Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon.

SunWarrior

#76 Luonnotonta toimintaa

25.11.2012 21:11

Turhat instituutiot ja voittoa tavoitteleva teollisuus pois ihmisen ja luonnon väliltä!
mie vaan

#77 Inkivääri

26.11.2012 03:27

Inkiväärikin on listalla ja juontaisiko nämä jutut näihin uutisiin ja tietoihin? Lääkefirmat tahtoo estää itsehoitotuotteett, jotta niiden pillerit myisivät paremmin.

http://www.magneettimedia.com/inkivaari-tappaa-syopasoluja-vaarallisia-syopalaakkeita-tehokkaammin/?fb_ref=wp
kyllästynyt

#78 älyköt taas töissä

26.11.2012 14:13

Taas keskitytään ihan vääriin asioihin, paljon vakavampiaki asioita meneillään nii siinä mietitään et laitetaanko muutama yrtti lääkeluetteloon...hyvin menee!

Mörri

#79 Voihan vitalis

26.11.2012 17:53

Mäntymetsät ovat myös lääkettä. Havunneulaset ja parkki !
Älykkyysosamäärä ?

#80 Myynti

26.11.2012 18:28

Ei ko tuotteet mene apteekkiin vaan pois markkinoilta. Ja näyttää siltä että sillä haetaan apteekille lisää kannattavuutta.Asiakkaat kemiallisten lääkkeiden pariin. Ja lisää potilaita ns viralliselle taholle. Se ei lisää potilasjonoja. toimenpide saa aikaan verotulojen vähenemisen,koska jos tuotteet sisältävät listassa mainittuja aineosia niitä ei saa tuoda maahan. Tulli ottaa ne pois.Lisää työttömyyttä.
Raha kelpaa ulkomaille kyllä.Mitä meille jää ?
Maalaisjärkeä

#81 Fimean sumeat hankkeet

26.11.2012 19:21

Ja juuri kun olimme päässeet niistä kurkkudirektiiveistä! Järjen käytön tulisi olla sallittua myös noissa eu-ryhmissä, jotka meidän verovaroillamme puuhastelevat näiden ällistyttävien pikku hankkeidensa parissa. Resurssit olisi ohjattava toisin; tuhansilla ihmisillä on todellinen hätä eu:nkin alueella näinä aikoina.
Eikö tärkeämpää?

#82 Puuhailut vähissä?

26.11.2012 19:27

Onkohan puuhailut käynyt vähiin, kun pitäisi hankkia lisää tarkkailtavaa? Joko terveydenhoito on niin hyvällä mallilla, että koivunlehtiä, kanelia, kauraa ym. ym. on aikaa ruveta tarkkailemaan???
KakkaJussi

#83 Jahuu Suomi

26.11.2012 20:54

Monetkin ehkä ihmettelevät, että mikä tässä on niin tavatonta, ja eipä oikeastaan olekaan muuten mutta se mitä tämän luettelon avulla voidaan lopulta tehdä voinee jossain vaiheessa tulla eteen tavallisellekin kansalaiselle. Ainakin se tulee heti mieleen, että holhousyhteiskunta kiristää otettaan. No elämmehän me sentään vapaassa ja tasa-arvoisessa Suomessa jossa kaikilla on oikeuksia, toisilla oikeus määräillä ja toisilla oikeus ja velvollisuus totella niitä määräyksiä.
Maalaisjärkeä

#84 Re: ???

26.11.2012 22:44

#2: Ihmettelijä - ???

Onko Ihmettelijän mielestä todennäköistä ja pelättävissä, että Suomen luontaistuoteala on muuttunut zombilaksi? Kokemukseni (olen pelkkä asiakas, ei muita yhteyksiä alaan) mukaan luontaistuotealan ihmiset ovat poikkeuksellisen hyvin perillä tuotteistaan (toisin kuin yllättävän ja valitetettavan usein apteekeissa!) ja heillä on selvästi erittäin korkea ammattietiikka ja he kouluttautuvat ahkerasti. Asiakkaana koen luontaistuotekaupat turvallisiksi, asiantunteviksi ja korvaamattoman hyödyllisiksi meille tavallisille ihmisille. Alaa myös valvotaan tiukasti (mm. Evira, alan omavalvonta, tuotantovaiheiden valvonta mm. viljelyksillä jne). Tuskin kukaan yrittäjistä on niin itsetuhoisa tai tyhmä että hankkiutuu 'ruohonleikkuujätteen' välittäjäksi. Älä Sinäkään ihmettele enää vaan ota selvää asioista.

