Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

tavallinen duunari
Vieras

#51 Joo..

20.10.2010 20:42

Tosiaan pakko todeta että joskus oksettaa ja kuvottaa olla Suomalainen. Maatamme ja siten myös meitä käytetään törkeästi hyväksi joka ainut päivä, mutta rasisteiksi mamut haukkuu kun uskallaudumme puolustautumaan edes sanoin. Eipä haukunnalla suoranaista väliä niinkään ehkä - kunhan ei joudu oikeuteen "rasismista" sillä kyllähän senkin tietää, kumpi osapuoli siitä maksaa saisi. Silti suurin vääryys tulee maassamme siitä, että osa Suomalaisista puolustaa sokeasti esim. Afrikan mamuja, pitämällä heitä maamme voimavaroina työelämässä, mitä he eivät koskaan tule olemaan sen enempää kuin Romanian romanialaisetkaan. Kaiken huipuksi kansamme ei järjestä näistäkään asioista mielenosoituksia Arkadianmäelle koska oikeudentajumme ei ole kansakuntana yhtenäinen vaikka sen tulisi sitä olla.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.10.2010 20:42Vieras

#53 Tulipahan tämäkin mieleen..

20.10.2010 20:56

Että kun mietitään neljää ryhmää - Mannet, Romanian romanit, Somalit ja Suomalaiset juopot. Mikä "porukka" ei kuulu joukkoon ja miksi ei? Vastaus on Suomalaiset juopot. He sentään todennäköisimmin ovat jossain vaiheessa edes tehneet töitä maassamme ja maksaneet siten myöskin maahamme veroja omalla työllään.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.10.2010 22:08


Jarno Niemelä
Vieras

#55 Selkeä linja

21.10.2010 14:26

Maahanmuuttjat pääsisivät maahan vain työntekijöinä, joten tukia ei tarvita. Jos se laiskuus sitten kuitenkin taas tulee, koskee henkilöä norm. työttömyyskorvaus.

Asiastahan ei tarvitse tämän vaikeampaa tehdä.
huolestunut
Vieras

#56 rasistia

28.10.2010 12:12

Mina olen kärsänyt ja tarvin 2150euro kuukausi ruoka lapsele. Ei voi tulla toimen helsinki keskustaa jos on alle 5000euro toimeen tulo kuukausi. lapsi pitää saada harastaa videopeli ja skeitti.

Vieras

#57

24.11.2010 16:04

kaikki paitsi pizzerian pitäjät takasin ambomaahan

Vieras

#58

24.11.2010 16:04

RAJAT KIINNI

Vieras

#59

24.11.2010 16:05

halpa työvoima pois suomesta että suomalaisille riittää töitä!
salminen
Vieras

#60 maahanmuuttajat

01.12.2010 06:30

on se kumma kun noi mamut saa fatasta rahaa mutta silti ollaan tuolla leipäjonoissa ja sitä leipää ei oteta mitenkään vähän vaan vähintään kahteen kassiin sitä ängetään.sitten ovat niin röyhkeitä että rynnitään ottamaan leipää ja siinä samassa tönitään mummot kumoon.olen itse ollut näkemässä tapauksen jossa mamu tönäisi röyhkeästi liki kasikymppisen mummon lattialle eikä tehnyt mitään vaan suuntasi suoraan rohmuamaan leipää.niiten röyhkeydellä ei ole mitään rajaa.mistähän mahtavat saada viimeistä huutoa olevat kännykät jota esittelevät toisilleen ja kehuminen on kovaa.ei meikäläisellä ole varaa ostaa kunviidenkympin kännykkä mutta mamu nuorilla on monta sataa euroa maksavat kännykät.
antti vaurio porista PERUSSUOMALAINEN K.
Vieras

#61 Re: maahanmuuttajat

01.12.2010 15:59

#60: salminen - maahanmuuttajat 

HUONOSTI KOULUTETTU JA OMA NAPA TUIJOITTAJIA IHMISIÄ KAIKKIALTA TÄNNE AIHEUTTAA MONIA VAIKEUKSIA,ESIM KOULUPUUTE,ISLAM,MIEHEN RAAKUUDET,MURHAT,KUNNIAMURHAT,TYTTÖJIENHÄIRINTÄ,MUUT (RAISKAUDET,VARKAUDET,NÄPIT,TÖNIMISET,YLIMIELISET,JNE).NIIN TULEE NEGATIIVISIA PUOLIA.MINÄ HENKILÖKOHTAISESTI EN HALUA HEITÄ TÄNNE.LIIAN SUURI RISKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOPETTAKAA HYYSÄRIN TEOT.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

04.12.2010 23:40


Petri Eteläkari
Vieras

#63 Kyllö

09.12.2010 23:28

Eikö se ihan tasan kaikille pitäs mennä.
Nigaraguan boy
Vieras

#64 Totuus.

