Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Juottolat ajoissa kiinni

#2326 Ei-uskovainen

23.06.2012 21:30

Suomalaiset peräkammarin pojat taas näyttävät sivistyksen mallia! Väärä pää ajattelee ja puhuu. Hankkikaa elämä!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.06.2012 21:53



Vieras

#2328

26.06.2012 11:10

Tämän lisäksi myös hyvin moni muu(itse asiassa onko syitä, miksi hänen tulisi virassa jatkaa?) asia Räsäsen toiminnassa puoltaa ministerin virasta erottamista!
Ex-retku

#2329 On se viina ja juopottelu tärkeä asia!

29.06.2012 18:25

Niin tärkeä asia, että miekat heiluu ja lähes pyssyt paukkuu.

No, kertokoon se kasan moraalista ja perusarvoista (viinan litkiminen). Kokemuksesta voin kertoa sen, että viina oli viedä oman ihmisarvoni ja elämän.

Vieras

#2330

01.07.2012 00:46

Lääkäri koulutuksen saanut ei sovi millään muotoa sisäministerin/poliisinvirkaan

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.07.2012 02:06



Vieras

#2332

08.07.2012 15:05

Räsäsen puheet esimerkiksi kristillisestä heräämisestä todistavat että hän on jäävi henkilö ministerin virkaan, koska hän rikkoo uskonnonvapautta pyrkien ajamaan uskonnollisia periaatteita.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.07.2012 16:04



Vieras

#2334 Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

09.07.2012 14:34

Meneepi tämä poliisivaltio meininki jo liian pitkälle. Pitäisi sitten samontein kieltää Pävi Räsäset kaikista johtavista asemista kerta sille linjalle lähdetään että kaikkeen on aina ratkaisu kieltäminen

Vieras

#2335

09.07.2012 14:41

Ei toi nainen oo ajantasalla jutuissaan.. Häslää ihan väärien asioiden parissa mun mielestä.. Keskittyis niihin asioihin mikkä ny on tärkeitä..

Vieras

#2336

09.07.2012 15:58

Hyvän asian puolesta kannatta aina osallistua.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.07.2012 16:24


jaska

#2338 Re:

09.07.2012 20:30

#1: -

Vastustan Päivi Räsästä, mikäli se eroais, olisi se upeinta mitä politiikassa on koskaan tapahtunut.

Mutta..

Luuletteko te idiootit tosissanne, että tällasen munattoman nettiprotestin perusteella erotettaisiin yhtään ketään. Muutenkin kyspsyttää kun ravintola-alan työntekijät luulee olevansa jotain korvaamatonta ja ainutlaatuista.

Ravintoladuunin menettäminen olisi monelle parasta mitä voi tapahtua, siinä kun saattaisi se 11 työtuntia viikossa 8,5e palkalla vaihtua vaikka ihan oikeeseen duuniin. Vituttaa kun nää baarimikkojumalat neuvoo toisiaanki tiskin yli joka paikassa, missä myydään viinaa.

Menkää ny itteenne, Päivi Räsänen on kaikessa idioottimaisuudessaan täysin harmiton olento, eikä tällasesta junttien facebook -lätinästä oo hevonveenkään hyötyä kenellekään.


Vieras

#2339

09.07.2012 22:39

tässä syy siirtyä pois sieltä "päivien" kaltaisten ymmärtämättömien ihmisten huolen pidosta ?

Vieras

#2340

09.07.2012 22:52

Eikö teitä todellakaan kiinnosta mikään muu kuin viina? Luuletteko, että Räsänen asiasta yksi päättää? Kyllä hänen pitää saada eduskunnassa ehdotukselleen riittävä kannatus.

Suomen liittyminen EU:hun ja rahaliitto EMU:un oli suurin virhe, mitä tähän saakka ollaan tehty. Se oli Lipposen hallitukselta suuri kusetus Suomen kansaa kohtaan. Luvattiin, että ruoan hinta laskee, syntyy uusia työpaikkoja, työttömyys vähenee ja muuta hyvää. Toisin kuitenkin on käynyt.

