Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

pezku bezguliini
Vieras

#2501

20.11.2010 23:07

mielestäänini gannaboiodit pitäiosio laillistaa koska se åpuhdistaa sielun ja sadfn

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.11.2010 23:11


Polttelija. :)
Vieras

#2503

20.11.2010 23:12

@Niilo Narkki

"Tutkimuksen mukaan kannabistuotteita jo nuorena käyttäneet pärjäävät kognitiivisissa testeissä hälyttävän paljon heikommin kuin kannabiksen polttamisen vanhemmalla iällä aloittaneet."

Olen ok tämän kanssa.
JEESUS RAKASTAA SINUA
Vieras

#2504 HENKINEN SAIRAUS ESTI YMMÄRRYKSEN

20.11.2010 23:16

KÄYTTÄJÄ EI PYSTY EROON ,ANSA TOIMII HYVIN OVELASTI.KATSON MARIHUANAAN,NIIN YMMÄRRÄN SEN OLEVAN MYÖS VAARALLISTA,JOS JOUTUU MARIHUANAN KOUKKUUN.JEESUS VAPAHTAA SINUT!!!!
Ota itse selvää ja löydö totuus.
Vieras

#2505 Aivot tyhmiksi kannabiksella

21.11.2010 01:55

Voi, voi.. oikeasti. Perehtykää tutkimuksiin. Älkää antako väärän informaation johdatta teitä harhaan. Ottakaa selvää asioista, täältä ette totuutta löydä ;)

Täällä kirjoittelee " iso veli valvoo".
Vieras
Vieras

#2506 Re: HENKINEN SAIRAUS ESTI YMMÄRRYKSEN

21.11.2010 01:57

#2504: JEESUS RAKASTAA SINUA - HENKINEN SAIRAUS ESTI YMMÄRRYKSEN  

antti vaurio iski jälleen.  

Kerroppas mikäs se ansa siinä on?

jos kerta tiedät kun et ole käyttäjä.

VAKUUTUS MAKSAA VAHINGOT
Vieras

#2507 REHVAKAS KÄYTÖS

21.11.2010 02:42

HUUME HÖRHÖJEN LUVATTUMAA.KAIKKI VAAN LAILLISEKSI.HOMOUSKIN PILVISTÄ KAIPAA.
PAKKIEN RAHOITUKSELLA BISNES PYÖRIMÄÄN.
POLIISI EI EHDI TUTKIMAAN,EIKÄ TUOMAREITAKAAN RIITÄ KÄRÄJIIN JA MEDIALLAKIN ON MUUTENKIN KIIRETTÄ PITÄÄ KANSA AJANTASALLA.
käyttäjän vaimo
Vieras

#2508 kannabista vastaan

21.11.2010 03:51

Kannabista puolustellaan sillä, että se ei ole yhtä paha kuin alkoholi tai tupakka tai ei ainakaan pahempi. On aivan sama, onko tupakka tai alkoholi laillista vai ei, uutta laillista päihdettä ei tarvitse tuoda lailliseksi. Minun puolestani tupakan ja alkoholinkin voisi julistaa laittomaksi. Tupakkaa en polta ja alkoholiakin vähän. Voi olla että tulisi ikävä, mutta se ei olisi hinta eikä mikään, terveemmästä yhteiskunnasta niin fyysisesti kuin henkisesti. Ja itse päihderiippuvaisen vaimona voin sanoa, että on aivan sama vetääkö päänsä millä sekaisin, huumeilla, lääkkeillä vai viinalla. Riippuvainen tavoittelee vain yhtä ainoaa asiaa: päihtymistä keinolla millä hyvänsä : hyvää oloa. mielestäni kannabis ja alkoholi voisivat kuulua reseptilääkkeisiin. katukaupan riski on tietysti suuri ja todennäköinen osoite, mutta jos niillä voidaan helpottaa oikean sairauden kipuja tai oireita, ne voisivat siltä osin olla laillisia. Mutta tosiaan riippuvaisen läheisenä tietää ja näkee, kuinka he puolustelevat aina käyttöön "kannabis on parempi kuin amfetamiini" "amfetamiini on parempi kuin heroiini" "viina on parempi kuin huumeet". tätä vertailua on turha jatkaa sillä ainoa päämäärä käyttäjällä on sama. Mieheni kaveri piiri on myös kirjava joukko kohtuu kuin ongelmakäyttäjiä niin kannabiksen kuin muiden huumeiden osalta. surullista nähtävää he jokatapauksessa ovat. fakta on se että käyttäjillä ei ole otetta elämästään, otetta toimivaan parisuhteeseen tai perheeseen ja elämä on muutenkin menossa retuperälle ellei ole jo.
käyttäjän vaimo
Vieras

