Susan Kuronen - lopeta se avautuminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Susan Kuronen - lopeta se avautuminen.

Ella-Liisa Nummisaari
Helsinki

#76

10.02.2007 15:41

Susan-"parka". Hän kiduttaa itseään, lapsiaan, Mattia ja tulee naurunalaiseksi Suomessa. Sitten pitäisi vielä herua sympatiaa. Ei onnistu. Eikä sillä kirjallakaan rahaa saa, ei sitä kukaan lue tai jos lukee niin varmasti alkaa haukkumaan sitä. Jos kaikkien poliitikkojen exät kirjottaisivat kirjan ja antaisivat haastatteluja tarvittaisiin niille oma kirjasto ja lehti (älä edes kuvittele että perustat sellaisenkin, Susan!) Mutta hän halventaa naisia ja lapsetkaan ei varmaan ole ihan innoissaan äidin puuhista. Lopettaisit, ihan lapsien tähden!
Tarja Korhonen
Helsinki

#77

10.02.2007 17:34

En ole ikinä aikaisemmin kuullut, että lehdistötiedote pidetään kirjan kansien valmistuttua! Hämmästyttävää. Nyt olisi Kurosella vielä mahdollisuus perua koko kirjan julkaiseminen ja saada edes hieman ihmisten kunnioitusta takaisin.
Ja ehkä hänen julkisuuden kipeyttään vähän lääkitsi se, että jäisihän hän varmasti ainakin Suomen kirjallisuushistorian lehdille ainoana vain kirjan kannet julkaisseena henkilönä. Tuskin Kurosesta sisältöä irtoakaan. Vanhanen on fiksu ja jättää asian omaan arvoonsa. Harmi kyllä hänen persoonansa tullaan kuitenkin aina muistamaan Susan Kuronen-narsistin fiksaationa. Kirjan kustanjan oletan jo katuvan intoaan kasaan kuihtuvan Susan-sadun julkaisemisesta.
teija nurmela
Keminmaa

#78

10.02.2007 19:17

Íhme tapaus olet Susan! Kukaan tavallinen 'pulliainen' ei ole revittänyt eroaan tuolla tavalla! Olisiko jo korkea aika kasvaa aikuiseksi? Jos haaveilet Mattia takaisin, voit olla varma, että viimeisen naulan arkkuusi nyt löit!
Minna Kuivalainen
Suomi

#79

10.02.2007 21:56

Pois julkisuudesta Susan!
Miia Martin
Virrat

#80

10.02.2007 23:05

Uudella kissillä mainostettiin eilen kokoajan tätä! oon samaa nieltä, et susan pois julkisuudesta!!!!
Arto Virtanen
Klaukkala

#81

11.02.2007 09:52

Olen samaa mieltä monien kommentinantajien kanssa siitä, että Susan Kuronen on käyttäytynyt tyhmästi ja mennyt harkitsemattomissa reaktioissaan liian pitkälle. Mutta menevätköhän monet asiaa yllä kommentoineet myös liian pitkälle. En lainkaan ymmärrä monessa viestissä täysin sumeilematta esiintyvää huorittelua, enkä kohtuuttomuuksiin paisunutta lynkkausmentaliteettia.
On selvää, että Kuronen on pyrkinyt hyötymään suhteesta, mutta onko hän pyrkinyt hyötymään taloudellisesti vai pelkästään kohentamaan ilmeisen kohennuksen tarpeessa olevaa itsetuntoaan, sitä voi lähteä miettimään, jossa yrittää pelkän teilaamisen sijasta vähänkään ymmärtää hänen melko käsittämätöntä käytöstään. Ilmeisen naiivi ihminen hän on, ja siksi hänen yrityksensä voittaa jotakin takaisin menetyksestään on johtanut yhä isompiin ongelmiin mm. haaskamedian kanssa. Yksinkertaisestihan kysymys on siitä, että Susan Kuronen ei ole päässyt yli siitä kokemuksesta, että hän ehti kuvitella itsensä pääministerin rinnalla seisovana edustusvaimona, ja seuraavana hetkenä hänellä ei ollutkaan enää mitään. Seuraavaksi hän halusi tulla ymmärretyksi jonkinlaisena syyttä suotta hylättynä naisena ja hakea sekä kansan tukea että julkisuuden oletettua terapeuttista vaikutusta, mutta metsään meni, ja entistä pahemmin: julkisuus ei tarjoa ihmisille terapiaa, vaan nimenomaan vaatii ihmiseltä kestävää persoonaa.
Nämä, jotka mielellään huorittelevat Susan Kurosta, eivät julkisuuden myllytyksessä kestäisi yhtään paremmin.
En halua ymmärtää Kurosta yhtään sen paremmin kuin on välttämätöntä. Mielestäni hän on aiheuttanut hyvin paljon vaivautumisen tunnetta ja suorastaan stressannut iltapäivälehdistöä lukevaa yleisöä kerta kerralta vieraantuneemmilla reaktioillaan, mutta tässähän teille on jotain väkevämpää kaiken maailman pliisujen Tosi-Teeveiden tilalle.
Nyt vain toivoisi, että Susan Kuronen saisi edes jonkinlaiset mahdollisuudet koota itsensä ja palata patologisoituneista prinsessakuvitelmistaan takaisin siihen tuhkimoelämään, jota suurin osa meistä kuitenkin joutuu viettämään.
Matti Laurila
Raahe

