VAADIMME UUSIA SUSITUTKIJOITA RKTL PALVELUKSEEN

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME UUSIA SUSITUTKIJOITA RKTL PALVELUKSEEN.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2013 11:32


PUusikylä

#102 ???

03.04.2013 18:22

Niinpä pantasusitietoja ei anneta tappajille voi voi kyllä keljuttaa sekä se kun tieto susien liikkeistä on pantojen ansiosta todistettavaa faktaa ei valheet susihysterian levittämiseksi oikein onnistu.
Joka elukan jälki on nykyisin suden jälki kun hysteeriset ihmiset sekoilevat he tarvitsevat faktatietoa ei valheita joita yläneen seudullakin riittää
Marko Lind
Adressin tekijä

#103 Huipputaiteilijan maalaamaat upeat metsästysaiheiset T-paidat:

04.04.2013 12:41

TILAA ITSELLESI UPEA METSÄSTYSKOIRA- AIHEINEN T-PAITA
(13 eri mallia, huipputaiteilijan maalaamia metsästysaiheisia kuvia)

Katso NÄYTTÄVÄT T- paidat alla olevasta linkistä ja tilaa omasi:
http://suurpedotjaluontory.nettisivu.org/osta-nayttava-t-paita-kesaksi/

* Upeat paidat kevään ja kesän helteisiin, koiranäyttelyihin, terassille tai vaikka salipaidoiksi; kaikkialle sinne missä ikinä kuljetkin.

* * * * * *

Sudensuojelu uhkaa metsästyskoiraharrastusta ja siksi olemme valinneet tämän vuoden TEEMAKSI T- paidoissamme tämän aiheen. Myynnissä on 13:sta eri kuvalla varustettua T- paitaa sisältäen tekstin: “Metsästyskoira kulttuurin puolesta, SjL”

* Ostamalla paitoja tuet taistelussa järjetöntä sudensuojelupolitiikkaa vastaan.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.04.2013 14:17


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.04.2013 14:22


Susien puolesta

#106 Kolmannen kerran !

05.04.2013 10:23

Kuinka monta sutta olet tappanut Marko Lind ?

Laillisesti vai laittomasti?

Vastaa äläkä poista taas tätä kysymystä !

Vieras

#107

05.04.2013 11:16

Outo uskovainen kun vainoaa henkeen ja vereen luontokappaleita, epäilyttää.
syrjäkyläläinen

#108 Suojelussa tyhmyys tuntuu tiivistyvän

05.04.2013 15:48

Suden suojelun pahin vastustaja on suden suojelija.

Tuntuu huonosti harkitulta se, että ihmisten kokemusperäistä ja siten siis todellista pelkoa (samoin kuin tunneperäistä ja ehkä kuviteltuakin pelkoa) vähätellään, aliarvioidaan ja jopa kielletään. Kehotetaan olemaan pelkäämättä - joka kehotus ei ymmärrettävästi saa vastakaikua - kun kuitenkin kokemusperäisesti tiedetään suden jo omalla alueella aiheuttamat vahingot ja haitat päivittäiselle elämälle sekä pelot yhteentörmäyksien jatkumisesta ja pahenemisestakin. Huoli on kova omasta ja ennen kaikkea lasten puolesta, myös raadeltut kotieläimet eivät ole heikkohermoisten katsottavissa oleva asia.

Maalaisellakin on oikeus kotirauhaan, jonka piiriin kuuluu niin asunto kuin pihakin. Tätä oikeutta kotirauhaan ei voida ryhtyä jakamaan sen paremmin susille kuin muillekaan pedoille, jotka eivät kuulu pihoihin.

On sanottava, että suden suojelussa tyhmyys tiivistyy, kliseinen argumentointi toistaa itseään ja kumisee onttouttaan samalla, kun lopputulos menee suojelun kannalta koko ajan huonompaan suuntaan.

