Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta


Vieras

#901

21.02.2012 11:45

Jos kerran on niin, että kansa ei osaa käyttäytyä baarien jälkeen aamuyön pikkutunneilla niin ei muuta kuin baarit aikaisemmin kiinni.

Vaikka vapaa maa onkin niin ei se vetele, että känniset örveltää, hakkaa ihmisiä, rikkoo paikkoja, kuseksii nurkkiin ja raiskailee naisia.

Tämä on kyllä juhlijoiden ihan omaa syytä.

En ole uskovainen, käytän alkoholia. Mutta turha on poliisien vähiä resursseja tuollaiseen tuhlata. Asia korjaantuu aikaisemmin sulkemisella.

Sitä paitsi, tällainen adressi on muutenkin typerä, miksette voisi kertoa Päiville miten nämä järjestyshäiriöt saadaan vähenevään. Keskustelkaa siitä, ei ministerin erottamisesta.

Vieras

#902 Re: Re: Re:

21.02.2012 11:46

#882: Entinen alkoholisti - Re: Re:

Tuo "Raitistunut alkoholisti" on hauska nimimerkki. Mielestäni oikeastaan kenenkään ei pitäisi päättää mistään päihde laista, jos heillä on ollut päihteiden kanssa ongelmia (jotka on sitten voitettu lopulta tai ei).

Itselläni on sukulaisia kuollut jopa alkoholin takia, silti en sano, että alkoholi pitäisi kieltää. Kavereita sortunut huumeisiin ja pelkällä kannabiksella jotenkin saavuttaneet ikuisesti ryytyneen tilan. Silti kannustaisin kannabiksen laillistamista.

Mitä tulee siihen, että kuppilat menee kiinni aikasemmin...

- Väkivalta voi alkaa siispä neljän sijaan kahdelta. That's awesome.

- Perheväkivalta alkaa kanssa aikasemmin, harvempi tulee melkein sammuneena kotiin enään.  Superb.

- Laittoman viinan myynti yleistyy entistä enemmän. Kaikkihan tietää, että sitä viinaa on helppo saada myyntiin, mutta vaikea saada myydyksi (ainakin vielä...). Yay!

= Poliisin työtaakka suurenee, mutta valtion resurssit taas jälleen pienenee.


Jos tämä kuulostaa siis mielestäsi järkevältä, olet aika toivoton tapaus.

Miksi kansalaiset polttaa kannabiksta, vaikka se on laitonta? Hyvin moni vieläpä? Toimiiko sellainen laki?

Miksi luullaan, että tälläisellä lailla on sen enempää merkitystä? Kuppiloissa, missä paikan päälle voidaan kutsua nopeasti apua mikäli jotain sattuu, viettää sitten ihmiset vähemmän aikaa. Tulevat sieltä mukavissa nousuhumaloissa ja äkkiäkös tekee mieli lähteä jonnekkin muaalle. Soitetaan kavereille, ketään ei halua sitä laumaa kotiinsa, niin eiköhän mennä jonnekkin rappuun hengaamaan tai sitten päiväkotien pihoille, puistoille yms julkisille alueille. Vetämään sitä pussiviinaa joka on tuotu suomeen venäjältä viron kautta huomaamatta.


Tämäkö on järkevää?


Vieras

#903

21.02.2012 11:47

Jos tällä saadaan aikaan jotain. oLEN KYLLÄSTYNYT Räsesen toilailuihin
marakatti

#904 Re: Re:

21.02.2012 11:47

#892: Raitistunut alkoholisti - Re:

fuulaaa sanon minä koko kommentti.

En usko ensinkään että Räsänen olisi paras, toisekseen ravintolat voi jo nyt sulkea klo 01.30 ravintolansa vaikka jatkoaika olisi siihen 3.30 asti. Tiedän että myynti keskiyön jälkeen on parhaimmillaan sinne klo 3 asti jos näin ei olisi niin tuskin kukaan viitsisi pitää puotiaan sinne asti auki kannattamattomana. kysynnän ja tarjonna laki. Viranomaistoimet on aina ja pysyy oli ne kapakat auki tai ei. Kännisekoilijatkin ovat aina oli ne kapakassa tai kotona, puistossa yms. Tietyt perusasiat ei maailmasta vähene vaikka millä rajoituksilla niin yritettäisiin. Ravintolaväki tuskin ilahtuisi pienemmästä palkasta sillä peruspalkan päälle jokainen halajaa ne ilta ja yö sekä sunnuntaityö korvaukset sillä ne ovat merkittävä osa pientä palkkaa.

Tiedän myös senkin että kun tuli jatkoaika ravintoloihin niin väki menee yhä myöhemmin ravintolaan juhlimaan ja osa juo jo kotona. Mutta alkuillatkin ovat työtä täynnä silloin käy sellainen väki ravintolassa joka ei aamuyön tuntien menoa kestä vaan nauttivat alkuillan rauhallisesta meiningistä drinkkiensä kera.

