Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.


Vieras

#651 Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

27.02.2013 23:33

#643: - Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

Niin jos me lähdettäis johonkin täältä pakolaisiksi, ni se olis satavarmaa että maassa maan tavalla tai maasta pois. Ei me siellä saatais tehdä niinku halutaan. Me tääl suomessa vaan ollaan niin ulkomaille kumartavaa kansaa et juu tehkää sitä ja tätä ja annetaan kaik mahdollinen et heil ois helppo aloittaa täällä asuminen mut se on tiedossa että kun heillä ei ole sellasii henkkareita kuin meillä ni he hakevat oman avustuksen ja veljen avustuksen joka ei välttis edes asu täällä ja kyl niin kieroja ovat et putsaavat meidät mennen tullen.

Ja sitä paitsi meillä on täällä suomessa 200 000 työtöntä, miks ihmeessä sitä apua ei anneta sinne missä sitä tarvitaan? Onks se järkevää et tänne tulee lisää työttömii ja ei veronmaksajii yhtäkkii oo yhtään sen enempää.


Vieras

#652

28.02.2013 00:14

Homman satusedät pistää kolmea vuoroa täällä.

Vieras

#653

28.02.2013 06:44

se on jämpti suomi suomalaisille ja piste

Vieras

#654

28.02.2013 08:22

Asiaa!

Vieras

#655

28.02.2013 09:01

asiaa

Vieras

#656

28.02.2013 10:48

Persut näköjän pelkää, että rahat ei riitä omalle äänestäjäkunnalle (=rapajuopot työnvieroksujat),

Vieras

#657

28.02.2013 11:09

Täyttä asiaa! Olen pitkään ihmetellyt sitä, miksi kantaväestö tuntuu olevan heikommassa asemassa tukien saannissa ja määrässä!?
Laura

#658 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

28.02.2013 13:52

Veera

#659 Huono ehdotus

28.02.2013 16:02

Maahanmuuttajat ovat tasa-arvoisia ihmisiä suomalaisten kanssa. Me emme ole heitä yhtään tärkeämpiä.

En allekirjoita.
Suomalainen joka ei tällaista allekirjoita

#660 Oletteko huomanneet

28.02.2013 16:47

Suuri osa allekirjoittaneista on pikkupaikkakunnilta, jossa luultavasti ei ole maahanmuuttajaa nähtykään. Eli allekirjoitukset pohjustuvat pakostakin pelkiin huhuihin, mutu-tunteeseen ja "tietyn tahon" pelottelupropagandaan. Ei järkeen, faktoihin tai kokemukseen.

Vieras

#661 Laiton nimitehtailu

28.02.2013 16:57

Kuinkahan monen allekirjoituksen takana on oikea ihminen? Filunkipeli on todella helppo havaita kun tutkii adressin tilasto-osiota. Keskimääräisesti allekirjoituksia on tullut korkeintaan kymmenkunta päivässä. Useimpina päivinä alle tämän.

Sitten on joitain päiviä jolloin nimiä tulee satoja muutamassa tunnissa. Esimerkiksi tiistaina 26.helmikuuta nimiä on yhtäkkiä ilmestynyt peräti 1141 kappaletta!

Tilastollisesti tämä on niin äärettömän epätodennäköistä, että kyseesä ei oikeastaan voi olla mikään muu kun yhden tai muutaman fanaatikon nimitehtailu.

Jos tällaista adressia oikeasti ollaan lähettämässä eteenpäin jonnekin, lähettäjä voi varautua vastaamaan melko kiperiin kysymyksiin viranomaistaholta.

huuhaa

#662 rajat kiinni

28.02.2013 21:36

Rajat kiinni ja säästökuuri päälle. Mottitalkoot alkakoot ja isät, äidit, pojat, tyttäret,anopit, mummit, ukit ja myös MAMUT eikun kirvestä kätöseen ja Suomen velkaa pois hoitamaan. Pistetään kaikilta tuet poikki hetkeksi. Juu, olen pikku myötäsessä.
köyhä opiskelija
Vieras

#663 jotain järjenkäyttöä tuohon tukipolitiikkaan...