Hinnat ovat kallistuneet, työttömyys kasvanut, työpaikat vähentyneet, palveluja karsittu kuntaliitosten seurauksena, matkat palveluihin kasvaneet syrjäseuduilta, asuminen kallistunut, EU:n valtiot velkaantuneet, Suomen valtion ja kansalaisten varoja käytetty EU-maiden tukipeketteihin satoja miljardeja euroja, Eurooppa ajautunut velkakriisiin ja Katainen ajaa Suomea kohti EU-liitovaltiota. Kokoomuksesta on kasvanut suurpuolue ja se on täyttä myrkkyä Suomen kansantaloudelle.

Edellisestä kappaleesta viimeinen aihe, pääministeri Jyrki Katainen (kok) ajaa Suomea kohti liittovaltiota, mikä on tapahtunut täysin edesvastuuttomin ja rikollisin keinoin. Kataisen rikoshistoria on niin pitkä, että tuskin keneltäkään muulta kansanedustajalta löytyy samanlaista. Lisäksi hän valehtelee. Edesmennyt pääministeri Anneli Jäätteenmäki joutui jättämään tehtävänsä valehtelun takia.

Katainen on valehtelun lisäksi aiheuttanut suurta vahinkoa Suomelle tekemällä miljardivelat, hajottamalla yhteiskuntarakenteen perusteellisesti ja oman maan kansalaisten hyvinvoinnista ei välitä tippaakaan. TÄSTÄ SYYSTÄ KIRTÄÄ TOINEN ADRESSI, joka on VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA. Jotta on toiveita saada Suomen talous parempaan tilaan, ensitehtäväksi on saatava Katanen erotetuksi virastaan. Seraavasta linkistä pääsee adressiin laittamaan nimensä.

http://www.adressit.com/allekirjoitukset/vetoomus_jyrki_kataisen_erottamisesta/

Niin kauan kuin olemme EU:n jäsen, rahat menevät Eurooppaan, joten seraavassa toinen adressi "irtieusta".

http://www.adressit.com/allekirjoitukset/irtieusta/

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.07.2012 00:43



Vieras

#2342 Re:

10.07.2012 01:16

#2341: -  

 Se on äänestetty eduskunnassa ennen kuin se on tullut voimaan. Ei Räsänen asiasta yksin voi päättää, mutta hän on saattanut tehdä aloitteen. Kyllä kokoomus koko joukolla sitten on äänestänyt puolesta, sen tietää. Hinnat ovat aina olleet Kataisen kiikarissa ja verot. Koskee kaikkia yritysaloja, jotka on rankasti verotettuja.

asioista tietoinen

#2343 ettekö immeiset nyt tajuu kato

10.07.2012 09:26

se on se New World Order, ku sanelee maiden asiat. Se on pääasia, et saadaan vaan epäjärjestystä aikaan, keinoilla millä hyvänsä. Ei tämä maailman eliittiporukka halua mitään hyvää ihmisille. He vihaavat ihmisiä. Räsänen tosin on vain pikkutyttö, joka tekee ja juoksee niinkuin kesketään, tai sit se itkee ja tekee ja jos ei se tee, se tapetaan... Tulee vaikka sydäri yhtäkkiä, ja eliittilääkäri muurareista toteaa vaan, että sydän petti paineiden alla. sielunviholliselle hän on sielunsa myynyt, + lisäksi feikkiuskovainen.
Pettynyt

#2344 Avun hidastaja

10.07.2012 11:09

Päivi se päätti vähentää hätäkeskuksia, jolloin HäKe:n tädit eivät enää tunne hyvin paikkoja nimeltä. Hädissään soittavan avun pyytäjän tarvitsee tietää tarkka osoite, vaikka aina sitä ei edes ole! Ennen tarvitsi vain selittää mistä mihin käännyttiin tai kertoa paikan paikallinen kutsumanimi. Allekirjoitan adressin jo monestakin syystä!

