Jalkarantalaisille lapsille terve lähikoulu!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Jalkarantalaisille lapsille terve lähikoulu!.


Vieras

#1

10.11.2011 20:14

On tärkeää, että lapset voivat opiskella vaarantamatta terveyttään. Koulussa työskenteleviä unohtamatta!

Vieras

#2

10.11.2011 22:00

oma lapsenikin on samaisessa koulussa, hän pääsi nyt jo homeen vuoksi puretusta päiväkodista pois, mutta samat ongelmat jatkuvat nyt koulussa, joten hänen kahdeksanvuoden ikäisessä elämässä on ollut jo seitsemän vuotta oleskelua homeisissa paikoissa, atsma on diagnoosina nykyään. Nuorin lapseni on päiväkodin puolella ja hänkin sai siirron puretusta homepäiväkodista toiseen, tähän koulun yhteydessä olevaan päiväkotiin, siis kierre jatkuu. On siis syytä tehdä jotain, jotta heidän opiskelu ja leikkiympäristönsä paranisivat.

Vieras

#3

11.11.2011 17:45

Lahdessa on nykyään huoli, että milloin tulee toriparkki, matkakeskus, tms. Mutta meidän tulevaisuuden lupauksille ei huolta kanneta, eiköhän olisi aika laittaa koulut terveeksi. Tai kuka vastaa jos lapset sairastuvat?

Vieras

#4

22.11.2011 16:26

Tämä sama asia koskee kyllä mielestäni muitakin kouluja ja päiväkoteja, ei vaan Jalkarantaa! Asiat tärkeysjärjestykseen, eikä mitään toriparkkia tosiaankaan, ennen kuin perusasiat on kunnossa!

Vieras

#5

28.11.2011 17:19

Olisittepa laittaneet adressin kaikkien Lahden homekoulujen poistamisen hyväksi. Lotilan parakit ei ole terveelliset myöskään. Lapseni on saanut poskiontelotulehduksen ja keuhko klamydian ja yskä ollut koko pitkän syksyn. Luokalla puolet yskinyt ja poskiontelotulehduksia ym. Ja kaikkihan tietää jo Launeen koulun ja Kivimaan koulun ongelmat jo vuosien takaa. Terveisin Reija Linnavirta, yhden sairastuneen äiti,joka jätti lapsensa pois koulusta
Kokemusta on

#6 Kannattaa pitää huolta terveydestään

29.11.2011 13:04

Kannattaa pitää huolta omasta ja lastensa terveydestä ja vaatia kunnollisia tiloja. Pidempiaikaiset toistuvat altistumiset voivat aiheuttaa pysyviä vaikeita sairauksia, mm. kemikaaliyliherkkyyttä. Tämän jälkeen voi olla jopa erittäin vaikeaa enää löytää itselleen tilaa, jossa voisi asua tai tehdä työtä.
Olen tavannut ihmisiä, jotka ovat muuttaneet vuosikausia, onnistumatta löytämään itselleen toimivaa kotia, sillä he voivat saada jopa hengenvaarallisia oireita muovimatoista, lastulevyistä, vähäisimmistäkin homepitoisuuksista, hajusteista jne., ja sairaus vain pahenee uusien vähäisempienkin altistusten seurauksena. Tämä sairaus koskee niin lapsia kuin aikuisiakin. Mielestäni juuri homeiden toksiinit ovat tyypillisin aiheuttaja tälle sairaudelle.
ei tuhlata nuortemme terveyttä

#7 Kaikkien joilla on oireita tulee mennä koululääkärin pakeille

29.11.2011 21:10

Nopein tapa saada asioita eteenpäin on, että lapset joilla on oireita: hengenahdistusta, ihottumaa, kuiva iho, jatkuvaa nuhaa, limakalvojen kirvelyä, päänsärkyä, väsymystä, hengityksen rohinaa, yskää, astmaoireet.. Jos asiat eivät etene, niin vaatikaa lääkärin allekirjoitus, että käyty lääkärillä. Lääkäreillä on oma vastuu ja he voivat vaikka laittaa koululle kiellon.

Vieras

#8 Terveyttä vaalittava

12.12.2011 13:34

Asiat tärkeysjärjestykseen, miksi tehdään toriparkkia kuin käärmettä pyssyyn , kun koulut, päiväkodit tilojen suhteen voivat huonosti. Ensin akuutit asiat, eikä ketään altisteta sairauksille!!! Rahat otetaan kuitenkin veronmaksajilta, lapsien vanhemmilta. Luulisi heilläkin olevan sanansa sanottavina näin tärkeässä asiassa. Auton voi jättää kauemmaksikin kauppojen ovensuusta!
Huolestunut

#9

15.01.2012 22:36

Koulussa on kaksi lastani. Vanhemmalla ollut ekan luokan loppusyksystä lähtien astmalääkkeet käytössä ja nuorempi sai ne nyt syksyllä. Eli molemmat lapset sairastuneet koulun aikana, lisäksi on ollut outoja päivän pari kestäviä kuumeiluja ja iho-oireita. Olisi syytä tehdä jo jotain!!!!

äiti

#10 Re: entisen oppilaan äitinä

25.01.2012 14:38

#1: -

Lapseni aloitti koulun Jalkarannan ala-asteella syksyllä 2001. Jo tuolloin puhuttiin koulun sisäilmaongelmista ja tehtiin oireiluista kirjelmiä. Miettikää, toistakymmentä vuotta ainakin koulussa on ollut jotakin mikä aiheuttaa lapsille ja työntekijöille terveysongelmia.

 


Vieras

#11

25.01.2012 22:56

Kyllä tehdään,kaiken maailman parkkihalleja ja suunnitellaan,niistäkin koituu kuluja kuntalaisille,mutta nyt ei ajatella lapsien ja koulun työntekijöiden terveyttä,tästä koituu yhteiskunnallekin sairaskuluja yms.Nyt pitäisi poliitiikot,HERÄTYS, ottaa kantaa pikaisesti.Terveys on kuitenkin ainutkertaista ihmisellä.
miru

#12

27.01.2012 00:04

Mun tyttö aloitti kysisessä koulussa tokan luokan syksyllä,siitä lähtien on ollut 2-3 viikon välein kipeenä,eikä ikinä aiemmin näin paljon sairastellut ja pahin oli marraskuussa sairastamansa keuhkokuume,minkä takia jouduimme myös sairaalassa käymään,,mut parhaillaan,taas,tyttö kotona kipeenä:O(((((((((((

Vieras

#13

25.03.2013 13:16

Hyvä! Asioille pitää tehdä jotain eikä vain puhua ja valittaa!!! Lisää kannanottoja epäkohtiin, ehkä sitten tulee muutoksia.