Pelastetaan Silvolanmetsä (Smedsinmetsä) Ylästössä!

Pelastetaan Silvolanmetsä (Smedsinmetsä) Ylästössä! / Tiedotteet / Vantaan kaupunginjohdon asukastilaisuus 26.4. - tuo mielipiteesi kuuluviin! (myös etänä) / Kommentit

K. Tyyskä (chhoax&gmail.com)

#1

13.04.2022 18:34

- Toteanpa sitten tähän, jossen vaikka päässe paikalle yllä main tilaisuuteen, että toteutuessaan tämä (järjetön) hanke nostaisi Ylästön alueella keskilämpötilaa, sanokaamme arviolta, 0.5 C. ...Lukema voi tuntua pieneltä - voisihan tuon arvioida korkeammaksikin - mutta esim edelliskevään/-alkukesän kaltaisina aikoina, yksittäistdn hellepäivien kohdalla tuo tietysti onkin jo suurempi 'lisäys'. ; Tietysti ei voi tietää sattuuko piankin vastaavia kuumia kesäjaksoja - mutta se näyttää varsin todennäköiseltä.

... Kun nyt vielä kyseinen alue on ekologisesti suht monipuolisena säilynyttä kosteikkoa (mm pajukoineen, arvokasta esim hyönteisille, ja yhtä lailla ihmisille läheistä luonnonaluetta kesät, talvet) - ja alueellamme jo muutenkin on aivan liikaa rakentamista meneillään - ei voi muuta todeta kuin että hanke lupaa pelkästään tuottaa haittaa alueen asukkaille. Ei vähiten noista lämpötilasyistä.  

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…