homoille adoptio-oikeus

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista homoille adoptio-oikeus.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2009 00:42


yrjö moilanen
ylivieska

#77 kiusaamisesta

30.08.2009 12:59

jotku ovat varmasti sanoteet (tai tulevat sanomaan) miten homojen lapsia tullaan koulu kiusaamaan. Tämä johtuisi vain siittä, että vanhemmat eivät ole nähneet vaivaa opettaa lapsiaan arvostamaan erillasuutta.
erkki ...
lappeenranta

#78

31.08.2009 16:02

Sain hyvät naurut. Teidän on täysin turha ajatella "lapsen parasta" kun kiellätte. Lapset ei varmaankaan kiusaisi homojen lasta, ellei vanhemmat olisi ahdasmielisiä ja opettaisi lapsilleen että "tämä on ainoa ja oikea tapa tehdä asiat".

Vittukun ihmiset saavat minut aina niin pettyneeksi. Ja myös ajattelemaan kuinka paskaa on ollakkaan ihminen kun kanssaeläjät ovat ahdasmielisiä ja kaikkitietäviä.
Laura Salenius
Klaukkala

#79 Haloo pahvit

01.09.2009 09:45

Ihan oikeasti ihmiset, käyttäkää nyt vähän päätänne. Suurin osa kielteisistä kommenteista on selvästikin miesten kirjoittamia. Ja voisin jopa yleistää, että suurin osa miehistä on homofobisia.

Tuossa vedottiin aikaisemmin moraaliin: "Heterot tekevät lapsia ja heterot adoptoivat. Homot jäävät ilman lapsia, koska elävät suhteessa, joka on kauhistus jokaiselle, jolla moraali on tallella." (#49) Voidaanko tämän perusteella sanoa, että raiskaajat, pedofiilit yms. ovat ihmisiä, joilla on moraali tallella ja heillä olisi oikeus saada lapsia? Eikö lapsella olisi paljon parempi olla rakastavassa homo-/lesboperheessä kuin heteroperheessä, jossa äiti on alkoholisti ja isä hakkaa? Sanoisin, että sellaisen heteroperheen lapsi todennäköisemmin syrjäytyy yhteiskunnasta, kuin samaa sukupuolta olevasta perheestä. Ja suvaitsevuus vain kasvaa kun eletään hieman erilaisemmassa yhteiskunnassa, jossa ei ole tätä pakottavaa heteroperhenormia. Maailma muuttuu. Tuntuu vain siltä, että homojen adoptio-oikeuden vastustajat ovat ihmisiä, jotka kammoavat ajatusta erilaisuudesta, mutta silti vetoavat siihen, ettei lapsen ole hyvä kasvaa sellaisessa "erilaisesa" perheessä.

Koulukiusaus on lähes arkipäiväinen asia, eikä välttämättä kohdistu edes ns. homoperheiden lapsiin. Itsekin olen ihan hyvästä heteroperheestä, mutta silti ollut koulukiusattuna. Lapset tottuvat nopeasti uuteen, ja pitävät ihan normaalina loppujen lopuksi perhettään, vaikka siinä olisi kaksi isää tai äitiä. Eikä homoperheiden lapsista välttämättä edes tule homoja, sillä siihen ei välttämättä edes vaikuta vanhempien seksuaalinen suuntautuminen. Miksi muuten heterovanhemmilla saattaisi olla homoseksuaalinen lapsi? Ns. vika ei ole vanhemmissa, vaan seksuaalisuus on lähes luonteenpiirteen tapainen asia, joka muotoutuu lapselle tämän kasvaessa.