Sitä kyllä voisi miettiä, mikä 'taho' on se, jolla on  vahvat intressit lobbailla eu:n (ja suomalaisten) päättäjien käytävillä ja oikein reilu rahavirta tuohon lobbailuun käytettäväksi. Kukahan se olisi? Joku sellainen kenties, jolla on tuottoisat kemian ja lääketehtaat tai niiden edustus kannustimenaan ja niiden etu ajettavanaan?? Kyllä, noiden jättien rengithän ne siellä isäntiensä asiaa ajavat, hyvinkin todennäköisesti.

Ei siis ole suinkaan kysymys siitä, että oltaisiin huolissaan ihmisten terveydestä. On kysymys raa'asta taloudellisen voiton maksimoinnista ja markkinoiden laajentamisesta ja manipuloinnista ajastaan jälkeen jääneiden virkamieskoneistojen avulla.

Jos olisi kysymys terveyden edistämisestä ja riskien eliminoimisesta, kehäkukkien, nokkosten ja koivunlehtien pöyhimisen sijasta viranomaiset ehkä pohtisivat, olisiko valkoinen sokeri, kovat rasvat yms. terveysviranomaisten vahingollisina pitämät aineet laitettava ns. apteekkitavaraksi, jopa reseptinvaraisiksi. Ehkä nekin sitten ajan oloon katoaisivat markkinoilta noiden kadonneiden luontaistuotteiden tapaan...

Entä toisaalta lääketurvallisuus, se on iso musta aukko, johon ei juuri haluta puuttua; raha raha raha ...

C Harle

#85 UUTISET!!

27.11.2012 10:51


Vieras

#86 Re: Vaivaa

28.11.2012 04:27

#4: lainaa - Vaivaa Monille aiemmin lääkeluotteloon luetteloiduille hyville rohdoksille (esim. venäjänjuuri eli Siperian gingseng) on käynyt niin, että ne ovat poistuneet markkinoilta, koska ravintolisävalmistajilla ei ole ollut varaa valmisteen kalliiseen rekisteröintiin (taitaa maksaa noin 20 000 euroa). Ainakaan minä en halua, että vuosisatoja käytössä olleita ja turvallisiksi osoittautuneita ruokia ja mausteita siirretään lääkeluetteloon, minkä seuraksena niiden saatavuus voi vaarantua.

Turha pelko. Ei yksikään leipomo tule rekisteröimään kauraleipiä tai myslejä 20000 eurolla, jos siitä ei ole saman arvoista etua. Eikä tulli tule pysäyttämään niitä rajalla, vaikka selvitys ei riittäisi. Jokainen meistä on valinnut poliitikon, jonka kuuluu paneutua tällaiseen. Eiköhän he varmista, että ruoat pysyvät ruokina, vaikka jotain käytettäisiin aina välillä lääkkeenäkin.

Agenda ei oikein selvinnyt tuosta adressista, mutta kun katsoo sitä 2. luetteloa, on se helppo arvata. Adressiin kaivataan ilmeisesti nimiä luomalla uhkakuvia ruoalla, vaikka tavoite taitaa olla aivan muualla. Ei Elovena siirry apteekkien hyllyille, vaikka annetaan ymmärtää muuta.

junior

#87

30.11.2012 21:22

Jos nokkonen tai pellavansiemen lisätään "lääkkeeksi" niin kohta siellä olisi ruis, porkkana, peruna jne. ÄLY HOI FIMEA?!

Vieras

#88 Lääkefirmojen ahneus kaiken takana

01.12.2012 10:08

Tämän asian tärkeyttä on vaikea saada kansalle ymmärrettäväksi. Sillä pyritään takaamaan lääkefirmojen asema estämällä turvallisten ja vaikuttavien ja HALPOJEN yrttien, mausteiden ja ruoka-aineiden käyttö ja pakottamalla sairastuneet ihmiset sitten heidän myrkyilleen. Laimennettuja versioita tuhansia vuosia käytetyistä yrteistä voidaan sitten alkaa myydä lääketeollisuuden toimesta, mutta niiden pitoisuudet pidetään riittävän pienenä, ettei niillä ole vaikutusta:

