Hikipedia pois netistä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Hikipedia pois netistä!.

Ismo Ipi Laitele
Mars

#176 Perkl!!..selvennys.

27.06.2008 20:44

Koska adressit.com ei osaa näyttää viestejä oikeassa muodossaan,
selvennän että viime viestissä kuului olla hyvin tunnettu käsi merkki.

....................../´¯/)
...................,/¯../
................../..../
............/´¯/'...'/´¯¯`·¸
........./'/.../..../......./¨¯\
.......('(...´...´.... ¯~/'...')
........\.................'.../
.........''...\.......... _.·´
...........\..............(
.............\.............\..

PS. NYT MEILLÄ on HIKIPEDIA eli POIS WIKIPEDIA!
The One
Jossakin

#177

19.07.2008 12:09

Tällä adressilla ei ole mitään toivoa vaikuttaa hikipediaan mitenkään. Ensinnäkin hikipedian palvelimet sijaitsevat Kanadassa, ja toiseksi Jeesus ja Ukko Ylijumala ehkä ovat allekirjoittaneet tämän adressin, mutta hikipediaa puollustavan adressin taas ovat allekirjoittaneet muummoassa Universum Majora (Jumalan isä ja meidän maailmankaikkeutemme omistaja) sekä Nigel. (Äärimmäisen pahuuden multiversaali persfonikaatio)
adressi, haista
paska

#178 perkele

20.07.2008 19:07

Vittu jos Hikipedia poistetaan netistä, nii mä alotan ydinsodan niitä vastaan jotka vihaa Hikipediaa. Hintit jotka lukee wikipediasta, vois painuu vittuun.


( . ) ( . )


(|)
Jellina Koivunen
jyväskylä

#179 Huumorintaju

26.07.2008 17:57

Joillakin ihmisillä EI ole huumorintajua jos kerran haluavat hikipedian pois netistä.
Pekka Puputti
lahti

#180 perkele!!

08.09.2008 11:47

Jumalauta! kellään täällä o yhtään huumorintajua eikä kukaan osaa kirjoittaa ykdyssanoja oikein.. Mitä pahaa hikipediassa on? kysynpähän vaan!
Mitä ääliöitä Kaikki tyynni
Pirulampi

#181 Juustoaivot

08.09.2008 14:18

Tämä adressi on mahdollisesti typerin asia jonka olen koskaan nähnyt. En aio edes ottaa selvää tekijästä, vaan päättelen että hänen on oltava joku "huolestunut kotirouva" joka mitä luultavammin ei osaa kasvattaa lapsiaan. Jos kauhukakarasi saisivat edes jonkin näköiset rajat kodissaan niin ei sinunkaan tarvitsisi tehdä tällaisia säälittäviä yrityksiä vetää rajoja toisille ihmisille oman kotisi (jossa mitä luultavimmin kompastelet sottapyttypentujesi leluihin [jotka he mitä luultavammin saivat rääkymällä suureen ääneen kaupassa (mitä he tekevät mitä luultavammin joka kauppa reissulla)] jatkuvasti) ulkopuolella vain koska pelkäät muiden vahingoittavan näitä räkänokkia ellet puutu heidän tekemisiinsä. Lapselle pahin vahinko on juuri tuollainen tampio. Mutta jos oletkin mies niin en edes kehtaa sanoa mitä mieleni tekisi.
Tämä keskustelukin on täysin typerä, kyvyttömien, kirjoitustaidottomien ja huumorintajuttomien pellejen kakofonia muutamaa poikkeusta lukuunottamatta (ja nämä poikkeukset tunnistanevat itsensä).
Kaiken maailman kurpat sitä aina intoutuvatkin inisemään.
Sibbe The Great
Rampesteri

#182 Hiki, hiki!

03.11.2008 18:36

Tuli tämäkin tili perustettua vaan siks, että saan antaa ääneni kuuluviin Hikipedian puolesta. Ei kaikkee pidä ottaa niin vakavasti. Hikipedia kiks ääs!
Masa Esterlä
espoo

#183 Tyhmä!

24.12.2008 16:35

Se nimeltä mainitsematon lapsi on kyllä aika tyhmä!

Miten se voi hikipediaan eksyä jos on menossa wikipediaan?

W ja H on sen verran kaukana toisistaan!

