Ehdoton vankeusrangaistus lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Manselainen

#226 Re:

30.04.2013 07:50

#211: -

"Rikosilmoituksesta poliisien katsottua, käy ilmi rikokset. Tuo saisi riittää julkiseen rekisteriin."

 

Öh, oletko todella siis sitä mieltä, että koska sinulle on tapahtunut hirveitä, niin sen vuoksi kaikkien, myöskin niiden kymmenien tai satojen (todellista määrää ei tiedä kukaan) täysin hatusta vedetyjen, rikosilmoitusten pitäisi johtaa epäilty johonkin julkiseen rekisteriin?

Et voi edes kaikessa kauheassa tunnelatauksessasi olla tosissasi!

Siis kun äiti viimeisenä huoltajuuskiistan keinona (olethan tietoinen lukuisista tapauksista? Jos et, ota selvää) vetää esiin täysin perättömän hyväksikäyttökortin ja tekee siitä rikosilmoituksen niin ei muuta kuin isä julkiseen rekisteriin? Kun laivalla täysin vapaaehtoista seksiä harrastanut nainen aamumorkkiksessa tekee rikosilmoituksen raiskauksesta (olethan tietoinen lukuisista tapauksista? Jos et, ota selvää) niin ei muuta kun kaikki laivan miespuoliset matkustajat julkiseen rekisteriin?

 

Kaikki empatia sinulle ilmeisesti kauheiden kokemustesi johdosta, mutta tällä hetkellä et ole yhtään sen parempi kuin tuo suomalaisenlapsenmetsästäjäryhmän nimellä tunnettu holier-than-thou kiihkoilijaryhmä, jonka asenne on hyvin mustavalkoista "jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan eli pedofiili" -tasoa.


Vieras

#227

30.04.2013 08:38

Kirjoitin, hävisi. en uudelleen.
Tuollaista lakia ei tule sen mustavalkoisuuttomuuttaan kuten Pallit hirteen yms muut lausahdukset.
Rikosilmoitusta tehdessä kaikkia kuullaan,mikäli teko ei vanhentunut. Rikosilmoituksessa perätön lausunto on rikos.

Vieras

#228

30.04.2013 13:05

Ehdoton vankeus naisille jotka syyttömästi syyttävät x-miehiään tai kundikavereitaan pedofiliasta huoltajuuskiistoissa.Moisia narttuja riittää.

Vieras

#229

30.04.2013 13:20

Koska raiskaajat & pedofiilit ovat vankilassakin pohjasakkaa,osa naisista on keksinyt oivan pelottelutaktiikan asioidensa ajamiseen.

Vieras

#230

30.04.2013 13:45

Tässä lakialoitteessa kyse
LAPSEN seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

On ihmeellistä, jos löytyy ihmisiä, jotka eivät ymmärrä, että näillä rikoksilla on kauaskantoiset seuraukset. Tällaiset rikolliset on saatava kuriin. Ei ole inhimillistä hyväksyä näitä rikoksia.
Eikä nuo rikokset lopu silittelemällä.
vitutus

#231 Re:

01.05.2013 08:53

#230: -

On myös tapauksia joissa ei välttämättä tule uhrille edes traumoja. Eli tuo 15v 11kk ja 25pv vanha tyttö tai poika harrastaa seksiä vaikkapa yli 20 vuotiaan kanssa ja silti saattaa hyvinkin saada tuomion. Hämärrätte asiaa niputtamalla kaikki samaan nippuun. Laki on liian lepsu toisessa ääripäässä ja liian tiukka toisessa. Ja sitten vielä päälle nettivouhottajien häpeäpaalurangaistukset jotka kuvittelevat että pelottelevat niitä oikeita hyväksikäyttäjiä joilla on vaikka ties kuinka monta uhria.

Te ajatte kaikkea hyväksikäyttöä törkeänä. Netissä 14-15v juttelee tuhmia itseään vaikka 10 vuotta vanhemman kanssa. En näkisi että tuo pitäisi puuttaa törkeäksi. Tuon ikäinen katselee luultavasti aika reippaasti pornoa. Joten traumaa tuskin tulee. Toisekseen, yksi tyttö meinasi saada jo yhden miehen tuomiolle valehtelullaan. Onneksi hovi vapautti. Mutta jos tyttö olisi pysynyt tarinassaan ja ollut viestittelemättä miehelle niin luultavasti tuomio olisi napsahtanut ja syytön mies istuisi vankilassa sekä olisi nettivouhottajien listoilla. Lisäksi vouhottajat valehtelevat uusijoiden määrää ja terapian onnistumisastetta...