#2509

21.11.2010 04:02

ja lisään vielä, että päihteiden käyttö ei vahingoita pelkästään käyttäjää vaan myös hänen perhettään ja läheisiään. Ja te, jotka puhutte kohtuukäytön puolesta: jos olet kohtuukäyttäjä, voit varmasti olla ilmankin? jonkinlainen riippuvuus jokaisella on jo kehittynyt ainakin ajatuksentasolla. Ja suomalaisilla miehillä on tapana hakea turvaa ja pakenemispaikkaa päihtymisestä. jos kaikki tässä maassa saisivat luvan istua pöllyissa leveä hymy naamalla niin kai me sen kaikki tekisimme. elämässä ja yhteiskunnassamme on kuitenkin velvollisuusksia ja jokaisella on vastuu omasta JA ympärillä olevien ihmisten elämästä ja hyvinvoinnista. vielä toistaiseksi jaksan olla mieheni tukena, vaikka olemme asumiserossa, mutta pieni toivo elää että hän olisi vielä jonain päivänä onnellinen ilman huumeita ja päihteitä. :/
Hannu
Vieras

#2510 Painavin syy laillistamiselle

21.11.2010 06:53

Mitäpä sanoisitte, jos olisi olemassa sellainen kasvi, joka voisi korvata kaiken sellupaperin, kaiken fossiilisen polttoaineen, voisi tarjota kaiken kuitumateriaalin luonnonmukaisesti, josta voitaisiin tehdä kaikenlaista muutakin esim.parhainta rakennusmateriaalia, lääkettä ja kaikkea muuta mukavaa. Kasvi kasvaisi kaikkialla, ja jonka jokainen eekkeri korvaisi ainakin 4 eekkeriä metsää, ja kaikki tämä olisi saavutettavissa esim.Amerikassa jo vain valjastamalla n.10% maaperästä kasvin viljelyyn. Auttaisiko se pelastamaan maailman?

Tämä kasvi on HAMPPU on edesvastuutonta ja pöyristyttävää että ratkaisu moniin Maailman nykytilantessa huoletuttaviin ongelmiin. On olemassa ratkaisu, joka on hyvin järkiperäinen ja helposti toteutettava ja sitä ei oteta käyttöön! Ainut este kaikelle tälle on nykyiset suuryhtiöiden pomot joiden tienestit on vaakalaudalla, lääkefirmat joiden tuotoista myös katoaisi osa tosin hyvin pieni mutta sekin on monille liikaa. Voitte kuvitella myös muitakin tahoja joiden on intresseihin kuuluu pitää kannabis laittomana ja rangaistavana. Kaikkia näitä tahoja varmasti pelottaa ekologisempi ja erittäin kilpailukykyinen tuote joka päästettäisiin vapaille markinoille.

