Erottakaa Kauniaisten opetuspäällikkö Sari Aarniokoski

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Erottakaa Kauniaisten opetuspäällikkö Sari Aarniokoski.

Suosikkijärjestelmä.

#226 Rasismia suomalaisia kohtaan?

12.04.2013 07:45

Opettaja Antti Korhosen erottamisen todellisena syynä ei ollutkaan liiallisen voiman käyttö, vaan rehtorien ystävän mamu häirikkölapsen kohtelu.
ulos vaan koeajalla

#227 yksinkertaisesti

12.04.2013 09:21

täysin kyvytön toimimaan ko. tehtävissä
Suomessa suomalaisin tavoin

#228 Re: Rasismia suomalaisia kohtaan?

12.04.2013 09:23

#226: Suosikkijärjestelmä. - Rasismia suomalaisia kohtaan?

rasismia suomalaisia kohtaanhan on esiintynyt jo vuosikausia

näiden tanttojen keskuudessa


Vieras

#229

12.04.2013 12:02

Opettajaa on kohdeltu väärin poliittisista syistä. Rehtori pitää erottaa.
Tälläinen opettajuuden politisoiminen johtaa anarkiaan.

Vieras

#230 Jäitä hattuun: Opettaja takaisin, reksi pahoittelee ja eteenpäin

12.04.2013 12:18

Olen allekirjoittanut vaateen, että opettaja saisi työnsä takaisin. Ihmistä ei niin vain eroteta. Ei myöskään tätä rehtoria mistään työstään. Opettaja pahoitelujen kera takaisin, rehtorille huomautus ja elämä jatkuu kaikkien osalta.
sarille kenkää

#231 rottahan

12.04.2013 14:06

tuo nainen on ja todella epäpätevä johtamaan yhtään mitään.

Vieras

#232

12.04.2013 15:30

Johtamiseen vaaditaan luottamusta ja en kylläkään voisi luottaa tälläisiseen esimieheen joka pystyy näin vähillä perusteilla erottamaan alaisensa.

Olen itse ollut esimiehenä vapaaehtoisten ja palkattujen kanssa yli 34 vuotta ja voin jo sanoa syvällä rintaäänellä, että HYI HYI SARI. Otappa pikkusen jämäkämpi ja harkitsevampi ote jos pääset vielä joskus esimiesasemaan > alaisiin pitää luottaa ja SININ pitää olla sen luottamuksen luoja. Työyhteisösi on aina yhtä sairas kuin sinä annat "köyttä" tai "luotat" alaisiisi.

Ei kylläkään näytä mitenkään hyvältä sinun jatko esimiehenä > olisko syytä siirtyä jo heti pois sellaisista hommista joihin et kykene > olet näyttösi antanut ja mokannut ja pahasti. Organisaation johtaminen vaatii 'munaa', niin hyvässä kuin pahassa. Niin mieheltä kuin naiseltakin> joskus myös ISOA.

T: Papparainen

Vieras

#233

12.04.2013 16:38

Adressi on oiva keino osoittaa esimiehen lyhytnäköinen ja harkitsematon toiminta.

Sari Aarniokoski ei ymärrä, että laintulkinta on viisasten hommaa. Lakikirjalla ei voi yleensä saavuttaa oikeaa lopputulosta, jos a)rehtori ei noudata riittävää tasapuolisuutta eri osapuolten
välillä ja b)rehtorilla ei ole riittäviä sosiaalisia taitoja hoitaa työyhteisön (koulun) ongelmatapauksia.

Pelottaa ajatellakin, millaiseen kuntoon Sari Aarniokoski saa Kauniaisten opetustoimen yksisilmäisellä esimiesotteellaan.
Taitavalla rehtorilla pitää olla aina oman pyrkyryyden lisäksi myös aitoa työyhteisön nostetta.

Terveisin Emeritus lukionrehtori, jolla kokemusta myös ala-koulun, yläkoulun, erityiskoulun ja harjoittelukoulun toiminnasta

Markus Heikkinen

#234 Re: rottahan

12.04.2013 18:27

#231: sarille kenkää - rottahan Tuo nainen on todella epäpätevä johtamaan yhtään mitään.

