PERHEPÄIVÄHOIDON TULEVAISUUS ON TURVATTAVA

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PERHEPÄIVÄHOIDON TULEVAISUUS ON TURVATTAVA.

astrid

#1 perhepäivähoito

17.01.2013 19:46

tulevaisuudessa jokaisen on tultava toimeen ilman liikoja vaatimatta ja hoidettava omat kakaransa
kokemusta on

#2 Paras hoitomuoto lapselle.

18.01.2013 20:59

Perhepäivähoito on hellyyttä, lämpöä ja läheisyyttä jokaisen lapsen yksilöllistä huomioimista, kiireettömyyttä ja lastenvanhempien toiveiden kunnioittamista.
pph

#3 perhepäivähoito

20.01.2013 14:53

Pphoitajana mielelläni allekirjoittaisin adressin mutta etusivulla annettu tieto ei vastaa todellisuutta. Kulukorvaus nousee vuosittain, minun kunnassani palkan saa kyllä siltä ajalta kun lapset ovat hoidossa, siihen ei mitään lyhennyksiä tehdä.Jos lapset tulevat aamulla sovittua myöhemmin on kunnassa mahdollista sopia aamuvarallaolosta.
Parannettavaa on paljon ja samaa mieltä olen että asiat eivät ole kunnossa, työajaksi pitää ehdottomasti saada työnantajan työvuoroluetteloon merkitsemä aika, niinkuin muillakin työntekijöillä. Kiinteä kk palkka pphoitajille, siinä otettava huomioon suuri vastuu, hoitaja on yksin vastuussa ryhmästään koko työpäivän ajan. Tässä kunnassa pphoitajan työpäivä voi olla 12h eli 6-18
Täysin kypsä PPH

#4 Työaika!

20.01.2013 19:43

Työaikaa ei missään nimessä pitäisi pidentää kummastakaan päästä sellaisen lapsen kohdalla, jonka toinen tai molemmat vanhemmat kotona. Tätä käytetään edelleen räikeästi hyväksi. Palkka on aivan naurettava, vasta oli lehdessä jonkun virkaa tekevän kommentti, että nykyään matalapalkka-aloilla on kohtuuttomat vaatimukset osaamisen ja koulutuksen suhteen, jotka eivät todellakaan vastaa sitä palkkaa. Vaaditaan osaamista jopa enemmän, kuin päiväkodeissa.

Vieras

#5 Re: perhepäivähoito

20.01.2013 20:13

#3: pph - perhepäivähoito

Hei,

kunnassasi asiat ovat siis paremmin. Meillä tämä kirjoitus vastaa todellisuutta. Kiitos mielipiteestäsi :)

Jansku

#6 Perhepäivähoito

21.01.2013 20:16

Entisenä perhepvhoitajana haluan tukea heidän työtään..teette arvokasta työtä ja parhaan palautteen työstä saa lapsilta ja heidän vanhemmiltaan........
Joukolla pitäkää poulenne

#7 Entinen perpepäivähoitaja

26.01.2013 16:42

Koskaan perhepäivähoitajan työ ei ole ollut palkallisesti arvostettu.Ei ole voitu vaatia sama palkkaisuutta,teetettiin paljon yilitöitä,mutta palkka niistä ei voinut olla samanlainen kun muissa ammateissa.Silloin jos palkkaus olisi ollut ylityöt huomioon ottaen samanlainen kun muulla vastaavan laisessa vastuullisuuden,ja vaativuuden alaisessa työssä,kuntien ei olisi kannattanut pitää omasta mielestään perpepäivähoitajia lainkaan.LAPSI RAKKAUDESTA SIIHEN OLI PAKKO TYYTYÄ.
Nyt kun on nämä netti adressit pitäkää puolenne. Nimiä luulisi tulevan tulvimalla.Ainakin minun aikaan kaikkien perhepäivähoitajien nimet,vanhenpien,yhdellähoitajalla 4-8, siis yksi hoitaja voisi saada 5-10nimeä itse,mies,äidit,isät.Kaikilla ei ole konetta,mutta kyllä varmaan jollakin on,voisitten pätää yhteisen illan ja laittaa vaikka yhdeltä koneelta.Minulta ainakin olisi tällainen menettely sujunut.Töpinäksi vaan puolianne pitämään.


Vieras

#8

28.01.2013 10:04

Vanhemmat ja lapset tiedostavat perhepäivähoidon arvon, ja varsinkin pienen ryhmän tuoman turvallisen kasvamisympäristön. Suotavaa olisi päättäjienkin ymmärtävän tämän.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.01.2013 14:28


Harri Aalto,Pirkkala

#10 PERHEPÄIVÄHOITAJIEN "MIELENOSOITUSPÄIVÄ"

27.02.2014 09:51

Pitää järjestää perhepäivähoitajien valtakunnallinen "mielenosoituspäivä" tämän kevään aikana teemoina perhepäivähoidon merkitys kuntien lasten päivähoidon järjestämisessä,perhepäivähoidon ammatin vaativuus ja vastuukysymykset suhteessa palkkauksen oikeudenmukaisuteen ja miten käy kuntien lastenpäivähoidon valinta mahdollisuudet,jos perhepäivähoitajien arvostukseen ei löydy kuntien päättäjien piirissä aitoa muutoksen halua.Nyt puhutaan ja puhutaan perhepäivähoidon ja -hoitajien arvostuksesta, mutta ei tehdä mitään konkreetista, että tämä vuositolkulla puhuttu arvostushöpötys muutuisi teoksi perhepäivähoitajien ammattikunnan säilymisen tueksi.
Koitan järjestää tämän toimintapäivän yhdessä JHL:n kanssa.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko rahapelit vapauttaa kilpailulle?