Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

Anna Liisa Saarinen
Vieras

#26 Maahanmuuttajat

12.09.2010 12:21

Isamin usko levää vauhdilla Suomessa,kun näitä maahanmuuttajia tulee lisää Suomeen asumaan.Heillä on suuret perheet ja syntyy lapsia koko ajan lisää.Kohta on Islamilainen puolue,kun on on niitä paljon äänestämässä vaaleissa.Ei lauleta Suvivirttä,ei syödä sianlihaa,naiset kulkevat huvit päässä,kuin vanhat mummot jne. tätä listaa voi jatkaa vaikka kuinka paljon.Nykyinen eduskunta on ihan hampaaton.Olen ihmetellyt sitä,että esim. maahanmuuttajat ajavat omalla autolla,kun tavallisella työssä käyvällä suomalaisella ei oo varaa omaan autoon,kun maksaa sen ylläpitäminen niin paljon.Maahanmuuttajien on saatava siis niin paljon tukea ,jos on varaa pitää autoa.Helsingissä on niin hyvät bussiyhteydet,että oma auto on luksusta.Menkää myös katsomaan,kuinka paljon maahanmuuttajia löhöilee Itäkeskuksessa päivittäin ja rautatieasemalla.Ei naurata,kun tulen rättiväsyneenä töistä!Toivottavasti päättäjien silmät aukenevat näille ongelmille.

Vieras

#27 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

12.09.2010 12:29

Kuules Hannele,ne maahanmuuttajat eivät halua siivota,niitä paikkoja on paljon haussa.Ne haluaa mukaviin töihin.Ne mieluummin löhöilee kotisohvilla.
ihmettelen oikeudentajua
Vieras

#28 Miksi opiskelijan tulee kärsiä

12.09.2010 12:41

samaan aikaan kun Suomeen tulevat rikolliset saavat kohtuuttomia määriä rahaa tekemättä mitään?

Vieras

#29 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

12.09.2010 12:49

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

Etsi itse tietoa maahanmuuttajien tuloista. Etsi myös opiskelijoiden tuloista. Ja sitä sohvalle makaamaan jääntiä kutsutaan työttömyydeksi eikä Suomi oikeasti tarvitse maahanmuuttajia töihin. Suurin osa maahanmuuttajista ei edes halua töihin vaan laskevat jo tullessaan kuinka paljon voivat hankkia tekemillään lapsilla, joita eivät sitten edes hoida kunnolla. Suomalaisten työmarkkina liikkuvuutta vaikeuttaa asuntopula joista maahanmuuttajat eivät kärsi.

teijo tahvanainen
Vieras

#30 Samat tuet

12.09.2010 12:51

Samat tuet kantasuomalaisille kun mamuille,tana.

Vieras

#31 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

12.09.2010 21:34

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

Minne ne suomalaiset kotimaastaan lähtee,mutta maahanmuuttajat ovat tulleet tänne rahan perässä.Tunnen tapauksen, somaliperheen,jonka mummo asuu edelleen Somaliassa ja muu perhe asuu Suomessa.Perheen äiti matkustaa välillä Somaliaan katsomaan mummoa.Miten hän voi pakolaisena mennä sinne käymään ja miten se mummo pystyy asumaan siellä.Miksi koko perhe mene takaisin mummon luokse ja jäisivät sinne ,koska mummokin pystyy asumaan siellä.Jotenkin ristiriitaista?Pohjois Somaliassa on rauhallista,mutta eihän se käy,koska ei tuu niin hyviä tukia ,mitä Suomessa saa tekemättä töitä.

Suomen rahat loppu
Vieras

#32 Hyvän asian puolesta

15.09.2010 12:42

Kannatan adressia, mutta siihen pitäisi tehdä korjaus, että maahantulevien tuet ovat pienemmät kuin suomalaisen: ylipäätänsä maahantulijalle ei tukia ainakaan rahallisessa muodossa. Lisäksi pakolaisuus on syytä toteuttaa lähimaan lähialueilla, ja pakolaisuus on väliaikainen määräaikainen ja edellyttää aina paluuta takaisin.

Atts
Vieras

#33 Maahanmuuttopolitiikka

16.09.2010 00:09

Maassa maan tavalla tai maasta pois. Tärkein työnantaja ei pidä olla kela tai sossu.