Lääkefirmoille on elintärkeää taata, että tarpeeksi monet sairastuvat, koska muuten niiltä katoaisi markkinat! RAHA MÄÄRÄÄ TÄSSÄKIN. Ahneus, itsekkyys, ei ihmiskunnan paras. Itse he varmaan syövät yrttejä niin kuin ennenkin - eivät myrkkyjään.
Seppo Lehto Tampere

#89 Luontaiskasvatus ok ;)

01.12.2012 15:15

Perskele. Lipstikat ymv luontaistuotteet kasvakoon penkeissä ;)

Vieras

#90

01.12.2012 17:55

Parasta ostaa kaikki tarvittavat yrttien siemenet ennen helmikuuta ja kasvattaa sen verran, että saa niistä siemenet seuraaville vuosille. Vai onkohan ne jo nyt pannassa? Ja kulkeeko huumepoliisit maaseudulla tarkistamassa ihmisten kukkapenkit? Ja meillä kasvaa katajia marjoineen, koivuja lehtineen, nokkosia, siankärsämöitä, mesiangervoita sun muuta. Hakataanko ne nyt alas?

Vieras

#91 Lääketehtaiden armoilla

01.12.2012 18:53

Näitäkö hirveitä myrkkyjä ei saisi enää kasvattaa: kielo, pietaryrtti, orapihlaja, kurpitsa, leskenlehti, elämänlanka, suopursu?

Pelkään tulevaisuutta. Paranin syövästä Gersonin dieetin (luonuvihannekset ja -hedelmät) avulla. Jos emme ryhdy ripeisiin vastustustoimiin, pian emme enää voi syödä luomuruokaakaan; aletaan kieltää luomun erottelu tiskillä, tai aletaan pakkoruiskuttaa luomuviljelijöiden pellot myrkyillä. Sitäkin on tapahtunut Amerikassa. Olemme lääketehtaiden armoilla, ellemme yhdisty ja tee jotain. Poliitikot katsovat vain omaa taloudellista etuaan, ei kansan terveyttä.
AS

#92 Raha se on joka ratkaisee!

03.12.2012 19:09

Fimea: lääkealan lobbaus ja tukemiskeskus!
Rohtojuuri

#93 Kaikkea hyvää!

06.12.2012 13:02

On tässä härdellissä hyväkin puolensa... Ihmiset ovat selvästikin alkaneet valveutua ja ymmärtää mistä oikeasti on kyse. Ja mikä parasta, ymmärtämään että sairauksia voi ennaltaehkäistä luontaisella tavalla. Jos tämä ei ole kansanterveyden ja -talouden kannalta hyvä juttu, niin mikä sitten on? Päättäjät varmasti järkevinä ihmisinä ymmärtävät tämän, ja voivat puuttua asioiden kulkuun erityisesti kannustamalla eikä rajoittamalla kansalaisten halua pysyä terveenä. Erityisesti näin Suomen itsenäisyyspäivänä, viisautta ja valoa ihan jokaiselle, sillä valon sanotaan tulevan pohjolasta... ei tyritä nyt:)
KuK

#94 ...

09.12.2012 19:22

Hahhah ja Huhhuh. Kyllä koittaa lääketeollisuus saada luonnonvara tuottajia ahtaalle. No, ainahan voit näitäkin kasveja poimia ja kasvattaa itse ja jakaa ympärillesi. :)
Arja-Liisa Kangas

#95 THL:n ja STM:n myrkynkeittäjät

02.01.2013 12:34

Lääketeollisuus, Suomen apteekkariliitto ja lääriliitto, näiden juoksupoika Evira, STM ja takapiruna THL. Nämä ahneudella kyllästetyt ja korruptoituneet instanssit tahtovat yksinomaisen päätäntävallan kasveihin ja mausteisiin, joita ihmiskunta katta maailman on saanut vapaasti käyttää yli 2000 vuotta.

Vielä nykyään, siellä, missä ei ole lääkäreitä jokaiseen vaivaan määräämässä lääketeollisuuden heille markkinoimia kemikaleja, kuten mm. Thaimaassa, kulkee yhä edelleen "isältä pojalle" tieto erilaisten kasvien tehosta esimerkiksi verenpaineen sätelyssä - ilman kemiallisen myrkyn aiheuttamia sivuvaikutusta.