10.12.2010 11:37

http://maahanmuuttojaislam.blogspot.com/

Tuolta pari kaula auki videota ja sitten Mot: Maahanmuuton hinta.
Tämä sivu pitäisi kuulua koulujen opetuslistalle. Kaikkea ei kerrota YLE:n uutisissa.
antti vaurio porista
Vieras

#65 Re: Totuus.

10.12.2010 15:16

#64: Nigaraguan boy - Totuus. 

HYVÄ ESITYS ,PALJON KIITOS. TUEN SINUA 100%!

kansa kapinaan
Vieras

#67 ja....

16.12.2010 15:52

turha täällä netissä on näitä adresseja väsätä ei näistä mitään hyötyy oo!!! haloo suomen kanssa mennään yhdessä puolustmaan oikeuksiaamme mielenosoitukseen ja jos ei auta niin kunnon mellakat pystyyn (niin kuin ulkolaiset tekevät jos jotain vastustavat) ja johan hommi toimii!
tahdon saman
Vieras

#68 vaatikaa ihmiset

16.12.2010 16:39

mot- ohjelma taannoin esitti kuinka paljon maahanmuuttajat saavat etuuksia! pyytäkääpä esittämään ohjelma uusintana...kyllä on karua kuunneltavaa!
Ota selvää ennenkuin vaadit !
Vieras

#69 Re: vaatikaa ihmiset

16.12.2010 19:26

#68: tahdon saman - vaatikaa ihmiset 

Ulkomaalainen tarvitsee Suomessa oleskeluluvan. Sen saaminen edellyttää, että hakija pystyy itse huolehtimaan toimeentulostaan. Maahanmuuttovirastosta tulosaluejohtaja Olli Koskipirtti kertoo, että karkotetuksi on tullut muutamia EU-kansalaisia, mutta ei pohjoismaalaisia. Pohjoismaat ovat keskenään sopineet, että eivät karkota sosiaaliturvan hakemisen perusteella toistensa kansalaisia.

Maahanmuuttoviranomaisilla on karkotuksissa harkintavalta.

 

Maahanmuuttovirasto pyytää ulkomaalaista itseään selvittämään toimeentulonsa viranomaisille oleskeluluvan hakemisen yhteydessä. Jos hakija ei tee selvitystä toimeentulostaan, oleskelulupaa ei myönnetä.

Jos oleskelulupa on myönnetty, ja myöhemmin ilmenee, että oleskeluluvan saanut on asioinut sosiaalivirastossa, lupa voidaan perua. Näin on myös tehty.

 

Thors lupasi muuttaa salassapitosäädöksiä siten että ko asiointi sosiaalivirastossa tulee viranomaisille tietoon.

HYVÄ ALKU.

KUITENKIN ADRESSIIN TARKENNUS: Ei kaikille samoja tukia. Sosiaalituet vain suomalaisille.

EN HALUA MAMUILLE SAMOJA TUKIA KUIN SUOMALAISILLE !

 

EN ALLEKIRJOITA !!!

 

 

sosiaalialan opiskelija
Vieras

#70 mustavalkonen ajattelu on naiivia - turha kiinnittää huomio fanaattisesti yhteen epäkohtaan

