Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta.

Hicks

#126 Re: Työllistäminenkö syy?

20.02.2012 18:06

#13: - Työllistäminenkö syy?

No vaikea on kysymys ja täysin idioottimaiset lähestymiskohdat... Mitä se muuttaa, että juomisesta tehdään koko ajan vaikeampaa, nautitun alkoholin määrä pysyy vakiona niin kauan, kun alkoholi on laillinen päihde Suomessa. Niistä syistä joiden vuoksi ihmiset juovat pitäisi päästä eroon, miksi käydä ravintoloissa, jossei motivaatiota ryyppäämiseen ole?

Vika on kansakunnan päässä eikä missään baarien aukioloajoissa...

humus

#127 mistä olikaan kyse?

20.02.2012 18:07

Ymmärtäkää nyt hyvät ihmiset että kyse on jo riittämättömäksi todettujen poliisin määrärahojen kohdentamisesta. Jos vastakkain on oikeiden rikosten tutkinta ja ehkäiseminen tai yöllisten juoppojen kaitsinta - minäkin passittaisin juopot kotiin ja vapauttaisin poliiseja yövuorosta tekemään jotain hyödyllistä.

Valtion ei ole myöskään järkevää optimoida alkoholista tulevia verotuloja mahdollisimman korkeaksi - koska jokaista euroa kohden muualla budjetissa syntyy lisää kuluja, vaikkapa terveydenhuoltoon.

Lakatkaa olemasta lapsellisia ja keksikää itse parempia ideoita poliisien resurssoinnin parantamiseksi!

Olisiko yöaikaan perittävä "palvelumaksu" hyvä? Vai kaikille korkeammat verot?
Vai aletaanko klo 02 jälkeen tarjoilemaan pelkkää vettä - pitäkää hauskaa ja antakaa henkilökunnalle tippiä, mutta älkää vetäkö övereitä ja päättäkö iltaa tappeluun?

Vieras

#128

20.02.2012 18:08

Kieltolaki vaan takaisin Päve! Mustavalkoista ja edesvastuutonta ajattelua. Esim. Monet opiskelijat elättävät itsensä noilla viimeisillä anniskelun tunneilla, haluaako valtio sitten maksella enemmän tukia kun raha ei välttämättömyyksien jälkeen riitä edes siihen tonnikalaan? Pää pois sieltä hanurista, tuhansien työttömyys ei pitäisi olla mikään keveä asia.

Vieras

#129

20.02.2012 18:09

Asun ilmeisesti Päivi Räsäsen kanssa täysin eri planeetalla, niin eriävät ajatukset minulla ja hänellä on. Koskee siis muitakin Päivin letkautuksia kuin tätä ko.
vieras

#130 Re:

20.02.2012 18:10

#1: -

Mielenkiintoinen väkivalta vertailu, mutta siitä puuttuu tieto muiden länsimaiden rangaistus tasosta ja rikoksen uusijoiden määrästä. Uskoisin että suomen "rangaistuksilla" ollaan uusijoita vertaillessa kärkisijoilla.


Vieras

#131 Väkivaltaa ja valtaisia

20.02.2012 18:11

Mielenkiintoinen väkivalta vertailu, mutta siitä puuttuu tieto muiden länsimaiden rangaistus tasosta ja rikoksen uusijoiden määrästä. Uskoisin että suomen "rangaistuksilla" ollaan uusijoita vertaillessa kärkisijoilla.

Vieras

#132

20.02.2012 18:13

Menemme kohti holhousyhteiskuntaa.sitä ei saa päästää tapahtumaan.

