Vastustamme Tapiolan koulun lakkauttamista

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vastustamme Tapiolan koulun lakkauttamista.

Siitä sitä mennään eteenpäin,että rahankilinää vain alkaa kuulua.

#1 Tapiolan koulun puolesta

29.03.2013 11:54

Suomessa on vallalla vasemmistolaisen kulttuuri ja sivistyksen massa rakentaminen,johtuen vähän raha puutteesta.
Tarvitaan suuria massoja,ihmis,opetus,hoito,kulttuuri jne. halutaan unohtaa pieni ihminen ja keittää mahdollisimman suurta soppaa,josta kaikkien pitäisi nauttiakin.Vähän jarrua polkea ja sitten varovasti kaasua.

Vieras

#2

29.03.2013 13:32

Tämän hetken perusteella ei pitäisi tehdä tulevaisuutta koskevia päätöksiä. Mikäli Nastola haluaa esiintyä lapsiystävällisenä kuntana on päivähoito- ja kouluolosuhteita kehitettävä, ei supistettava.

Täällä kasvaa uutta koulutaipaleelleen lähtevää sukupolvea!
Kysyvä.

#3 Mikä on vaihtoehto?

29.03.2013 15:45

Mitä pitäisi tehdä jos kaikki ovat sitä mieltä, että jotakin pitäisi tehdä kun mutta mitää ei kuitenkaan saa muuttaa?

Vieras

#4 Tulevaisuus

31.03.2013 10:09

Villähde on erittäin suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Päiväkodit ja koulut pursuavat lapsia. Seudun kaikki maa-alueet on kohta lohkottu omakotitalotonteiksi. Tulevaisuudessa ainoa laajenemissuuntamahdollisuus on Tapiolan alue. Olisi sääli lakkauttaa terve kyläkoulu, jonka oppilasmäärä on kasvamassa tulevaisuudessa.
Laura

#5 Tapiolan puolesta

31.03.2013 11:53

Itsekin kyseistä koulua käyneenä voin sanoa, ettei lapselle parempaa oppimisympäristöä olekaan. Tiivis yhteisö, jossa kaikki toimivat yhdessä edesauttaa lapsen terveen minäkuvan kehitystä ja kasvattaa lapsesta vastuullisen aikuisen. Tapiolassa ollaan kuin yhtä suurta perhettä, sukupuolten ja ikäluokkien välinen ero on huomattavasti häilyväisempi kuin suurissa kouluissa. Nyt kun muut ala-asteet pursuilevat oppilaita, on Tapiolan lakkauttaminen mielestäni järjetön ajatus. Itse ainakin haluaisin taata lapsilleni turvallisen koulutaipaleen, ja Tapiolassa jos jossain se on mahdollista.

Kommentoi adressia