Lordi maskien kanssa linnanjuhliin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lordi maskien kanssa linnanjuhliin.

Lasse Lahtinen
Hyrynsalmi

#1

26.10.2006 02:53

ehdottomasti pitäisi nyt joustaa etiketissä. Maskit ovat ensinnäkin olennainen osa Lordia,toiseksi Lordit eivät edes esiinny julkisesti ilman maskeja ja kolmanneksi nämä hirviöt tekivät kyllä sellaisen tempun että kyllähän niiden pitää saada senkin takia päästä juhliin, vaikka sitten vaan kättelemään Halosta ja Arajärveä. onhan siellä juhlissa käsittääkseni ollu aikaisempinakin vuosina viisukävijöitä, joiden "suoritusten" takia on suorastaan hävettäny olla suomalainen. Nyt kun viisuedustajan suorituksesta voidaan kerrankin olla ylpeitä, niin linnan juhliin pääsy on kiinni jostain typerästä protokollasta. Aivan törkeää, siis ehdottomasti monstereille oma pukukoppi ja muukin erikoiskohtelu mitä ne vaatii. Hieno adressi, toivon todella sydämestäni että tällä on vaikutusta
satu kainulainen
pornainen

#2

10.11.2006 15:40

Oon samaa mieltä ja ketä se haittaa, jos ne sinne maskit päässä tulee. Niillehän se kuuma tulee eikä muille =)
Lauri Koskela
Pietarsaari

#3

01.12.2006 21:22

Minusta julkisuuteen tulleet perustelut, että eivät saisi tulla, ovat erittäin tökeröitä ja näen liiankin helposti niissä porsaanreikiä.

"Maski ei kuulu frakkiin" Siinähän se onkin, sehän on meikkaamista. Mistä lähtien on määritelty, ettei saisi meikata? Naamatalun laittaminen juhlakuntoon ei varmastikkaan kiellettyä. Sehän on eri asia, kuin juhlapuku. Ei kampauskaan kuulu tähän juhlapukuun. Omaperäisyys on selvästikkin kiellettyä. Erittäin kapeakatseista.

Minusta muutenkin Linnanjuhlista tehdään nyt aivan liian vakavamielistä. Lapsemielisyys tuntuu kadonneen nykyään kokonaan, joustomahdollisuudet heitetään roskatynnyrriin. Yhtään kertaa kun ei voida katsoa sormien läpi näitä mukamas naamamareiden käytön estäviä "sääntöjä" Kerranki voisi todellisella mielenkiinnolla nuorempikin kansa seurata vastaanottoja, mutta ei.
Lyhyesti sanottuna, tämä koko touhu on jo mieletöntä pelleilyä. Lordi oli sentään vakavalla mielellä tekemässä viihdettä.
Vakavamielisistä herrasväenjuhlista ei voida tehdä vähemmän vakavamielistä, vaan pidetään nokka pystyssä, sekä naama mutrulla.


markus saunamaa
ähtäri

#4 Pällit

14.05.2007 22:03

VIT** TYÖ OOTTE IDIOOTTEJA!!! LINNANJUHLAT ON VUOSISATOJA VANHA PERINNE JOSSA EI TEHÄ POIKKEUKSIA YHEN KENKKUILEVAN PELLEN TAKIA!!!!!
Teemu Ahonen
Muurame

#5

08.11.2007 19:59

#4: Nyt meni hiukan liioiteltuksi. Ensimmäiset linnanjuhlat järjestettiin 1919, ja silloinkin vain oli harvojen ihmisten kahvituokio. Varsinaiset juhlat tulivat perinteeseen 20-luvulla. Eli onpa vuosisatoja vanha perinne...
Jaakko Suutari
Pori

#6

22.03.2008 08:49

En allekirjoita...

Kommentoi adressia
Facebook
Tulisiko turpeen energiakäyttöä vähentää ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi?