Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

luterilainen

#4026 Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä

13.07.2020 14:48

#4016: (A) anarkaista -  

Nimittäin jos kurkistaa oikein perusteellisesti jonkin ismin taakse, saattaa löytää vain alunperin esimerkiksi yhden henkilön ja hänen mielipiteensä, joka myöhemmin tarkemmin tarkasteltuna onkin ollut väärä ja vailla todellisia perusteita. Tämä ismi ja nämä ismit ovat myöhemmin levinneet laajemmalle porukalle, jotka ovat pitäneet niitä tosina.

Saksassa syntynyt ja Lontoossa kuollut Karl Marx on tietämättään tainnut tulla huijanneeksi marxilaisuudella aika suurta porukkaa. Muitakin esimerkkejä löytyy pilvin pimein, jos joku tutkija jaksaa niitä luetella.

--        --        --

Toiseen asiaan; Entinen ateisti Pekka Reinikainen sanoi joskus, että hän ajatteli uskovien olevan aivan pöhköjä! Myöhemmät elämäntilanteet ovat muuttaneet hänen ajatusmaailmansa toiseksi.

Eli siis, ei kannata morkata Päivi Räsästä vain siksi, että jotkut muutkin ovat niin tehneet. Suuretkin joukot ovat ennenkin olleet erehtyväisiä. Sanotaan, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Johonkinhan tuokin sanonta perustuu. 

räks räks räks räks räks räks räks

#4027 Re: Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on räksytissä, vaan sitä ei monet tiedä räks räks räks räks

16.07.2020 09:58

#4026: luterilainen - Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on räksytissä , vaan sitä ei monet tiedä 

'<>'  räksytti : räks räks räks

 

* voi vinde teitä homofoobikoita !

 

*mikä teillä on oikein homoja vastaan ?


Vieras

#4028

16.07.2020 10:00

sitä paitsi americassa

 

...

 

god bless america

 

...

 

voi omo mies mennä naimisiin omo miehen kanssa kirkossa ja ihan raamattu käsi kädessä ja priden alttarilla ja pride risti ruskee pelastus rakkauden käsi kädessä pride lipun alla ja ylpeesti eiku pridelle ! ;)

niinku näin

#4029

16.07.2020 10:02

()*():        ()*():        *


Vieras

#4030

16.07.2020 10:03

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse

hooomoooooo peeeeeeeeeeerse


Vieras

#4031

16.07.2020 10:07

hu

 

 

 

  

luterilainen

#4032 Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä

16.07.2020 16:41

#4031: -  

Kuten myös Seija Pajatie totesi (linkki aiemmin #3994) Jeesus on olemassa, Jeesus on elossa, sitä ennen kuoli vapaaehtoisesti meidät pelastaen ja siten Karl Marx EREHTYI ja on ollut, on ja tulee myöhemminkin olemaan ateismissaan väärässä ja väärässä myöskin marxilaisuudessa, jota kuitenkin melkein kaikki on nyt, valitettavasti, täynnä ja sen mukaisesti on paljolti toimittu. Ateismi ja marxilaisuus (#4004) erittäin hoono homma.   

luterilainen

#4033 Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä

17.07.2020 14:28

#4031: -  

Jos sinä (tai minä tai joku muu) ajat esimerkiksi Toyota Coronalla Hesassa tai Hellsin kaupungissa katua pitkin. Huomaatkin erehtyneesi ja ajavasi yksisuuntaista väärään suuntaan. Et sinä jatka ajamista kuten mitään ei olisi tapahtunut vaan teet korjaavat toimenpiteet ettei tapahdu katastrofia.

Yleensäkin vastaavan kaltaisissa tilanteissa arvioit pitääkö tehdä jotain muutoksia ja mitä ne ovat. Yleensä myöskin toteutat ne. Miten sitten vielä isommissa asioissa.

