Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 08:13


Jeesuksen seurakunta on ja pysyy.

#36827 Re:

25.06.2014 08:21

#36823: -

Miten seurakunnasta eroaminen liittyy lakivaliokunnan äänestykseen ja tulokseen. Homot sotkee taaaaaaaaas kaiken kostaessaan suomalaisille kun eivät saa sotkea homohiviä avioliittoon. Seurakunta on ja pysyy, vaikka kaikki homot lähtee. Ette uskalla lähteä, kun sitten ei ole paikkaa missä hillua.

Ilouutinen suomen kansalle.

#36828 Avioliitto naisen ja miehen välillä on ja pysyy

25.06.2014 08:29

Näin lakivaliokunta päätti toistamiseen. Kukaan kansanedustaja ei uskalla lähteä tukemaan homohiv tartuntojen lisäämistä avioliitto lailla. Hollannissa hiv leviää juuri homoliitoissa ja tällaista kehitystä lakivaliokunta ei hyväksy.
Avioliitto on naisen ja miehen välinen liitto

#36829 Lakiovaliokunnan ratkaisu oli oikea!

25.06.2014 08:36

Avioliittolain muuttamiseen ei ole aihetta.

(Lainmuutokseen ei ole syytä ryhtyä ottaen huomioon senkin, että meillä kuitenkin on jo olemassa laki rekisteröidystä parisuhteesta.)
Koeranleoka

#36830

25.06.2014 08:47

TÄÄTEKAKUN PAEKKA! EE MÄNNY LÄPI LAKIVALIOKUNNASSA!!!!!!!!!!!!!!!!

VAROTUS: MUISTAKKEE RUSKEEN REIJÄN YMPÄRILTÄ VOEP SUAHA KIHOMATOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sixpack

#36831 Viemärivitsailijat ; paremminkin;he väsy eivät milloinkaan....

25.06.2014 09:11

#36810: - Re: Re: p a s k a n j a u h a j a t eivät väsy milloinkaan

...hehän sitä pohjattoman viemärinsä kansiluukkua ovat täällä auki pitäneet.Kyllähän heille vastata on yritetty ,tavalla jos toisellakin ,mutta minkäs teet, kun he sananmukaisesti haluavat oikein  rypeä niissä  omissa "kirjallisissa" viemärifantasioissaan.

Heidän (täällä ilmenneen) mielikuvituksensa mukaan joku Danten helvetti kai  siis alkaa jo heti lattiakaivoritilän alta ja heidän käsityksensä mukaan taas  se jatkuu sieltä kai loputtomiin ,aina luultavimmin  kadotukseen asti ja on kai aina (jo putken sisäpintaan kiinteästi limettyneesti)ilman muuta  aina läpitunkemattoman täynnä "ihan sitä ihtiään..."

Näin siitäkin huolimatta, että voitaisiin varmaankin hyvin monen heistä,ainakin  olettaa tietävän ,että viemärin tärkein ominaisuus on se  että se  ns.´vetää´ja että ellei näin olisi, ei wc:tä voitaisi käyttää lainkaan-eikä edes lavuaaria.

Tämä on siis heidän käsityksensä modernista saniteettijärjestelmästä, joka  kyllä poikkeaa aika radikaalisti niistä keskiajalla eläneen, Helvetin olojen ehkä tunnetuimman kirjallisen kuvaajan  Danten ja hänen  maanmiehensä ja( suurinpiirtein) aikalaisensa Boccaccion kuvaamien ruttokaupunkien elämästä,eritoten sen ajan käymälöiden ,likavesien yms. arkipäivään liittyvien asioiden julkisesta hoidosta.

Kaiken tyyppiset jätteet aiheuttivat sairauksia keskiajan ahtaasti asutuissa kaupungeissa,joiden asumisolosuhteet tuskin olisivat olleet  edes  nykyajan pakolaisleirien hygienianormeja täyttävät.

Kaikentyyppisiä (erityisesti juuri kaivojen likaisen juomaveden välityksellä )leviäviä kulkutautiepidemioita niissä riitti ,koska ei ollut mitään jätehuoltoakaan-kaikki talousjätteet yksinkertaisesti vain  heitettiin  laskiämpärillä ikkunasta suoraan  alas katuojaan kadun keskellä .