Kiinassa oli eristettiin kasvista tehokkaasti malariaa estävä lääkeaine ja sitä oli testattu Kiinan armeijalla. Tälle lääkkeelle kiinalaiset hakivat lisenssiä Eurooppaan. Euroopan ylikansallinen lääketeollisuus esti hatarin perustein kiinalaista malarialääkkettä saamasta lisenssiä Euroopan markkinoille ja alkoivat samalla kehittää kemiallista vastinetta. Se malarialääke, joka nyt aiheuttaa ihmisille psyykkisiä ja kauaskantoisia muita ei-suotuisia vaikutuksia, on juuri tuo kemiallisen lääketeollisuuden kehittelemä vastine kiinalaiselle luonnonmukaiselle malarialääkkeelle.

Vuosikymmenten saatossa tapahtumia seuranneena voin sanoa, että lääketeollisuus pukeutuu valkoisiin mutta sen sisin on itse musta surma. Rahan "pitää sataa oikeaan laariin"! Suurteollisuus, jota on myös lääketeollisuus, maksaa veronsa itselleen edullisimman kautta erimaiden hallitusten tukemana, tai ei maksa veroa ollenkaan. Enemmän korruptoitunutta ja lahjuksilla itselleen tietä raivaavaa teollisuutta en tiedä olevan, kuin on lääketeollisuus. Sen lonkerot ulottuvat hallitusten ministeriöihin ja se lypsää kansojen verovaroista maksuja tutkimattomille "sikarokotteille" , milloin missäkin maassa. Se on lonkeroitunut EU-komissioon ja sellaisiin muihin instansseihin, jotka luovat sille suotuisia lakeja ja laskevat sopivasti mm.  bandemia-kriteereitä, jotta voi julistaa epidemian mihin milloinkin, saadakseen lisää miljardeja yksityisten ihmisten terveyden kustannuksella. Muistakaamme narkolepsia, elävä poliorokote 1985 joka sairastutti suuren määrän suomalaisia ja jonka seurauksena edelleen ihmisiä sairastuu ja kuolee. Talidomidi on myös oivallinen esimerkki kaikkivoivan lääketeollisuuden teholääkkeistä.

Suomen hallitus puhuu suurella suulla yritystenja yrittämisen elvytyksestä ja sanoo, että Suomen pienyrittäjyyttä tulee tukea ja kehittää. Sieltä ei sanota, että myös sellaisia pienyrittäjiä täytyy saada, jotka käyttävät Suomen luonnovaroja hyväksi sekä ravinnon että terveyden merkeissä. Mm. soillamme kasvava Kihokki on vuosikymmeniä rahdattu Keski-Eurooppaan. Siellä siitä valmistetaan yskänlääkettä, joka sitten tuodaan takaisin Suomeen ja myydään meille täällä. Tässäkin on jälleen yksi elävä esimerkki siitä, että Suomen valtaapitävät puhuvat omiksi lämpimikseen ja saadakseen ääniä vaalien alla.

Suomen luonto ja kasvillisuus on kautta historian tarjonnut kansalle sekä ravintoa että lääkkeitä. Mm. Naantalin luostarikirjassa on hyviä esimerkkejä siitä, miten ja mitä lääkekasveja meillä on kasvatettu. Elias Lönnroth:n kirjoissa kerrotaan lääkekasvien vaikutuksista ja annetaan ohjeita niiden käytöstä. Lääketeollisuus on näihin saakka naureskellut tyhjänveroisilla viherpiipertäjillä, jotka "luulevat" kasveilla pystyvänsä johonkin. Mutta nyt tämän "vähävaikutteisen" kansallisomaisuuden tahtoo itselleen itse lääketeollisuus puhtaasti kaupalliseen tarkoitukseen. Oliko vähätteleminen merkki loppujen lopuksi siitä pelosta, että kansa alkaa yhälaajemmin huomata lääketeollisuuden petkukuksen?

Lääketeollisuus on väittänyt, että kasvikunnan lääkkeet ovat lumetta.
Morfiini ja Codeiini ovat kuitenkin alkujaan vuonna 1845 Unikosta eristettyjä aineita, joita lääketeollisuus alkoi 1900 - luvulla jäljitellä kemiallisesti. Nykyisinlääketeollisuudenkäyttämä Digitalis on puolestaan Sormustinkukasta eristetty / jäljitelty nk. forte-rohdos. Vastaavia esimerkkejä on vaikka kuinka paljon.