Nyt on tämä Marxin selvä erehtyminen. Pöhköiksi luuli hänkin uskovia kuten entinen ateisti Pekka Reinikainen aiemmin. KARL MARX ON SOTKENUT PAIKKANSAPITÄMÄTTÖMILLÄ TEORIOILLAAN LÄHES KAIKEN!

Ahmed Muhammed

#4034 Re: Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä

17.07.2020 19:19

#4033: luterilainen - Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä 

Niin mutta sinä olla silti vääräsä !

 

Sillä niin on Koraanissa lukee että olet harhaopinen koska ette usko Islami .

 

En ollu voinu nähhä ku te ja muiuit vääräuskoiset kuffarit väittelete täällä uskon asioista , niin oikaistaan , ensinnäkee Karl Marx on oikeassa ja toiseksi Kulttuuri Marxismi on hyvä jutu , koska se tukee Palestiinaa ja vastustaa sortajia kuten racistisia zionazeja .

 

On teijä colonialistien velvolisuus rahotaaa ja tukeea sorrettua Palestiina kansaa .

 

Ja kunnon Palestiini usko aina Vasemmisto Kultuuri Marxism ja anti facismi ja anti rasismi ja anti zionisme .

 

Rauha Profeetalle ja kunnia Koraanille , toivottavasti teki löydäte Islami rauhan uskonnon ennen ku joudute kadotuus sillä Koraanisa lukee että kristi usko olla harha opi ja joutu helvetiin niinku ateistit ja jutkulaiset ja hintti sexcuaalit ja spitaalin palvojat .

 

Vain Muhammedin kautta voi kulkea paratiisi ja jos Allah suo muute olla joutu helveti jos ei usko oikeaoppiseen tasaarvoiseen ja rauhan usko Islami ☪ .

 

Islami alistua Jumalalle Allahille vie paratiisi ja kaikki muu 72 harhaoppi väärä tie ei oikea Islami vie helveti , on vain 1 oikea tie ja se on Palestiinalainen Islami ja niin sano Koraania .

luterilainen

#4035 Re: Re: Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä

18.07.2020 04:40

#4034: Ahmed Muhammed - Re: Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä 

Suomessa on uskonnonvapaus harjoittaa uskontoa. Islami, kristinusko, joku muu tai vaikka ateismi, jossa lähdetään siitä, että uskotaan ettei Jumalaa ole. Tämä viimeinen, ateismi, sen yhä useammat jo ymmärtävät, että ateismissa on erehdytty ja pahasti.

Kristinusko on Raamatun mukaan rauhan uskonto. Hyvä niin. Sittenhän näitä rauhan uskontoja on jo ainakin kaksi.

Pyhä Raamattu 

Rakasta vihamiestäsi jne.

 

Pyhä Raamattu, otsikko: Ohjeita kristityille

Siunatkaa vainoojianne, siunatkaa, älkää kirotko. Kirje roomalaisille 12:14 

luterilainen

#4036 Re: Re: Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä

18.07.2020 15:57

#4027: räks räks räks räks räks räks räks - Re: Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on räksytissä, vaan sitä ei monet tiedä räks räks räks räks  

Tuo homofoobikko-nimittely kertoo täällä länsimaissa siitä sairaasta (siis tarkemmin tarkasteltuna) marxilaisuudesta, jossa esimerkiksi poistetaan lapsilta vanhempien suoja ja näin lapset tosiasiassa jätetään täysin turvattomiksi. Näin "viisaasti" toimii marxilaisuus!

Että te kehtaatte ja kyllähän te kehtaatte, sanoi entinen poliitikko Timo Soini. 

luterilainen

#4037 Re: Re: Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on JUMALASSA, vaan sitä ei monet tiedä

18.07.2020 17:46

#4027: räks räks räks räks räks räks räks - Re: Re: Ihmisen ainoa todellinen turva on räksytissä, vaan sitä ei monet tiedä räks räks räks räks  

Jatkuu vielä.