Kaupungin kaduilla yleisesti vapaana liikkuvat kotieläimet, kuten siat ja porsaat saattoivat toki käydä rypemässä niissä ja rotat ilman muuta viihtyivät niiden varsilla, kaupungin sokkeloissa ja sen ahtailla rännikujilla:aina oli ikkunoista käsin heitettynä jotain ruokaa niillä tiedossa...

Nykyään ovat tällaiset sikojen ja rottien onnenpäivät ja kulkutautien jatkuva riemujuhla armottomasti taaksejäänyttä elämää niille.Olisi oikeastaan jännää tietää,onko tieto niistä välittynyt,ehkä jonkin röhkimisperinteen mukana, sikasukupolvelta toiselle aina meidän päiviimmme asti...

Voihan tietysti olla, että rypeminen ja sen tarve  on niillä (esim. virtahepojen ja sarvikuonojen tapaan) ns.´verissä`, eli jossain lajin geneettisessä muistissa siis kaiketi.

Tämän tyyppisiä fantasioita saattaa esiintyä ihmisilläkin ja jotkut ovat hyvinkin kiinnostuneita jopa  toteuttamaan niitä - ellei muuten niin vaikka sitten vain (´ikäänkuin´) kirjallisessa muodossa ja tällä palstallahan siihen on jo pitkän aikaa tarjoutunut päivittäin tilaisuus.

Valitettavasti kaikki hauska loppuu aikanaan, olkoonkin sitten että tuo ´hauskuus´onkin täällä pääsääntöisesti vain ehkä esittäjänsä itsensä kokemaa...Muille hauskuus ei ehkä avaudu niin helposti  ,kuin heille viemärien saostuskaivojen betonikannet....

Montahan näitä tämäntyyppistä kirjoittajaa täällä on nähty, vaan ei monenlaista.Kaikki he ovat ,pienistä vivahde-eroistaan huolimatta puhuneet ikään, kuin ´yhdestä suusta ´ eli siis päästä, mutta kohteliaisuussyistä pidättäydyn nyt kuitenkin tässä yhteydessä sanomasta   k u m m a s t a   päästä, vaikka pidättäminen aina toki ei olekaan terveellistä..

.Olletikin kaikkien tunteman "Kunnon sotamies Svejkin " lääkäri sotilassairaalassa ei osannut määrätä juuri muuta, kuin että :"Suositten peräruisketta" Tämä oli hänen hoito-ohjeensa lähes jokaiseen vaivaan.

Uskoisin ,että se tepsisi myös tällaisiin vahvasti skatologisiin fiksaatioihin ja koprofiilisiin fantasioihin ,joista useimman tällaisten juttujen kirjoittajan psyykkinen diagnoosi varmaankin kertoisi.En viitsi nyt sitä tässä ruveta tuosta enää  selventelemään,mutta nämä sanat esiintyisivät siinä diagnoosissa.

Meitä ihmisiä toki on moneksi,joten kaipa tällainen pieni ,psykologisten selitysten mukaan kai aikanaan lapsena jotenkin ikäänkuin siisteyskasvatuksen kelkasta tippuneiden yksilöiden muodostama ryhmä, löytää sekin toisensa täällä netissä.Siis ne, jotka verbaalisessakin kehityksessään ovat pysyvämmin jääneet (lapsilla toki yleisten) ´kakkapuheiden´ asteelle.

.Ikävää tietysti heille,että tällainenkin ilmaisufoorumi heiltä tulee piakkoin siis katoamaan ,mutta suokaamme heille sen vuoksi,ikäänkuin, sympaattinen ja ymmärtävä katseemme vielä näin viime hetkillä...

Pulinat pois. Kyllä kansa tietää.

#36832 Kaikki loppuu aikanaan

25.06.2014 09:18

Viemäristä saatu hiv ja aidsi lopettaa elämän. Sen on kokenut mm. Queen solisti. Kun puhe ei auta eikä ohjeita kehtaa lukea niin hiv ja aidsi korjaa se on varma juttu. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.
KYLLÄ KANSA TIETÄÄ.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 09:21


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 09:23


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 09:25


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 09:46


Homoliitot lisää hiviä ja aidsia.