Näen kylläkin innostuneitakin  uudisraivaajia. Vilpittömän iloisia ja myönteisiä.  Joten jokin kriteerimittari pitää asettaa.

Emmehän halua olla hömöläisiä. Mitä enemmän perehdyt historiaan ja katsot dokumentteja, katsomus kirkastuu ja tulee tunne hyväksikäytöstä.  

Petri Mäkinen
Adressin tekijä

#34

17.09.2010 22:33

Jos maahanmuuttaja tulee Suomeen esim. ilman koulutusta, eikö tällöin hänen pitäisi saada vain peruspäiväraha?

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/maahanmuuttajien-tukitiedot?xg_source=activity

 

Vaadimme myös esim. kelan sivuille selviä tietoja maahanmuuttajien tuista.

Petri Mäkinen
Adressin tekijä

#35 Levittäkää adressia..

17.09.2010 23:10

Paljonko turvapaikanhakijoille maksetaan toimeentulotukea?

Turvapaikanhakijoille maksetaan toimeentulotuen perusosaa rahana 30 % vähemmän kuin muille Suomessa asuville, sillä he saavat osan tuesta hyödykkeinä (esim. voivat katsella televisiota, käyttää internetiä ja saavat siivousvälineitä ja -tarvikkeita vastaanottokeskuksessa). Esimerkiksi aikuisen, yksinasuvan turvapaikanhakijan toimeentulotuki on 292,22 euroa kuussa. Perusosalla turvapaikanhakija hankkii ruokansa ja vaatteensa sekä maksaa vähäiset terveydenhoitomenonsa ja muut kulunsa. Jos turvapaikanhakija saa vastaanottokeskuksessa kaikki päivän ateriat, hänen perusosansa vähenee 79 %. Jos hän kieltäytyy kielenopetuksesta ja muusta toiminnasta, voidaan tukea vähentää 20 % väliaikaisesti. Turvapaikanhakija ei saa sairausvakuutusta, lapsilisää eikä muitakaan asumiseen perustuvia sosiaalietuuksia.

http://www.intermin.fi/intermin/home.nsf/pages/6702D58008FF8820C225770D0026EC7B#Paljonkoturvapaikanhakijoillemaksetaan

Eli he saavat ilmaisen asumisen, "tv-luvat" ym..

Mitä suomalaiselle opiskelijalle jää käteen asumistuen ja opintotuen jälkeen kun siitä vähennetään vuokra (suurimalla osalla ei riitä edes vuokraan, vai mistä löydät kaupungista edes yksiön alle 450e mikä on opintotuki+asumislisä yhteensä.),  tv-lupamaksut, internet.. ehkä korkeintaan rahat riittää vuokraan ja muutamaan tonnikalapurkkiin ja makarooniin, jos niihinkään. Opiskelu on yleensä täysipäiväistä ja suurin osa uhrautuu vielä iltaisin menemään töihin mm. kaupankassalle saadakseen lisää rahaa elämiseen.

Onko tämä oikeudenmukaista...??

Kaste
Vieras

#36 Re: Kannatetaan!

25.09.2010 18:16

#19: -

Maassa maan tavalla, tai pois!

Olli Peltonen
Vieras

#37 MUKA SAMANLAISIA

26.09.2010 09:54

Suomi 24 /Rasismi sivustolla on valvoja joka varmasti lisää Suomalaisten kiinnostusta maahanmuuttoon. Lukekaa sieltä - niin teille selviää mitä mieltä ihmiset ovat asiasta. Vaaleissa nähdään !

WhiteWarrior
Vieras

#38 Lisää somaleja suomeen vaan

28.09.2010 18:56

Somalithan on mukavia, ei kunnioita ketään eikä mitään, tekee mitä tahtoo ja elelee leveesti tuilla.

Eihän suomalaiset rahaa tarvitse, annetaan ne nille "köyhille"...

Olen nähny tapauksen että mutiaisperhe ajoi taksilla sossun eteen, sano kuskille että odottaa siinä että he käyvät hakemassa lisää rahaa. Eipä ole valkoihoisella työttömällä paljon varaa ajella taksilla, ja jos menisi mittariautolla sossuun ni epäilen ettei sieltä pahemmin rahaa heruis...