Vieras

#2345 Re: Avun hidastaja

10.07.2012 13:23

#2344: Pettynyt - Avun hidastaja 

 Tiedätkö, mihin hätäkeskusten vähennys perustui? Voin kertoa, että se perustui siihen yksinkertaiseen asiaan, että hallitus päätti leikata valtion terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen avustuksia kunnille puolella, mikä aiheutta kunnille kovat verokorotuspaineet, käytännössä mahdottomat. Palveluja oli pakko karsia. Nämä kaikki säästöt menivät Kreikan ja muiden EU-maiden tukipaketteihin. Tukipaketteja jaettiin ilman vakuuksia, mikä tarkoittaa sitä, ettei Suomi tule koskaan saamaan niitä rahoja takaisin. Kyse on useista sadoista miljardeista euroista. Pääministeri katainen sanoi, jos leikkaukset eivät riitä, sitten leikataan lisää. Tämä on niin pääministeri Kataiselta kuin valtiovarainministeri Jutta Urpilaiselta Edesvastuutonta ja lainvastaista toimintaa. Jos sama linja jatkuu pitkään, maa köyhtyy entisestään ja katoaa lopulta kokonaan maailman kartalta. Mitä me suomalaiset sitten temme, jos meistä tulee esim. Saksan alusmaa? Suurin osa suomalaisista haluaa säilyttää itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden. Pääminiseri Katainen on ensin erotettava tehtävästään ja sen jälkeen vaadittava eroa EU:sta. Tällaisetkin adressit löytyy, joten kannattaa niihikin käydälaittamassa allekirjoituksia.


Vieras

#2346 Eikö huolestuta yhtään?

10.07.2012 18:49

En voi käsittää miksi kokoomuksessa ei huolestuta mihin Suomi on menossa Kataisen johtajuudessa. Kymmenien miljardien eurojen lataamiset kreikkalaiseen, espanjalaiseen, irlantilaiseen, portugalilaiseen ja kyproslaiseen korruptioon ja hulluuteen ei heilauta kokoomuksen jäseniä suuntaan eikä toiseen. Kokoomuksen jäsenet antavat Kataisen vapaasti tuhota kaiken sen pääoman, jonka puolesta suomalaissotilaat taistelivat sodissa, ja jonka rakensivat II maailmansodan jälkeen.

Katainen on lataamassa tuleville sukupolville sellaista laskua, jota ei mikään kansakunta pysty maksamaan. Edessä häämöttää 100 miljardin euron lasku suomalaisille vain sen vuoksi, että yksi kaveri Siilinjärveltä ajoi Suomen siihen. Eurooppalaisten pankkien pelastaminen ei voi olla Suomen kansan asia, mutta Jyrki Kataisen logiikan mukaan se on Suomen kansan asia. Ovatko kokoomuksen jäsenet ja luottamusasemassa olevat henkilöt samaa mieltä?

Suomi on tuhoutumassa parhaillaan. Vuonna 1917 saavutettu itsenäisyys on valumassa kansainvälisten pankkiirien, osakehuijareiden ja optioiden metsästäjien käsiin. Suomesta tulee kauppatavaraa johdannaismarkkinoille EU:n suuressa ponzehuijauksessa, jonne Jyrki Katainen hallituksessaan olevien typerysten kanssa saattelee Suomen parhaillaan. Ja tätäkö kokoomuksen jäsenetkö muka haluavat? Haluaako myös MEP Eija-Riitta Korhola tätä? Kerrassaan surettava tapaus, halusimme sitä tai emme.

Vieras

#2347

10.07.2012 19:36

Se akka saa kyllä mun puolesta lähtee hutsin nevadaa!

Vieras

#2348 Moni muukin saa lähteä!

10.07.2012 19:48

Eduskunnassa on tehtävät jaettu ja niistä päätetään yksityiskohtaisesti yhteisäänestyksellä ennen kuin mitään tehdään. Jos et noudata toimintaperiaatteita, silloin saat varmasti lähteä. Muut käskevät, sinä teet!

Aina ei ole varmaa, että asia korjaatuu, vaikka joku lähteekin, koska ei tiedä kuka ja millainen yksilö tulee tilalle.
vieras

#2349 Kaikki mukaan Kataisen eroittamiseksi

10.07.2012 21:12


Tulkaa mukaan Jyrki Kataisen eroittamis adressiin !
Hän on väärentänyt vähintään 3 kpl kokouspöytäkirjoja !
Jakanut Saksan pankeille 500 miljardia euroa Suomalaisten maksettaviksi.
Palkittu edellä mainitusta syystä,,,Mitallilla Saksassa,,,Saksahan poltti ja tuhosi koko
Pohjois-Suomen ,!    Eikä ole maksanut penniäkään ,tästä valtavasta tuhosta  ! Saksa on myös aloittanut 100 vuoden sisällä ,,,Kaksi maailman ,,Sotaa ,,,!!!
Kolmatta ajetaan sisään ,jälleen Saksalaisten johdolla !
Koko EY on suuri valhe !
( Lainattua rahaa )


Vieras

#2350

11.07.2012 01:24

h-u-o-r-a-h