjiä. Lihan hinta nousisi pilviin ja vähävaraisilla ei olisi lainkaan mahdollisuutta lihaan. Mellakat hajoittaisivat maan hetkessä. Jos ei ole ollut koskaan kosketuksissa lihantuotantoon, kannattaa käydä katsomassa. Suomessa eläinten olot ovat todella paljon edellä muuta maailmaa. Huonosti eläimiään kohtelevalla on lyhyt ura. Maatalous on tänään niin ahdingossa, että vain ne jotka todella eläimistään välittävät jaksavat jatkaa.
:)

#604

29.12.2011 17:17

Minisikoja ei tapeta, sitten ollenkaan. Ainoastaan tuotantosiat jotka asuu siel likaisissa läteissään. Sen haluamme poistaa, koska sialle ei oo saatu vaan parasta mahdollista elämää . Niitä kasvattaa kuka vaan ihan korkeimmasta johtajasta ja ministeristä alkaen. Niinkuin olemme huomanneet, että Sirkka-Liisankin ym. lätit on karmeita katsottavaa. Katson, että sika ja turkisteollisuus loppuu mahdollisimman pian suomesta. Tämänhetkinen maatalousministerikään, ei saa mitään aikaan. Kovatkaulassa vaan pökittää menemään, helppoa olla ministeri,olis vaikka kanisteri.Sirkka-Liisa oli täys fiasko kans ministerinä, näiden ohjauksessa ei eläinten olot parane. Äänestän presidentiksi Haavistoa Tai Soinia. Mutta en kokoomusta ,rkp, keskustaa, Kristillistä. Vasemmisto, persu tai vihreet pressaksi. Noi vois saada suomeenkin asiat kuntoon.

Vieras

#605 Numerolle 603

30.12.2011 09:26

Lue 490 s. 20

Siellä on pätkä Kalevan tekstiä, jossa puhutaan superbakteerista.

Numerolle 604: persut ulkopolitiikassa OK, vihreät/vasemmisto pehmeiden arvojen puolesta
AIKAMOISTA SÄHELLYSTÄ.

#606

30.12.2011 13:33

LAINAUS "Laittomasti/vajanaisin paperein maahan tuotua eläintä ei ole pakko tappaa! Dalton-alpakka oli tuotu Ruotsista eli tappamista ei olisi tarvittu, vaan Dalton olisi pitänyt testata elävänä! Muistakaapa myös , että läänineläinlääkäri kielsi HETI ensi käynnillä tuberkuloosi- ym testien otattamisen virkaeläinlääkäreiltä ja yksityisen eläinlääkärin ottamia testejä ei hyväksytä.

Vaihtoehdot: palautus lähtömaahan, lopetus tai KARANTEENI ! Ruotsi ei sallinut palautusta, koska piti Suomea UHKANA Ruotsin tautitilanteelle eli Ruotsi puhtaampi(?) eläintaudeista...ja silti Dalton tapettiin....en ymmärrä en..."
Ovat syvältä

#607 Re:

30.12.2011 16:37

#592: -

Eikä teitä virkaihmisiäkään tarvita niin paljon mitä teitä on. Istutte vaan palavereissä ja nostatte palkkaa mitä nyt välillä käytte tappamassa viattomia eläimiä.

Kyllä menee Suomen eviralla ja valviralla lujaa. Myös hallinto-oikeudella on vauhtihulluus päällä.  Yhtään ei jousteta, vaikka varaa olisi, paitsi jos pitää tarkastaa onko lääkäri oikeasti lääkäri, sitä ei tarkasteta kunnolla, mutta kun joku tuo maahan eläimen, josta voisi elävänä ottaa tautinäytteet, etenkin kun tuo eläin oli hevoslaumassa pari kuukautta (pitääkö seuraavaksi tappaa ne hevoset), mennään ja tapetaan tuo eläin vain sen takia, ettei olla noudatettu teidän tappajien päätöksiä.