Vieras

#39 Re: siinä sulle faktaa

29.09.2010 03:00

< ja sulle faktaa!! Oot ny pahasti sekottanut maahanmuuttajan ja turvapaikanhakijan, jotka ovat kaksi täysin eriasiaa!!! Ota selvää ennenkö alat laittaa ns. faktaa!
Mirko Arkimaa
Vieras

#40 Maahanmuuttajista

29.09.2010 18:32

Tuossahan vasta todettiin sekin että Suomessa oli laittomasti monta sataa, todennäköisesti monta tuhatta ulkomaalaista. Eiköhän tämä ole jo sinänsä pätevä peruste tiukentaa noiden valtion siivellä eläjien tukia.

Tiedänpä myös muutaman ulkomaalaisen jotka saavat kolmisen tonnia (eli jopa lähes kaksi kolmasosaa eli kaksi tonnia enemmän kuin peruskansalainen yleensä tienaa!) kuussa yksistään Kela-sossu-akselilta. Että olisikohan valtion syytä hieman tarkistaa, kuinka helposti ja kuinka suuria tukia he ulkomaalaisille oikein myöntävätkään. Sitä paitsi ulkomaalaiset, myös ollessaan muita kuin pakolaisia eli tullessaan Suomeen asumaan vapaaehtoisesti ilman ulkopuolista pakkoa, saavat peruskansalaista huomattavasti suuremmat tuet.

Tämä on kerrassaan huomattava porsaanreikä laissa ja pikaisesti korjattava. Törkeää käytöstä heiltä käyttää hyväntekijäänsä eli tässä tapauksessa valtiota hyväksi. Joka taas on erittäin pahaksi alkuperäisesti suomalaisille kansalaisille. Suomi ja suomalaiset köyhtyvät ja rahat menevät ulkomaalaisille. Tätä ovat monet toistaneet, pilke silmäkulmassa tai ei, mutta ikävä kyllä nykypäivänä se on erittäinkin totta.
yksinhuoltaja
Vieras

#41 on suomi köyhä ja siksi jää

30.09.2010 09:05

Suomi jakaa liian avokätisesti rahojaan.Ja itse maamme joutuu ottamaan velkaa vuosi vuodelta enemmin ja enemmin.En todella ymmärrä,miten maahanmuuttajille annetaan kaikkeen rahat .Kun itse suomalaisena olen aloittanut elämäni minulla oli ruokailuvälineet ja likainen vanha täkki.Ei minulle tai muille kaltaisilleni köyhien perheiden lapsille annettu rahaa huonekaluihin,pyykkikoneisiin ym..ym..kuin tänä päivänä maahan muutajille tarjotaan kaikki ja he eivät osaa olla kiitollisia mistään.Vaan valittavat saadakseen lisää ja lisää.Ei suomalainen yksihuoltaja esim.voi ostaa lapselleen muuten kuin kirpputoreilta,ja velaksi korkojen kanssa.Mutta maahanmuuttajat saavat sosiaaliluukulta kaiken uutena maksusitoumuksilla kaupoista!
Minusta suomen hallitus tekee väärin oman maan kansaa kohtaan,kun omat heikoimmat on jätetty heitteille!Oma lapseni ei voi edes harrastaa,kun yksinhuoltajana(sairaana)en voi tarjota lapselleni hänen harrastustaan,mitä hän toivoisi harrastavan(jalkapalloa),koska ei ole varaa maksaa seurojen suuria maksuja.Mutta maahanmuuttajien mukulat ovat järestään kaikki jossain urheiluseuroissa.Kysynkin ,kuka maksaa heidän seuramaksunsa ja vaatteet ym..tarvikkeet harrastukseensa..??Uskon ,että suomenkansa..sosiaalitoimisto!
Oikeudenmukaisuus puuttuu suomessa.Täällä päättäjät ovat rasisteja omaa kansaansa kohtaan!Se näkyy heidän päätöksissään .
Ja maahanmuuttajat osaavat käyttää puheillaan hyväksi suomen sinisilmäisiä päättäjiä!
Olisi korkea aika herätä.Kohta suomenkansa ei kestä tätä maamme kansan kyykyttämistä ja aliarvioimista.
Rukoukseni on.
Oi Herra siunaa suomen kansaa
yh
Vieras