17.12.2010 13:42

Ehkä tähän voisi ratkaisuna toimia samanlainen systeemi kuin opiskelijoilla;
Opiskelijat on AINOA ryhmä suomessa, joka PAKOTETAAN ELÄMÄÄN LAINALLA.
eli opintotuki on niin pieni, ettei se yksin kata kuin ihan perustarpeet. Täytyy jaksaa tehdä töitä ja ottaa lainaa, mikäli haluaa myös nauttia elämisestä sekä kustantaa lääkeet, vaatteet ym. Sama voisi toimia maahanmuuttajilla - alussa "perehdytystuki" olisi kattavampi alkuun pääsemiseksi ja sisältää kaikenlaista osallistavaa toimintaa (tätähän siis tapahtuu jo), mutta tämän jälkeen tuki tiputettaisiin alemmas ja annettaisi mahdollisuus "maahanmuuttajalainaan". Näin tuet eivät olisi ilmaisia heillekkään kuten eivät ole opiskelijoille.
Tukisysteemin on muutenki epäreilu kaikessa reiluudessaan: se, että kaikki tiettyyn ryhmään kuuluvat saavat saman tuen on hyvä, mutta tukitarpeet ovat heilläki erisuuret. Nuoret työttömätkin tarvitsevat tukia, mutta jos heille annetaan se yli tuhannen euron ilmainen tuki, heillä ei välttämättä ole halua edes lähteä tai palata töihin, jotta hankkisivat itse oman toimeentulonsa. Ja edelleenkin opiskelija saa max 500e kuukaudessa. Suomessa on monia monia monia ihmisia, jotka valitsevat elää tuilla, ei pelkästään ulkomaalaisia.
vieras
Vieras

#71 Re: Tulipahan tämäkin mieleen..

17.12.2010 13:50

#53: - Tulipahan tämäkin mieleen.. 

Ei välttämättä. monet heistä eivät ole päivääkään tehneet töitä, mikäli ovat nuorena aloittaneet. Tiedän valitettavasti monia tällaisia tapauksia. (lapsilisät, asumistuki, työttömyystuki, kuntoutustuki, vieroitus, työllistämistuki, toimeentulotuki, sairaalakäynnit, poliisin työllistäminen....) heistä ei ole mitään hyötyä yhteiskunnallemme.

monet ulkomaalaiset tekevät shaisseduunia (ympärivuorokauden pizzeeriassa, mustilla silmänaluksilla ja ainoana kaveriporukkana oma tpari työkaveria)

 

kuten huomaatte: ihan turha yleistää, joka ryhmässä on ihmisiä moneen lähtöön.

Vieras
Vieras

#72 Re: Selkeä linja

17.12.2010 13:52

#55: Jarno Niemelä - Selkeä linja 

näin juuri. Alku koulutuksella pyritään saamaan heidät työelämään, ja sen jälkeen samat perustuet.

edelleen opiskelija
Vieras

#73 think outside your box

17.12.2010 14:02

Ihmiset, jotka eivät ole viitsineet kouluttaa itseään ja opetelleen ajattelemaaan useammalta kannalta asioita, päätyvät ajattelemaan rasistisen mustavalkoisesti. Tästä on ihan tutkimustietoa; korkeammin kouluttautuneet ihmiset ovat vähemmän rasistisia kuin duunarit. Tuoppi kädessä raskaan työpäivän jälkeen on helppo parantaa maailmaa pelkän oman kokemuspohjan perusteella. aina sitä kokemuspohjaakan ei ole, vain ympäristöstä omaksutut arvot.
(minun ja veljeni ajatusmaailma poikkeaa täysin toisistaan. hän ei ikinä ole kokenut mitään negatiivista henkilökohtaisesti ulkomaalaisilta ja silti haluaa häätää kaikki. Sehän on fakta, että he johtavat joitain väkivalta ym tilastoja, mutta miettikää itse miten teidän mielenterveydelle kävisi, jos muuttaisitte outoon maahan, jossa kukaan ei hyväksy teitä ja kieli olisi yhtä vaikea oppia kuin suomi ja ainoat kaverit olisi pari suomalaista. ja tämä tilanne olisi vakio monta vuotta. eipä tuo tee hyvää kenellekkään. plus että suomalaiset tekevät itsekkin paljon rikoksia ja raiskauksia ym. raiskauksista vain murto-osa ilmoitetaan poliisille mikäli sen tekee joku kaveri ymym. joten kuka tietää tekevätkö ulkomaalaiset niitä enemmän ulkoilmoilla kun ei tiedetä mitä tapahtuu neljän seinän sisällä)
antti vaurio porista PERUSSUOMALAINEN K.
Vieras

#74 ULKOMAALAISET RYÖSTÄVÄT RAHASAMPOA.......

17.12.2010 14:46

EDUSKUNTA SANOO :RYÖSTÄKÄÄ VAAN,HYVÄT ULKOMAALAISET MAAHANMUUTTAJAT!!!!!KELA TYHJENEE KOHTA.
pasi hartikainen
Vieras

#75

17.12.2010 21:34

Suomi suomalaisille, ei tänne tarvita yhtään pakolaista !!