Nyt on olemassa selkeää näyttöä siitä, että Helsingin kaupungissa on vaarallista käydä koulua. Pelkästään opettajat joutuvat raportoimaan heihin kohdistuvista fyysisen koskemattomuuden rikkomisista satoja kertoja vuodessa. Kuinka paljon niitä sitten kohdistuu oppilaisiin, jotka pienenpikokoisina ovat houkuttelevampi uhri häiriökäyttäytyvälle psykopaatti oppilaalle?

Onko sama psykopaatti lasten hallinnoima koulujärjestelmä nyt mahdollista myös Kauniaisissa?

Olisiko aihetta vakavasti harkita lasten siirtämistä kouluun, joka kykenee tarjoamaan turvallisen oppimisympäristön? Ympäristöön, jossa ammattitaitoinen henkilökunta on huolestimassa sinunkin lapsellesi mahdollisuudesta pelottomaan työrauhaan.

Nämä kaupunkien ja kuntien opetustoimen virkamiehet julkisissa tehtävissään, käyttävät suurta valtaa siitä, millainen lapsesi tulevaisuus tulee olemaan. Sinulla on mahdollisuus kysyä heiltä, ja heillä on velvollisuus vastata.

Yhteystiedot ovat seuraavat:

Nimi: Aarniokoski, Sari
Titteli: opetuspäällikkö
Puhelin: (09) 5056 265
Faksi: (09) 5056 535
sari.aarniokoski@kauniainen.fi
Lisätietoja: Suomenkielinen koulutoimi

Vastuuhenkilöt Sari Aarniokosken valintaan Kauniaisten opetuspäälliköksi löytyvät mm

http://www2.kauniainen.fi/dynasty/fin/kokous/20131012-6.HTM

dokumentista.

Myös sinulla vanhempana ja huoltajana on velvollisuus siitä, että et tule pilaamaan lapsesi mahdollisuutta edetä urallaan. Kauniaisissa on päätetty antaa opetuspäällikön tehtävä toistaiseksi Sari Aarniokoskelle. Kuinka hänen soveltamansa ideologia, tulee vaikuttamaan siihen, kuinka Kauniaisten koulussa pääsevät psykopaatti häirikkö oppilaat terrorisoimaan oppilaiden opiskelua?

Selviääkö sinun lapsesi peruskoilusta ilman häirikön aiheuttamia fyysisiä- ja henkisiä vammoja?

Oletko lainkaan tietoinen, että kouluaikana väkivallasta saatu psyykkinen vamma saattaa seurata ihmistä koko elämän? Tosin monen vammasta kärsivän kohdalla, se on päättynyt ennenaikaisesti kuolemaan.

Tiesitkö, että 70 luvulta alkaneet koulujärjestelmän muutokset, ovat osaltaan lisänneet ihmisten itsemurhia?

Muista! Sinä valitset sen, millainen tulevaisuus sinulle, läheisillesi ja kaikille suomalaisille on tulossa. Toimimalla voit siihen vaikuttaa.

 

Markus Heikkinen


Vieras

#235

12.04.2013 18:39

Kyllä se on niin että kuria ja komentoa ei kestetä. Heti kun vähänkin kovemmin sanoo tulee valitus vanhemmilta ja jne. Mutta ei niitä kotiväen edustajia kyllä kotiväen illoissa näy. Mutta, jos kotona saa elää ilman minkäänlaista kuria komentoja ja tapoja missä ne nuoret niitä oppii. Kasvatustehtäsässä tarvitaan myös KOTIA kaikki lähtee sieltä.
Kavereista on aina hyötyä!

#236 Re:

12.04.2013 18:46

#22: -

Kuunnelkaa tarkkaan, mitä poika huutaa videolla Korhoselle :


http://tundratabloids.com/2013/04/finland-school-teacher-dismissed-for-tossing-disruptive-student-from-cafeteria-supposedly-raped-by-his-turkish-father.html

... jos sä oot fiksu, niin sä ..meet(?).. mua ulos...ole hyvä.... vai soitanko Sarille? Tuleeko Sari.... (vaihtoehto: Tuleehan Sari silloin?)

Pojan äiti on erään Korhosen adressiin liittyvän kommentin mukaan "Sarin kaveri". Helppoa kuin mikä - tv-keskustelussa ei tätä pointtia tuoda esiin, vaikka sillä voi (???)  oikeudessa olla hyvinkin ratkaiseva merkitys, jos tutkitaan rehtorin henkilökohtaista "sidonnaisuutta" pojan äitiin.