Tämä adressi on kyllä aika typerä!
Kettu Nevalainen
Syrhämä

#184 Tiukkapipot pois netistä!!! : )

08.01.2009 19:16

Eihän Hikipediaa pidä ottaa vakavasti!! Siellä on niin hauskoja juttuja, että nauraa maha kippuralla!(katso esim. sammakko, lada, USA). Ja kun jotkut krhhmm... nimeltä mainitsemattomat tiukkapipot vaativat Hikipedian poistamista niin jo on kumma! Kun olin menossa Hikipediaan Googlen kautta, niin huomasin tämän sivun sattumalta, ja rekisteröin vain ,jotta voisin kommentoida tämän. Jos ongelma on siinä, että lapset voivat ottaa ne jutut tosissaan niin ei pidä päästää 2 vuotiaita nettiin, kuten ''pentti hirvonen'' sanoi.
Kettu Nevalainen
Syrhämä

#185 Hikipediaa ei poisteta!!!

08.01.2009 19:29

Hikipedia ei oo Wikipedia!!! Wikipediaan mennään, jos haluaa jostakin asiasta tietoa. Hikipediaan mennään, jos haluaa nauraa vatsa kippuralla. Sitä paitsi Hikipediassa kyllä varoitetaan: Tervetuloa Hikipediaan! Älyttömään luulosanakirjaan, jonne kuka tahansa voi raapustaa.

PS. Katso Kettu Nevalainen (tili)
Hikipedia rulex 1234
hikipedia

#186 Lol

16.01.2009 21:14

Ketkä íhmeen valittajat täällä käy. Mitä väärää on tehdä hauska sivu. HÄIVY ITSE NETISTÄ JOS ET KESTÄ!!!!!!!!!
Hikipedia rulex 1234
hikipedia

#187 ******

16.01.2009 21:20

Vittuun tommoset tiukkapipot!!!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.01.2009 15:55


Henry Hirvonen
Turku

#189

29.01.2009 16:58

Hikipedia ON huumorisivusto jota ei kukaan ketä on niin vanha että on jo oppinut lukemaan voi ottaa tosissaan. Varsinkin ottaen huomioon nykylasten huomattavasti paremman "internet-lukutaidon" verrattuna tämänkin adressin mitä toden-näköisimmin aloittaneeseen "kukkahattutätiin".
Toisekseen, jos takoitus oli mennä wikipedian sivustolle, niin eipä sielläkään alkuaikoina kaikki tieto tosiaankaan ollut lähelläkään "faktaa", vaikka tilanne taitaa olla nykyään korjattu paremmaksi. Ei siitä huolimatta jokaiselle "tiedolle" mitä wikipediasta löytää ole aina laitettu minkäänlaisia lähteitä joista voisi tarkistaa onko asia oikeasti niin kuin wikipediaan on kirjoitettu. Ja toisin kuin hikipedia, niin wikipedian pitäisi olla "faktoihin" perustuva sivusto.
Joten jos adressin lähettäjällä (Ei, en usko että k.o. henkilöllä edes on lasta. Kunhan vain kauhistui mitä kaikkea netistä löytää, jos ei osaa kirjoittaa oikein.) menee huumori ja fakta sekaisin niin taitaa mennä vähän muutkin asiat elämässä enemmän tai vähemmän sekaisin, esim. tieto siitä miten lapsia kuuluisi oikeasti "kasvattaa" nyky-yhteiskunnan digitalisoituneessa maailmassa.

"We shall require a substantially new manner of thinking if mankind is to survive." -Albert Einstein
Majava Mänty
Kontula

#190 mdjkcbdjcnsncpoi

11.02.2009 20:39

No oma mielipiteeni on se että: lässynlää, hobitti hobitti kontulan smurffit.
Majava Mänty
Kontula

#191 fdefdef

11.02.2009 20:53

No jos saan sanoa asiallisesti että tällä kannanotolla katsomme oikeudeksemme esitellä näkökantamme käynnissä oleviin työehtosopimusneuvotteluihin nyt, kun asioihin tulisi vielä voida vaikuttaa.
Tiedossamme on että työnantaja ajaa jaksotyöjärjestelmää ja päivittäisen työajan pidennystä ilman asianmukaisia ylityökorvauksia, samalla käyttöön tulisivat myös päivystysvuorot. Me koemme että nämä ovat merkittäviä työajan heikennyksiä ilman niistä saatavaa kohtuullistakaan korvausta. Esimerkiksi jaksotyöjärjestelmä merkitsisi käytännössä sitä, että työnantaja voisi teettää ilman ylityökorvauksia 14 tunnin yhtäjaksoisia työvuoroja. Näillä palkoilla mitä siivoojat saavat, ei tällaista työaikajärjestelyä tule hyväksyä. Päällimmäinen tuntemuksemme käynnissä olevista neuvotteluista onkin, että kiinteistöala hyötyy siivousalan kustannuksella. Keskeinen tavoitteemme ei tule olla työolojemme heikentäminen kiinteistöalan työehto-sopimuksen parannusten vuoksi.
Vaadimmekin että sopimuksesta tulee tasapuolinen ja myös siivoojien edut huomioon..... vitut mä sitä teille kerron saatana. AHHHAHAAAHAHAHAHA!!!
moo koo
espoo