Ei enään ole edes kyse siitä aiheuttaisiko Kannabiskasvin laillistaminen ongelmia yhteiskunnalle vaan siitä keille se auheittaisi ongelmia. Tutkielmiat monilta eri tahoilta, joita on kyetty tekemään aineen ollessa laitonta tukevat kannabiksen puolustajia. Näihin kuuluu johtopäätelmillä missä kannabiksesta ei koeta olevan varsinaista haittaa käyttäjälleen eikä kannabiksen käyttäjästä muille. Riippuvuuttakin on luonnehdittu kahvin ja sokerin vastaavaan ja paljonko näistä aineista ja niiden aiheuttamasta riippuvuudesta on haittaa jokapäiväisessä elämässä?
Ei kovinkaan paljoa, kukaan selväjärkinen ei riehu ja lähde ryöstämään marketteja kahveista kun se itseltä loppuu. Asia tosin saattaisi olla eri jos kahvi olisi pimeillä markinoilla ja laitonta.

Kannabiksen laillistamisessa ei ole kyse vain huumausaineen tuomisesta sitä haluaville (ei todellakaan). Vaan kokonaisuudessaan paremmasta elämästä tuleville sukupolville kun energia ja ilmastokriisit olisivat vain harmaan talouden aikaisia muistoja. Kasvin valjastamisen tuovat muutokset ilmastolle ja energiataloudelle olisivat välittömiä! Tämä on minusta tärkeätä muistaa kun ihmisen luonne on niin ruma ettei oikeita ratkaisuja välttämättä kyetä tekemään, jos niistä ei olisi heille itselleen hyötyä.

Bio on juuri se sana mitä kaikkien pitäisi nykypäivänä vaalia ja hamppu olisi sen mahdollistaja. Ei ole olemassa mitään muuta yhtä tuottoisaa ja monipuolista lähdettä meidän käyttöömme, kuin tämä jalo kasvi. Josta on mustamaalattu pelkkä rikkaruoho jolla ei ole muuta tarkoitusta kuin saada päämme sekaisin ja ohjata ihmiset työnparista pois kotisohvilleen mätänemään.

Vieras

#2511 Re: AIVOSI SULAMINEN...

21.11.2010 10:53

#25: Markus Matlock -  

 ON ALKAMASSA

JEESUS RAKASTAA SINUA
Vieras

#2512 KYLMÄ SUIHKU KAIKILLE KÄYTTÄIJILLE

21.11.2010 14:17

TERVEITÄ IHMISIÄ EI TARVITSE OLLENKAAN PÄIHDEÄ VAIKKA SE OLISI MARIHUANA. RAITIS IHMINEN ON PARAS RATKAISU. ÄLÄ JATKA KÄYTTÄVÄNSÄ MARIHUANAA,OLE LOPETTAMAAN SEN KÄYTÖN NYT.VAPAA ELÄMÄ ON ENEMMÄN ARVOKAS ASIA ILMAN MARIHUANAA.FAKTA ON FAKTA!!!!!!

Vieras

#2513

21.11.2010 16:46

Meenyt Antti jo muualle ku et mitään kannabiksesta oikeesti tiedä. Antti haluan kertoa sinulle ateismin hienosta sanomasta... en sentäs

"Tutkimuksen mukaan kannabistuotteita jo nuorena käyttäneet pärjäävät kognitiivisissa testeissä hälyttävän paljon heikommin kuin kannabiksen polttamisen vanhemmalla iällä aloittaneet." Tässä on jo hyvä syy miksi kannabis tulisi laillistaa että saatas tähänkin tuotteeseeen jonkunmoinen kontrolli niinkuin alkoholista, nythän sitä on jopa helpompi saada kuin alkoholia jos on alaikäinen.
HYVÄ RAITIS
Vieras

#2514 Re: MINÄ OLEN ELÄMÄN VOITTAJA!

21.11.2010 18:05

#2513: -  

EN TARVITSE  MARIHUANAA!!!!!