28.02.2013 23:00

Olen hyvin pitkälti samaa mieltä.. ehkä vaihtoehtoisesti opiskelijoiden tukia tulisi nostaa, koskatämänhetkinen opintotukipolitiikka ei todellakaan kannusta ketään opiskelemaan, jos maahanmuuttaja joka ei tee elääkseen mitään saa paremmat tuet kelalta... tässä maassa kun opiskelija saa noin 600€/kk (sis. valtion takaaman opintolainan) on vähän pakko kehittää jotain lisätienestiä elääkseen... tosin valtio rajoittaa sitäkin mahdollisuutta aika rankalla kädellä asettamalla suht tiukkoja tulorajoja opiskelijoille... kannustaako sekään sitten työskentelemään opiskelun ohessa? käännetään asia vielä niin päin, että missä muualla maailmassa on vastaava tukipolitiikka maahanmuuttajien kohdalla? voisin harkita kovasti muuttavani sinne :D


Vieras

#664

28.02.2013 23:32

Mamut ovat oppineet tulemaan toimeen pienellä rahalla, miksi heidät opetetaan Suomessa elämään yltäkylläisyydessä. Nuoret miehet kulkevat joutilaina, eivät kunnioita maan lakeja, eivät naisia tai suomalaisuutta ja meidän arvojamme. "Maassa maan tavalla."
Rusu

#665 Näinikkään

01.03.2013 08:58

Tässä olisi mulla pari esimerkkiä; Asutaan 4 hengen perheessä, ainoat tulot ovat palkka 1400€ MIINUS kaikki verot sun muut, eli käteen jää 1000€ ja tästä 840 euroa vuokra plus laskut. Eli kuten huomaatte käteen jää hyvin vähän rahaa käytettäväksi. Perheessä kaksi aikuista, yksi työssäkäyvä ja toinen hakee töitä aktiivisesti. Haettiin nyt tässä välissä toimeentuloa ja se meille myönnettiin huimat 19€/kk. Eli meidän tulot ovat kuukaudessa 1019€. Tästä pitäs riittää kasvaville lapsille ruokaa ja vaatteita yms. koulutarvikkeita. Meille aikuisille ei jää rahaa itsellemme sitten ollenkaan. Ollaan sopeuduttu sillä ei jaksa enään tapella.
ESIMERKKI 2: Ystäväni on pakolainen toisesta maasta. Hänen miehensä on pimeesti töissä, kaksi pankkitiliä ja pimeä palkka (lähemmäs 2000€) menee toiselle tilille ja toiselle tilille ei taas kerry senttiäkään, joten sen tyhjän tilin tiliotteet viedään reippaana joka kk sosiaalitoimistoon ja itketään kun ei ole muka rahaa. Noh, eli sen lisäksi että he saavat sen 2000€ kuussa niin sosiaalityöntekijät ovat möyntäneet heille 900€/kk toimeentulotukea. Eli kahden hengen maahnamuuttaja pariskunta saavat 2900€/kk kun taas 4 hengen suomalaiseperhe 1019€. Mitä tämä kertoo teille?

Vieras

#666 Äly hoi!

01.03.2013 09:23

Eihän tässä ole suomen kansalaisilla kohta enään vaihtoehtoja. Niin moni on niin pottuuntuneita tähän tilanteeseen. Suomessa et saa rahaa jos olet suomalainen, koita pärjätä. Mullekkin sosiaalitoimistossa kohautettiin olkapäitä kun sain palkaksi 400 euora/kk ja vuokra olisi ollut 600e. Käskivät vaan tulla toimeen.. Mihin luulette ihmisten ryhtyvän jos tämä jatkuu? Voin taata että rikollinen toiminta lisääntyy suomessa kun ihmiset yrittävät saada rahaa elämiseen keinolla millä hyvänsä. Täällä päättäjät yrittävät tehä suomesta hyvinvointivaltioo, "maailman parasta paikkaa elää" mutta eivät hullut tajua että ajavat oman kansan rikollisuuden tielle.
Riikka