 

 


Vieras

#905

21.02.2012 11:47

Mielipiteeni aukioloista ja viinan myynnistä on, että niitä tulisii pidentää usealla tunnilla, jotta juhlat ja tanssiminen voisivat jatkua aamun pikkutunneille asti!!! Näin "huonosti käyttäytyvät kansalaiset" voitaisiin pitää saman katon alla helpottaen poliisin työtaakkaa ja voisivat aloittaa työpäivänsä vasta klo 6 aamulla kun ravintolat sulkisivat ovensa.
HUHHAHHEII

#906 Re:

21.02.2012 11:48

#312: -

Eikö ne järjestyshäiriöt lisäänny sillä, että baarit laitetaan aiemmin kiinni! Ihmiset lojuvat kaduilla ryyppäämässä, kotona aloitetaan kännääminen aiemmin iltasella, et ehtii tarpeeks ottelemaan ku baarit menee aiemmin kiinni, ja yrittäjät laitetaan ahtaalle tuolla tapaa! Myös työntekijöiden palkkapussit pienenee! Eihän tuossa ole mitään järkeä! Mitä seuraavaks keksitään???


Vieras

#907

21.02.2012 11:49

Ravintola-alan ammattilaisena ei voi muuta kuin yhtyä tähän adressiin. Poliitikoilla ei ole minkäänlaista käytännön tuntumaa asiaan. Perhe-väkivalta on aihe johon pitää puuttua samoin valvomattomaan alkoholin käyttöön eikä syyllistää ravintoloita joissa joudutaan taistelemaan pykäläviidakossa.

Vieras

#908 Re:

21.02.2012 11:49

#898: -

nii! mix suomi on nii hanurist, mix tääl yli päänsä laitetaa baarit kiinni?!? mixei ne oo 24h!! ku muuten jengi dokaa kotona ja hakkaa toisiaa ja tarvitaa kokoajan poliisii!!!!!!


Vieras

#909

21.02.2012 11:51

Kyseinen tapaus ei henk. koht. kosketa, mutta kyllä tuo Räsänen on siellä tarpeeksi heilunut muutenkin.

Vieras

#910

21.02.2012 11:52


Vieras

#911

21.02.2012 11:52

Räsänen on Suomen turhimpia poliitikkoja Astrid "rikastuttaja" Thorsin ohella. Räsänen käyttää kristinuskoa propagandana, kiillottaakseen keulakuvaansa, ja saadaksenn Suomesta "paremman" yhteiskunnan.

Ensin hän vaatii, ettei hänen poikansa vaivalla kasvattamaa tukkaa leikata intissä, joka oli aivan naurettava juttu. Hiuksethan jäävät kiinni joka paikkaan ja aamutoimetkin kestävät kauemmin.

Sitten olivat nämä maailman naurettavimmat homokeskustelut, joissa Räsänen edustaa "oikeaa uskoa", ja "sielun puhtautta". Kristillisdemokraattien nimi tulisi vaihtaa kristillissosialismiin/diktatuuriin/rasismiin, koska heidän tehtävänään ei ole kristillinen tasa-arvo, vaan aiheuttaa mielipahaa ei konservatiivisissä, ja ei 50-luvulle jämähtäneissä ihmisissä.

Itsekin olen ravintola-alan ammattilainen, ja voin sanoa, että mitä hittoa se Räsäselle kuuluu, kuinka kauan ravintolat ovat auki? Ketään ei haittaa, jos ravintolat ovat aukii myöhempään, sillä näin varmistetaan, ettei kukaan ainakaan juo kaduilla/ kotona lasten silmien edessä. Räsänen saisi vain pitää suunsa kiinni, ja mennä oikeisiin töihin
kohtuutta

#912 kattiakanssa

21.02.2012 11:55

No ei se ainakaan järjestyshäiriöitä pienennä, et baarit laitetaan aiemmin kiinni! Ihmiset pyörivät kaupungilla ja kännäävät siellä ja siittähä se soppa syntyy,,,, kaikkee sitä keksitään, mitähä seuraavaks?

Vieras

#913

21.02.2012 11:55

Hyvä juttu. Vihdoinkin tähän järjettömään holhoukseen todella puututaan!
Tiukka tupakkalakikin on näkynyt ravintoloiden näivettymisenä ja konkursseina. Kuinkahan monta työpaikkaa on menetetty sen johdosta?
On hirvittävää, että medianäkyvyydellä kalastellaan ääniä ja ollaan valmiit melkein mihin tahansa näkyvyyden saavuttamiseksi vrt. PS:n "mitallimies".

