Susan Kuronen - lopeta se avautuminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Susan Kuronen - lopeta se avautuminen.

Riitta Uusitalo
Kajaani

#51

09.02.2007 09:03

En halua ottaa kantaa aiheeseen tai sen aiheuttajaan.

Minua hämmästyttää se että Suomesta löytyy kustantaja,joka haluaa kustantaa ihan roskakirjan. Yhteiskunnallisiin syihin on vähän vaikea uskoa. Olisi reilua, että kustantaja edes myöntäisi toimivansa pelkän rahastuksen toivossa.
Olen iloinen etteivät suuret kustantamot tarttuneet aiheeseen.

Näyttää kuitenkin siltä ettei kovin moni taida kirjaa ostaa. Joten voi vaan olla ylpeä tästä! Toivoisin että myös kirjakaupat kieltäytyisivät ottamasta roskaa myyntiin.
Kyllä huonoja kirjoja maailmaan mahtuu muttei niitä tarvitse ostaa tai lukea.



Eila Tuomela
Jyväskylä

#52

09.02.2007 09:05

"Kun lehdet putoo, kannet jää. Kansissa säilyy muisto tää."
Muistelen omaa lapsuuden kiiltokuva-aikaa, miten ihania lauseita lukea sainkaan.
Kirjailija Susan Kuroselta riittänee kannet nuo, ne julkisuutta jo riittävästi tuo.
”Maltti on valttia”, sen todistaa vastapuolen vaitiolo.
Leena Vekka
Helsinki

#53

09.02.2007 09:29

Millä kustantamolla on pokkaa lähteä julkaisemaan mokomaa smörjää, koska tietää sata varmaan rosiskäsittelyä. Joku intimiteettisuoja on pakko olla olemassa.Syvää myötähäpeää naisena tuntien...KUN LEHDET PUTOO JA KANNET JÄÄ, NIIN KANSISSA SÄILYY MUISTO TÄÄ...
Veli Kilpeläinen
Simo

#54

09.02.2007 09:34

Tämä Kuronen on todella sairas ihminen ja ihmettelen suuresti miksi hänen ns. managerinsa ei ohjaa häntä hoitoon.
Tämä ns. managerin hankinta kertoo jo siitä että ihminen ei hallitse itseään ja tekemisiään ,joten tässä tapauksessa manageri tulisi toimia hänen holhoojanansa.
Emmehän me normaali pulliaisetkaan tarvitse manageria hoitamaan asioitamme, vaan
vastaamme itse tekemisistämme.
Julkisuuden ja rahan tavoittelemisellekin on rajansa, sairaan ihmisen käyttäminen tässä asiassa on hyvien tapojen vastaista ja vetoankin ns. manageriin ja hänen läheisiinsä jotta ohjaavat hänet hoitoon pikaisesti sillä hän ei selvästi ymmärrä
tekemisiään vai onko koskaan ymmärtänytkään?
L. S.
V.

#55

09.02.2007 10:08

Susan on mikä on, mutta ajatelkaapa muuta sukua: äitiä ja isää, sisaruksia ja serkkuja, jotka kaikki varmasti vaikenevat asiasta ihan niinkuin Matti Vanhanenkin. Ja luultavasti eivät kehtaa kellekkään tunnustaa olevansa samaa sukua. Ja Susanilla on murrosikäisiä lapsia...
Teuvo Aho
Espoo

#56

09.02.2007 10:32

ENNUSTUS MITEN TULEE KÄYMÄÄN
Fiktio Susanin ajatuksista

Minun ja Matin suhde oli pyhä ja Suomen kansalla ja myöhemmin kun kirjan käännösoikeuksista on sovittu niin koko maailmalla on oikeus tietää kaikkien aikojen rakkaustarinastamme koko totuus.
Minuun on otettu myös yhteyttä Hollywoodista. Kirjani filmausoikeuksista kamppailee kaksi suurta tuotantoyhtiötä.
Elokuvan roolijaosta tullaan tekemään maailmanlaajuinen katsojakilpailu, johon voivat osallistua kaikki asiasta kiinnostuneet.
Rakkautemme oli suurin - se oli kaunein - se tulee jatkumaan!
Kukaan, eikä mikään voi pysäyttää tätä rakkauden sanomaa, jonka tulette kohta lukemaan. Ennakkotilauksia kirjastani on jo yli 40.000 kappaletta ja uskon määrän nousevan yli 100.000 kappaleeseen.
Kiitän teitä kaikkia tuestanne ja myötätunnosta, jota olette osoittaneet minua kohtaan.
Aloitan maaliskuun alussa yleisön pyynnöstä konserttikiertueen Suomessa. Nyt jo olemme varanneet 28 suurinta esiintymispaikkaa. Konsertista tulee suuri show yllätysesiintyjineen ja orkestereineen. Shown nimi on "Polttava rakkaus" ja meillä on ennennäkemättömän mahtava pyrotekniikalla toteutettu esiintymisnumero, jossa kaksi kaunista ihmistä rakastelee valtavassa heinäsuovassa, joka syttyy aktin aikana tuleen ja polttaa heidän rakkautensa iäisyyteen.
Se on unohtumaton ilta - jonka tulette muistamaan aina.
Olen sopinut ja hyväksynyt myös, että tämä numero esitetään myös Suomen Euroviisukilpailussa livenä.
Maaliskuussa matkustan myös New Yorkiin esiintymään Late Night with Conan O´Brien showssa,joka keskittyy pelkästään Suomeen ja minun rakkauden sanomaani. Huhtikuussa aloitan uudella digitaalisella JIM-kanavalla oman tv-ohjelman,joka keskittyy suurimman rakkauden ongelmiin ja jossa ratkotaan kaikki rakkauteen liittyvät ongelmat.
Tämä kaikki on vain alkua koko maailman muuttamiseksi oikean rakkauden maailmaksi. Maailmaksi, jossa ei ole petosta, eikä pettämistä, vaan ikuinen ja polttava rakkaus, joka muuttaa meidän kaikkien elämän ja tulevaisuuden.
TÄTÄ ME EMME TODELLAKAAN HALUA - LOPETA NARSISTI!
Anjaliisa Karjalainen
Pieksänmaa

#57

09.02.2007 10:35

Susan Kuronen oletko äitinä ajatellut lainkaan miten tämänkaltainen julkisuus vaikuttaa lapsiisi? Olet vastuussa heistä niin aineellisessä kuin henkisessä mielessä. Olen pahoillani, että seksualisuus ohjaa tekojamme liikaa ja samalla aiheuttaa virhearviointeja. Matti olisi ollut kaltaisellesi julkisuudenkipeälle naiselle liian fiksu ja huomasi varmaan alkuunsa, että et olisi sopiva nainen julkisuuden henkilön rinnalle. Seksi ja ulkoinen kauneus eivät riitä pitämään yhtään älyllisesti korkeammalla olevaa henkilöä pitkään edes ystävänä.
Pekka Nykänen
Klaukkala

#58

09.02.2007 11:08

Susan on sairaalloisen kostonhaluinen ihminen joka saanut korvilleen suhdeasioissa ennekin.
Kuinkahan moni Suomalainen mies alkaako kohun jälkeen seurustella Kurosen kanssa? - ei monikaan varmasti "ikuinen sinkku Susanista"
Tuija Pelkonen
Helsinki

#59

09.02.2007 11:45

- EN OSTA ENKÄ LUE KIRJAASI, SUSAN KURONEN!

- En osta enkä myöskään lue LEHTIÄ, joissa mainitaan sanaakaan sinusta,
SUSAN KURONEN!

Ai että mä kärsin!!!!!! Tunnen suuren suurta myötähäpeää!

Onnittelut Masa Vanhaselle, et pääsit eroon "morsiamestasi" sekä kiitos ja kummarrus, ettet kommentoi asiaa mitenkään.
mirjami kemppainen
somero

#60

09.02.2007 11:52

SUSAN, kylläpä olet typerä nainen, ei voi muuta sanoa.
Matille täydet plussat käytöksestään ja saa varmaan kaikkien sympatiat puolelleen.
MINÄ EN AINAKAAN AIO OSTAA TOLLASTA KIRJAA......
MUKA VUOSISADAN RAKKAUSTARINA, EIPÄ NAUTETTAVAMPAA OLE KUULTU!!!!!
Hannes Berg
Mustasaari

#61

09.02.2007 11:56

Tapaus Susan Korosen kohdalla kyse ei ole pelkästään ihmisten suuttumuksesta tätä nimenomaista ihmistä kohtaan vaan yleisemmällä tasolla pitkään ihmisten mielen alla kyteneestä suuttumuksesta Iltapäivälehtien likasankojournalismia kohtaan. Paras ja tehokkaine keino taistella näitä lehtien vastaan on tietysti täydellinen ostoboikotti, jota itse olen noudattanut jo vuosikaudet. Näitä lehtiä ei pidä ostaa missään tilanteessa vaikka lööpissä olisi miten houkutteleva "tarjous".
Päivi Hämäläinen
Hausjärvi