Lakatkaa niputtamasta kaikkea hyväksikäyttöä samaan laatikkoon. Kun se asia ei ole samaa harmaata massaa.


Vieras

#232

01.05.2013 09:34

Hienostippa jahtiporukka vaatii muutosta jopa perustuslakiin. Kovat on kuvitelmat.

Vieras

#233

01.05.2013 13:00

Hetkinen!
Kaksi edellä kirjoittavaa.

jotku näköjään kärjistää asiat ihan päälaelleen.
KETÄÄN EI TUOMITA ILMAN OIKEUDEN ANTAMAA TUOMIOTA!
JOTEN: ko asioissa, joihin edellä viittaatte, ei tuomiota tulisi.
Ei oikeuslaitos tyhmä ole. Jos laissa on: ehdoton vankeusrangaistus, tämä tarkoittaa sitä, että mikäli ihminen tuomitaan teostaan/teoistaan hän saa rangaistuksen.

Tänäkin päivänä, mikäli 20v ei huolehdi, että kumppani on täysikäinen, kyllä jää täysikäisen vastuulle. Oikeus nuissa asioissa, selvittää mitä tuollaiset pitävät sisällään ja katsoo onko oikeuden mukaista tuomita.
Vaikka törkeänä tuomitseminen rajattaisiin esim. kopeloinnit pois ei olisi selvää tuokaan, koska kopeloinnissakin eroja. Jotku rikkoo ihmisen alapään täysin kopeloimalla. Toisille kopelointi voi tarkoittaa minimissään kevyttä kosketusta. Eli, oikeuslaitos kuitenkin joutuu asiat läpikotaisin selvittämään, jotta oikeus voi totuuden mukaisesti toteutua.




Vieras

#234 Re:

01.05.2013 14:48

#233: -

OIkeuden antaman rangaistuksen minäkin hyväksyn. En mitään julkista häpeärangaistusta huutökäräjiltä facebookissa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.05.2013 19:57


Seriously

#236 Re: Tapaukset tutkitaan

01.05.2013 20:06

#228: -

Yksikään käräjille saakka päätynyt lasten hyväksikäyttö ei ole keksitty. Tutkinta on pitkä ja rankka prosessi, joka kestää vuosia. Käräjille vaaditaan vahvat näytöt. Mikään kosto entiselle puolisolle ei onnistu sillä tavoin;sellaiset tapaukset karsiutuu alkumetreillä.

 

Ikävä kyllä kaikki oikeustapaukset koskevat todellisia viattomia lapsiuhreja ja ne läheiset, jotka jaksavat asiaa viedä eteenpäin leimataan pedofiilin puolelta hulluiksi ... mutta niinhän narsistit toimivat.


Vieras

#237 Re: Re: Tapaukset tutkitaan

01.05.2013 20:56

#236: Seriously - Re: Tapaukset tutkitaan

"ESS: Tyttö valehteli oikeudessa -  mies tuomittiin hyväksikäytöstä

Kouvolan hovioikeus kumosi kuitenkin syytteet tuoreella päätöksellään, Etelä-Suomen Sanomat kertoo. Syynä on se, että tyttö valehteli.

Lisätutkimuksissa selvisi, että mies ja tyttö tutustuivat internetissä, ja tyttö ihastui mieheen. Hän vastasi miehen seksuaalissävytteisiin viesteihin ja esiintyi itseään vanhempana. Kun he tapasivat ensimmäisen kerran, ja tytön todellinen ikä selvisi, mies ei halunnut olla tämän kanssa tekemisissä.

Tyttö suuttui ja liioitteli tapahtumia käräjäoikeudessa. Hän lähetteli miehelle seksiviestejä vielä käräjäoikeuden tuomion jälkeen."

 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012011215067613_uu.shtml

Tuossa on käynyt tuuri että tytöllä ei ollut kaikki jahtaajat ryhmässä. Muuten siellä olisi syytön kaveri istumassa. että kyllä niitä tapahtuu ja näemmä käräjilläkin tulee tuomio. Varsin "viaton" lapsukainen.


Vieras

#238

02.05.2013 04:58

Edelliselle:
Ei, vaan jälleen oikeus osasi asiansa, eikä mitään muuta.

Vieras

#239

02.05.2013 06:58

Eli. TÄMÄKIN TAPAUS TUTKITTIIN, kuten ko iltalehdenkin tekstistä ilmi käy ja siksi kumottiin. OIKEUS TOIMI.

