Keskuspuistoa ei saa supistaa

Keskuspuistoa ei saa supistaa / Tiedotteet / Keskuspuiston rakentaminen jakaa kaupunginvaltuustoa / Kommentit


Vieras

#1

22.09.2016 11:56

Kiitos näistä tiedoista! Hienoa työtä! terv. Tiina Pystynen

Vieras

#2

22.09.2016 12:11

Jos Keskuspuisto säästetään, muita puistoja vastaavasti tuhotaan enemmän. Kiitos vaan.

Vieras

#3

22.09.2016 12:39

>>Mutta suurin osa valtuutetuista ei halua kertoa kantaansa asiaan, vaikka se on tulossa pian ratkaisuun. Etenkin ratkaisevassa asemassa olevien kolmen suurimman puolueen valtuutetut ovat liikkeellä ”sammutetuin lyhdyin” tai eivät vieläkään ole päättäneet kantaansa.>>

Odottavatko kenties jotain parempaa tarjousta?
Arvatenkin päättävät loppupeleissä puoltaa keskuspuiston rakentamista. Tämähän on selvääkin selvempi tapaus. Jos ei osaa/halua sanoa kantaansa kysymykseen, pitäisikö Helsingin keuhkoja karsia, edustaja on jo kantansa valinnut.

Vieras

#4

22.09.2016 15:40

Kiitoksia Maija Hakaselle asian sitkeästä esillä pitämisestä.

Oma veikkaukseni on, että kolmesta suurimmasta ryhmästä Kokoomusta ja demareita ohjaa korruptio ja ahneus, Vihreitä harhainen ja epäjohdonmukainen ideologia.
C-park

#5

22.09.2016 15:57

Mitähän on suunnitteilla puretun maalikennekeskuksen tontille? Siellä on iso maa-alue toistaiseksi rakentamatta ja yhtä hyvällä sijainnilla kuin Keskuspuisto.

TT
Vieras

#6

22.09.2016 19:24

Kiitos tiedotteesta. Valtuutettujen painostusta ilmaisemaan julkisesti kantansa on jatkettava. Oletan, että ne, jotka eivät uskalla ilmaista kantaansa, aikovat äänestää tyhjää tai Keskuspuistoa silpovan kaavan puolesta. Ainakaan minä en aio tulevaisuudessa äänestää yhteenkään virkaan poliitikkoa, joka on niin lyhytnäköinen ja ihmisten fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista piittaamaton, että on valmis rajoittamaan puistoa vain siksi että Helsinkiin saataisiin parikymmentä tuhatta asukasta lisää (tai saataisiin häirittyä yksityisautoilua joka lienee osan vihreistä ainakin jonkinlainen osatavoite).
Muualla maailmassa yritetään lisätä puistoja (mm. Pariisissa katettiin osa kehätiestä ja osan kannesta peittää nyt uusi, jo olemassa olevaa puistoa laajentava puistoalue). Meillä on näköjään joillekin poliitikoille tärkeämpää se, että Helsinkiin saataisiin asuntoja 200 000'n lisäasukkaan sijasta 220 000'lle. Luovutetaan nuo 20 000 suosiolla Espoolle, Vantaalle tai muille lähikunnille tai nostetaan uusien (ja joidenkin vanhojen) kerrostalojen korkeutta yhdellä kerroksella ja säilytetään jokainen neliö Keskuspuistosta. TT.

P.S.: Viranomaiset pakottavat Itäkeskuksen suojelemaan 30 vuotta vanhat ruostuvat teräsrakenteet. Mistä löytyisivät viranomaiset ja riittävä märä poliitikkoja, jotka auttaisivat Helsinkiä ja helsinkiläisiä suojelemaan Keskuspuiston 60-150 vuotta vanhat terveet puut, jotka kaupungin suunnitteluviranomaiset ja osa poliitikoista ovat valmiita uhraamaan tarpeettomille asuin- ja liikerakennuksille ynnä katuosuuksille?!

Kommentoi adressia
Facebook
Pitäisikö kehitysapua suurentaa?