Ja te, jotka ajattelette homot-ovat-sairaita-ja-luonnon-vastaisia-ammutaan-ne -tyylillä, herätkää jo. Ajattelumallinne osoittaa selvästi kypsymättömyyttä ja suvaitsemattomuutta. Ja katsokaa esimerkiksi tämän adressin tekijän kommentti adressille:

"myös homot ovat ihmisiä siinä missä muutkin! missä on tasa-arvo, jos he eivät saisi adoptoida? kun sanotaan, että suomi on tasa-arvoinen maa, epäilen... ihmetteken suuresti, miksi homo- ja lesboparit eivät saisi adoptio-oikeutta. itse ainakin olisin onnellisempi vaikka kahden naisen kasvattamana, kuin jos molemmat vanhempani olisivat alkoholisteja. ja jos sanotaan, että lapsilla tulisi olla sekä äiti sekä isä, niin pertiaatteessahan se tarkoittaa sitä, että yksinhuoltajilta otetaan lapset pois, eihän lapsella silloin ole sekä äitiä että isää. ja sitten, kun mies- ja naisparien adoptio-oikeus tulisi voimaan, ei syrjintäkään olisi niin suurta, koska silloin se olisi suht normaalia. ja ne, jotka eivät hyväksy esimerkiksi kahden miehen välistä rakkautta uskonnon vuoksi, miettikää tarkemmin. onko väärin rakastaa toista, joka onkin samaa sukupuolta kuin itse?"


KÄYTTÄKÄÄ PÄÄTÄNNE!
Sanna Ikäheimonen
Oulu

#81

09.10.2009 18:18

Joo on sit tosi älykästä, vaikka ootteki samaa mieltä ja paatte nimen adressiin, nii ei sitä nimee saa näyttää. Onks se sit nii väärin myöntää että omast mielest homot on saman arvosii ku muutki?
Sanna Ikäheimonen
Oulu

#82

09.10.2009 18:30

Ja satu siitonen sais kyllä perustella mielipiteensä!!!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

10.10.2009 21:23


Jarkko Paasonen
Helsinki

#84 Ei ikinä

15.10.2009 23:31

En antais lapsiani edes homon hoidettattavaksi, saati ikinä adoptoitavaks. En epäile, etteikö ihmisenä osaisi tarjota lapselle kotia siinä missä heterotkin, mutta kasvatus menee kerta kaikkiaan kieroon. Alusta saakka on kuvat miehen ja naisen rooleista aivan pielessä. Kaks naismaista lässyttävää miestä paapoo pikkulasta ja luulee, että siitä kasvaa "omanlainen yksilö". Epäilen. Lapsi kasvaa kasvuympäristön mukaan ja homo siitäkin tulee. Ne lapsethan alkaa lässyttääkin kun homot. Ei voi muuta sanoa kun laps kasvaa kieroon.

Jos on annettu mahdollisuus saada omia lapsia, niin hyödyntäkööt sitä ja alkakoot elämään vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Koko homous jo on kertakaikkiaan vastenmielinen ajatus. Ajatelkaa esimerkiksi tätä. Takapuoli on sellanen paikka mihin ei edes sormen päällä halua kajota, entä sit änkeä sinne sukupuolielimiä, SAATI spermaa josta vois syntyä kaunis ihminen. Iljettää, miten ihmiset ei ajattele ollenkaan. Ihan oikein ettei lapsia homoille myönnetä.
Homous on sairaus, josta voi parantua. Selvittäis asiansa.
Juha Julmala
Seinäjoki

#85 Ajatelkaa nyt!

16.10.2009 12:27

Ajatelkaa, kuinka niitä lapsia tönittäisiin ja kiusattaisiin joka paikassa. Kukaan äiti ei päästäisi lapsiaan sellaisen kaverin luo, jolla on kaksi homoa isänä. Sen lapsen elämä menisi vain pilalle niiden kahden lässyttävän homon vuoksi.
Kalle Laukkanen
Helsinki

#86 Luonnollisuudesta

17.10.2009 00:27

Tässä on nyt tullut aika paljon perusteita sekä puolesta että vastaan luonnollisuuden perusteella; oletus tuntuu olevan että kaikki luonnosta tuleva on hyvä ja oikein. Itse asian suhteen kun on mielestäni väitelty ihan järkevistä asioista niin voisin itse kommentoida tuota luonnollisuutta:

Ensinnäkin: mitä luonnollinen tai luonnollisuus tarkoittaa? Itse ainakin käsittäisin sen kaikkena eliötoimintana (ja tarpeen vaatiessa koko planeetan kaikkena toimintana) mihin ei liity ihmistä. Jotenkin on helppoa olettaa että täällä meitä ennen ollut on oikein, ja se on kaava jota tulee noudattaa. Tämä on mielestäni oikeastaan jäännös kristinuskosta (ja on jäänyt aika moneen ateistiinkin): usko siitä että kaikki olisi jotenkin suunniteltua ja täydellistä ilman ihmistä; tämä siksi, että ihminen on ainoa, jolla on "kyky valita".