#192

16.02.2009 15:30

tein tunnuksen vaan et voin kommentoida .niin HAISTAKAA JO PASKA KAIKKI.siis kuka on niin tyhmä et haluu hikipedian pois netist.jos sekottaan hikipedian wikipediaan niin tässä vihje. ota kone lattiallle.ota leka.lyö 300 kertaa konetta lekalla. mene ostamaan kirves.hutase sillä konetta 300 kertaa.en usko et enää menee sekasin.ei voi oikeesti sekottaa niitä 2. Tehkää valitus kokonetistä se on täynnä tollasii sivuja.ja mitä vikaaa nois on.on hauskoja saapahan lapset hihittäää koulussa.

arvaa mitä hikipedias luki
no
et venäjä....

oikeesti
joojoo
mun pitää mennä kattoo
kannattaa se on oikeesti hyvä
hei meessä kattoo....
ok hehehe
jeee viii

vuoden päästä

no ne tyhmät meni poistamaan hikipedian
eikä
joojoo
mennää nälkä lakkoo tai tapetaa ittemme tai riehutaa koulus jos ei saada hikipediaa takas
ok
Matti Mesikämmen
Föglö

#193 Järki päähän (ei käteen)

17.02.2009 18:57

Liityn kaikkien suurhikipediaa puolustavien sanaan. Kaiken lisäksi "netti" EI ole mikään yksi suuri kovalevy jolta voisit "poistaa" sivuja. Jo pelkkä nimi "inter(national)net" vapaasuom: Kansainvälinenverkko kertoo siitä että tieto on eri puolilla maailmaa. Ei suomi voi kajota amerikan maa alueilla olevaan tietoon joten pentti oli oikeassa.
hikipedia! hikipedia!
hikipedia!

#194 turpa kiinni sinä tiukkapipo wikipedisti ylläpitäjä!!

23.02.2009 18:53

kyllä täällä nyt on tiukkapiposta porukkaa jostakin wikipediasta kotoisin vattu
sitä ei poisteta ja sillä sipuli!!! wikipediakin oli kunnioittanut hikipediaa omalla artikkelillaa taatana! ja sitte nämä menevät poistamaan hikipedian (josta tulee sota!!) siis mitä järkee hei!? ne jotka eivät halua huumorintajua nuppiin nii hyppää kaivoon prkl ja älkää menkö hikipediaa jos se ei kiinnosta teitä hyvät ihmiset!
hikipedia! hikipedia!
hikipedia!

#195 jos joku vielä yrittää sitä poistaa nii ei prkl

20.03.2009 14:37

noniin ylläpito sanoi niinkun sanoi se pysyy netissä mutta välillä alkaa epäilyttää se hikipedia ku mukamas vastaa pyyntöihin liian hitaasti että onko se poistettu? mutta jos joku viel tekee adressin että hikipedia poistetaa niin minä ainakin estän sen saadana
Kyösti Tiainen
Helsinki

#196 Pöh

12.04.2009 18:41

Hikipediahan on hauska. Jos ette tykkää, älkää menkö.
jami mutanen
kankaanpää

#197 pois vaa

13.04.2009 11:35

mä tiiän kyllä ne sienet,jotka kattoo niitä,mutta eihän siitä yks´helevettitkään pidä.pois vaa ja nyt sienet alas!!!
Jaakko Särkelä
Turku

#199

28.04.2009 20:46

Sama juttu kuin numerolla 25#, tein tunnuksen ihan vain kommentoidakseni. Jännä juttu, sillä internet on täynnä pornoa ja muuta K-18 luokiteltua aineistoa ja sitten valitetaan hikipediasta, jossa on enemmän tai vähemmän hyvää huumoria. Ja jos joku ottaa Hikipedian jutut tosissaan, niin hän on ääliö.
Matti Meikäläinen
Espoo

#200 Lopettakaa vinkuminen

14.05.2009 20:36

Hikipedia on parodia Wikipediasta niinku on jo mainittu, käyn mielummin siellä kun Wikipediassa, ootte säälittäviä kun pistätte tämmösiä adresseja tänne. Jos et halua ala ikäisiä sinne, älä päästä!