Ellen Jokikunnas pois TV:stä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ellen Jokikunnas pois TV:stä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.06.2007 15:21


Hannes Laasonen
Jämsä

#2 Käyttäytymissäännöt ovat sivistystä

29.06.2007 16:27

Ellen Jokikunnaksen käyttäytyminen ei ole sivistyneen ihmisen käytöstä. Voisin kuvitella teinityttöjen murrosiän voimantunnossa muutaman kaljan jälkeen käyttäytyvän siten, kuin Ellen Jokikunnas käyttäytyi. Ei todellakaan ole kyse ammattitaitoisesta juontajasta jos antaa omien tunteidensa ja mielipiteidensä näkyä työtehtävässä. Ellen Jokikunnas olisi lisäksi voinut selvittää taustatyötä kyseistä työtehtävää varten tehdessään, miten C-hepatiitti tarttuu. Tietenkään tästä sairaudesta ei olisi pitänyt juontotehtävässä mitään puhua, senhän nyt sanoo normaalin ihmisen maalaisjärkikin.
Se on aivan samantekevää kuka ja minkälaisen historian omaava on palkatun juontajan juonnettava, ammattitaitoinen juontaja tekee työnsä hyvin ilman että omat mielipiteet tai ajatukset vaikuttavat työhön. Tämä ei tältä "ammattitaitoiselta" juontajalta Ellen Jokikunnakselta onnistu. Ja se kertoo vain hänen ammattitaidottomuudestaan ja kyvyttömyydestään toimia juontajana. Joten näillä perusteilla hänen ei pitäisi toimia juontajana ainakaan televisiossa.
Miia Hytönen
Suolahti

#3 Ihan sama mutta tämä on jo noloa

02.07.2007 19:35

Onko koskaan kenenkään pienen mokailun takia tehty adressia?

Herranjumala ihmiset,lopettakaa tämä lapsellinen vaino.
Saitte haukkua jonkin aikaa taas viatonta ihmistä,okei se ehkä menisi mutta TÄMÄ.TÄMÄ EI MENE LÄPI.

Olisiko teistä muka hyvä juttu,jos ruvettaisiin ihan tasa-arvon vuoksi vääntämään muistakin,jotka vaikka VAHINGOSSAKIN mokaavat työssään,adressia,että saataisiin heidät pois?

Okei,tehkääpä joku sitten Tarja Halosesta adressi koska hänhän ei päästänyt suurta sankariamme Lordia maskit päässä linnanjuhliin.

Tehdään Tarja Halosesta yhtä älytön adressi,näytetään miten me suomalaiset olemme lapsellisia ihmisiä,ja jos joku "kuukauden tähti" amerikasta tulee käymään,niin sekoamme heti ja pidämme kyseisiä ihmisiä suorastaan Jumalina.

Voisitte mielummin omissa pienissä piireissänne haukkua Elleniä niin paljon kuin huvittaa,mutta tämä on jo älytöntä,sairasta ja lapsellista.

Pyydän niin adressin tekijää,kuin allekirjoittaneitakin selvällä suomen kielellä:

Katsokaa peiliin.
Sirpa Ikonen
Vantaa

#4 Anteeksipyyntö kohdallaan

05.07.2007 14:59

Olkooon kyseessä mikä tahansa tähti .. pornomalli, julkkishomo, tms, ei juontajan suusta saisi päästä moisia loukkauksia, joista ehdottomasti asiattomin oli hepatiitti heitto!
Anteeksi pyyntö olisi kyllä kohdallaan, jos ei julkinen niin edes henkilökohtainen.
Sirpa Lahti
Helsinki

#5 Ei näin

05.07.2007 23:37

On ihan selvää,että tämä teko vaatii anteeksipyynnön.Ellen pakenee nyt kyllä vastuutaan,eikä taida oikein ymmärtää mitä on tehnyt.Näinkin kansainvälisen henkilön kanssa ollessaan julkisesti tekemisissä,juontaja toi esille myös eräänlaisen Suomikuvan.Tästä syystä on erityisen omahyväistä ohittaa teko olankohautuksella ja paeta ulkomaille.Ei liene kyseenalaista,oliko itse tapahtuma hänen puoleltaan ala-arvoisesti hoidettu.
Lissa Joensuu
Riihimäki

#6 Vastaus Miia Hytöselle

17.07.2007 01:37

Eipä ole tainnut Tarja Halonen olla humalassa töissään.. Tai tuskin kiroillut ja halveksinut toisia koko kansan kuullen? Ei mun tarvitse katsoa peiliin, se on Ellen jonka peiliin pitäisi katsoa.. Ellen tässä se nolo on. Mua ainakin hävettäisi olla suomalainen, jos joutuisin joskus tapaamaan Pamelan.. Ja taisi olla Ellen niistä tisseista hieman kateellinen.. :)
Miia Hytönen
Suolahti

#7 Vastaus Lissalle ja muillekkin

29.07.2007 01:13

Luitko sinä edes yhtään ajatuksella tekstiäni? Etpä tainnut vastauksesta päätellen.

Mitä ideaa on luoda jotain ihme "suomikuvaa" ylimielisille jenkeille? Jokainen meistä tietää mitä pahaa G.Bush on tehnyt.

Olemmeko maa,jota jokainen vähänkin kuuluisa hepsankeikka voi määrätä mielensä mukaan tekohymyllään?

Olemmeko me maa,JOSSA ON ITSENÄISYYS MYÖS KANSALLA,Vapaus olla oma itsensä, vai olemmeko mielistelijöitä ja nuolemme vähänkin jonkun itseään ylemmässä asemassa olevan takapuolta?

Koko tämä kohu nimittäin siltä vaikuttaa.

Vanha baywatch-tähti,kävelevä silikonimainos tulee tänne leikkimään suomiblondia ja meistä se on pyhää.

Jjust.Avatkaa jo silmänne ihan tosissanne tai menkää maalle pitämään juorukerhojanne ILMAN tietokoneita.