#82

11.02.2007 14:06

" Vaalien jälkeen ilmoitetaan, ettei mitään kirjaa ilmestykkään, koska vastustus oli niin suurta tai lapset etusijalle elämässä tai muistiinpanot tuhoutuivat salaperäisesti tai.... ihan mitä vaan!
reija saarinen (vantaa, 10.2.2007 09:17) "

Kirja julkaistaan 19.02.2007 ja vaalipäivä on sunnuntai 18.03.2007.
Erkki Laakso
Sapsalampi

#83

12.02.2007 04:49

Voihan olla niinkin, että "laaditun" kohun laannuttua vaalien jälkeen Susan ja Matti yllättävät jälleen esim. "iloisella vihkiuutisella"?

Mikä tässä "sopimuksessa" sitten on Jacob Södermanin osuus? Luulen tietäväni, että kansan persiin nuoleminen ja vaalikampanja.

Loppujen lopuksi kyseessä on harmiton julkisuuden hakuisuus ja Oiva täsmäohjus. Kaikki sopulit juoksevat kilpaa asian tiimoilta. Hyvä niin!
Tiina Suokorpi
Salo

#84

12.02.2007 15:48

Kovin alas on vajonut Suomen media, kun tällaisista latteuksista kirjoittaa. Mielestäni tämä nainen ei ansaitse edes Suomen turhimman julkkiksen titteliä. Aikansa kutakin, hän unohtuu, mutta Katkeruus elää kansien välissä.
Mitätön pieru ei edes haise.
Kari Kuosa
Helsinki

#85

13.02.2007 12:02

On ilahduttavaa, että Seitsemän päivää -kulttuurissa kansa reagoi tällä tavalla. Susan teki ahneuksissaan ja euron kuvat silmissään karkean arviointivirheen.
lasse blom
porvoo

#86

13.02.2007 21:42

Voi Susan minkä teit, paljastamalla kaikille kuinka raadollinen nainen voi olla. Kosto se on pienikin kosto, mutta sinä ylitit kyllä rima ja reippaasti siinä.
Helena Laitinen
Pulkkila

#87

13.02.2007 23:52

Niinpä, FIKSUUS ON VAIKEA LAJI
- pitäisi näes osata jättää riepottamatta yksityisasioita julkisuudessa, kun ei ole jutun ainoa osallinen! Kysyitkö, Susan, Matin mielipidettä ennen kirjan kirjoitusta ???
Saara Kinnunen
Rovaniemi

#88

14.02.2007 04:59

Lapsia minulla eniten käy sääliksi. Heitä tullaan kiusaamaan tämän takia ja edessä on painajaismaisia vuosia. Kivat muistot lapsuudesta. Varmaan tulevat äitiään kiittelemään aikuisina.

En tule ostamaan kirjaa. Toivottavasti sitä boikotoivat muutkin.
päivi kumpulainen
kuopio

#89

14.02.2007 12:30

kuroppas nyt kuronen suukkisi kiinni.
naisena hävettää.voiko maa tuollaista päällään kantaa.
toivon vilpittömästi,että typerä käytöksesi tuo sympatiaa matille.
herranen aika ensinnäkin mikä morsian parin illan juttu sinä olet vieläpä halpa sellainen kun alennut moiseen.
tosi onni että matti ymmärsi lopettaa suhteenne.ajatella jos olisi enemmän luottanut sinunlaiseen naiseen-mitähän olisit keksinyt.
ajattele edes lapsiasi ja vanhempiasi-hävettää.
vetäiseppäs pieni tyhjä pääsi nyt kiltisti pois julkisuudesta ja ala viettämään ihan tavallista elämää yksin,koska kukaan mies tuskin tämän jälkeen uskaltaa edes pitkän kepin nokasta sinunlaistasi lähestyä.
Liisa Haara
Iitti