Kun Echinacea (Auringonhattu) tuli myyntiin suomalaisiin luontaistuoteliikkeisiin, niin sitä ei saanut mainostaa. Tai tarkemmin sanoen siitä sai lehdessä olla kuva, mutta ei sanakaan sen vaikutuksista. Kuinka ollakaan, kun Echinasean hyödyt estely-yrityksistä huolimatta levisivät kansan keskuudessa ja sen myynti kasvoi, niin apteekkien ahneus nosti päätään. Apteekit ottivat Auringonhattu-uutteen omiin hyllyihinsä, eikä mikään estänyt sen tehojen julkista markkinoimista. Samaan aikaan luontaisliikkeissä myytyjen Auringonhattu-uutteiden prosentteja kitistettiin oikein lain voimalla.

Raha ja valta on yhdistelmä, joka tekee häikäilemättömäksi. Valehdellaan ja jopa varastetaan muiden elikeinot. Hallitus ja ministeriöt katsovat lääkäriliiton, apteekkariliiton, lääketeollisuuden, Eviran ja THL:n touhuja sormiensa läpi ja kaikki tämä tehdään oma napa lähinnä, ajattelematta yhteiskunnan yleistä tilannetta, koska raha sokaisee.

Jos joku luontaistuotealalta olisi saanut aikaan sikapiikin, talidomidin ja poliorokotteen kaltaista jälkisairautta suomalaisissa, niin siitä olisi laitettu jokainen luontaishoitaja lukemaan tiilenpäitä. Sen teivät kuitenkin valkoisiin asuihinsa sonnustautuneet nk. virallisen terveydenhuollon päättäjät, jotka eivät häpeä mitään, vaan yrittävät pestä kasvonsa valtamediassa suosittelemalla lisää samaa.



En pidä ihmeenä sitäkään, että kun joku päivä kasvatat kukkapurkissasi anista, saat sakot tai linnatuomion. Lääketeollisuuden veistelijöillä on nimittäin koulutettuja kangstereita turvaamassa omat "rahanarvoiset etunsa".

Hehän ovat jo hankkineet itselleen syytesuojan.
Mihinkähän he ovat ajatelleet sitä tarvitsevansa?


Vieras

#96 Tämä on monelle kuolemaksi

03.01.2013 16:22

Tämä on kauhean tärkeä asia. Miten saisimme ihmiset kiinnostumaan tästä? Passiivisuus estää monia edes ajattelemasta tämänkin teon seuraamuksia. Kohta kaikki, millä voi parantaa terveyttään ja ehkäistä sairastumista, tulee säännöstellyksi. Kuka hyötyy? Vain ja ainoastaan lääketehtaat. Suomenkin hallitus on jo niiden manipuloitavana, kuten EU jo kauan. Tämä merkitsee monille kuolemaa.
hyvinvointia 24 h/vrk

#97 valinnanvapaus

04.01.2013 11:20

Pitäkööt apteekit kemialliset lääkkeensä. Annettakoon ihmisille vapaus valita ruokansa ja ravintolisänsä, joilla hoitavat luontaisesti hyvinvointiaan. Ihmisoikeus kunniaan tälläkin saralla.
Kokemusta on

#98 Re: TUPAKKA ON VAARALLINEN KASVI

04.01.2013 12:05

#8: YliPoppaMies - TUPAKKA ON VAARALLINEN KASVI 

 Näin on ja valitettavasti lobbarit saavat puhua sen puolesta vaikkei siinä mitään muuta olekkaan ku vaaraa/haittaa! Jotka haluaa lopettaa niin lukekaa Stumppaa tähän!-kirja niin tiedät miten helppoa se voi olla.

mies

#99 Re: Mausteet ja yrtit ym.

04.01.2013 12:58

#1: Kansalaisoikeus - Mausteet ja yrtit ym.

Jaahas ja jos tämä menee läpi tässä on varmaan jatko tälle älyttömyydelle!:

Koska listasta löytyviä aineita voi saada luonnosta hävitetään suomen metsistä kyseiset lajit sukupuuttoon ettei niitä vain kukaan niitä kerää vahingossa!