#667

01.03.2013 09:36

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että maahanmuuttaja (ei ole nyt kyse pakolaisista tai turvapaikanhakijoista, heidän tilanteestaan en tiedä), joka tulee Suomeen ei kyllä saa Suomen valtiolta pennin hyrrää, ellei käy töissä tai opiskele. Sosiaaliturvatunnuksen saaminen sekä rekisteröityminen on tehty niin hankalaksi henkilöille, joilla ei jo ole työpaikkaa, eivät ole naimisissa suomalaisen kanssa tai eivät opiskele. Sosiaaliturvatunnuksen saamisenkaan jälkeen valtiolta ei irtoa minkäänlaista tukea.
Tänne takapajulaan olisi kyllä tulossa korkeakoulutettuja ihmisiä ihan töihin, mutta totuus on että täällä ei ulkomaalaisia kovin lämpimästi oteta vastaan niin menee sekin tietotaito meillä täällä pohjolassa sivu suun ja raahaudutaan muusta Euroopasta jäljessä ainakin näin kansainvälistymisen kannalta.
Ja nämä opiskelijat kyllä lähtevät täältä salaman nopeasti sen jälkeen kun tutkinto on taskussa, koska täällä ei ilman sujuvaa suomenkielen taitoa voi saada töitä kuin korkeintaan Nokialta. Ehkä tätäkin asiaa kannattaisi miettiä, että eikö kannattaisi yrittää pitää näitä koulutettuja nuoria täällä Suomessa ja tarjota heille töitä, kun kuitenkin meidän verorahoilla heidät on koulutettu?
Platon 65

#668 Re: Levittäkää adressia!

01.03.2013 10:47

#1: Petri Mäkinen - Levittäkää adressia! 

 

ÄLKÄÄ LEVITTÄKÖ ENNEN KUN FAKTAT KOHDALLAAN!! Ottakaa faktoista ensin selvää... maahanmuuttaja joka tulee suomeen, ei saa mitään tukia noin vain!! Turvapaikanhakijat ovat toinen asia, mutta heidän kanssaaan meillä pitäisi olla inhimillinen ymmärrys ja halu auttaa, kuten esim. ruotsalaiset auttoivat suomalaisia sodan aikana. EU-maasta voi tulla tänne 3kk hakemaan töitä ja silloin tuki tulee omasta kotimaasta, jos sellaisia on. Ja kun 33kk on mennyt ja jos töitä ei ole löytynyt, niin eivät nekään mitän tukea saa, vaikka asuisivat kadulla!! Sitten jos on ollut täällä töissä, on oleskelu ja muut luvat ja jostain syystä jää esim. työttömäksi, niin silloin on oikeutettu samoihin tukiin kun suomalaiset. Adressista saa kuvan että kuka vaan voi tulla mistä vaan suomeen ja saavat heti pinon rahaa elämiseen, näin ei kyllä ole!! Maahanmuuttoossa ei ole mitään vikaa, paljon mitä nyt mielemme suomaliseksi on oikeasti myös maahanmuuttajien saavutuksia: Ahström, Stockmann, Sinebrychoff jne. Eli kautta aikojen kulttuurit ovat sekoittuneet ja ottaneet vaikutuksia toisiltaan. Emme elä kuplassa, kaikki vaikuttaa tänä päivänä globaalissa maailmaassa kaikkeen. Varsinkin kun ihminen tuhoo luonnonvaroja olisi ajateltava globaalisesti, vaikka suomaliset eivät saastuttaisi itämerta, jos venäläiset sen tekevät, silloin ei auta jos olemme vaan "vihamielisiä" muita kohtaan ja asenne on vain negatiivinen kaikkea "vierasta" kohtaan. Mistä tällaiset adressit ja asenteet kertovat?? että helpointa hyökätä heikompia vastaan kun itsellä paha olla ja huono itsetunto?? Tai?? Soisaalituista ja muista on usein vain harhaanjohtaavaa tietoa ja tiedän että moni joko olisikin tukeen oikeutettu, eivät sitä saa. Itse teen töitä työttömien nuorten kanssa, ne ovat kaikki suomailaisia, mutta toki eri näköisiä ja värisiä. Itselläkin oli ala-asteella tumma tyttö. Hän on ihan yhtä suomalainen kuin minä, mutta adressin tekijän mielestä varmaan maahanmuttaaja??

Vieras

#669

01.03.2013 11:41

minun maahan muuttaja ystävä kertoi kun se saa sossusta 100 000 euroa joka kuukausi ja sitten se käy kahdessa muussakin toimistossa eri nimellä eikä edes henkkareita kysytä ja se saa joka paikasa 100 000 euroa kuussa plus korot päässlle eli yhteensä puoli miljoonaa euroa joka kuukausi ja sitten se saa auton ja asunnon ja vaatteet jaa huone kalut ja joka kuukauisi eli yhteensä toinen puoli miljoonaa ja risat päälle.