Tuomo Joronen
Vieras

#2515 käsittämätöntä

21.11.2010 18:34

Kyllä se kannabis on sitten "hyvä vihollinen" poliitikoille. Ihan omasta pitkästä kokemuksesta voin sanoa,että jos kannabis laillistettaisiin ja valtio möisi sitä ja tarkkailisi sen laatua siinä samalla,menisi monelta rikolliselta leipä. Ennenvanhaan kun minäkin harrastin tuota varkaan ammattia,oli itsestään selvää että matkakulut kuitattiin aina myymällä kannabista,jota meillä oli aina mukana.Se oli aivan sama kuin olisi ollut rahaa taskussa.Laillistakaa nyt jo se pilvi kuten monet muut maat ovat tehneet ja ottakaa hyöty valtion kukkaroon.On aivan käsittämätöntä että valtio heittää tuollaiset verotulot taivaan tuuleen ja päinvastoin maksaa siitä vankilassa kannabiksen takia olevien kustannusten muodossa rehellisten verobmaksajien rahoilla. Ihan hullua.Mutta olen varma että huumeet laillistetaan vielä kaikki,mutta suomessa ihan viimeisenä.
8080
Vieras

#2516 "Kannabiksen kannattajat haistattivat poliisille"

21.11.2010 19:28

Fiksua sakkia nuo pilvenpolttelijahipit:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112012735102_uu.shtml

Turhaan maalaatte pilvilinnoja, että hamppu on ratkaisu maailman energiaongelmiin.
15vuotta jo takana pössyttelyä

#2517 Re:

21.11.2010 23:29

#6: Valtteri Hjelm -  

Ime kiveä pässi et tiedä mistään mitään!!!!!!!!!


Vieras

#2518

22.11.2010 00:39

"EN TARVITSE MARIHUANAA!!!!!" Mahtavaa antti. Anna oikee nimes ja osottees ni tuun henkilökohtasesti ojentamaan palkinnon.


"Turhaan maalaatte pilvilinnoja, että hamppu on ratkaisu maailman energiaongelmiin." Ehkei ole paras energia ratkasu mutta olisi parempi vaihtoehto ainakin paperin tuottamiseen koska se tuottaa puuta enemmän selluloosaa. Kannabiksesta voi myös tehdä satoja tuhansia erilaisia tuotteita jotka eivät sisällä thc:tä
Herb doctor
Vieras

#2519 Weed and peace

22.11.2010 01:28

Laillistakaa yrtti !!!
?
Vieras

#2520 Weed and peace

22.11.2010 01:30

Laillistakaa yrtti !!! Peace man
"nistipiripäänarkki"
Vieras

#2521 Weed and peace

22.11.2010 01:31

Laillistakaa yrtti !!!
Tinnerikunkku69
Vieras

#2523 Kaikki pössyttelijät on pulunnussijoita!

22.11.2010 13:19

Jos joku tulee mun eteen imutteleen pilvee tai kukkaa tai mitä vittua, vedän saman tien avokämmennellä päähän. Kannabis on suoraan haitarista ja olen täysin samaa mieltä kuin randomi. Kaikki pilvipäät riviin ja sarja läpi saatana! Pössyttely loppuu tänään!
Sime
Vieras

#2524 Re: Kaikki pössyttelijät on pulunnussijoita!

22.11.2010 15:02

#2523: Tinnerikunkku69 - Kaikki pössyttelijät on pulunnussijoita! 

Now I'm convinced :D

 

troll unsuccessful btw

 

- all you need is love-

SAIRASMIELI SAA MARINLÄÄKKEITÄ
Vieras

#2525 NARSISTINEN ELÄMÄ ON ETOVAA TEKOA!

22.11.2010 15:15

TOSI ASIA PUHUU PUOLESTAAN MARIHUANAN TUHOAVAN ÄLYN,YMMÄRRYKSEN,KESKITTYMISKYVYN JA MUUN HYVÄN OMINAISUUDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentoi adressia
Facebook
Tulisiko asuntolainojen korkovähennykset poistaa?