Olisiko aika vaihtaa levyä? Sehän on jo kuultu, että sutta ei kuulu pelätä ja se ei tee ihmiselle mitään, vaikka kauankaan ei ole siitä, kun sudet raatelivat hoitajansa hengiltä Ruotsissa (vai kuuluuko tämäkin niihin anekdootteihin suden vaarallisuudesta, niin kuin muuan luontoliittolainen sanoi taannoin eräässä tv:n susi-illassa?).

Kohta jo joku sanonee, että susi ei ole ihmiselle vaarallinen?
Suden puolesta

#109 Susi ei ole ihmiselle vaarallinen

05.04.2013 16:33

Totta, susi ei ole ihmiselle vaarallinen, mutta tämän adressin kirjoittajat ovat vaarallisia ihmisille ja susille.

Karja voidaan suojata susilta aidoilla ja laumanvartijakoirilla !

Villejä susia ei todellakaan tarvitse pelätä. En todellakaan tajua, mistä tämä älytön susiviha johtuu, eihän sudet ole hyökänneet ihmisten kimppuun edes. Mitä koiriin tulee, niin niitä ovat metsästäjät tahallaan syöttäneet susille saadakseen susivihamielisyyttä aikaan.

Susiongelma on metsästäjien aiheuttama. Metsästäjät ne pihasudet ovat haavoittaneet....kaikilla tai melkein kaikillahan on ollut hauleja ruumiissa. Haavoittunut eläin etsii helppoa ravintoa eli kotieläimiä. Syy ei ole siis suden vaan salametsästäjien, joita tämäkin adressi on pullollaan.

Marko Lind älä poista tätä !
Marko Lind

#110

05.04.2013 20:49

POLIISIN PUUTUTTAVA SUSIENSUOJELIJOIDEN VIHAPUHEISIIN:
http://markolind1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/137187-poliisin-puututtava-susiensuojelijoiden-vihapuheisiin

"Yhdistyksenä seuraamme aktiivisesti internetissä käytävää susipoliittista keskustelua. Olemme erittäin huolestuneita susiensuojelijoiden vihapuheista facebookin eri susiaiheisissa keskusteluryhmissä sekä internetin muilla keskustelupalstoilla joissa voi esiintyä nimimerkillä anonyymisti. Pahimmillaan susiensuojelijoiden kirjoitukset kehottavat väkivaltaisuuteen niitä kohtaan, jotka vastustavat sudensuojelua."... "Susialueilla monet ihmiset pelkäävät ja ihan syystäkin, samoin monet rehelliset metsästäjät pelkäävät itsensä sekä perheensä puolesta. Vihapuheet, joissa joko suorasti tai epäsuorasti kehotetaan väkivaltaisuuteen niitä kohtaan jotka vastustavat sudensuojelua saattavat pahimmassa tapauksessa johtaa siihen, että joku henkisesti häiriintynyt lukee kommentteja, saa niistä kimmokkeen ja toteuttaa vihapuheiden kirjoittamat kehotukset. Olemme yhdistyksenä saaneet myös tietoa, että susiensuojelijoiden toimesta esiintyy lisäksi vihapuheita, joissa kehotetaan epäsuorasti sekä suorasti jopa erilaisia rikollisjärjestöjä vierailemaan niiden kotona jotka vastustavat sudensuojelua ja tällaiset kirjoitukset saattavat johtaa siihen, että joku rikollisjärjestö toteuttaa vihapuheiden kirjoittamat kehotukset, etenkin jos jokin taho maksaa tällaisesta laittomasta toiminnasta. Tällöin on selvää, että seuraamukset voivat olla vakavat sekä peruuttamattomat."
Eipä ole montaa allekirjoitusta

#111 Älykyys huomattavasti alle keskitason

06.04.2013 08:20

Sudenvihaajat ovat joko tyhmiä tai tappohulluja. Veikkaisin tasapuolisesti kumpaakin vaihtoehtoa.
Ventovieras

#112 Re: RKTL:n susitutkijat

06.04.2013 10:03

#5: VÄHENTÄÄ TAI VÄHINTÄÄN VAIHTOON - RKTL:n susitutkijat 

 Ja valtion virkamiehillekö ollaan potkuja antamassa! Johan nyt.  Valtion virka on pitkä ja kapea, aika vaikea saada vakivirkailijoille ulkopuolisten toiveesta potkuja.  

