Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!.

Juhani Starczewski

#1826 Erikoinen johdatus puhumaan YK:n yleiskokouksen salissa!

25.02.2012 17:25

http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/jyvask33.jpg...


http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Puhe_New_York_YK_6.10.2011.htm


Keskiviikkona 21.9.2011 puhui presidentti Tarja Halonen YK:ssa mm. Palestiinan valtion perustamisesta.
Kuten tiedämme niin Halonen, Tuomioja ja Ahtisaari yms. ajavat asiaa voimakkaasti. http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Halonen+YKn+yleiskokouksessa+kuuma+tunnelma/1135269504685

Sain puhelinsoiton tiistaina 20.9.11, jossa kerrottiin, että uskovia kokoontuu rukoilemaan mm. Israelin ja YK:n tilanteen puolesta ja minua pyydettiin mukaan ja levittämään tietoa ja ottamaan muitakin mukaan, jos lähden. Ensin ajattelin, etten ehdi lähteä, mutta sitten koin voimakkaasti, että sinne pitää mennä ja soitin kahdelle ystävällle ja hekin lupasivat lähteä mukaan.

Illalla koin voimakkaasti, että minun pitää etsiä kaikki YK:n jäsenvaltiot ja siihen jollakin lailla kuuluvat järjestöt.
Löysinkin ne kaikki ja tulostin paperilla ja otin ne keskiviikkona mukaan, kun lähdimme rukoustilanteeseen tunnetun Israelin Ystävän Matti Ravin kotiin Vehniän Myllylään. Paikalla oli joukko uskovia eli viesti oli kulkenut. Rukouksen aikana otin kassistani esiin printtaamani listat ja rukoilimme läpi kaikki YK:n jäsenvaltiot ja järjestöt.

Olin keväällä 2011 järjestämässä matkaa Jerusalemiin Lehtimajanjuhlille ja olin todella pettynyt, kun jouduin matkan perumaan heinäkuun alussa. Ajattelin, että jokin syyhän asialle on, mutta se ei selvinnyt silloin. Mutta asia selvisi kyllä syksyn mittaan! Elokuun 13.päivä vanhin poikani sanoi, että hän on lähdössä Usaan lokakuussa, kun toinen kaksospojistani oli saanut harjoittelutyöpaikan Suomen YK:n pysyvässä edustustossa New Yorkissa. Varasin saman tien lennot Usaan ja huomasin, että ajankohdat olisivat menneet päällekkäin Lehtimajajuhlien kanssa.

Lähdin Usaan ma 3.10.11 ja kävimme vanhimman poikani kanssa YK:ssa ensimmäisen kerran ti 4.10 kiertäen yleisölle tarkoitetun kierroksen, jossa kävimme mm. turvallisuusneuvoston ja yleiskokouksen salin lehtereillä. Itse istuntosaleihin ei ollut pääsyä eli missä maiden istuntopaikat aakkosellisesti sijaitsevat.

Päärakennukseen tutustumisemme jälkeen menimme tutustumaan lähistöllä sijaitsevaan Suomen pysyvään edustustoon YK:ssa siellä työssä olevan poikani johdolla. Edustuston väki kertoi, että kun on töissä YK:iin liittyvissä edustustoissa, niin silloin on diplomaattiset oikeudet viedä vieraita YK:n päärakennuksen tiloihin, joihin yleisöllä ei ole pääsyä. Edustustossa töissä oleva poikani ei ollut vielä itse käynyt päärakennuksessa, eikä käyttänyt näitä diplomaattisia oikeuksia. 