Elämä kyllä vielä kostaa tälle Lounelalle, joka kielsi eläinlääkäreitä ottamasta elävästä eläimestä näytteitä, kuten myös Eviran tiukkapipolle sekä niille hallinto-oikeuden tyypeille, jotka eivät välittäneet eläimen hengestä. 'esimerkki hallinto-oikeuden tyhmyydestä; Joku kristinuskoon kääntynyt muslimi on hallinto-oikeuden virkamiesten mielestä tekouskovainen, näin päättivät todistajia kuulematta, mutta joutuvatkin ottamaan asian uudelleen käsittelyyn.

 


Vieras

#608 Re: Re: Läänineläinlääkäri (?) netissä edelleen

30.12.2011 17:48

#554: - Re: Läänineläinlääkäri (?) netissä edelleen

Sitähän te viranomaiset, myös sinä läänineläinlääkäri, joka tuon tekstin kirjoitit,  ajoitte takaa, että saitte tästä esimerkin.  Et ole muka itse rikkonut lakia. Isältän kuulin, että hänen poliisikaverinsa  ajoivat -70 luvulla poliislakon aikaan räkäkännissä autoa. Moni ns. lainkuuliainen viranomainen rikkoo lakia tämän tästä. Ottaa lahjuksia ja tekee muuta pahaa. Tänään oli Hesarissa juttu, jossa kerrottiin että Ylöjärven vaalilautakunnan vetäjäksi on valittu petoksia tehnyt taloushuijari ja niin edelleen....

Veret käsissä !

#609

30.12.2011 19:35

Roistoja ja rikollisiahan ne on kaikki, se tiedetään. Sitten, miksi ihmeessä ne saavat jatkaa viroissaan? Tuo Lounelakin ja se kunnanlääkäri, ilman muuta pois virasta. Niitä on vaikka kuin paljon, rehellisesti niistä ei toimi kukaan. Suurimmat roistot on noissa viroissa, tiedätte kun asioitte niiden kanssa, että rikollisen kanssa oot tekemisissä.En ymmärrä, kansan pitää ruveta pitämään kapinaa ja antaa lähtöpassit tommosille, mitä me niille palkkoja maksetaan.Mikä se olikaan sen kunnanlääkärin nimi joka oli sillä lotkulla kaverina? Mua siis aivan oksettaa, kun katon sitä murhakuvaa, HYI helvetti. Pieni Dalton siinä murhattavana seisoo jämäkästi, niin noit lotkut tappoi sen siihen, kuinka voivat? Onko se eläin nyt kauniimpi kuolleena, kuin että se olisi saanut elää? Voi Viddu! Sitten se lotku siinä pyllistellee ja ottaa VERTA, voi, voi. Menisivät pois tästä maailmasta ne akat ja ne poliisit ja kaikki jotka sen tekivät. Se olis suuri helpotus. Sillä yhellä Tuijalla, oikein stetokooppi kaulassa, mitä se sillä tekee? Viittivätkin. Miltä niistä tuntu, kun Dalton siihen tapettiin, ei varmaan murha tunnu miltään, kaikista.VIKAA, VIKAA, paljon päässä.

Hyvä firma sossu ja kela

#610

30.12.2011 21:05

Sitaatti kuuluu:"Rakas velini!

Nyt paattanyt mina kirjoitta koti minun suku- Mina olla monta vuotta Suomi nut. Mina voi hyva, oikein hyva. Se on nyt kaksi vuotta kun kirjoitta viimeksi. Ei hyva. Kuinka iso perhe me nyt? Kun mina matkusta koto meita 98 yhteen laskettu. Teita paljon enemman nyt, luulla mina. Mina hankkinut oma perhe. Suomilainen tyttö. Han olla hyva, oikein hyva. Suomilaiset tytöt pitavat kovasti me... somalit. Vaimo saada lapsi, mina saada raha lisa raha Suomi valtio. Minulla hyva Suomessa. Jos mina kipea, soitta puhelin 112, saada kaksi kantaja ja ne vieda minut sairaala hieno Mersu. Minu oma pakolaislaakari sano minulle, ei niin paljo tyota. Mina vasy. Mina toimessa nyt Kansaneläkelaitos. Hyvin hyva firma. Haarakonttori joka puoli Suomi. Ei paljo tyo. Mina mene vaan firma ja ne anta minulle raha. Mina myos toissa toinen firma, sosiaalitoimisto, Iso firma, helppo tyo. Vain saada raha.