Luonnossahan tosiaan esiintyy kaikenlaista. Siellä on tämä tämänhetken keskustelunkohde: vastakkaisten sukupuolten välinen lisääntyminen. Mutta toisaalta on myös itsensä kanssa lisääntymistä (kastemato kai pystyy tähän oikein tiukan paikan tullen). Homo-adoptioista en osaa sanoa, mutta luonnossa on tappamista, raiskauksia, varastamista ja ties mitä. Tämän pidemmälle ei tarvitse jatkaa; ainakin suurin osa "mutkun se on luonnollista!"-argumenteista menee lyttyyn tuolla.

Vähän off-topicia vielä: tuo sama juttu pätee kaikkeen muuhunkin. Esim. nautinto- tai lääkeaineen terveellisyyttä tai tehokkuutta ei voi perustella luonnollisuudella. Alkoholi voi syntyä hedelmissä itsekseen (ja suutari-niminen kala kykenee tuottamaan alkoholia elimistössään), luonnossa on monia vaarallisia myrkkyjä, ja niin edelleen.

Tiivistelmänä vielä: luonnollisuus ei tarkoita samaa kuin Hyvä & Oikein. Sen sijaan nyt käynnissä ollut väittely asian vaikutuksesta lapsiin on mielestäni pitkälti se mistä tuleekin väitellä, ja oikeastaan ainoa juttu koko aiheessa mistä kannattaa ruveta väittelemään. Mutta se ei sitten helposti ratkeakaan; tuossa kun on ongelma se, että adoption seuraukset ovat monimutkaiset, ja asian pitkäaikainen tutkiminen on sinänsä vastuutonta sillä tutkimuskohteena on lapsi, jolla pitäisi olla omat ihmisoikeudet (ainakin useimpien mielestä).

Toisaalta, fakta on se että yhden sukupuoleen perheet ovat tosiasia. Jotain tutkimusta voidaan ja kannattaakin siis tehdä, mutta yksi asia mikä tuossa mainittiin onkin hankalampi tutkittava: millainen vaikutus toisen kasvatussukupuolen puuttumisella on lapseen, ja onko vastuullista jättää tämä asia harkitsematta? Tätäkin asiaa voidaan kyllä tutkia, mutta se on jäänyt taka-alalle keskustelussa. Muutenkin, voidaan kysyä että onko vastuullista muuttaa näin monimutkaisessa asiassa toimivaa toimintamallia, kun pelissä on tosiaan elävän ihmisen terveys ja hyvinvointi, eikä oikein osata sanoa mitä vaikutusta hommalla oikeasti on. Toisaalta voidaan kysyä onko lapsien tekeminen ylipäätään vastuullista, kun on ihan hyvä todennäköisyys että surkean elämän se ihminen joutuu joka tapauksessa elämään. Riskialtista puuhaa koko lapsenteko ja kasvatus yhtä kaikki, mutta jotenkin vaan jonkun on aina uskallettava.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

18.10.2009 17:27


patrick finell
espoo

#88 HYI HELV...

15.12.2009 22:43

mua ainaski nolottais iha vitusti..aito suomalainen on kova sissi ja juo viinaa! eikä mitää viherpiipertäjä homoja saatans..keskusteltii täs yks pv kouluski täst asiasta. tuli mun mielest aika hyvä kommentti yhelt tyypilt sano et kelatkaa ny ku siel viereises huonees kaverit rassaa toisiaan perseeseen XD hyi hitto! perseest tulee paskaa ei sinne kuulu nussii menkää jo helv täält suomest homot
skinhead joensuu
Joensuu

#89 homoille turpaan ja marssiin

16.12.2009 15:29

Tähän maahan ei ykskään saatanan homo pelle hintti kyrvän nuolia tule tai joku lesbo ja transut kaikkein vähiten jos minä saisin tietää missä joku homo asuu niin antasin suoraan turpaan. homot on eläimiä epä inhimillisiä saastasia ja sairaita helvetti. Jos me annetaan joku vitun adoptio oikeus niin tulee vaan vielä lisää homoja hyi saatana oksettaa pelkkä ajatuskin aatelkaa niitä lapsia. Hei jos ne joutuu nähä kun kaks miestä tai naista nuolee sen eessä niin siitäkin tulee väkisin homo kun lapset ovat hyvin herkkiä vaikutuksille mieluummin ottaisin juopon isäks kun homon ja onhan kasvatus laitoskin.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.12.2009 15:37


Jenny K
Helsinki

#91 Voi luoja..

