Proteiinipitoiset valmisteet eivät ole virvoitusjuomia

JK

#1

03.10.2012 00:02

Oisko tää nyt niin että jos vero tippuisi niin Mannisen tuotteiden hinnat pysyis kuitenkin ennallaan eli kuluttaja maksaa samanverran mutta kauppias saa enemmän?
Halloo

#2 Laki

03.10.2012 09:49

On siihenvarmaan laki, että pitää muuttaa hintaa. Se on toinen juttu, jos hinta on etukäteen hinattu tietoisesti ylös, kuten ruoan ALV:n kanssa...
Anssi Manninen
Adressin tekijä

#3 Mannisen tuotteiden hinnoittelu

03.10.2012 14:02

JK kysyi valmisteveron ja Manninen Nutraceuticals Oy:n tuotteiden hinnoittelun välisistä yhteyksistä. Valmistevero ei ole vielä vaikuttanut hintoihimme, sillä pidämme asiaa tällä hetkellä kiistanalaisena. Jos proteiinipitoiset jauheet tullaan todellakin katsomaan virvoitusjuomiksi, joudumme nostamaan hintoja n. 10 %.
Mikko

#4

03.10.2012 14:54

Hallitustahan ei kiinnosta pätkääkään mikä todellisuus on vaan se - jopa lain ja säädösten vastaisesti - voi määritellä mille lätkäisee veroa. Lyödäänkö vetoa, että tämä vero tulee ja jos tästä nyt alkaa suurempi meteli medioissa niin sille keksitään vain eri nimi tai proteiinijuomat lyödään johonkin kategoriaan, johon ne saadaan mahdutettua - kunhan niille vain saadaan vero.

Suurimmilta osin täysin virtuaalinen ALV on jo aivan tarpeeksi suuri lisä hintoihin. Virtuaalivero siinä mielessä että se kyllä näkyy tilastoissa kasvattamassa Bruttokansantuotetta mutta kauppiaat eivät todellakaan tilitä eteenpäin ALV:ta valtiolle 1:1 vaan ALV vähennysten jne. jälkeen valtiolle menee ALV:sta vain murto-osa.

Esim. Iso-Britanniassa ostovoima on saatu kasvuun nimenomaan sillä, että elintarvikkeista ei makseta VAT:ia (ALV:ia) ollenkaan. Miksei persaukinen Suomi halua laittaa ihmisten rahoja tehokkaampaan kiertoon ja kasvattaa näin kauppojen liikevaihtoja: Ainoa laki, jonka maa kaipaisi olisi, että ALV poistetaan kaikista päivittäistavarakaupan tuotteista ja lailla määritellään, että kauppojen hintojen tulee laskea samassa suhteessa.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.10.2012 15:49Vieras

#6

03.10.2012 16:04

Verotettavan ryhmän nimeäminen virvoitusjuomiksi se virheellisesti ja kirjaimellisesti ymmärretty osa. Ryhmälle kuvaavampi nimitys voisi olla ruokavalioon ei välttämättömät valmisteet.
joo o

#7 !!

03.10.2012 21:19

Joo kyllä nyt mennää pikkuse liian pitkälle!! Urheilijoitahan pitäs tukea, eikä ainavaan kiristää joka suunnasta! Viinan,tupakan,karkkien ja roskaruokien hintoja pitäs nostaa entisestään ja terveellisten ruokien hintaa laskea!! kuka helvetti näitä asioita kans päättää...

Baldie

#8

05.10.2012 16:33

Asiaa!

Vieras

#9 Kantsii lasiin katsoa!

11.10.2012 20:31

Mitähän ihmettä teille ihmiset juotetaan, kun noin mystiseksi menee?? Eiköhön kyse ole siinä, mitä ne aineet oikeesti pitää sisällään ja sen mukaan verotetaan ja enenkaikkea mihin tarkoitukseen se tulee!
Setä Aurinko :)

#10 Lisäravinteet eivät ole virvokkeita vaan terveyden edistäjiä!

12.10.2012 08:51

Kyllähän se tiedetään mitä ne sisältää! Lisäravinteet on tarkoitettu tukemaan terveellistä ruokavaliota kovan treenin yhteydessä.Niin puntti,pyöräily,kamppailulajit,juoksu,lätkä,uinti, tennis yms yms... Ei ne sisällä mitään "mömmöjä"! Esim perus Heraprotsku on todella loistava välipala töissä, kun taas vertaa siihen pullamössö shittiin mitä tarjotaan useimmin vaihtoehtona! Esim proteiinipatukat sisältävät ainoastaan terveellisiä rasvoja, kun taas ne pullat ja burgerit eivät. Roskaruualle, tupakille sekä alkoholille veronkorotus. Jättäkää lisäravinteet rauhaan!
kevytpeite

#11 Kirvoituskuona

15.10.2012 23:52

Kaikkien hirviöittävien kuonojen nauttiminen ja niistä ylettömän korkean hinnan maksattaminen synnyttäjillä ja siittäjillä, on aikalaisten korkeimpaan mahdolliseen hulluuteen nostamisen kannalta välttämätöntä, kuten kaikki se muu rovioon & sen liepeillä roihuavan törkyryönän kanssa on.
http://suolasuinen.blogspot.fi/
KYRPÄ

#12 Protskuu suoniin ! Muskeleita lautaan ! Bodaria naamaan ! Urheilua / Sporttia sisään !

04.04.2020 01:13

Protskuu saa lihasta ja raakas sitruuna raakana al adente la natura on ihan hyvän makuinen raikas virvoitus juoma !