#90

15.02.2007 21:07

Kuka on Susan Kuronen?
Riitta Pasanen
Helsinki

#91

16.02.2007 08:45

Sussu on tehnyt rikosilmoituksen nettikirjoittelijoista:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702155749015_uu.shtml
jyrki tepsa
helsinki

#92

16.02.2007 09:29

Nyt se sussu sääli jutun keksi. Eli poliisit apuun ja hakemaan korvauksia kunnianloukkauksesta.Hoh hoijaa!
Arto Virtanen
Klaukkala

#93

16.02.2007 11:00

Liikuttava yksimielisyys näkyy tällä palstalla vallitsevan. Tulee mieleen, että naisia on tosiaan kivitetty ennenkin, Raamattu on niitä kertomuksia täynnä, paitsi että Uuden testamentin puolella sitä ei enää tunnuta pidettävän kovin hyväksyttävänä kansalaistoimintana.
Nyt tieto siitä, että Kuronen on antanut tällä palstalla esitetyt kommentit poliisin tutkittaviksi, näyttää joistakin pöyristyttävältä. Tuossa kommentti-ikkunan yläpuolella on lista asioista, joihin kirjoittajan pyydetään kiinnittämään huomiota. Siinä mainitaan mm. kunnianloukkaus ja henkilökohtaisuuksiin menevät hyökkäykset. Noita kannattaisi jokaisen miettiä, ennen kuin menee julkisesti kovin värikkäällä kielellä ilmoittamaan, mitä kaikkia Kurosen ominaisuuksia inhoaa.
En minä halua Kurosta puolustella: se, mitä hän on tehnyt, on liiankin näkyvästi esillä. On kuitenkin ällistyttävän tekopyhää mennä taivastelemaan, "miten alas media" on tässä asiassa vajonnut: kyllä media on tiennyt, mitä tekee ja millaista lukijakuntaa se lööppiuutisillaan kosiskelee, mutta varmaankaan Kuronen ei ole osannut aavistaa, miten totaalisesti sotkee elämänsä vastatessaan median flirttailuun.
Mielestäni sekä julkisuuden poliitikkoja että varautumattomia "pieniä kansalaisia" pitäisi suojella siltä riepottelulta, jota tämän päivän tirkistelevä ja paljasteleva media harrastaa. Etusivu uusiksi!
Hannes Berg
Mustasaari

#94

16.02.2007 14:28

Susan Kurosen kannattaisi ensin tarkistaa lakikirjasta mitä kunnianloukkaus tarkoittaa. Enpä usko että kukaan on levittänyt valheellista tietoa Kurosesta esim näillä sivuilla. Jos leikkiin lähtee, niin leikki on myös kestettävä. Kurosen koko toiminta julkisuudessa perustuu täysin Matti Vanhasen arvosteluun. Nyt hän kuitenkin kuvittelee voivansa kieltää ja sensuroida netistä omaa toimintaansa arvostelevat mielipiteet. Jos kritiikki on totuudenmukaista - kuten se on ollut ainakin täällä - niin Kuronen on äärettömän heikoilla ja tekee itsestään vielä entistäkin suuremman pellen ihmisten silmissä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kunnianloukkaus
Kerho Ukkonen
Laihia

#95

16.02.2007 14:41

Hienoahan se on kun Susan on osunu kultasuoneen.Naurettavalla tavalla kylläkin.Ihminen on tehnyt itsest'ään täyden pellen,eikä voi enään perääntyä ja nyt katuu tekojaan.Onnea Susan...valtakunnan pelle ja moka.
Arto Virtanen
Klaukkala

#96

16.02.2007 15:41

Hannes Bergiä voisi ehkä informoida sanomalla, että kunnianloukkaus tarkoittaa hiukan muutakin kuin valheellisten tietojen levittämistä. Kuka tahansa ylläolevista "tuohon naiseen en pitkällä tikullakaan koskisi" -tyyppisten kommenttien esittäjistä voisi mielessään hetken miettiä, miltä tuntuisi olla tuollaisten solvausten vastaanottajana. Kyllä siinä tuntisi nimenomaan kunniaansa loukattavan.