07.03.2010 02:23

Täytyy kyllä sanoa, että nauroin vedet silmissä näille kommenteille, vaikka äärimmäisen vakava ja itseä koskeva aihe onkin.

Ensinnäkin, siitä ei ole mitään todisteita, että lapsesta tulisi automaattisesti homo/lesbo, mikäli vanhemmat edustavat näitä vähemmistöjä. Homoutta ei voi oppia, se tulee ns. luonnostaan. Tämänhän pitäisi jokaisen aikuisen ihmisen tajuta jo puhtaalla järjellä. Miksi maailmassa sitten ylipäätään olisi homoja, jos suurin osa kuitenkin on syntynyt heteroille? Psykologiaa opiskelevana tämä asia on tullut harvinaisen selväksi – vanhempien seksuaalinen suuntautuminen ei todellakaan vaikuta lapsen suuntautumiseen eikä psyykkiseen tasapainoon eikä onnellisuuteen. Lapsi voi olla täysin tasapainoinen ja onnellinen kuten heteroidenkin lapset. On myös yleisesti todettu, että homojen kasvattamat lapset olisivat jopa keskimäärin onnellisempia. Koska kuten moni on sanonut, homot eivät saa sormia napsauttamalla lasta itselleen, joten silloin todennäköisesti lapsi on haluttu, sitä rakastetaan ja sen eteen tehdään kaikki mahdollinen. Ja turha haukkua homoja itsekkäiksi, jotka leikkivät lasten kustannuksella. Miten asia ylipäätään teitä liikuttaa? Oletteko tosiaan niin ”epäitsekkäitä”, että jaksatte kantaa huolta muiden ihmisten lapsista?

Ja mitä tulee koulukiusaamiseen – huonoimpaan perusteluun ikinä – miettikää KUKA niitä lapsia oikein kiusaa? TEIDÄN lapsenne, joille on opetettu, että homous on sairaus, mitä se ei muuten ole. Ihmisiä tullaan kiusaamaan aina. Niin lapsia kuin aikuisia. Syyt ovat mitä useimmiten täysin naurettavia ja epäreiluja, mutta niin se vain menee. Homojen adoptio-oikeus on helppo teilata tällaisella väitteellä, kun ei muutakaan keksitä. Kun sen kieltämiseen ei ole muutakaan syytä, vedetään nyt viattomien lasten hyvinvoinnin järkkyminen ja koulukiusaaminen mukaan.. voi luoja!!

Ja siltä varalta, että joku asiaa vielä kristillisestä näkökulmasta perusteli; Raamatussa Jeesus sanoo : ”Älä tuomitse.” Mmm, mitäköhän muuta homojen syrjiminen on kuin tuomitsemista?
Ja mitä luonnollisuuteen tulee.. mikäpä tässä maailmassa nyt enää luonnollista olisi.

Loppuun vielä voisin heittää kysymyksen, että onko kukaan koskaan kuullut sitä toteamusta, että voimakas homovastaisuus kielisi yleensä omasta homoudesta? Tuli vaan mieleen, ei se nyt niin kamalaa ole olla massasta poikkeava.

Allekirjoitin.
Janita Hartonen

#92 Re: Ei näin...

20.06.2010 01:23

#68: Otto Lotsari - Ei näin...