Vieras

#133 Äiti

20.02.2012 18:14

Olen Räsäsen kanssa samaa mieltä, vaikka en muusta sitten olekaan. Kapakat voitaisiin laittaa kiinni jo vaikka kahdelta, vaikka tuotot tietenkin laskisivat. Viinaa mnenee sen enemmän, mitä enemmän juo ja , kun kapakat ovat auki voi ryömiä minne vaan ottamaan paukkuja, vaikka pää olisi aivan täynnä. -
Mitä tulee Valvottuihin olosuhteisiin 80%-90% on päät niin täynnä jo 1-2- aikaan, että lisää ei kukaan tarvi. Ja mihin ovat varaudutut jatkot hävinneet vai ryypätäänkö vielä 4 stä eteenpäin.
JA SITTEN TÄMÄ VALVONTA: RAVINTOLAN VELVOLLISUUS ON TARKASTAA MAHDOLLISESTI ALAIKÄISET POIS TISKILTÄ.POIKANI KOKEMAN JA KERTOMAN MUKAAN TURUSSA ON AIVAN TÄYSI KÄYTÄNTÖ, ETTÄ VIINAA MYYDÄÄN ILMEISESTI KAIKILLE ja lähes kaikissa VARHAISAIKUISTEN KAPAKOISSA. TOISISSA OLLAAN HIUKAN VASTUULLISEMPIA KUIN TOISISSA. Tässä yksi tapaus viime syksyltä : POIKAANI KAVERI, joka täytti 17 OLI KUTSUNUT KAVERINSA KAUPPAHALLIA VASTAPÄÄTÄ OLEVAAN SUOSITTUUN RAVINTOLAAN. KAIKKI 6-7 POIKAA JA YKSI TYTTÖ OLIVAT ALAIKÄISIÄ. NUORIN PORUKASTA OLI 15-VUOTIAS. POJALTANI OLI LOPETETTU MYYNTI 9:N PAUKUN JÄLKEEN. No toki tämä on käytäntö ja lastensuojelu ilmoitus tai alkon tarkastajien käyttäminen paikalla ei tietenkään ole kuin näpäys.
Mutta tuo hurskastelu "valvotuista anniskeluista". Jokainen tajuu, että iso raha ja hyvät yöaikalisät ovat tässä takana.
Mitä tulee juotettaviin lapsiin, lienee sivuseikka. MISSÄ ON SE PALJON HÖPÖTETTY YHTEINEN VASTUU LAPSISTA JA NUORISTA.....
Mutta tosiasia on tietenkin, jos nämä lapset saataisiin kertomaan viranomaisille, niin tuokin paikka menettäisi anniskeluoikeutensa. Mutta tietenkään lapset eivät kerro, koska eivät halua pettää kavereitaan ja joutua epäsuosioon....siksi minäkin olen pidättäytynyt toistaiseksi velvollisuudesta.....mutta vain toistaiseksi......

Vieras

#134

20.02.2012 18:14

Suomi on rapa juoppoa kansaa. Tämä adressi sen jo todistaa. Onneksi meitä ei ole enempää.
Reijo

#135

20.02.2012 18:17

Oisin voinut allekirjoittaa, koska baarien sulkeminen ei pelasta mitään. Mutta väittäminen, että Suomessa olisi maailman tiukin tupakkalaki ja siitä purnaaminen, oli kusemista omaan nilkkaan ja jätän väliin...
unclesam

#136 Näkyvyyttä

20.02.2012 18:18

Lähetin IL:n toimitukselle juttuvinkkiä ja aika nopeasti siellä reagoitiin...
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012022015230224_uu.shtml

Toivottavasti saadaan ihmisiä lisää adressiin..
jaska

#137

20.02.2012 18:20

toinen on kiihkouskovainen tosi äiti ja toinen muuten vaa sekasin ku seinäkello.
Ahdistus

#138

20.02.2012 18:21

Kyllähän se niin on, että Suomalainen ei osaa sitä alkoa käyttää, ainakin niitä on tosi TOSI harvassa jotka sitä osaa käyttää! Ravintolat ennemmin vaan kiinni niin väki ei ehdi juoda niin paljoa. Mun puolesta vois ravintolat lopettaa kokonaan. Niistä mitään hyötyä ole ja alkoholilla on niin paljon niitä ikäviä puolia! Nähty ja koettu on.
nimierkki

#139

20.02.2012 18:22

Minua absolutistina suututtaa tämän Räsäsen tämä ja monet muut aivan kestämättömän perustelun heitot suunnattomasti.
Mielestäni on aiheellista viimeistään tässä vaiheessa alkaa pohtia, voiko uskontokuntaan kuuluva olla edes lähtökohtaisesti pätevä päättämään muiden asioista, päätökset kun pitäisi tehdä rationaalisen pohdinnan ja tieteen valossa.
nimierkki

#140

20.02.2012 18:25

"Kyllähän se niin on, että Suomalainen ei osaa sitä alkoa käyttää, ainakin niitä on tosi TOSI harvassa jotka sitä osaa käyttää!"

Mihinköhän tämä perustuu? Väitän kyllä, että suomalaisista valtaosa käyttää alkoholia kohtuullisesti.

"Ravintolat ennemmin vaan kiinni niin väki ei ehdi juoda niin paljoa. "

Ja alkoholiahan ei onneksi saa muualta kuin ravintolasta?

"Mun puolesta vois ravintolat lopettaa kokonaan. Niistä mitään hyötyä ole ja alkoholilla on niin paljon niitä ikäviä puolia! Nähty ja koettu on."