Mehän emme kukaan tiedä Susan Kurosesta juuri mitään muuta kuin millaisen kuvan media on hänestä halunnut antaa. Toisekseen Matti Vanhasen ja Susan Kurosen välisestä suhteesta emme tiedä mitään muuta kuin Kurosen version, eli emme mitään: tiedämme vain, mitä Kuronen on halunnut siitä näyttää, tai mitä hän itse pystyy siitä näkemään. Näin tulehtuneessa mediasirkuksessa ei oikein voi muuta kuin toivottaa jäitä hattuun vähän joka osapuolelle.
Laura Salonen
Hyvinkää

#97

16.02.2007 17:27

Jos jotain voi tästä "tulehtuneesta mediasirkuksesta" varmuudella päätellä: Susan on _aivan itse_ halunnut julkisuuteen. Olen sataprosenttisesti samaa mieltä edellä kommentoineen Arto Virtasen kanssa siitä, että joitakin tilanteita, tapahtumia ja julkisuuden henkilöitä riepotellaan epäreilusti, ehkä jopa epärehellisesti ja osallisien nimenomaan toivovan yksityisyyttä. Susan taas on itse valinnut tiensä, ensin haastattelujen antamisen (olkoon niitä sitten kaksi tai kaksikymmentä) ja sitten tämän surullisen kirjan. Sama sananvapaus koskee yleisöäkin ja on selvää, että kommentoitavaa riittää. Tarpeettomat loukkaukset ovat silti aina tarpeettomia loukkauksia. Joten jäitä hattuun, kuten herra Virtanen jo totesi.

Haluan toivottaa viattomille lapsille kaikkea hyvää, vahvuutta ja jaksamista. Ala-asteikäisetkin lapset saattavat olla ilkeitä. Pienemmistäkin syistä.
Jari Kaura
Vantaa

#98

16.02.2007 21:51

Hyvä Kuronen koska näytit oikean karvasi kaikelle kansalle(money,money,money). Sinulla tulee olemaan mielenkiintoinen tulevaisuus, vai?? Ilmeisesti joudut käyttämään ilo-miehiä jos aiot jonkin moista seksielämää pitää yllä, sillä tuskin tuonlaista moraalitonta tekopyhää ihmistä kukaan huolisi... Tämä mitä teet itsellesi ja samalla Vanhaselle on niin naurettavaa ettei tosikaan sillä pilaat pelleilylläsi pelkästään oman maineesi jota tuskin sinulla on koskaan ollutkaan sillä moraali sinulta puuttuu kokonaan, jottei tämä nyt pelkkää loan heittoa olisi... Kun hirvittää tuo rikos ilmoittelu kunnianloukkauksista niin mistä kunnianloukkauksista koska jos sinulla ei ole kunniaa mitä loukata niin kuinka siitä voisi rikosilmoituksen jättää??? Toivon että kyseinen jauhaja lopettaisi lööpeissä keikistelyn ja menisi kiltisti sinne mistä on tullutkin sillä kuka välittää p..... puhujista.... I wana money i wana money because Matti are not my honey i wana money...
Tarja Friman
Helsinki

#99

17.02.2007 11:12

Kommentti Arto Virtaselle: Ei ole tekopyhää toivoa, että KOKO Suomen media ei juoksisi kaikkein löyhimmän skandaalijournalismin talutusnarussa. Adressin laajuudesta voit päätellä, että yleisöä tämä aliarvioiminen ottaa rajusti päähän.
"..media on tiennyt, mitä tekee ja millaista lukijakuntaa se lööppiuutisillaan kosiskelee.."
En millään usko, että tässä tapauksessa on toimittu lukija- ja katsojakunnan enemmistön toiveiden mukaisesti. Todellakin: "Etusivu uuksiksi!"
Arto Virtanen
Klaukkala

#100

17.02.2007 11:47

Jos kansa ei juoksisi juuri tämäntyyppisen skandaalijournalismin perässä, koko journalismin lajityyppiä ei olisikaan. Tai ainakin Iltalehden ja Ilta-Sanomien levikki olisi huomattavasti pienempi. Nämä lehdet eivät tosiaankaan valikoi lukijakuntaansa niin kuin jotkut yhteiskunnalliset, kulttuuri- ja harrastelehdet, vaan nimenomaan lukijakunta on tehnyt lehdistä näköisensä. Tämä on tosiasia, joka on pakko myöntää. Minäkin ostan noita lehtiä, vaikka juuri siitä asiasta kunnian kukko minulle tuskin laulaakaan.
Ja taatusti ottaa päähän, siinä asiassa olen Tarja Frimanin ja muiden allekirjoittajien ja kommentaattoreiden kanssa samaa mieltä. Mutta ennen tätä Kuros-jupakkaa ottivat päähän milloin Matti ja Mervi Nykäsen uusimmat toilailut, milloin Tony Halme, milloin taas se virolainen "Eva", joka jollain epämääräisellä tavalla käytti hyväkseen sitä kokoomuspamppua. Mutta mistä nämä uutisiksi verhoillut juorut meidän kahvipöytäämme tulivatkaan? Eivät ainakaan Parnassoa ja Lapin Kansaa lukemalla.