Muissakin rikoksissa tapahtuu samankaltaisia tilanteita ja vieläpä enemmän. Näin se menee, koska on pakko tutkia ennen päätöksien antamista, of course.

Vieras

#240 Re:

02.05.2013 07:13

#239: -

Eli jos kerran oikeus toimii niin tämäkin adressi ja tuo samanlainen kansalaisaloite ovat täysin turhia. Syyttäjä voi syyttää törkeästä hyväksikäytöstä ja siitä voi saada max kymmenen vuotta istumista.

Se on vain mielenkiintoista katsoa kun "oikeus toimii" mutta ei saakkaan kuin ehdollista niin alkaa hirveä itkeminen siitä että eivät osaa asiaansa, ovat hyväksikäyttäjien puolustelijoita ja muuta vastaavaa.


Vieras

#241 Re: Re:

02.05.2013 13:34


Vieras

#242

03.05.2013 09:20

Mielenkiintoista myös,kun te yritätte laidasta laitaan vain saadaksenne negatiivista ilmaa tänne.
Jotenkin, vaikka kenellekään ei näitä toivo, tuntuu että teidän laisillenne pitäisi olla oma osasto, jossa voisitte kokea näitä vääryyksiä, kun niin hyväksi koette.

Tässä aloitteess on kyse oikeudenmukaisuudesta. Siitä mitä uhrit joutuvat kärsimään ja perheensä ja siitä mikä on suhde tekojen ja rangaistusten kanssa. Nyt rangaistukset eivät ole oikeassa suhteessa missään nimessä.
Manselainen

#243 Re: Re:

03.05.2013 12:02

"0-10 vuotiaisiin lapsiin kohdistunut seksuaalisesta hyväksikäytöstä tulisi tuomita elinkautiseen vankeustuomioon."

 

Siis kovempi tuomio kuin taposta ja yhtä kova kuin murhasta?

Tässä sen näkee kun ihmiset tekevät päätöksiä ja julistavat mielipiteitä tunteella järjen sijaan.

Pätee myös tämän adressin luojiin ja ilmeisesti suurimpaan osaan allekirjoittaneita

väärä tapa

#244 Katsokaa tämä

03.05.2013 22:10

http://persuista.blogspot.fi/2012/06/kari-halkola-perussuomalaisten.html?m=1 pyydän anteeksi jos olen väärässä. Onko toi sama henkilö, kuka toimii ton alotteen ylläpitoryhmässä ja ehkä tulevassa ry:ä. JOS toi on oikeasti sama tyyppi. Haloo kuka saa apua tolta ryhmältä jonka ylläpitäjä? On rasisti.
väärä tapa

#245 kannattaa miettiä

04.05.2013 01:26

Lisäys edelliseen. En todellakaan hyväksy lasten hyväksikäyttöä. En hyväksy tätäkään http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013050316973649_uu.shtml mutta toi tuleva ry antoi nimittää raiskaajiksi. Edelleen en hyväksy jne. Mutta ei kellekkään (huom. Samat tyypit pitää vertaistukiryhmää) tullu mieleen, kun tapahtui monta kertaa, että miksi? Opastakaa lapsille ja valvokaa netin käyttöä! Ja se että aloite porukka sallii ihmisten haukkumisen ulkonäön perusteella...muutaman ylläpitäjän kuva on netissä, ei kannattaisi ryhmässä sallia ketään haukkua luihun näköiseksi. Ja viel, JOS toi K H on noit ylläpitäjiä, niin saako vertaistukea jos on ottanut kesäl aurinkoa???

Vieras

#246 Re: Re: Re:

04.05.2013 10:49

#243: Manselainen - Re: Re:

huomaa,ettet tiedä törkeistä hyväksikäytöistä mitään.

Tutustu: sivupersoona häiriö,dissosiatiivinen identiteetti häiriö.

Nuista ei valitettavasti kaikki selviä.

Lapseni joutuvat kohdata äitinsä oiteilut päivityäi,kohdata tajuttomuudet,puheen ymmärtämättömyydet,kouristukset,kyvyttömyydey liikkua/toimia muutoinkaan, kaikki moninaiset onireet ja arjen haitat. Et kykkene kuvitella. Helpompaa olisi olla kuollut. Siksi useat valitettavasti tähän sortuvat. Olen säilynyt hengissä perheen ja hyvän lääkäri työn tuella. Hengen lähtö ei pelkästään itsemurha yritysten vuoksi vaan oireiden haittojen vuoksi eli oireiden takia näin ollut käydä.