Seuraavana päivänä poikani ilmoitti, että pääsemme tutustumaan YK:n päärakennukseen to 6.10.11 hänen johdollaan. Sain heti sydämelleni kehotuksen, että tee puhe, jonka voit sitten YK:ssa puhua. Ihmettelin kyllä, miten puhe YK:n tiloissa olisi edes mahdollinen, mutta olen tottunut täallaisiin "mahdottomiin " tilanteisiin.
Puheeni teema oli Israel ja asiat annettiin Raamatusta:
- arvopohjastamme mm. 2 Ms 20:1-17
- Israelin Jumalasta mm. 5 Ms 6:4-9
- kansojen rajoista/Suomenkin rajat mm. 5 Ms 32:7-9
- varoitus kansoille mm. Ps 2
- Jerusalem mm. Ps 87 , Ps 122
- puheen lopussa mm. 4 Ms 6:22-27

Sanoin pojalle, että varmaan voin sitten pitää puheen YK:n yleiskokoussalin puhujapöntöstä, kun sinne nyt pääsen.
Puheelleni ei tullut eikä ollut esteitä.

Kun tulimme päärakennukseen, oli tiukka turvatarkastus ja mm. reppu piti jättää säilytykseen. Otin repusta Raamatun mukaan. Pääaulassa meidät valokuvattiin ja henkilöllisyys tarkastettiin ja saimme valokuvalliset vierailijalaput rintaan.

Kiersimme ensin Turvallisuusneuvoston ja sen takana olevat tilat mm. ns. "kuuman linjan" puhelinosaston.
Seuraavaksi menimme suureen Yleiskokouksen saliin, jossa kaikilla jäsenmailla ja mm. Vatikaanilla ja Palestiinalla on tarkkailijapaikat. Kävimme mm. Suomen ja Israelin istuntopaikoilla ja kiertelimme salin eri osissa.

Lopuksi menin puhujapönttöön ja pidin puheeni, josta jo edellä tarkemmin kerroin. Henkilökohtaisesti koin asian voimakkaana Kaikkivaltiaan johdatuksena ja tilanteeseen puuttumisena. Sain pitää puheeni aivan rauhassa, eivätkä muut salissa olleet siihen puuttuneet. Lukuista turvallisuushenkilöthän tiesivät asian ja siten puheenpidon mahdollistivat.

Jokainen voi olla asiasta mitä mieltä tahansa eli mistä tässä on kysymys ja mitä siitä seuraa!

Jumalalle on kaikki mahdollista!

#1827 Usko tai älä!

25.02.2012 18:53

Eräässä armeijassa palveli kerran uskova sotamies, jota kapteeni halusi nöyryyttää.
Hän sanoi sotamiehelle: "Ota ja aja tuo auto tarkalleen hänen haluamalleen paikalle!"
Muut sotilaat nauroivat hänelle. Sotamies sanoi, ettei osannut ajaa autoa. Kapteeni
sanoi, että pyydä sitten apua Jumalaltasi. Sotamies otti avaimet ja meni autoon -
rukoili apua Jumalalta ja ajoi auton tarkalleen mihin kapteeni oli pyytänyt. Kun hän
tuli ulos autosta, huomasi hän, että kaikki karskit sotilaat itkivät. Kapteenikin tuli
itkien hänen luokseen ja sanoi, että me haluamme palvella Sinun Jumalaasi. Uskova sotamies
ihmetteli syytä moiseen, niin kapteeni vastasi, ettei tuossa autossa ole moottoria ollenkaan!

Vieras

#1828 Re: Erikoinen johdatus puhumaan YK:n yleiskokouksen salissa!

25.02.2012 21:51

#1826: Juhani Starczewski - Erikoinen johdatus puhumaan YK:n yleiskokouksen salissa!

Shalom Juhani!

Kiitos Herralle! Oikein hyvä juttu, pitää perehtyä tarkemmin lähettämiisi raamatun kohtiin.