En tätä sano pahaa tarkoittaen, mutta tarkemmin ajatellen Suomessa tulee jonkun kantaa vastuu, joten Opetusministerin pitää ymmärtää erota ministerin virasta, lasten tähden.

luterilainen

#4038 Re:

19.07.2020 02:27

#1: -  

Suuri väärinkäsitys on siinä, että luullaan Raamatun väittävän naista, homoa tai jotain muuta alempiarvoiseksi kuin toista, miestä, heteroa jne. 

Sana alistua ei tarkoita Raamatussa samaa kuin alempiarvoinen. Joku voi alistua johonkin, Jeesuskin alistui vapaaehtoisesti kuolemaan syntiemme takia meidän puolesta. 

luterilainen

#4039

19.07.2020 13:16

Pyhä Raamattu, Luukas 8:1-3 Otsikko: Naisia Jeesuksen opetuslapsina "1. Sen jälkeen Jeesus vaelsi kaupungista kaupunkiin ja kylästä kylään saarnaten ja julistaen Jumalan valtakunnan evankeliumia. Hänen kanssaan olivat ne kaksitoista 2. ja muutamat naiset, jotka... Näitä olivat Maria, jota kutsuttiin Magdalan Mariaksi ja josta..., 3. Johanna, Herodeksen taloudenhoitajan Kuusaksen vaimo, ja Susanna sekä useita muita naisia, jotka palvelivat heitä varoillaan."

peenis :----- *
Vieras

#4040 ()*() Re:

21.07.2020 20:17

#4039: luterilainen -  

jaa a mutta joidenki lähteiden mukaan jeesus pappa sou pani sen marian sa paksuksi ja se synnytti jesselle 10 kersaa jotka sitte käänty islamiin myöhemminki ku musut saapu ja valtas jerusalemin ittelleen ja tappo kaikki ketkä ei kääntyny allahiin

 

samalla sai myös pérsetiina pale ale palestiina alkunsa ku jutkut pakko käännytettiin koraaniin ja ne mitkä ei paennu eurooppaan muuttu muhamettilaisiksi ja ne mitkä vastusteli tapettiin...

* ja siks palestiinalaiset on tänä päivänä pérseilemässä ja aina víttuilemassa meille suomessa ja syyllistää nyttenki suomalaisia ja suomen kansaa eu:n nimeen somalian sodomian váginattoman kansan colonisaatiosta (suomi kuulemma myi orjia ja omisti somalian siirtomaan 1600-1800 luvulla) ja saarnaavat blm plm fgmlm slm (somali palestiini female genital mutilation)-lives matter liikkeen nimeen suomalaisien racismista ja somali vastaisuudesta ja fgm n racistisesta vastustamisesta (*ai ollaanksme britti ja italia ko hä ? kä ? ;)3> )

*eli teijä natzien mukaan (protskit ja lutskit) on juutalaisten syytä et palestiinat pérseilee suomessa ja se muute pitää paikkansa sill jos jutkut ois puolustanu maataan paremmin ählämä saatiota vastaan 1500-luvulla ei ois ne koskaan kääntyny palestiineiks pale aleiski ja ny aina víttuilemassa meille täällä suomessa

 

 

(ainaki kristin usko oisi vähemmän sovinistinen ja perhe keskeisempi ja voisi paremmin mikäli niin lukisi myös raamatussa)

(jeesus pappa sou panee húoraansa maglaa tússuun ja ilman kondoomia ;) heh )

:       ={}=

 

 

luterilainen

#4041

20.08.2020 19:56

Raamatun mukaan kaikki ihmiset tarvitsevat Jeesusta syntien sovittajana. Jeesus teki sen jo Golgatalla.

mopo karkas

#4042 Re: ()*() Re:

16.09.2021 10:48

#4040: peenis :----- * - ()*() Re:  

 Mistä virasta Päivi Räsänen pitää erottaa?
Hän oli ministeri viimeksi 10 vuotta sitten.):):?