Susien puolesta

#113 Susien vihaajien vihapuheet

07.04.2013 09:08

Katsopa Marko Lind peiliin....sieltä löytyy yksi vihapuheiden tekijä !
Itse kannatan susien suojelua, mutta kenellekään en ole koskaan tappoviestejä lähetellyt, enkä lähetä, koska olen laillisen eläinsuojelun kannattaja.
Meitä suojelijoitakin on siis moneen lähtöön.Oikea eläin/luonnonsuojelija ei uhkaa toisten ihmisten henkeä .
Te susien vihaajat lietsotte vain vihaa ja turhaa pelkoa aiheuttatte ihmisille! Susi ei ole vaara ihmisille, mutta monet ihmiset ovat.
Käytän kyllä ronskia kieltä silloin, kun puolustan heikompia...eli tässä adressissa susiraukkoja.
Vieläkään en tajua, miksi sinä Marko Lind ja kumppanit kirjoitatte vihapuheita ja vaaditte viattomien luontokappaleiden tappamista.
Mitä pahaa sudet ovat sinulle tehneet?

Vieras

#115 Hyvä linkki 114 !

07.04.2013 14:10

Minusta olisi susivihan lietsomisen sijasta nyt keskityttävä susien suojeluun salametsästäjiltä.
Kun saadaan salametsästäjät linnaan törkeistä metsästysrikkomuksista, niin pihasusiongelmakin poistuu.
Toivomus sinulle Marko Lind ! Lopeta ihmisten turha peloittelu susilla ja keskitä energiasi salametsästäjien ilmiantoihin. Älä suojele tuttuja salametsästäjiä, jos tunnet sellaisia. Salametsästäjät ovat uhka ihmisten turvallisuudelle eivät sudet.
metsäläinen

#116 Metsällä

07.04.2013 16:43

taitaa adressinlaatija viettää viikonloput jahdissa, kun ei ole ehtinyt poistaa sudenpuolustajien kommentteja.

Vieras

#117 metsäläiselle 116

08.04.2013 08:57

...tai jospa on huomannut vihdoinkin, kuinka väärää tietoa levittävän ja vihapuheisen adressin laati...

Eivät sudet ole ongelma, vaan salametsästäjät !

On vastuuntunnontonta pelotella ihmisiä susilla !
Hohhoijaa

#118

08.04.2013 15:13

Ensin laiton metsästys hajottaa susilaumat ja sitten itketään, kun yksinäiset sudet eksyvät etsimään helpompaa ravintoa pihoilta. Muualla maailmassa ihmiset ovat pärjänneet suurpetojen kanssa, vaikka niitä olisi kymmenkertainen määrä Suomeen verrattuna. Ovatko suomalaiset vain aivan uskomattoman pelokasta kansaa?
Marko Lind

#119 Tutkijat antavat kyytiä susifanaatikoille!

08.04.2013 21:53

http://markolind1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/137427-tutkijat-antavat-kyytia-susifanaatikoille

"... antaa ymmärtää, että suojelutahojen mielipiteet ovat vähemmän tärkeitä esimerkiksi susikannan hallinnoinnissa"

"Joidenkin sidosryhmien taholta suden vaarallisuutta ihmiselle vähätellään vertaamalla niitä muihin yhteiskunnallisiin ongelmiin tai vaaratilanteisiin. Esimerkiksi suden aiheuttamaa uhkaa ihmiselle suhteutetaan liikenteen ihmisille aiheuttamiin vammautumisiin ja kuolemiin. On kuitenkin epäloogista verrata eri suuruusluokan ja eri toimintaympäristön ongelmia keskenään (Ratamäki 2009a)."