#36837 Avioliitto on jo tasa arvoinen.

25.06.2014 10:11

Homous on epätasa arvoinen, koska toinen sukupuoli puuttuu. Avioliitto on ja pysyy tasa arvoisena. Homous levittää hiv kansantautia koko maailmassa ja avioliitto ei muuttaisi hivin tartunta kehitystä parempaan suuntaan päinvastoin homoliitot aiheuttaisi lisää aidsi kuolemia ja hiv tartuntoja, koska homojen himot viemäreihin kasvaisi entisestään.
Lakivaliokunta ja kansanedustajat tietävät sen ettei homoudella ole tulevaisuutta, koska hiviä ja aidsia ei voida parantaa. Aidsi tappaa kantajansa ennenaikaisesti. Siitä koituisi vaan karmeat kulut yhteiskunnalle ja tuskaa lähiomaisille. Lainsäätäjien ei pidä mennä homojen himojen mukaan, vaan terveen yhteiskunnallisen kasvun mukaa. Homous ei ole kasvua vaan Se on hivin kautta elämän tuhoa. Lakivaliokunta otti vastuuta ja sen mukaan mennään aduskunnassakin. Kukaan kansanedustaja ei uskalla puolustaa homohivin ja aidsin leviämistä homoliittolailla. Hollannissa hiv leviää juuri tehokkaimmin homoliittojen kautta. Suomessa homohiviä ei tarvita yhtään lisää, koska siitä ei voi parantua koskaan. Tauti on ja pysyy ja aidsi tappaa kantajansa. Hiv on homojen kansantauti THL.
Kyllä kansa tietää. Kuka Se nyt sanoikaan tuon lauseen?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 10:40



Vieras

#36839 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suomi rukoilee..

25.06.2014 12:58

edustaja

#36840 Homojen lakiehdotus kaatuu.

25.06.2014 13:12

Eduskunnassakin syksyllä. Se on varmaa. Avioliittoa ei sotketa homohivin levittäjiin.
ö

#36841 Homous on todella negatiivinen

25.06.2014 13:15

vaikuttaja yhteiskunnassa. Likaisin harrastus, koska hiv ja aidsi leviää sen kautta.

Vieras

#36842 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

25.06.2014 13:55

Suomen kansan ja perheiden parhaaksi avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.
Hyvä Suomi!!!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 14:01


Naisen ja miehen avioliiton puolesta.

#36844 Kylläpä tuli hiljaista

25.06.2014 14:15

Minne homot nyt lähti.
Naisen ja miehen avioliitossa on voimaa ja elämä jatkuu.

Vieras

#36845 Yhden "tarinan loppu" alkaa jo häämöttään

25.06.2014 14:21

Eduskunnan lakivaliokunta hylkäsi sukupuolineutraalin avioliittolain, ja lakivaliokunnan kanta tulee varmasti vaikuttamaan eduskunnan päätökseen syksyllä.

Utopistisen sukupuolineutraalin avioliittolain kohtaloksi koitunee torsoksi jääminen ja kuopatuksi tuleminen...

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 14:26


Naisen ja miehen avioliitossa on voimaa.

#36847 Suomesta esimerkki maa

25.06.2014 14:57

Terveiden elämänarvojen kouluttajana Eurooppaan. Siinä hyvä myyntivaltti ja työllisyyttä lisäävä aloite. Terveet elämänarvot kunniaan. Naisen ja miehen avioliitto on kaiken perusta yhteiskunnassa.
Ilman terveitä perusarvoja yhteiskunta hajoaa ja jälkipolvi sortuu esim homous sekoilijoihin.

Vieras

#36848 Mitä galluppi kertoo?

25.06.2014 15:07

Kannatatko lakia tasa-arvoisesta avioliittolaista?
80 % - En
20 % - Kyllä
Ääniä yhteensä 45193 (klo 18:05 mennessä)
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288706270099.html

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 15:48


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 15:50