Vanhat kunnon pommit takaisin käytettäviksi ilotulituksissa

Antti Manninen
Laukaa

#1

04.01.2008 22:29

Asiaa!!

PS. venäjältä löytyy erittäin hyviä pommeja ympäri vuoden. kiinalaisen tapaiset pommit, asteikolla 1-7, se 7 on käytännössä dynamiitti yms. yms. *wink wink*
Mari Torniainen
Lohja

#2

13.01.2008 01:53

Ei kyllä tarvis tulla takasin. Joka vuos tulee jo muutenkin tarpeeks henkilö- ja materiavahinkoja ilman mitään ns. "kunnon pommeja". Moni kun ei osaa sellaisia käsitellä järkevästi. Eivätkä osaa edes nykyisiä käyttää fiksusti.
Tuomas Heinonen
Espoo

#3

14.01.2008 18:28

Niinhän se on, että joka ikinen vuosi tulee näitä loukkaantumisia.

Vaikka erilaisia ilotuotteita on kielletty vaikka kuinka paljon, niin se ei ole oleellisesti vähentänyt loukkaantumisten määrää. Jos yksi ilotulite joka on aiheuttanut paljon loukkaantumisia kielletään, niin samat pölvästit aiheuttavat onnettumuuksia seuraavana vuonna jollain toisella ilotulitteella.

Siksi olenkin sitä mieltä, että kaikki kiellettyjen listalle joutuneet ilotulitteet voitaisiin aivan hyvin palauttaa takaisin sallituiksi.

Väitän, että niiden takaisin tuominen ei lisäisi loukkaantumisia yhtään.

Jos ilotulitteiden käytöstä seuraa onnettomuuksia, niin yleensä vika on käyttäjissä, eikä itse ilotulitteessa (paitsi tapauksissa jossa kyse oli viallisesta tuotteesta).

Olisin sitä mieltä, että yksittäisten ilotulitteiden kieltämisen sijasta, kannattaisi alkaa miettimään jotain ihan muita keinoja, jos halutaan vähentää loukkaantumisten määrää.
Tuomas Heinonen
Espoo

#5

23.01.2008 19:31

Siinä taas nimimerkki "Saku Mänty" esitti näille adressien kommenttiosastoille niin tyypillisen kommentin.

Kuvitellaan voivansa kumota toisten kanta yhden lauseen kommentilla esittämättä minkäänlaisia perusteluja.
Ja siihen vielä lisäten suoraan henkilöön meneviä loukkauksia.

Ettekö te nyt oikeasti pysty parempaan?
Rami Ryömä
Stadi

#6 Minullakin olisi mielipide Tuomas Heinonen (sallitaanko)

24.01.2008 23:09

Tuomas Heinonen esittää täällä Adresi- palstoilla vallan vahvoja mielipiteitä ja poistattaa toisten kirjoituksia. Miksi sinun mielipiteesi on sallittu ja saat arvostella toisia, mielipiteinesi. Meitä on varmasti isojoukko miehiä, armeijan käyneitä kavereita joita ei ilotulitteet ja muut ns pommit kiinosta, turha on turhaa. Eikö aikuisilla ihmisillä ole muuta tekemistä, kuin ympäri vuoden miettiä miten kiusaisi muita rauhaa rakastavia ihmisiä, seuraavana uutena vuotena tai vaikka vähän ennen ja sen jälkeen.Minulla on varmaankin (vai onko, Tuomas Heinonen)oikeus olla tätä mieltä.Kannattaa liittyä USA:n joukkoihin, niin pääsee räjäyttelemään ihan milloin vain ja kenen ikkunan alla tahansa.
Tuomas Heinonen
Espoo

#7

25.01.2008 17:31

En ole poistattanut mitään. En ole tehnyt yhdestäkään viestistä valitusta ylläpidolle, enkä aio tehdä vastakaan. Kannatan sananvapautta.

Jos ylläpito on poistanut joitain viestejä, niin ei se minusta johdu. Se on tehnyt niin oma-aloitteisesti.

Minun puolestani kuka tahansa saa kirjoittaa tänne mitä tahansa.

Tosin jos ei ole mitään muuta sanottavaa, kuin "te olette säälittäviä" tai muuta vastaavaa, suoraan henkilöön meneviä loukkauksia, niin pidän sitä hyvien tapojen vastaisena. Tavallaan ihan ymmärrettävää jos ylläpito poistelee sellaisia viestejä.

Sellaisia kommentteja joissa esitetään adressista eriäviä mielipiteitä, ja selitetään asiallisesti mikä tekstissä on vikana ja esitetään järkevillä argumenteilla perusteltu näkemys asioiden oikeasta laidasta, pidän oikein tervetulleina, siinäkin tapauksessa, vaikka en olisi niiden kanssa samaa mieltä.
Sanna-Mari Tuominen
Helsinki

#8 Mielipiteitä..

26.01.2008 19:15

Mielipiteitä on monenlaisia. Minustakin on väärin , että muutamat ihmiset näillä palstoilla voivat kumota (lue: poistattaa toisten mielipiteitä).Eipä täällä ole näkynyt kunnon kritiikkiä, ja jos onkin, niin on "adressipoliisi" paikalla. On aivan turha puhua sanan vapaudesta.Ei tänne ole tultu kirjoittelemaan toisia miellyttääkseen, vaan ihan kertomaan omia mielipiteitä. Jospa joku (Huom! Adressipoliisi,en kohdista tätä nyt keneenkään henkilökohtaisesti) on jonkun mielestä säälittävä, niin siihen on varmaan joku syy. miksi näin ajattelee, eikä se ole mitään sen kummempaa. Eipä täällä enää kannata roikuskella, on muitakin pakkoja missä voi vaikuttaa. Jos sen verran "uskallan" sanoa, niin älä ole pikkumainen, ole valmis itse myös tiukempaankin kritiikkiin, mikäli olet itse täällä kertomassa omia ihan ainoita ja oikeita mielipiteitä. Hups, hups, mitenköhän näin rumaa tekstiä laitoin.
Milla Samulin
Jyväskylä

#9

26.01.2008 19:28

On jokseenkin hölmöä,että ihmiset ottavat kantaa näinkin turhassa adressissa.
hikipedia! hikipedia!
hikipedia!

#10 vanhat thunderit takaisin

09.03.2009 21:51

vituttaa noi uuenaikaset pommit... vaihetaa aina surkeempaa pistetää vaa ruutia pois... se siinä on sitä uutta niis uusis ilotulitteis...vanha 1993-1995 thunderit takaisin!!!! oli komeita :(

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.10.2018 15:21


Kommentoi adressia