#42 oikeudenmukaisuutta kaivataan

30.09.2010 09:26

Koska olen suomalainen,köyhä,sairas!En voi katsoa Tv:tä,kun ei ole varaa Tv:lupaan.Ei ole varaa tilata lehtiä,ei ole varaa matkustaa,joukkoliikennekkin pieni tuloiselle (sairaseläke)liian kallista.
Kun pesukone tai pakastin hajoaa,on tehtävä velkaa,että uuden pystyy hankkimaan.Ei suomalaiselle sossu maksa,vaikka kuinka sairas ja köyhä ihminen olisi!
Kuka makssa niin sanottujen pakolaisten matkat sukulaisten luokse kotimaahansa?Miten heillä on varaa,siihen,kun täällä esitetään köyhää??Olen kuullut,et suomen sosiaalitoimisto maksaa heille matkat.Onko tämä totta??Jos on,niin ihmettelen suuresti.
Itsellä ei ole vara omassa maassani edes matkustaa katsomaan omia vanhoja sukulaisiani,kun rahat ei yksinkertaisesti riitä matkusteluun,kun sairaudet vie paljon rahaa jo kuukausittain.Mutta täällä ei suomalainen apua saa!Vaikka töitä olen tehnyt terveenä ollessani kymmenetvuodet.Nyt olen hyljeksitty kansan osa!
Äänestäkää suomenkansa muutosta maamme politiikkaan!
Pitäkää puolenne.
Emme saa lannistua,vaikka meiltä yritetään ottaa kaikki suomalaisuus pois.Suvaitsevaisuuden nimissä.
Vieras

#43 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

30.09.2010 18:26

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

Ai ei vai? Kummasti ajokortit ja vielä autot (eikä mitää romuja) maksetaan!! Pitäisikö minunkin köyhänä opiskelijana (pyörällä kuljen) mennä sossuun vaatimaan ajokortin maksua ja vielä autoa päälle? Avaa silmäs idiootti! Nauraisivat minut pihalle moisine vaatimuksieni. Kaverini omistaa autoliikkeen ja sieltä on tultu joka ikinen mamu hakemaan soskan lapuilla autoja..Että semmosta sulle! Herää jo!

RAKKAUS OMAA VÄKEÄ KOHTAAN
Vieras

#44 ei enää vapaamatkustaija suomeen

09.10.2010 17:32

EI ENÄÄ NYÖKÄTÄ KAIKENNÄKÖISILLE MAAHANMUUTTAIJILLE.!!!!!NYT ON VUOROSSA AUTTAMAAN OMAA VÄKEÄ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LIIKAA KÖYHIÄ SUOMESSA.TAJUATKO TOSIASIOIHIN????????????
Tellervo Brekke
Vieras

#45

10.10.2010 01:59

On järkyttävää ollut seurata tätä kehitysmaiden ja kehitysavun jakamista maailman turuille. Siksi koska se ei ole hyödyttänyt eikä vaikuttanut siten kun olemme tulleet uskotelluksi. Miten paljon vaadittaisiinkaan rahaa suomalaisilta koko maailmaan kylvettäväksi, että nämä määrätyt kansat, jotka eivät itse saa hyvinvointia omissa maissaan aikaiseksi, tulisivat "autetuiksi"??
Itse olen ollut oman maani viranomaisten rasistisen kohtelun uhri, josta seurannut monta kieroa, väärää ja pahaa. Samaan aikaan kun on nähty ja koettu myös maahanmuuttajien loputon röyhkeys, joka esitetään heille tyypillisimpien käytöstapojen tahallisina vääristyminä, siis tekaistuina riitaa-ja väkivaltaa synnyttävinä tahallisina tekoina. Siinä on sen kaiken auttamisen tulos.  Kiitoksensa avusta ja auttamis-operaatioista kymmenien vuosien ajasta joka näytetään meille tällä mamu tyylillä, eli ylimielisyyden ja vihamielisyyden huipentumina.

