Hävittäjäkaupat uuteen harkintaan - miljardit hyötykäyttöön!

Hävittäjäkaupat uuteen harkintaan - miljardit hyötykäyttöön! / Tiedotteet / Torjutaan ilmastokriisiä vauhdittamalla kampanjaa ! / Kommentit


Vieras

#1

01.02.2019 11:52

Näin pitäisi tehdä, että ei uusia hävittäjähankintoja miltään ulkomaiselta taholta. Jos Suomi itse rakentaa muutaman korvaavan lentohärpäkkeen ilmastoasiatkin huomioiden, asia saattaa olla jo sillä tavalla sallittava. Emme tarvitse hävittäjiä hävittämään rauhaa, yhteistyötä ja ystävyyttä emmekä ilmastoa. Lentokoneita vain se varran, kuin se nähdään olevan yleisesti tarpeen ja nimen omaan ja vain maan puolustukseen, Paras puolustus on toki aseeton rauha ja hyvät, avoimet suhteet erityisesti lähinaapureihimme. Yhteistyö rauhallisen ilmastonpuolustuksenkin osalta toimii aseettoman yhteistyön ja rauhan vallitessa.
Antti

#2 Venäjä, venäjä, venäjä

03.02.2019 11:34

Olisiko varmasti turvallisempaa, jos Suomi olisi Venäjän oblasti? Miten Venäjällä pärjääkään sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöt? Entä kummassa maassa on turvallisempaa kritisoida valtionjohtoa? Venäjän sotilaallista uhkaa varten ostetaan hävittäjiä.

Antti

#3 Re:

03.02.2019 11:35

#1: -  

”Lentokoneita vain se varran, kuin se nähdään olevan yleisesti tarpeen ja nimen omaan ja vain maan puolustukseen”

Juuri tuon takia niitä hävittäjiä ostetaan ( n.64kpl ), että voidaan puolustaa koko maata.

heikki palander

#4 kanervikko

03.02.2019 16:13

10 miljardia järkevää toimintaan, ei tämänkaltaiseen sulaan hulluuteen. Tästä maasta löytyy 10 miljardin aukkoja peruspalveluihin, jotka on hiljalleen tuhottu. Tässä maassa ei hävittäjäkoneille ole sijaa. Niiden pelkkä huolto vie puolimiljardia vuosittain. Sitä huoltoa tarvitsevat heikossa asemassa kituvat suomalaiset ihmiset. EI jotkut elottomat tuhoa tuottavat koneet.


Vieras

#5

13.05.2019 10:40

Li Andersonille pitää hallitusneuvotteluihin saada tieto että kaavaillut USA: häivekoneet on hyökkäyskoneita eikä ilmavalvonta ja -puoluskoneota joiden pitää nimenomaan näkyä. Hävittätorjunta on vanhanaikainen, tehoton ja kallis ohjusjärjestelmät ovat ilmapuolustusta varten
Hetero

#6 Re: Nyt turpa kii, kun ette ymmärrä RAINBOW tuotteet:)

15.07.2019 00:27

#1: -  

 

Ajanmittaaja

#7 Askel tulevaan.

16.05.2020 08:31

Se mitä näemme maailman sotatantereilta, osoittaa selvästi sen ettei hävittäjiä, voi perustella niiden hyödyllisyydellä, torjua maahan tunkeutumisia vastaan. Ne ovat todellakin nimensä veroisia kun hävitetään infraa. Suurvaltojen kaltaiseen sodankäyntiin, noita havittäjiä voidaan käyttää, ei pienten maiden maanpuolustukseen.  Askel tulevaan on, osoittaa selvästi että emme ole kenenkään vihollisia, emme solmi yhtään sopimusta joka sitoisi meidät johonkin liitoutumaan jolla on pienimmässäkään määrin tahotilana varustautua mahdolliseen hyökkäykseen toiseen maahan.

Sen sijaan käytäisimme nuo sotakoneisiin tarkoitetut varat, kansalaistemme todellisten vaarojen torjumisiin. Nyt on selvästi nähtävänä että, armeijoita ja aseita vaarallisempia "vihollisia" on olemassa. Virukset kykeneevät lamauttamaan kokonaiset kansakunnat, joten ne pitäävät sotakoneetkin maassa, tankit varikoilla ja jalkaväet sairastuvilla.  Siis panostetaan vähät varamme siihen että löydämme "Aseet" tauteja, nälkää sekä maapallon omia oikkuja vastaan, kuten tuhotulvien aiheuttamiin ongelmiin, maanvyöryjen, torjuntaan ja tuhojen korjauksiin, ym suur onnettomuuksien hoitoon ja tiedon, sekä taidon kartuttamisiin. Näin voisimme osoittaa kaikille kansoille, että pienellä maalla voi olla suurvalta asema, paremman tulevaisuuden luomiseksi.

Meidätkin jyrätään jos suursota syttyy, sen ovat kokeneet niin kovin monet kansat ja maat, joista historia kertoo hyllymetreittäin. Miksi kulkisimme tuon tuhotun ja verisen polun jälleen kerran? 


Vieras

#8

16.05.2020 14:42

Moro! Olen miettinyt paljon tätä hävittäjäasiaa ja en ole yleensäkään varma esim. Naton kanssa onko se puolustus vai kauppapolitiikkaa. Jos artikla 5 on ollut käytössä kerran ja jos vaikka Slobo alkaisi sovittaa saappaankärkeä Suomen maaperälle toivoen tietysti ettei niin koskaan käy, niin kuka kerkiää apuun mistään Atlantin tai muun tukikohdan seuduilta kun maa on jo miehitetty. Myös Hornet-kauppojen vastakaupat jäivät mieleeni koska SDP:n erittäin korkea-arvoinen henkilö kertoi `pikku poreessa` että vastakauppoja ei ole eikä tule eikä pitänytkään tulla joten se siitäkin. Eli miksei rakenneta pohjoismaista puolustusyhteistyötä ja hankitä Ruotsista koneita jotka ovat suunniteltuja Pohjolaan ja tankattavissa sekä aseistettavissa vartissa. Myös nerokas tutkajärjestelmä on mielenkiintoinen koska koko laivue saadaan `letkuun`! Tietysti parempi ilman mutta mun kompetenssi ei riitä arvioimaan kuinka monta konetta tarvitaan. Armeijat klobaalisti tuhlaavat järjettömästi luonnonvaroja.
Isäntämaasopimuksen purkaminen, eikä sallia liittoumia minkään suurvallan kanssa.

#9 Re: Re:

18.05.2020 17:57

Kommentoi adressia