#62

09.02.2007 12:06

Voi Susan , mitä ajat takaa ,vaiko vain raha mielessä ? Joko olet tavallista tyhmempi tai sitten luotat median voimaan julkisuuden 15 min. merkeissä ja toivot sitä kautta tiettyä tulovirtaa tilillesi ??!! Muista kuitenkin että sinulla on Lapsia ja se mitä aiheutat tällä väkisin kohun nostattamisella , on heille korvaamaton vahinko. Onko motiivisi vain julkkikseksi pääseminen keinoja kaihtamatta, mieti itse ! Ketään ei oikeasti kiinnosta mihin suhteenne lopahti mutta paljon jo antaa osviittaa se miten nyt toimit ! Hävytöntä kuiten Pääministeriämme kohtaan sillä jos hän olisi vain ns. matti meikäläinen ei suhteenne päättyminen olisi sen kohahduttavampi asia edes itsellesi. Joten häpeä Susan sillä kukaan ei halua suhteensa retostelua julkisuudessa .
Uskomatonta tämä ruotimisesi ):
Raimo Saukko
Oulu

#63

09.02.2007 12:15

Katsokaamme nyt mihin on tultu.
Ei syy ole Susanna poloisen, hän on aivoton onnen kalastelija, vaan meidän päätömiä lööppejä hakevan ja julkaisevan sensaatiolehdistön. Eikähän lehdet niitä lööppejä ja kirjoituksiaan julkaise mikäli kukaan ei ostka ko. julkaisua.
Minusta jokaisen, joka on adressin allekirjoittanut tai vaikka vain paheksuu lehtien käytöstä näissä julkisuus asioissa tulisi osoittaa mielenilmaisunsa siten, että jättää ko. lehden ostamatta. Jos kukaan ei osta julkaisua niin kukaan ei silloin niitä kustannakkaan. Niin kauan kuin sensaatiolehdistö ansaitsee tulonsa keksimällä sensaatioita kaiken karvaisista salarakkaista, ne myöskin jatkavat sitä. Omaksi plussakseni olen lukenut sen, että ko. lehdet eivät ole saaneet minulta senttiäkään.
Kristiina Kumpulainen
jyväskylä

#64

09.02.2007 13:51

Toivottavasti ihmiset eivät osta kirjaa! Kirjan ostajat vain tukevat Susan Kurosen kaltaisten pyrkyreiden ja hyväksikäyttäjien toimintaa! Ostamatta jättäjät ovat fiksuja kun eivät lähde median ja Kurosen yhteistyöhön mukaan. Media voisi myös lopettaa Susan Kurosesta tiedottamisen. Media voisi antaa asian jo olla ja jättää Susan Kurosen ilman huomiota.

Pisteet Matti Vanhaselle aikuismaisesta käytöksestä!
Minna Virtanen
Helsinki

#65

09.02.2007 14:30

Kannattaisiko Susan katsoa peiliin? Jos ajatusmaailmasi, suhteellisuudentajusi ja harkintakykysi oli jo samalla tasolla suhteenne aikana, niin miksiköhän ihmeessä Matti katsoi parhaimmaksi lopettaa suhteenne? Todella yllättävää?!
jyrki tepsa
helsinki

#67

09.02.2007 15:46

Mitä tohon nyt nyt enää kehtaa sanoa? Pohjanoteeraus Susanilta. Unohda koko juttu ja mee töihin
Merli Oinonen
Helsinki

#68

09.02.2007 15:54

Enpä mitenkään symppaa Vanhasta poliittisesti, mutta kyllä täytyy sanoa, että se ämmä sais olla hiljaa.
Karoliina Luostarinen
Seinäjoki

#69

09.02.2007 17:14

Huomenta Suomen haastattelu (7.2) oli kyllä kaiken huippu, siitä päätellen Kuronen ei osaa lopettaa julkisuuspelleilyään, tämänkin adressin allekirjoittajat ovat kuulemma päästänsä vialla...
Ulla Karell
Vantaa

#70

09.02.2007 22:17

Susan,
olet todella säälittävä persoona, kun rahan toivossa riipustat paskaa kirjaksi asti!
Mene töihin ja tienaa leipäs niinku muutkin tai jos kukaan ei huoli sua töihin niin mene sossuun luukulle, niin lastesi ei tarttis hävetä äitiään.
Tarja Friman
Helsinki

#71

09.02.2007 22:18

Milloin vaaditaan medialta vastuuta ja sitä seuraavan yleisön kunnoitusta? Niin vastenmielistä kuin Kurosen julkisuustunku onkin ollut, mediat ovat sen mahdollistaneet. Miksi luullaan, että moinen turha episodi kiinnostaisi kuukaudesta toiseen?