Suomi kansa hyva. Vain tyhmä. Ei saada pitaa vuohi tai kana asunnossa. Se olla tyhma mita? Suomi miehet kummalliset. Ne vain teke tyo. Mina ei ymmarta. Suomi mies ei sanoa mita, kun me ravintolassa valita vaimoja. Han ei tulla hulluksi. Vain nuori Suomimies pystytukka tulla hulluksi, kun mina kayda tervehtimassa hane tytto. Sanoa mina raiska tytto, riehu kovasti. Silloin mina soitta taas 112 ja poliisi tule korja pois rahinamies. Suomi turvallinen maa, oikein hyva. Minulla hieno asunto. Me vain ulkomaalainen, jolla iso hieno asunto. Ne on oikein kallis. Suomi mies ai ansaita niin paljon kuin mina. Hänella vain paljon tyo. Koko paivan han ansaita vahan raha, joka mene valtiolle, joka anta se minu firmat. Se olla oikein hyva.

Jos mina ei pida tapetti vari tai keittio kaappi, vain sotke tapetti ja potki masaks koko kaappi, kaupunki lahetta mies laittamaan uudet hienommat. Tulla koko suku tänne Soomi. Osta lentolippu Eesti ja tulla sieltä yks pikku laivamatka tanne. Havitta lentolippu kun te tulla Soomi. Piilotta rahat enne Soomi, sitten saada taalla minu firma paljon raha. Suomi paljon kylma maa, mutta valtio anta meille kaikille paljo vaate. Pakolaislapset saada Luhta haalari. Luhta hyva merkki. Suomilaiset ei vara osta Luhta. Aikuiset saada nahkatakki ja Levis housu. Adidas tossu. Oiken hyva merkki ja kallis. Meilla pita olla tyylikas vaate, kun me paljon istu paari ja pelata hedelmapeli. Sosiaalitoimisto anta pelimerkki. Soomilainen ei itse ehdi istu paari ja pelata, kun on niin paljon tyo.

Ne rakentaa uusi talo tanne. Oikein hieno ja kallis. Suomilainen ei vara asua siina,. Me saada se koko perheelle. Jos vain somalit asua siinä voi pitaa vuohi tai kana parvekkeella. Se olla hyva, mita? Kukaan Suomilainen ei vara asua siinä. Tulka kaikki tanne, mina huomenna puhua siita minu firma kanssa."sitaatti päättyy. Hauskaa riitti.
Heh

#611

30.12.2011 23:16

Täälläpä on hiljasta. Lisää vaan kertokaa noita rötöstelyjä. Herrojen. "Rötösherrat kiikkiin" miten se jatkuikaan?

http://www.youtube.com/watch?v=Bk4-Y7xbsmM

 

http://www.youtube.com/watch?v=GLXJfUmVhdg

 

Kiitti

#612 Re: Re:

31.12.2011 00:21

#607: Ovat syvältä - Re:

Hyvä kirjoitus. Kiitos


Vieras

#613 Re: Re: Re: Läänineläinlääkäri (?) netissä edelleen

31.12.2011 05:10

#608: - Re: Re: Läänineläinlääkäri (?) netissä edelleen 

 

Eija rakas. Ei alpakkaa lopetettu esimerkin vuoksi. Niitä esimerkkejä on jokaiselta vuodelta, joinakin vuosina useita. Voisitko rehellisesti kertoa, miksi jätit kaikki velvollisuutesi hoitamatta. Luulitko ettet koskaan jäisi kiinni. Eläin ei osaa miettiä tulevaa. Se elää tässä hetkessä. Joskus eläimelle on helpotus tulla lopetetuksi. Et kyennyt järjestämään alpakalle laumaa ja ympäristöä, jossa se olisi voinut toteuttaa lajinmukaista käyttäytymistä. Kerro tarinasi mitään lisäämättä ja poisjättämättä. Ehkä silloin muutkin tajuavat mistä on kyse. Onko muuten jo muiden eläintesi taustat tutkittu?

