VAARALLISTEN KOIRIEN OMISTAJAT KURIIN!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAARALLISTEN KOIRIEN OMISTAJAT KURIIN!.


Vieras

#1

22.11.2011 08:30

hyvällä asialla

Vieras

#2

22.11.2011 16:40

niitä on muuten 3 kpl SOTAKOIRA rottiksia

Vieras

#3 Re:

22.11.2011 17:00

#2: -

Niin onki, vissiin 2urosta ja 1narttu! Mut on siel sit ne kaks kilttiikin rottweilerii!


Vieras

#4

22.11.2011 20:47

Niin on 2 urosta ja narttu löytyy näistä SOTAKOIRISTA
vieras

#5

22.11.2011 21:16

ymmärtääkseni narttu on lopetettu, mutta silti oli sitten hyviä koiriakin jäljellä, niin tuollaisten vastuuttomien ihmisten ei saisi pitää koiria. Tämä kyseinen narttu kävi mun rottiksen kimppuun. Omistaja ei tehnyt tilanteessa mitään ratkaisevaa, vaan itse jouduin repimään sen nartun takajaloista ilmaan. Kyllä suututti ettei tämä voinut varoittaa kun kerta olivat koirapuistossa, jossa omistajan kuuluisi ottaa vastuu omasta koirastaan. Ja ottaa totaalisesti päähän että koiria kun ei kouluteta, koira kärsii siitä itse ja samalla kasvatetaan rodun huonoa mainetta.


Vieras

#6

23.11.2011 00:45

Niitä rotikoita on kolme

Vieras

#7

23.11.2011 00:45

Oho kaikkioliki jo samaa kommentoinut
Akita -07

#8 niin

23.11.2011 20:20

Koira kun koira on vaarallinen jos se on väärissä käsissä. Tässä tapauksessa lienee juuri niin.

Suosittelen adressin asemesta puuttumaan yksittäistapauksiin jatkuvien rikosilmoitusten (hyökkäävä koira joka vahingoittaa muita koiria on ilmoituksen arvoinen asia) ja eläinsuojeluilmoitusten tekemistä, sekä asian esilläpitämistä paikallisissa julkaisuissa.

Julkisuus on paras ase.

Pitää myös muistaa, että KOIRA(t) EI OLE SYYLLINEN(-siä). Se toimii vain, kuten se on opetettu/opettamattomana oppinut toimimaan. Koira toimii AINA mielestään oikein.
Omistajat ovat vastuussa..
kaikki peliin

#9 Re: niin

23.11.2011 22:02

#8: Akita -07 - niin

"Suosittelen adressin asemesta puuttumaan yksittäistapauksiin jatkuvien rikosilmoitusten (hyökkäävä koira joka vahingoittaa muita koiria on ilmoituksen arvoinen asia) ja eläinsuojeluilmoitusten tekemistä, sekä asian esilläpitämistä paikallisissa julkaisuissa."

 

Kaikkea tätäkin tehdään kyllä. Adressilla pyritään vaikuttamaan siihen, että poliisilla ja eläinsuojelulla olisi enemmän keinoja puuttua näihin tapauksiin, tehokkaammin ja nopeammin. Sillä välin kun rikosilmoitukset junnaa koneistossa, kertyy koko ajan lisää uhreja.

koiranomistaja

#10 Re: niin

24.11.2011 12:27

#8: Akita -07 - niin 

 Kysymys on nimenomaan VAARALLISISTA KOIRANOMISTAJISTA, koira kuin koira voi olla vaarallinen (pienikin)kun sitä kohdellaan väärin. Tällä hetkellä vain on niin ,että uhrit ovat täysin lainsuojattomassa asemassa. Koiran purressa toista koiraa vapaana ollessaan on pieni järjestysrike ;sakkoa vain 20e koiran irtipidosta ja mahdolliset korvaukset, jos niitä onnistuu saamaan,poliisin mukaan harvoin. On lukemattomia tapauksia ,joissa uhrit eivät ole saaneet mitään korvauksia perheenjäsenensä menetyksestä,vaikka ovat tehneet rikosilmoituksen ,eläinsuojeluilmoituksen sekä ottaneet asian julkisuuteen. On äärimmäisen harvinaista ,että koirat otetaan pois omistajalta,eläinsuojelueläinlääkäri EI VOI ottaa kantaa siihen ,onko koira aggressiivinen, riittää kun koiralla on vettä ja ruokaa ja pääsee joskus lenkille.