En koskaan ole ostanut yhtäkään lehteä, jonka lööpeissä on Susan Kuronen, enkä ole ollut kiinnostunut hänen televisiohaastatteluistaan. Uskon monen muun reagoineen samoin. On myös tekopyhää Hesarin toimittajalta pahoitella läsnäoloaan Kurosen tiedotustilaisuudessa. Eikö edes valtakunnan suurin sanomalehti voinut pysyä poissa tästä farssista? Seiskapäivää-lehtikö on todella journalismin tiennäyttäjä Suomessa?

Susan Kuronen lopettakoon avautumisensa, mutta Herran tähden, lopettakaa myös hänen käyttämisensä kaikissa mahdollisissa medioissa.

Haluaisinpa nähdä, milloin jollekin tärkeää asiaa ajavalle henkilölle suodaan moiset mahdollisuudet kantansa esilletuomiseen.
Ulla Karell
Vantaa

#72

09.02.2007 22:40

Eikös juurikin viime keväänä käynyt SeiskaPäivää-lehdelle kylmät kun julkaisivat MR Lordin (Tommi Putaansuun) naamakuvan?

Ja Suomen kansa puhui: Seiskan tilauksia ja mainossopimuksia peruttiin siinä määrin, että SHEISSE-LEHTI jätti Lordin rauhaan.

Samanhan vois tehdä taas: Suomen kansa voi ilmoittaa tällä adressilla, että S Kuronen on sellainen julkkis, josta ei enää haluta lukea.
Olavi Miekka
Helsinki

#73

09.02.2007 22:44

Susan Kuronen on kävelevä esimerkki nykymaailman mädännäisyydestä.
Kuinka voi kenenkään itsekunnioitus ja arvostelukyky olla noin olematon?

Häpeäisit Susan! Sinä olet tehnyt itsestäsi täydellisen pellen koko Suomen silmissä. Luepa vaikka nämä kommentit tähän alkuun, niin saat selville kuinka paljon sinua arvostetaan ja kuinka paljon "syvälliset ajatuksesi" suomalaisia kiinnostavat. Voiko turhempaa olla?

Muista että omille lapsillesi et ole turha - entäpä jos epätoivoisen julkisuudentavoittelun sijaan panostaisit siihen ettei lapsiesi tarvitse hävetä sitä että olet heidän äitinsä? Lapsissa on tulevaisuus, sinun kohdallasi se alkaa olla menetetty.

Mahtaa Matti Vanhanen soimata itseään siitä että moiseen parturikampaajaan ikinä meni sekaantumaan.
Kari Granvik
Tampere

#74

10.02.2007 01:38

Päällepäin luulisi että kaikki on hyvin, mutta miettikääpä mitä Susan Kurosen teot osoittavat. Äärimmäisen halveksittava henkilö.

Hyvä Matti Vanhanen, osoitit järkevyytesi jättämällä tämän henkilön, huomasit varmasti että tämä henkilö ei ole hyvä sinulle - en usko kenenkään haluavan tälläista henkilöä kumppanikseen. Rumia sanoja riittäisi kuvaamaan tämänlaista naishenkilöä, jokainen tietää ne kyllä ilman sanomistakin.
reija saarinen
vantaa

#75

10.02.2007 09:17

MIETTIKÄÄPÄ TÄTÄ

Onko kukaan ihmetellyt, miksi Vanhanen ei kommetoi asiaan mitään?

Paljonko Vanhanen on maksanut Kuroselle näinkin valtavasta ilmaisesta vaalimainonnasta?
Vanhanen tulee varmasti saamaan sympatia-ääniä Kurosen takia, kaiki inhoavat Susania (minä myös).
Vaalien jälkeen ilmoitetaan, ettei mitään kirjaa ilmestykkään, koska vastustus oli niin suurta tai lapset etusijalle elämässä tai muistiinpanot tuhoutuivat salaperäisesti tai.... ihan mitä vaan!