On turha kääkättää, erteikö aihetta rsngaistuksien koventamiselle ole.


Vieras

#247

04.05.2013 10:54

Ylläpitäjistä/kansalaisaloitteen aloittavista viis veisaan.

Lakialoite tässä tärkein ja äärimmäisen kannatettava asia.

Mikä ihmisissä on?
Aloittakaa parempi aloite, jos/kun voitte.
Typerää kytätä ylläpitäjiä. Kytätkää lakialoitetta ja hankkikaa tietoa ennenkuin alatte tyrmätä.
Hitto sentään ...ihmiskunnasta ei selvää ota.
Ottakaapa selvää millaiset lait on ko asiassa venäjällä,ruotsissa missä vain muualla

Vieras

#248 Re:

04.05.2013 11:03

#242: -

Ai, nyt ehdotatte osastoa jo niille jotka eivät ole kanssanne samaa mieltä? Toisaalta jotkut tuolla ryhmässä taisi useampaan kertaan ehdottaa rekistereitä niille jotka eivät ole tämän asian kanssa samaa mieltä... Hienoa toimintaa -> Ajatusrikos. Lisäksi puhutte kaikista hyväksikäyttäjistä pedofiileina, tämähän ei taas pidä paikkaansa vaikka kuinka olisi ns. "kansanomainen nimitys". Toisekseen, ilmeisesti tuo siviilien ylläpitämä pikku rekisteri on aiheuttanut "lynkkaysjoukkojen" muodostumista koska siitä on erikseen mösjöö Miikan pitänyt varoittaa että asiasta saa bannia.. Lainaus jahtiryhmän sivuilta " Kuten myös siitä, että yrittää kerätä porukkaa pahoinpitelyyn mukaan." Lisäksi teidän ryhmänne on kaikkea muuta kuin avoin, eriävistä mielipiteistä ja vääristä kysymyksistä saa bannia.

 

Teidän argumentteihinne kuuluu että aina tulee traumoja ja että tekijä uusii aina tekonsa ja näillä perustelette toimintanne ja jos joku tämän kyseenalaistaa niin hän ei halua pitää lapsiaan turvassa, on pedofiili tai heidän puolustelijansa.

Omille lapsilleni riittää kun sanon että tuntemattomien matkaan ei pidä lähteä eikä tuntemattomille puhuta jne... EI minun tarvitse tietää onko olli 20v pannut liisaa 15v bileissä ja että jahtiporukka haluaisi kerätä porukkaa häntä hakkaamaan ja tarjota lopuksi 9millisen buranan.


Vieras

#249 Re:

04.05.2013 11:04

#247: -

Ruotsin suojaikäraja 15v ja Virossa 14v. Lakeja tutkittu ja suojaikärajaa voi laskea?


Vieras

#250

04.05.2013 11:08

Lähisukulaisen hyväksikäytöillä hankalammat seuraukset kuin oudolla. Luotto ihmisiin vedetään teoilla pois,samoin ihmisen identiteetti pirstaloituu,oman itse arvon menetys: mm myyvät itseään tiedostaen sen velvollisuudekseen ja ettei hänestä muuhun ole,hän kuuluu muiden käytettäväksi yms vääristynyttä tietoa jota ei vääräksi ymmärrä.
On niin paljon paljon arkeen vaikuttavaa. Ko uhrina ei ystäviä luottamuksen puutteen/pelko tilojen ym takia. Kaikki sillat katkaisee tahtomattaan takanaan. Fyysiset kivut ja oireet, niitä ei voi käsittöö kukaan joka ei näitä tiedä/ymmärtä ja hekin sanovat ettei kukaan voi ymmärtää.
Joka ainoa yö,aamu,päivä,ilta taistelen kipujen kanssa. Autettu on voimakkailla kipulääkkeillä,unilääkkeillä,kivut ei häviä. Taistelen, jotta saisin ehkä kerran kuukaudessa viettää perheen kansssa yhteisen hetken jona kykenisin osallistumaan. Nuo hetket on kuitenkin mennyt max kerran puolessa vuodessa.
Ähh..turhaa on mitään selostaa tänne...kun ei tohdi edes kirjoittaa kuten asiat on. Ne. On huomattavasti vaikeammin kuin tekstistä ilmenee. Enkä ole masentunut. Pahoista hyväksikäytöistä,pahoinpitelyistä,ym johtuvista Vammojen oireet tekevät elämän hankalaksi, mutta nyt ei periksi anneta. Ei,ei,ei.