Terveisin   Jorma K. Ahonen

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.02.2012 13:57


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.02.2012 16:37


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.02.2012 02:59


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.02.2012 03:01


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.02.2012 03:12


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.02.2012 03:18


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.02.2012 03:22


Juhani Starczewski
Vieras

#1836 Outo nimi pyrkii keskustan johtoon

27.02.2012 23:23

Mielenkiintoista!
Tuttu mies vuosien takaa, siitä onkin aikaa, kun viimeksi tapasimme tai Jaria kuuntelin.

http://tasanen.com/

Alkiolais-kristillisten arvojen perintöä tulee vaalia, eikä polkea jalkoihin tässä puolueessa, eikä tietenkään myöskään isänmaassamme. Meidän täytyy muistaa että moraali tässä yhteiskunnassa on rappeutumassa ja siksi haluan muistuttaa, että on olemassa vain yksi ainoa moraalin mittari, millä mitataan yhteiskunnan, yksilö- ihmisen ja koko luomakunnan moraalia: se on luomakunnan perustuslaki, Jumalan kymmenen käskyä. Ei ole olemassa mitään muuta mittaria, millä voidaan mitata mikä on oikein mikä väärin, mikä on totta, mikä on kunnioitettavaa, mikä on rakastettavaa, mikä hyvältä kuulostavaa. Tällä mittarilla mitataan kaikki; Jeesus sanoo Uudessa Testamentissa: ”Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikesta mielestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Tässä riippuu kaikki laki ja profeetat. Eli kymmenen käskyä rakkauden hengessä ovat kaiken moraalin perusta. Niin on ollut luomistyössä ja niin on viimeisenä päivänä, kun Herra tulee.

Pitääpä tarkistaa Jarilta, onko hän Jumalan alkuperäisten vai kirkon (muutettujen vuonna 787) käskyjen takana.
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/kaskyt.htm#10#


TOINEN MOOSEKSEN KIRJA, EXODUS 31
18. Ja kun hän oli lakannut puhumasta Mooseksen kanssa Siinain vuorella, antoi hän hänelle kaksi laintaulua, kivitaulua, joitten kirjoitus oli Jumalan sormella kirjoitettu.

[b]Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi:

1. Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä. Älä pidä muita Jumalia minun rinnallani.

2. Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla. Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.

3. Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu.

4. Muista pyhittää lepopäivä. Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi; mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi tai juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on. Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi; sentähden Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen.

5. Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että kauan eläisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

6. Älä tapa.

7. Älä tee huorin.

8. Älä varasta.

9. Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.

10. Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.

Pyhä Raamattu; toinen Mooseksen kirja 20 luku jakeet 1-17 ja viides Mooseksen kirja 5 luku


Nykyisen Katekismuksen 10 käskyä

1. Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia.
2. Älä käytä väärin Herran, Jumalasi nimeä.
3. Pyhitä lepopäivä.
4. Kunnioita isääsi ja äitiäsi.
5. Älä tapa.
6. Älä tee aviorikosta.
7. Älä varasta.
8. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.
9. Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta.
10. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu.

Juhani Starczewski

#1837 Toisen käskyn poistaminen vuonna 787:

27.02.2012 23:38

Juhani Starczewski

#1838 Re: Toisen käskyn poistaminen vuonna 787:

28.02.2012 00:01

#1837: Juhani Starczewski - Toisen käskyn poistaminen vuonna 787: 

Jospa Jari olisi alkuperäisten käskyjen takana, niin voisinpa jopa vähän sponssata tavoitteessaan!

Onhan Jarissa särmää!

Kirous kieltäjille

Toisinajatteleville synodi saneli kirouksensa ja tuomionsa. Kauas kirkosta pitää ajaa kaikki, jotka rohkenevat olla eri mieltä ja opettaa toisin tai mitätöidä kirkolliset perinnäissäännöt kirottujen harhaoppien mukaisesti tai tavoitella jonkinlaista muuta määrittelyä tai hylätä jonkin kirkon säännöistä, evankeliumin tai ristin kuvan tai ikonimaalaukset ja marttyyrien pyhäinjäännökset. Erotettava on piispat ja papit, jotka rohkenevat - vieläpä käyttäen hyväkseen yhteisiä pyhiä esineitä ja laillisia luostareita pyrkiä väärin ja ovelasti kumoamaan yhdenkin katolisen kirkon perimätiedon kohdan. Yhteisöstä on suljettava näin menettelevät, yhtä hyvin munkit kuin maallikot.