Nämä päättäjämme joka pitävät heitä jo nyt NWO-mais-tyyliin varman "taivaspaikkansa ansanneina" suomalaisina kansalaisina eivät enää toimi laikien mukaan, eivätkä selvästi sitä ole halunneetkaan. Suojelevat muunmaalaisten oikeuksia enemmän kun oman maan rakentajia, heidän oikeuksiaan polkien ja hävyttömästi hyväksikäyttäen."Rasismi-sana" propagandaansa kylväen, sortoa ja riistoa harjoittaen, omaa maataan ja kansaa  ja sen kaikkia perusoikeuksia vastaan.

mika somppi
Vieras

#46 veronmaksaja

12.10.2010 09:31

onhan suomessa laki mutta se ei koske politikkoja eikä maahan muutoja
väärän värinen
Vieras

#47

14.10.2010 01:05

Ennen olin aika suvaitsevainen maahanmuuttajia kohtaan...
Mutta nyt kun yhtäkkiä olenkin työtön yksinhuoltaja, ajatusmaailmani muuttui kyllä täysin. Viimeisessä hädässä kun menin sossusta rahaa pyytämään, sain vastauksen: Voit nukkua patjalla ja aivan hyvin lapset voivat lattiallakin syödä. Kysyin, että millähän patjalla minä nukun ja mitähän ne lapset syövät? Enää en edes vastausta saanut.
Naapurissa sitten elelee maahanmuuttaja perhe, jossa molemmat vanhemmat työttömiä. Millähän rahalla ne ajelee hienoilla autoilla, kulkevat vimpanpäälle vaateissa, koti tyylikkäästi sisustettu ja uutiset katotaan taulutelkkarista??? -Minun ja meidän muiden suomalaisten verorahoillahan ne!!
rokka
Vieras

#48 Maahanmuutto ja syy siihen

15.10.2010 22:35

Suomeen tulee maahanmuuttajia mm aviopuolisona, töihin,turvapaikanhakijoina, turvapaikka shoppailijoina sekä satunnaisia onnenonkijoita.
Suomalaista työtöntä tai muutoin huonoon jamaan joutunutta haukutaan surutta pummiksi ja sosiaalielätiksi,ketään ei syytetä. Mutta entäs kun tänne tulee samaan elätettävien kastiin kuuluva Afrikan sarvesta. Häntä ei saa moitiskella, vaan vastaanoton täytyy ola kunnioittava ja kaikki maksetaan kyllä pienintäkin etuutta myöten, tai muutoin olet rasisti.
Tätä viimemainittua maahanmuuttaja ryhmää en haluaisi verovaroin elätettävän ja yli suojeltavan yhdessä mustalaisten kanssa.
Jani Lehtinen
Vieras

#49 Miksi?

17.10.2010 00:46

Miksi meidän on aina mielisteltävä muita?
Toistaiseksi suomessa suomalainen!
Vieras

#50 Kyllä se mitä nihin tuhlataan verovaroja on turhaa!

17.10.2010 23:15

Montako suomalaista köyhää saisi ruokaa ja asunnon 540 miljoonalla eurolla???
Tällainen summa laitetaan maahanmuuttajiin vuodessa plus terveyden huolto joka sekin on meidän verorahoista pois!!!
Eikö riitä että terroristeja ja rikollisia tulee Baltian maista???
17.10.2010 klo 19.00 Mtv3 uutisissa kerrottiin kuinka eräät maahanmuuttajat
matkustavat kotimaahansa terroristiseen koulutukseen!!!
Eikö meidän päättäjät tajua tosiasioita???
Näillä eräillä maahanmuuttaja ryhmillähän on tarkoitus vallata maailman joka kolkka
ja syrjäyttää paikallinen väestö joka maasta!!!
Lukekaa päättäjät Korania ja ajatelkaa järjellä mitä te saatte päätöksillänne aikaan!!!
Mielestäni ei ole rasismia puhua asioista niiden oikeilla nimillä peittelemättä niitä, eikä myöskään järkevät mielipiteet ole rasismia!!!
Hoidettaisiin ensin oman maan asiat kuntoon ja sitten vasta sitä apua sinne missä sitä oikeasti tarvitaan ja lopetetaan tuo hyysääminen!!!