Aivan typerää väittää tuollaista. Kirjallisuudesta löytyy hyvän vähän näyttöä totaalikieltojen toimivuudesta. Sama koskee huumausaineita.
Taidat olla viinatrokari kun tuollaista ehdottelet?
Huolestunut

#141

20.02.2012 18:25

Joidenkin päättäjien typerät päätökset ja mielipiteet tekevät enemmän hallaa kansan hyvinvoinnille, kuin mitä tilanne sitä ennen oli. Kaikenlisäksi osaan päätöksistä ei kansa voi edes vaikuttaa. Sitten kun asiat menevät huonosti, niin poliitikkoja ei syytetä, vaan he pääsevät kuin koira veräjästä. Ehkä kyseisen henkilön äänestämistä mietitään seuraavalla kerralla uudestaan, ei muuta. Jos tässä nyt mennään kohti kieltolakeja sekä tupakan, että alkoholin kanssa, niin kyllä kansalaistottelemattomuuden kuuluukin horjua kaikkien etiikan sääntöjen mukaan, jos samoja typeriä virheitä toistetaan ja ihmisiä aletaan kriminalisoimaan, sekä valtakunnalle järjestykselmällisesti haittaa tuottamaan. Miettikää, jos tulisi taas kieltolaki, sitten laiton viina nousisi taas huippuunsa. Ihmisiä joutuu vankilaan tämän takia, sitten kieltolaki poistetaan ja nämä henkilöt saattavat virua siellä vieläkin.

Laki ei ole oikeus.

Pilkun aikaistaminen voi olla myös vaarallista, kun ilta loppuu nopeasti ja pitää kitata enemmän ja nopeasti, pitää jatkaa jossain tai lyhyet illat lisäävät muuten agressiivisuutta. Tässä ei ole mitään järkeä!

Ei pidä myöskään unohtaa adressin ylläpitäjän pointseja.
MK

#142 Re: Äiti

20.02.2012 18:26

#133: - Äiti

Ravintoloiden myöhäiset aukioloajatko ovat syynä siihen, että poikasi ja hänen kaverinsa juovat alaikäisinä baarissa? Esitit erittäin hyvän kysymyksen, jonka suosittelen esittäväsi itsellesi samalla kun katsot peiliin eli: "MISSÄ ON SE PALJON HÖPÖTETTY YHTEINEN VASTUU LAPSISTA JA NUORISTA....."?

Kotikasvatukselta vastuu pois, koska kaikki on aina muiden syytä! Eikö niin?


Vieras

#143 Re: Ravintelit kiinni

20.02.2012 18:27

#112: Ei mikään uskovainen - Ravintelit kiinni

Erinomainen ajatus, mietitäänkö yhdessä miten tukkoon menee taksikeskus ja kaikki ruokapaikat? Miten mahtaa poliisi suhtautua jos kadulle hyppää 8-12tuhatta ihmistä kerralla? Järki räpylään.

Ravintolassa töissä

#144

20.02.2012 18:29

Kerrankin Räsänen on oikeassa,kapakat kiinni ajoissa!
klo02-04 ovat rasittavia asiakkaille ja henkilö kunnalle,palkka kulut ovat älyttömät yön tunteina ja väsyksissä vain rähistään.
Mennään sinne kapakkaan jo iltapäivällä :)joutaa hyvissä ajoin nukkumaan.

Vieras

#145

20.02.2012 18:29

epäpätevä ministeri vailla minkäänlaista järkeä!

Vieras

#146 Re: Äiti

20.02.2012 18:30

#133: - Äiti

Tiedätkö missä lapsesi on tällähetkellä? Jos lapsi edes yrittää ravintolaan, on kotona mennyt joku pieleen...


Vieras

#147

20.02.2012 18:31

"Ei ole järkeä, että ihmiset istuvat ravintolassa kello neljään asti."

Voi herranjumala! Mitä helvettiä ihmisten kapakassa istuminen sisäministerille kuuluu? Jos oma pipo on niin tiukalla kuin se "Päksällä" on, niin ei se oikeuta puuttumaan toisten huveihin. Sivistysvaltiossa baarien aukioloajat eivät ole ministeritason asia.

Hyvinvointivaltion ongelma on se, että kun ei ole todellisia ongelmia, on aikaa näperrellä verorahoilla joutavia. Sisäministeri miettii tällaisia asioita yli 10 000 euron kuukausipalkalla. Ja sosiaali- ja terveysministeriössä pähkäillään alkoholin mielikuvamainonnan kieltämistä. Kuolleena syntynyt lakialoite torpattiin edellisellä hallituskaudella, mutta eikö pitänyt taas tämänkin asian kanssa ruveta näpertelemään.

Suomi on hieno maa, mutta sitä ollaan pilaamassa hyvää vauhtia turhanpäiväisellä niuhottamisella.

Vieras

#148

20.02.2012 18:32

v
Harri

#149 EI huono idea ollenkaan

20.02.2012 18:33

sulkea aikaisemmin ravintolat! Tutkittua juttua, että parituntia aikaisemmin vähentää huomattavasti ongelmia!!

Vieras

#150

20.02.2012 18:35

ko. ministerin viraltapano ainoa oikea ratkaisu suojella kansalaisia!