Kun laki ei ole riittävä ,on yritettävä kaikkea;addressi on yksi tapa painostaa viranomaisia ,tehdä asialle julkisuutta ,herättää keskustelua ja tehdä aloitteita. Koirathan ovat tässä myös uhreja, mielestäni koira kuin koira kärsii myös itse aggressiivisestä käytöksestä! koirat haluavat myös elää sopuisasti omistajiensa kanssa. Koiraa ei myöskään saa kohdella laissa esineenä!

kyllästynyt

#11 koirapuiston rouvat herttoniemi

26.11.2011 18:42

Hyvä rouvat.kun olette niin kaikki tietäväisiä niin miksi teidän omat koirat on kasvatettu niinpäin per...tä.Lakki päähän ja näkemisiin
t

#12

28.11.2011 10:19

Koirat itsessään tuskin olisivat vaarallisia, mikäli ne olisi alusta asti kasvatettu kunnon koirakansalaisiksi. Omistajan selvästi välinpitämätön ja kenties jopa sairaalla tavalla tilanteesta nauttiva asenne on se, mikä on täysin väärin.
On kohtuutonta, että muut ihmiset ja koiranomistajat joutuvat pelkäämään ja miettimään myös lenkkejään tämän yhden ihmisen koiranpidon vuoksi.
Nämä rotweilerit tekevät ja toimivat juuri, kuten niitä on opetettu ja kenties jopa vaadittu tekemään. Koirissa ei valitettavasti syy ole, mutta koirat ovat ne väline, joilla tämä ihminen saa paljon tuhoa ja surua aikaan, pelosta puhumattakaan.
Toivon todella, että koirat otetaan pois kyseiseltä omistajalta, mutta mitä niiden jatko? tuskin niistä enää normaaliksi koiriksi on,valitettavasti. Tässä tilanteessa niiden paras on ehkä kuitenkin matka sateenkaarisillalle.

Vieras

#13

28.11.2011 21:42

Mieheni sai juoksulenkillään lähituntumaa toisesta koirasta. Koira oli yllättäen napannut kädestä kiinni!

Vieras

#14

28.11.2011 22:04

En ole itse onneksi joutunut kohtaamisiin koirien kanssa samoilla kulmilla koirani kanssa liikkuessani, mutta kaikkien kuulemisten perusteella mukana ajamassa asiaa eteenpäin.
vieras

#15

28.11.2011 23:11

itse jouduin kohtaamisiin toisen näistä rotikoista. koira oli vapaana ja minä koirieni kanssa puistossa pyysin miestä ottamaan koiransa kiinni koska minulla oli jo omani hihnanpäässä totesi vain että kiltti hänen koiransa on ja päästi puistoon sisään siinä samassa rotikka oli jo kiipeämässä alistamaan omaa urostani joka ei voi sietää selkään nousemista toisilta uroksilta jouduin pitelemään koiraani takajaloillaan ettei puraise rotikkaa jonka omistaja vaan katsoi vierestä ja naureskeli onneksi rotikka kiinnostui nartustani joka oli vapaana puistossa ja sain urokseni ulos sen suurempia kommervenkkeja inhottavaa kun et pääse pois puistosta kun siellä odottaa irrallaan oleva rotikka portin takana ja omistaja joka ei suostu koiraansa kiinni ottamaan että pääsisimme antamaan hänelle puiston käyttöönsä kaikillehan tuo puisto kuuluu ja kaikilla sitä on oikeus käyttää kunhan vain antaisimme toisillemme siihen mahdollisuuden ja saisimme vältettyä jo entuudestaan selvät tappelun elkeet mutta ei kun laitetaan kaksi korkean egon omaavaa koiraa samaan aitaukseen ja katsotaan kummassa on enemmän reikiä en ainakaan halua omaani sitä yhden ensimmäistäkään varsinkaan kun tiedän että omani ei kaikkien kanssa tule toimeen ja annan tilaa muille jos en itse voi koirani kanssa olla puistossa
rotia rotikoille

#16 Re: koirapuiston rouvat herttoniemi

29.11.2011 20:25

#11: kyllästynyt - koirapuiston rouvat herttoniemi

Onhan noita huonosti koulutettuja koiriakin, mutta on ihan eri asia onko koira vain kuriton vai (hengen)vaarallinen. Nämä rotikathan käyvät myös ihmisiin kiinni.

Itselläni ei edes ole koiraa, enkä pelkää "normaaleja" koiria, näitä kahta kyllä. Liekö omistajan mielestä jotenkin coolia saada itselleen vastuuttoman ja veemäisen koiranomistajan maine, vai onko se muuten vaan mageeta kun kaikki väistää. Ennen vanhaan sanottiin vellihousuiksi miehiä jotka tykkää pelotella naisia, lapsia ja ikäihmisiä, ehkä ne on nykyään sankareita?