"Vähättelemällä suden aiheuttamaa uhkaa luodaan yhteiskunnallinen tilanne, jossa ensimmäisen ihmisuhrin tullessa vastuu saattaa kaatua ei ainoastaan päättävien tahojen, vaan myös julkisessa puheessa suden vaarallisuutta vähätelleiden tahojen syliin. Tuolloin kyseessä olisi suden suojelun kannalta kovin testi. Lienee selvää, että susikantamme ei kestä yhtään ihmisuhria."
Marko Lind

#120 Kannattaa lukea (vink)

09.04.2013 07:34

http://suurpedotjaluonto.blogspot.fi/?view=classic

METSÄSTYSKOIRAHARRASTAJAN LUPPOAIKAA KAUDEN JÄLKEEN:
"Kun nyt metsästyskausi on takanapäin ja aktiivisuuden sekä osaavuuden seurauksena pakkasessa on hirven, jäniksen, kanalinnun ja monen muun riistaeläimen lihaa - ja tietysti taanalla roikkuvat lukuisat turkisriistan tyylikkäät nahat muistoina kauden upeista jahdeista, niin on aikaa susikeskustelulle niin internetissä kuin lehtien yleisönosastoilla. Aihe on mielenkiintoinen ja metsästyskoiraharrastajaa se koskettaa aivan erityisellä tavalla - onhan ylisuuri susikanta uhka koko harrastukselle!"

Vieras

#121 Entisen koiranomistajan mietteitä

09.04.2013 09:26

Tottakai susi saattaa koiran napata...luonnon laki...harvinaista kylläkin...
Vähemmän harvinaista on kuitenkin, että metsästäjä itse tapattaa vanhan koiransa susilla...
Myös lampaita on syötetty susille, kun ei ole viitsitty aitoja laittaa ja laumanvartijakoiria hankkia pahimmille susialueille.
Suurin syyllinen on kuitenkin salametsästäjä, joka hajottaa susilaumat tappaen ja haavoittaen susia. SUSIPARAT !

Vieras

#122 Ai, lisää susitutkijoitako

09.04.2013 14:57

Eivätkö nykyiset riitä? Toisaalta, olisi hyvä jos kaikilla susien asuinalueilla olisi muutama oma tutkija.
korven_koluaja

#123 Sudet

10.04.2013 06:14

- Susien suuhun menee vuosittain kymmeniä metsästyskoiria.
- Sudet tulevat pihaan ravintoa etsiäkseen. Ne ovat opportunisteja, joille kelpaa kaikki liharavinto, eivätkä ne erottele.
- RKTL pimittää tietoja ja vääristelee susimääriä saadakseen lisää määrärahoja (=valtion laitos).
- RKTL ajattaa susia näännyksiin kelkoilla ja aiheuttaa niille paitsi suurta stressiä, myös keskenmenoja ja ongelmia laumojen hajotessa eläinrääkkäyksen lopputuloksena.
- Pantasusia on päätetty nyt ajattaa näännyksiin 45 kappaletta, joka on vähintään epäilyttävää.
- RKTL pyytää ensin tuloksia metsästäjiltä ja sitten kun samat metsästäjät laskevat suurella joukolla koko alueen susikannan, tulosta ei uskota, tuijotetaan ainoastaan omiin teorioihin.
- Ilveksen kantaa tarkistettiin ylöspäin pari vuotta siksi, että kaava oli vähän väärä. Kuinka väärä siellä päässä on susien laskentakaava? Ei se oikea voi olla, koska kanta-arvio on päin prinkkalaa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

10.04.2013 06:55



Vieras

#125 Jättäkää sudet rauhaan !

10.04.2013 12:40

Salametsästäjät, metsästäjät ja tutkijat ! Jättäkää sudet rauhaan ! Kaikki te häiritsette niiden elämää ! Susiparat !