Sulla on vähän väärä käsitys homoista. Homot ja lesbot eivät voi itse vaikuttaa omaan suuntautumiseensa, vaan se, onko ihminen homo vai lesbo , määräytyy jo sikiövaiheessa, KOSKA, ihmissikiö on aluksi feminiininen ja miessikiö saa 6-8 viikkoa hedelmöityksen jälkeen kaksi annosta testosteronia, ensimmäinen annos aiheuttaa sukupuolielinten kasvamisen toinen muuttaa aivot maskuliinisiksil. JOS sikiö ei saa tarpeeksi testosteronia voi syntyä poika jolla on pääosin feminiiniset aivot, joka osoittautuu todennäköisesti homoseksuaaliksi. TAI voi syntyä poika jolla on TÄYSIN feminiiniset aivot ja miehen sukupuolielimet, jolloin kyseinen henkilö on transseksuaali. Lesboilla taas on maskuliiniset aivot naisen kehossa, eli tälläinen nainen rakastuu yleensä toiseen naiseen.

Nää samat tiedot voi lukea psykologian kirjasta "Hormonien sota" kirjoittanut : Allan & Barbara Pease

ELI se, onko lapsella kaksi isää vai isä ja äiti, ei vaikuta siihen, mikä lapsi on suuntautumiseltaan.

Janita Hartonen

#93 Re: Jaahas

20.06.2010 01:42

#76: O H - Jaahas

toistan itteeni:

homot ei mahda suuntautumiselleen mitään koska: ihmissikiö on aluksi feminiininen ja miessikiö saa 6-8 viikkoa hedelmöityksen jälkeen kaksi annosta testosteronia, ensimmäinen annos aiheuttaa sukupuolielinten kasvamisen toinen muuttaa aivot maskuliinisiksil. JOS sikiö ei saa tarpeeksi testosteronia voi syntyä poika jolla on pääosin feminiiniset aivot, joka osoittautuu todennäköisesti homoseksuaaliksi. TAI voi syntyä poika jolla on TÄYSIN feminiiniset aivot ja miehen sukupuolielimet, jolloin kyseinen henkilö on transseksuaali. Lesboilla taas on maskuliiniset aivot naisen kehossa, eli tälläinen nainen rakastuu yleensä toiseen naiseen.

 

ja kyllä meillä homoilla ihan kaks kättä ja kaks jalkaa ja pää on. ja aivotki löytyy, joten sanoppas pari asiaa mikä meistä tekis epäinhimillisen ?

Tea Heikkinen
Vieras

#94 Miettikää, ihmiset!

28.06.2010 00:54

Te, jotka valitatte, että lapsia alettaisiin kiusaamaan koulussa, opettakaa omille lapsillenne (jos niitä on tai tulee olemaan), että homoseksuaalisuus on normaalia, niin ei ruveta kiusaamaan. Te, jotka sanotte lapsillenne homoseksuaalisuuden olevan kamalaa ja luonnotonta, olette yksi syy siihen, miksi homoja ei hyväksytä. Jos opetatte lapsillenne, että homot ovat kamalia, toivottavasti käy samalla tavalla kuin minulle ja he kasvavat ulos junttivanhempiensa opeista.

Tea Heikkinen
Vieras

#95 Lisää nalkutusta jne.

28.06.2010 01:05

Ja tuosta takapuoliasiasta; olette kaikki varmaan joskus katsoneet pornoa, missä mies panee naista perseeseen. Varmaankin piditte siitä, ja halusitte tehdä saman vaimollenne/tyttöystävällenne/naisystävällenne/jollekkin. Mitä erilaista siinä on, että jos mies ja nainen harrastavat anaaliseksiä, ja sitten valitatte siitä kun joku mies haluaakin tehdä sen miehelle. Monet miehet myös katsovat lesbopornoa ja haaveilevat kahdesta naisesta yhdessä, mutta sitten jos joku kaveri onkin homo, se onkin niin väärin ja hyihyihyi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.07.2010 21:02


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.07.2010 21:03


Normaali ihminen
Vieras

#98 Re: Miettikää, ihmiset!

11.07.2010 21:04

#94: Tea Heikkinen - Miettikää, ihmiset!

homot eivät ole normaalia nähneetkään

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.07.2010 21:05


Tatu L
Vieras

#100 totta, ei lasten kärsimyksille

30.07.2010 21:54

vaikka """"pariskunnat""""" sitä toivoisivat, ehdottomasti lapsille elämä, ei friikeille.