Vieras

#17

30.11.2011 20:50

Hei Kaikki! Itselläni on kolme metsästyskoiraa kaksi saksanseisojaa ja yksi suomenajokoira. Kaikki uroksia. Koiria minulla on ollut vuodesta 1962 lähtien. Koira-aitauksissa pitää saada kaikkien koirien ja omistajien olla rauhassa ilman pelkoa koirien uhkailuista tai hyökkäyksiltä. Kyseiset vihaiset koira yksilöt poistettakoon muualle, jos käyttäytyminen ei muutu. Yhdessä eteenpäin. T. Juha K.
like

#18 Re: koirapuiston rouvat herttoniemi

02.12.2011 00:07

#11: kyllästynyt - koirapuiston rouvat herttoniemi

Perustele kommenttisi,nyt ei ole kysymys koirista vaan niiden omistajista.


Vieras

#19 JUURIKIN NÄINRe: Re: koirapuiston rouvat herttoniemi

03.12.2011 01:43


Vieras

#20 Re:

05.12.2011 02:23

#17: -

Juurikin näin!! Me kaikki jotka maksetaan koiraveroja, ollaan oikeutettuja koiriemme kanssa koirapuistojen tiloihin, jossa koiramme saavat leikkiä muiden tervepäisten koirien kanssa. Pysykööt ne omistajat, jotka eivät tiiä koiriensa luontoa/luonnetta pois sieltä. Saati omaa päätänsä tilaa....

T. 2.n Uros rotikan omistaja, joka tulee toimeen ja jonka koirat tulee toimeen muiden kanssaa!!!

kimi

#21 Re: kimi

05.12.2011 03:23

#1: -

Jos puhutaan Rottweilereistä yleensä.....Olen kouluttanut rotua pitkään suojeluun ja tottikseen eli tiedän mistä puhun. Te, jotka puhutte sota/verikoirista sekä kyseenalaistatte koko rodun, niin ootte tyyliin umpijumissa vanhoihin Saksalaisiin elokuviin. Rottishan on alkuperältään paimenkoira kera lampaitten!!!!! Rottis on erittäin suojeluhaluinen perhettään kohtaan ja umpirakastunut isännän kanssa ulkoilusta. Suosittelen rotua kaikille, jotka ovat sporttisia.....Rottis ei ole sohvatyyny vaikka se sen hyväksyykin mut sit hänen lonkat kärsii. Voin väittää varmuudella että ne henkilöt jotka kattoo Rottista peppuun niin löytää "vaahtera lehden".  Ja joka ei tätä tekstiä kestä niin ehtii viel pukille toivoo, koska Jyskissä kokovartalopeili 39€.......Hauskaa Joulua!!!!!!!


Vieras

#22 Re: Re: kimi

05.12.2011 03:30


Vieras

#23 Re: Re: kimi

05.12.2011 03:47

#21: kimi - Re: kimi

kokovartalopeili 39e jyskistä..... heh, juuri tätä tarvittiin, koska kyse ei ole niistä vaahterapepuista, vaan omistajista, ja omistajathan ne koirat kouluttaa, joko opettaa lauman "paimeneks" tai käskyttää vihaamaan kaikkea liikkuvaa...


Vieras

#24 Re: Re: Re: kimi

05.12.2011 17:00

Juurikin näin

 

"tosikko"

#25 Re: Re: kimi

06.12.2011 09:29

#21: kimi - Re: kimi 

 Hei Hyvä Vaahterapeppu! Lukisit adressitekstin ja tutustuisit asiaan ennenkuin vedät herneen kouluttamasi rodun puolesta. Rottweilerhan on työkoira ,vahva koira joka tarvitsee tekemistä ja koulutusta elämäänsä.Hyvä niin ,jos kohdallasi asiat ovat hyvin ja koirat voivat hyvin!On kuitenkin omistajia ,jotka kenties kohottavat itsetuntoaan ja miehisyyttään vahvan rodun tuella ,kutsuvat itse koiriaan sotakoiriksi (erheellisesti, suomalaiset sotakoirat ovat pääsääntöisesti belggareita tai sakemanneja:) tuntevat ylemmyyttä pelotellessaan naisia ,lapsia ,pienten koirien omistajia yms.eivätkä ota ympäristöään huomioon.Tämä pitää ottaa huomioon ,kun itsekin kirjoitat että Rottis on ERITTÄIN SUOJELUHALUINEN PERHETTÄÄN KOHTAAN!! Jyskin kokovartalopeilin sijaan moni haluaisi EDES KORVAUKSET kyseisten Rottisten aiheuttamista eläinlääkärikuluista ja siihen tuskin 39e riittää!!