Vieras

#614 Re:

31.12.2011 10:29

#609: Veret käsissä ! -  

 

Mikä on LOTKU? Mitä tarkoittaa STETOKOOPPI?

Vieras

#615

31.12.2011 10:38

Lehdolta kaikki eläimet pois. Hänellä ei ole mitään tietoa ja taitoa eläinten pidosta. Dalton olisi hengissä, jos hän olisi edes vähän ajatellut, mutta ahneus ja välinpitämättömyys oli tärkeämpää.
JOOOOOO

#616 Re:

31.12.2011 12:29

#609: Veret käsissä ! -

Lotku Lounela on sen nimi vastaisuudessa. Sitä nimeä se tulee kantamaan elämäsä loppuunsaakka. LOT-KU  LOU-NE-LA noin se kuuluu.

hhehe

#617 Re: Re:

31.12.2011 13:12

#614: - Re: Stetoskooppi minulla jäi se S siittä perästä. Etkö oikein tajunnut, sen kyllä ymmärrän, jos oot lotkun porukoita. LOTKU on sellanen halapa ihminen, jolla ei  yläpäässä oo mitään.

 


Vieras

#618 Re: Re: Re: Re: Läänineläinlääkäri (?) netissä edelleen

31.12.2011 13:38

#613: - Re: Re: Re: Läänineläinlääkäri (?) netissä edelleen

Mee kuule tutkimann, äläkä kysele? Senkin LOTKU, pitäshän sun tietää, kun oot niin kaikkitietävä. Ei Lehto oo sulle mikään tilivelvollinen, yritä tajuta.


Vieras

#619

31.12.2011 15:23


Vieras

#620

31.12.2011 16:38

Jeesus tulee. Se on varma se.

Vieras

#621

31.12.2011 19:45

Eija Lehto ja sen kaverit täällä riehuu. Kyllä kirjoituksista näkee mitä porukkaa nämä eläinkaupustelijat ja lain kiertäjät ovat. Niin epäasiallista kirjoittelua että ihan hävettää. Ei ihme ettei lain mukaan toimiminen onnistu edes eläintä maahan tuodessa. Tuskin se eläinten hoitokaan sujuu sen paremmin.
Näin on

#622 Re:

31.12.2011 21:26

#621: -

Eläinten tappajilla viel vähemmän, hoito onnistuu. On nähty, eivät osaa muuta kuin hullunlkiilto silmissä tappaa eläimiä. Ois joku työntänyt sille Lounelalle parrua ahteriin kun se siinä pyllisteli ja vielä verta kaivo Daltonista.  On ne vaan niin oksettavia raukkoja.


Vieras

#623 Re: Re:

31.12.2011 21:41

#622: Näin on - Re:  

 

Käy todella Eija sinua sääliksi.
Veret käsissä !

#624 Re: Re: Re:

31.12.2011 22:47

#623: - Re: Re: Onko sulla resukalla, etes minkaanlaisia tunteita toisia kohtaa? En usko, et varmaan tiiät mitä sääli on. Oot niin kylmä ja kuollut olio.

 

Loppu tehotuotannolle, sikaloille ja kanaloillle ensitilassa.

#625

01.01.2012 00:36

http://www.oikeuttaelaimille.net/ttnet/index.php?option=com_content&task=view&id=140&Itemid=156

Tämmöstä meillä täällä on. Olis kyllä läänineläinlääkärillekkin tärkeempääkin hommaa kuin Daltonin tappaminen. No, on se yksi konsti päästä tuostakin käesimyksestä, lintuinflunssa sehän tappaa ja sehän tulee, kun ei hoideta eläimiä niin kuin kuuluu. Se sitten tappaa muitakin. Mutta luonto tulee apuun, kun ihminen on niin kykenemätön. kanalatkin, ne sais lopettaa kokonaan, ei tuo hyvää elämää. Ei todellakaan.