Hävitetään paju, kehäkukka, siankärsämö, voikukka, nokkonen, mesiangervo, mustaherukka, kataja, humala, koivu, kultapiisku, peltokorte, pellava ja niin edes päin..

Lopputulos: Kohta Suomi on autiomaa, väkiluku luultavasti ainakin siinä vaiheessa saman verran kuin saharassa.

 

Lääketeollisuus tahtonee voittojansa parannettavan kieltämällä itsehoitoaineet joita on tuhansia vuosia käytetty onnistuneesti. Jo valmiiksi kaikki terveyskeskukset/arvauskeskukset työntävät pelkkää Buranaa ja muita kipulääkkeitä roppa kaupalla lärviin tautiin kuin tautiin ja jos hyvä tuuri on niin saatat saada antibioottejakin ja sen perinteisen muutaman päivän sairasloman. Suomessa terveydenhuolto on ilmaista... noh pitäisikö tästä laadusta vielä maksaakin jotain!? Lekurin laadukkaan hoidon takia itselläni on 5 vuoden antibioottien syömisen jälkeen resistanssi kyseiseen lääkkeeseen eli se ei enää auta mitään. Syykin jatkuvaan angiinaan selvisi nielurisaleikkauksessa. Nielurisani olivat täydellisen mädät ja olisin samaa rataa jatkamalla menettänyt henkeni 2 vuoden päästä pelkkään laajamittaiseen tulehdukseen (yksityislääkärin mielipide) Lahden keskussairaalan kurkku, nenä, silmäpoliklinikan lekuri totesi ettei ollut mitään ongelmaa kun oli vain 4 kertaa kk sisään angiina.. olisi pitänyt olla kuulemma 5 kertaa.. ja jotta oltaisiin voitu leikata niin 2 viikkoa tervettä jaksoa.

Jotenka tämä kertoo suomalaisen terveydenhuollon laadusta nykypäivänä. Nykyisin jätän tk:ssa käymättä jos mahdollista ja käytän luontaislääkkeitä, jos tk:ssa pitää käydä keskustelen lääkärin kanssa luotaistuotteiden käytöstä joilla voi iän ikuidet buranat ja muut synteettiset mömmöt voi korvata. Moni lääkäri ei ole edes kuullut luontailääkinnästä, mutta jotkut jopa ovat jopa alkaneet tutkia niiden käyttömahdollisuuksia. Pidän niillä ainakin itseni kunnossa. Omaan paniikkihäiriön, enkä ala syömään mitään paniikki lääkkeitä. Humalaa ja valeriaanaa käyttäessäni paniikkikohtauksen oireet ovat hävinneet tyystin ja pystyn toimimaan taasnormaalisti. Samalla saan paremmin unta kiitos valeriaanan. Molempia kasveja kasvaa luontaisesti Suomessa. Kiitos lääkäreiden vuosien tehokuurin Buranalla ja muilla mömmöillä immuniteettisuojani on hiukan rappautunut mutta auringonhattu-uute on paikannut tilannetta, joten tunnen itseni taas omaksi itsekseni. Luontaistuotteiden teho on havaittu ja nytkö pitäisi siitäkin hyödystä luopua ja se verolle panna? Kukaan ei ole näiden tuotteiden takia sairastunut ellei allerginen satu olemaan(aika pieni mahdolllisuus) ja kukaan ei ole koskaan kuollut. Mitään haittoja ei ole havaittavissa muuta kuin lääketehtaiden voittoihin. Miksi EU ja Valtio on työntämässä nokkaansa tähän asiaan? Luulempa että lääketehtailla saattaa olla näppinsä pelissä. Tämän pitäisi jo yksistään herättää ihmisiä miettimään EU:n jäsenyyden tarpeellisuutta ja johtajiemme osaavuutta.

Antaa luonnon tehtä tehtävänsä.

ps. satun olemaan 23v mies ja en todellakaan mikään kukkahattutäti jeesustelemassa asiaa. Nämä tuotteet vaan nyt tuppaavat auttamaan ihmisiä ilman että vaativat mitään takaisin!


Vieras

#100

05.01.2013 19:36

miksi kaikki päätökset ja uudet lait ravinnon osalta tukee lääketeollisuutta ja huonontaa kansanterveyttä, eu tavoitteenahan on tukea vain suurimpia yrityksiä, tämä hyvä esimerkki!