Vieras

#914

21.02.2012 11:56

Toivottavasta Räsänen ottaa opiksi mitä kansa haluaa ja eroaa myös

Vieras

#915 Re:

21.02.2012 11:57

#911: -

Itsekin olen ravintola-alan ammattilainen, ja voin sanoa, että mitä hittoa se Räsäselle kuuluu, kuinka kauan ravintolat ovat auki? Ketään ei haittaa, jos ravintolat ovat aukii myöhempään, sillä näin varmistetaan, ettei kukaan ainakaan juo kaduilla/ kotona lasten silmien edessä. Räsänen saisi vain pitää suunsa kiinni, ja mennä oikeisiin töihin

Siis ravintolathan ovat nyt auki "myöhempään", eikä pidä paikkaansa etteikö kukaan joisi kaduilla tai kotona lastensa silmien edessä. Väitteesi ei siis pidä paikkaansa.

Ajatus siitä ettei ministerin tai kansanedustajan työ ole oikea työ, on mielestäni myös aika älytön. Oletko joskus sitä hommaa kokeillut? Varmaan kannattaisi kaikkien huutelijoiden pyrkiä itse poliitikoiksi, kun on niin paljon tietoa siitä miten hommat pitäisi hoitaa.


Vieras

#916 Re:

21.02.2012 11:58

#914: -

Kansahan sen Räsäsen sinne valitsikin. Remember?


Vieras

#917

21.02.2012 11:58

vittu mikä lehmä:D
vieras

#918 Re:

21.02.2012 11:59

#1: -

Entäs Taksi kuskit?  jos tuota lasketaan se vaikuttaa myös taksikuskien homman! :S

 

Järkeä!

#919 Re:

21.02.2012 12:00

#901: -

Miten se poistaa mitään ongelmaa jos baarit menee kaikki kahdelta kiinni? Edelleen ne kaikki juopot pääsee baarista samaan aikaan pois ja on siellä nakkikioskilla rähisemässä keskenään. Sen lisäks, kun ilta on vielä kesken niin mennään isolla porukalla jatkaan bileitä kerrostalokaksioon. Ja kaikki kiittää Räsästä siinä vaiheessa. Ratkaisu on samaa luokkaa kuin promillerajan lasku 0,2:een, ensimmäistäkään kahden promillen autoilijaa sekään uudistus ei pidä tieltä poissa, mutta perusihmiseen silläkin olisi se rankaisevin vaikutus kun ei tiedä voiko yhden ruokaoluen jälkeen mennä rattiin ja koska voi. Ja täysin turha kenenkään väittää että se yks olut milläänlailla vaikuttaa ajoon.

annetaan vapaus

#920

21.02.2012 12:04

Olen sitä mieltä että anniskelu tulisi vapauttaa samoin kuin aukioloajat niin ravintoloista kuin kaupoistakin. Kaikki saisi halutessaan pitää puotia auki vaikka sen 24 tuntia vuorokaudessa jos rahkeet ja rahapussi vaan antaa periksi. Ameriikan malliin vaan niin kuin kaikissa muissakin asioissa mennään...

Vieras

#921

21.02.2012 12:08

ihan oikein jos siitä tekopyhästä päästään näin eroon edistää ainoastaan työttömyyttä haluaa olla esillä kun ei muuhun pysty ravintolat saa olla auki vaikka aamu kuuteen eise mitään ongelmia tuo työllisyys säilyy ja pimeä viinan myynti on vähäisempää ei muuta kun mummu muihin hommiin
TARSSA

#922

21.02.2012 12:08

Voi sitä "viisauden" määrää, jolla viinanjuojat perustelevat taipumustaan! Joka ryypylle haetaan perustelut historiasta, psykologiasta jopa evoluutiosta. "Ne ei voi meille mitään" -ryyppääjillä on tainnut jäädä joku lapsuuden vaihe päälle. Räsänen on teille äiti, jota vastaan yhä käytte kapinaa.
Hannu Torkkeli

#923 Te pojat olette väärässä ja...

21.02.2012 12:08

RÄSÄNEN ON AIVAN OIKEASSA! Ravintoloiden ja Yökerhojen aukioloaikoja tulee lyhentää useilla tunneilla. Höyrypää ei suinkaan ole Päivi Räsänen. Hän on sympaattinen ja lämmin henkilö, joka välittää myös niistä ihmisistä, joista te ette välitä.
Höyrypää on Antti Kurki ja muut samanhenkiset oman edun ajajat.
Terveisin
Hannu Torkkeli
Vastarintaliike

#924 Re:

21.02.2012 12:11

#901: -  

 

. Räsänen ulos.. Siitä haahkasta ei ole ollut mitään hyvää sanottavaa.,!
palvelualalla työskentelevä.

#925 palautetta

21.02.2012 12:11

palautetta aiheeseen.. No ei todellakaan lyhennetä anniskeluaikaa! "poliiseille tulisi vähemmän töitä.." siiitähän poliiseille palkka maksetaan. Itse työskentelen myös palvelualalla, mutta en kuitenkaan ravintola-alalla. Olisihan se nyt suorastaan hanurista, jos tuo diletantti saisi tahtonsa läpi, anniskelu kaduilla lisäntyisi huomattavasti ja voisi tuo ministerin hyväkäs miettiä myös sitä että mimkälainen roska määrä kertyy luontoon kun sitä tulee jo nyt paljon.