Vieras

#237

12.04.2013 19:02

TOIVOTTAVASTI NÄMÄ YSTÄVYYSKYTKÖKSET SELVITETÄÄN!!!

Vieras

#238

12.04.2013 19:05

Aarniokoski ym. vastuussa olevat virkamiehet ovat velvollisia korvaamaan Korhosen ansio- ym. menetykset omista varoistaan. Vain tätä kautta voidaan kasvattaa virkamiehiä vastuuseen päätöksistään.

Vieras

#239

12.04.2013 19:11

Ensiksi hutkitaan sitten vasta tutkitaan.
Ei ole oikeusvaltion toimintaa.

Vieras

#240 Tästähän tuossa opettaja Korhosen pelastamisadressissakin on kyse

12.04.2013 19:20

Pääosin sama aihe mielestäni kuin adressissa 'pelastakaa opettaja korhonen' joten oli helppo allekirjoittaa.

Ihan suunnattoman käsittämätöntä jos epäpätevyys ei joudu tutkittavaksi ja päätyy ilman seurauksia laatikon nurkkaan.

Tällaista vahingontekoa - ja varsinkin epäsuorasti henkilökohtaista - ei voi sivuuttaa. Ihme jos katsotaan lakia eri lailla nyt Kalskeen toimesta kuin mitä poliisi katsoi. Samalla hyvin kummallista jos tämä asiakin peittyy vaikka on olennainen osa tapahtumia.

Vastuuton signaali nuorille että saa rettelöidä, jos erottamispäätöstä alulle laittanut reksi ei joudu tilille tekosistaan.

Vieras

#241

12.04.2013 19:33

Koulukurille olisi eduksi varuskunnista vapautuneiden kokeneiden upseerien nimitys opetusalan johtaviin tehtäviin.
Hävettää nuorison röyhkeys ja opettajakunnan saamattomuus, joka on johtanut heidän omien työolojensa kurjistumiseen. Opettaja on johtaja.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.04.2013 19:39



Vieras

#243

12.04.2013 20:35

Eihän rehtorinina voi olla sellainen henkilö joka ei halua tai osaa pistää lapsille rajoja, mitä saa tehdä tai mitä ei.....kyllä koulussa säännöt pitää olla mitä noudattaa, eikä aikuisille huudeta mitä sattuu. Käytöstavat kunniaan vihdoinkin,
järki käteen Kauniaisissa

#244 Re: Rasismia suomalaisia kohtaan? NÄIN ON!

12.04.2013 20:43

#226: Suosikkijärjestelmä. - Rasismia suomalaisia kohtaan?

Arvoisat PS:n Tom Packalen ja Jussi Halla-aho, pyydän teitä tekemään kaikkenne, jotta maahanmuttajahäirikköoppilaan taustat ja teot kerrotaan meille suomalaisille vanhemmille! Jos häirikön omat vanhemmat ovat kohdelleet ärsyttävää kakaraansa kehnosti, se ei oikeuta irtisanomaan suomalaista hyvää opettajaa toimestaan! On myös selvitettävä kytkökset vihervasemmistoanarkisteihin, Ritva Vilajseen, Tarja Haloseen, Biaudet, Thors ym., jotka masinoivat humanitaarista maahanmuuttoa ja positiivista rasismia = suomalaisia syrjivää! Kyseisen kriminaaliperheen/-suvun ei edes kuulu olla Suomessa, vaan menkööt kotimaahansa, sillä heistä kenestäkään ei ole mitään hyötyä maallemme ei nyt eikä tulevaisuudessa. Samanlaiset monikulttuurisuuden ilmentymät on myös kiellettävä Suomessa!. Työperäiset, kunnolliset ja rehelliset, sääntöihimme, lakeihimme, kulttuuriimme tulevat ulkomaalaiset ovat toki tervetulleita. Medialta toivon ripeämpää toimintaa häirikön ja perheensä nimien ja kuvien julkaisemisen suhteen!

Kauniainen purkakoon Sari Aarniokosken työsuhteen, sillä SUOMEN KANSAN ÄÄNI on puhunut!