Onkohan Jarissa tarpeeksi särmää!?

Juhani Starczewski

#1839 Re: Re: Toisen käskyn poistaminen vuonna 787:

28.02.2012 00:41

#1838: Juhani Starczewski - Re: Toisen käskyn poistaminen vuonna 787: 

 

Lähetin Jarille kyselyn, kumpien käskyjen takana hän seisoo, koska sillä on todella suuri merkitys. Mehän tiedämme, mihin kirkon muutettujen käskyjen tie on johtanut:
Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
www.credo.fi/raamattu/1933/Room.1.html

Juhani Starczewski

#1840 Re: Re: Re: Toisen käskyn poistaminen vuonna 787:

28.02.2012 01:01

#1839: Juhani Starczewski - Re: Re: Toisen käskyn poistaminen vuonna 787: Lähetin Jarille kyselyn, kumpien käskyjen takana hän seisoo, koska sillä on todella suuri merkitys. Mehän tiedämme, mihin kirkon muutettujen käskyjen tie on johtanut:
Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
www.credo.fi/raamattu/1933/Room.1.html

Jari Tasanen vastasi: Raamatun. Kirkolla vain 9 käskyä.

Uskomatonta, että Suomesta löytyy näin totuudellinen mies!
Runsasta Jumalan Siunausta Jarille pyrkimyksissään!  : ))

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.02.2012 02:29


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.02.2012 02:32


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.02.2012 02:47


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.02.2012 02:51


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

28.02.2012 03:04Vieras

#1847 ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt Gavriel Eskel

28.02.2012 03:21

http://israelupdate.achlak.net/

Kuinka kauan Iranilta menee aikaa ydinpommin rakentamiseen tarvittavan 90 %:n tasoon uraanin rikastamiseksi?

Arvioita heitellään kaiken aikaa, artikkelissa esitetään 2.5-3 kuukautta, mutta erään toisen arvion mukaan Iran on kuronut ajan kuuteen viikkoon.

USA:n presidentti Obama ei erään artikkelin mukaan halua iskeä Iraniin, koska hän uskoo mullahien hyvään tahtoon ja että he lopulta suostuvat aitoihin neuvotteluihin ydinsuunnitelmastaan. Samasta syystä Obama ei halua iskeä Syyriaan, koska hän uskoo tällä voittavansa Iranin mullahien luottamuksen.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/153176#.T0s_GHn3vO0
SANA

#1849 TÄLLE PÄIVÄLLE

28.02.2012 09:30

------------------------------------------------------------------------
SANA TÄLLE PÄIVÄLLE Tiistai 28.02.2012
------------------------------------------------------------------------

Parempi on päivä sinun esipihoissasi kuin tuhat päivää
muualla. Mieluummin olen kerjäläisenä temppelisi ovella
kuin asun jumalattomien katon alla.

Ps. 84:11

Vieras

#1850 ISRAEL UPDATE / Israel-uutisia sanomalehdistä kääntänyt ja kommentoinut Gavriel Eskel

28.02.2012 15:42Arkeologi Simcha Jabocovici sanoo löytäneensä talon alle jätetystä hautaluolasta kaiverruksia, jotka osoittaisivat sinne haudatun Jeesuksen opetuslapsia. Yhdessä kaiverruksessa on suuri kala, joka oksentaa ulos ihmishahmon (Jonas). Hän sai ortodoksijuutalaisilta luvan porata reikä haudan ylle rakennetun talon alapohjaan, josta hän ujutti sisään pienoiskameran. Hän olettaa, että Jeesuksen ruumis olisi haudattu sinne, mutta turha sitä on sieltä hakea. Ei tuntene Uutta Testamenttia. http://www.haaretz.com/print-edition/news/naked-archaeologist-finds-signs-jerusalem-cave-was-used-to-bury-jesus-disciples-1.415231


http://israelupdate.achlak.net/

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…