Sari Aarniokoski kansan ja median eteen HETI

#245 heti potku persuksille

12.04.2013 20:57

#234: Markus Heikkinen - Re: rottahan

Työterveyshuolto voi kieltäytyä kirjoittamasta sopivuuslausuntoa ja pyytää lisäselvityksiä = pääkopan tutkimusta, sillä koko Suomi on nyt tietoinen, että kysymyksessä mitä todennäköisin perustein "narsistista persoonallisuushäiriötä poteva (dg: F...), vallanhimoinen, yhteistyökyvytön, rasistinen (suomalaisia kohtaan), epärehellinen, epäoikeudenmukainen, heteromiehiä nonseleeraava, yhteiskuntarauhaa rikkova, koko koululaitosta alasajava ja halveksiva henkilö! Onko kukaan tarkistanut, onko hänen tutkintotodistuksensa edes oikeat? Työtodistustuksiin ei pidä uskoa, sillä niitä ovat hänen hengenheimolaiset räätälöineet!

Onneksi me fiksut vanhemmat lapsinemme olemme Antti- opettajan tukena ja pidämme asiaa esillä niin kauan, että suurinta vahinkoa aiheuttaneet "femakot" lemmikkimamuineen häviävät. Itse asiassa me olemme jo nyt paljon voittaneet, kiitos Antti Korhosen.


Vieras

#246

12.04.2013 21:46

Kyllä Antti Korhosen kokemus ja arvio oikeusmurhasta on osuva - ilman tutkintaa ja selvitystä suomalainen virkaihminen erotetaan. Ja viesti lapsille ja koteihin vahvistaa entisestään jo pari-kymmentä vuotta kouluissa vallinnutta kaaostodellisuuden jatkumista. Miten opettajat tekevät ammattiinsa kuuluvan työn, kun heidän pitää olla vanhempia, vanhempien vanhempia, jopa isovanhem-pien vanhempia, perhe- ja pariterapeutteja, psykologeja, kuraattoreita, poliiseja jne. jne.? Tuntuu todella kohtuuttomalta, ei ole Suomi demokraattinen oikeusvaltio.

Vieras

#247 Re: Tästähän tuossa opettaja Korhosen pelastamisadressissakin on kyse

13.04.2013 05:31

#240: - Tästähän tuossa opettaja Korhosen pelastamisadressissakin on kyse

Todella ihmeellinen soppa.  Kuinka voidaan Etelän taajamassa toimia näin älyttömästi?  Olen luullut, että kaikki viisaus on keskittynyt sen alueen koulujen opettajainhuoneisiin.  Onhan sinne niin valtava hinku.  Näiden "ilmiöiden" kanssa painiminen ei liene vierasta yhdellekään opetustyöläiselle.  Aikuiset ovat todellakin kouluissa alaikäisten pyöritettävissä. Jos heillä ei ole mitään  käsitystä, mitä siitä seuraa, ettei aikuinen tiedä paikkaansa, kaaos vain pahenee.  Jos teinillä ei ole aikuisen kunnioitusta ja selkeitä rajoja, hän syrjäytyy lopullisesti aikuisena.  Kunnioitus taas syntyy kodin aikuisten kautta.  Jos siinä on ongelma, ei koulussa pystytä normaalein keinoin saavuttamaan kunnioitukseen perustuvaa työrauhaa.

Iso Hessu

#248 Rehtorin ansioluoetteloon: Tuhosin koulurauhan Suomessa

13.04.2013 06:19

Kannattaa lisätä jatkossa ansioluetteloon:

Tuhosin koulurauhan Suomessa
vahingoittaja no 1

#249 Sari on aiheuttanut jo vahinkoa koko Suomelle

13.04.2013 06:25

älkää antako sen enää tehdä tuhojaan, sieltähän voi tulla näköjään mitä vaan.
mitenkä olisi tutkintapyyntö poliisille hänen toimistaan
Iso Arska

#250 Pistäppä akat asialle ,

13.04.2013 07:17

Tutkikaapa onko Ruokalasta poistettu oppilas Rehtorin lähipiiriä!!
Tai oppilaan vanhemmat !!
Lisäksi Erotetun opettajan ja rehtorin välit ennen jupakkaa
jos siellä oli jo ennen tapausta jotain erimielisyyttä !!!!
Kyllä rehtori on tässä se syyllinen joka on ylireagoinut tilanteessa .