Vieras

#670

01.03.2013 15:47

Ruotsi muutti pakolaispolitiikkaansa. He vaativat maahan pyrkijöiltä henkilöllisyystodistuksen, jolla tulijat pystyvät esittämään tietonsa. Tällä vaikeutetaan eri puolilla eurooppaa kuitattavat tuet. Venäläiset harjoittavat tukipolitiikkaa asumalla Pietarissa ja käymällä suomen työvoimatoimistossa ilmoittautumassa. Tuet virtaavat itärajan taakse. Sama pätee myös eteläistä kansanosaa, eli Virolaisia hyvinvointinsa kartuttamiseen. Kukaan ei tee tällekään asialle mitään..
Valveutunut kansalainen

#671 Re: Re: Levittäkää adressia!

01.03.2013 15:51

#668: Platon 65 - Re: Levittäkää adressia!

Kyllä jokainen tulija saa kotouttamistukea. Opiskelukaverini tuli ruotsista suomeen opiskelemaan. Hän saa 30+ euroa päivässä, vaikka ei ole mikään pakolainen. Tässä on porsaanreikä, joka tulisi tukkia. Toki ystäväni saa myös asumistuet ym. jotka muutkin tämän maan kansalaiset saavat. Somalit ovat väittäneet, etteivät he saa käyttää sisarusten vanhoja vaatteita. Puusilmäinen sossutantta nielee kaikki selitykset, ja antaa korotettua harkinnanvaraista toimeentulotukea. Myöskään lastenrattaat pitää olla uusia, toisen vanhoja ei voi käyttää. Kulttuuri ja uskonto muka kieltää. Kuinka monta ihmistä Somaliassa käyttää vain uusia vaatteita?? Kusetusta kaikki tyynni. Mieti sitä!


Vieras

#672

01.03.2013 16:18

mun maahan muuttaja kaverilla on 20 lasta ja ne saa sossusta uudet lasten vaunut kerran kuukaudessa joka muksulle eli se tekee 500 vaunua vuodessa ja ne myy ylimääräiset kirppu torilla ja tienaa siitä sata tonnia euroja joka kuukausi ja kun tätä on jatkunut 10 vuotta niin kaikki voi laskea että se on monta miljoonaa mun rahoja mitä tämä perhe saa
Rusu

#673 Re: Re: Levittäkää adressia!

01.03.2013 16:33

#668: Platon 65 - Re: Levittäkää adressia!

 

Taas tämmönen "virastotäti/setä" asialla.. "helpoin hyökätä heikompia vastaan kun itsellään paha olla"? Lueppas toi mun viesti ylempänä. En ole millään lailla rasisti, suurin osa ystävistäni ovat maahanmuttajia ja minä näen PÄIVITTÄIN miten he kusettavat suomen sosiaalivirkalijoita, kelan tätejä, työkkärin mummoja jopa virkavaltaa häikäilemättömästi ja saavat rahaa käteen paljon enemmän ku esim suomalainen opiskelija ja se on FAKTAA! Joten kuka päätti että suomalainen opiskelija tarvii vähemmän rahaa kun saman ikäinen työtön vailla opiskelupaikkaa oleva maahanmuttaja?  Tottakai suomen kansalla on paha olla kun eletään kirjaimellisesti kädestä suuhun ja loppu kuusta eletään näkkärillä siinä missä joku työtön ulkomaalainen körryyttelee menemään upouudella autolla. Eikö tässä kuvassa ole sun mielestä jotain vikaa? Suaki varmasti kustu niin paljon silmään että susta tullu sinisilmäinen. Avaa ne silmäs ja kato mitä ympärilläs tapahtuu. Okei, olet tavannut näitä hyväsydämmisiä ulkomaalaisia, HYVÄ! sillä niitä on, mut se ei tarkota sitä että näitä suomalaisten verorahoilla eleleviä ei löytyisi! Kuten meissä suomalaisissa on ne hyvät ja pahat mutta sinä, näemmä yleistit koko suomen kansan rasisteks ja vihamieliseks. Ja miksi otit puheeksi Stockmannit sun muut kun tuossa alussa tehtiin jos selväks että ei tämä ole mitenkään ulkomaalaisvastainen tai rasistinen adressi vaan nimenomaan yritetään korjata sitä vääryttä jota me suomalaiset koemme, eli se että eletään nälkäpalkalla kun taas toiset saa rahaa enemmän ku "tarttis". Miettisit sinäki hieman ennen ku tulet laukomaan noit "OLETTA KAIKKI RASISTEJA" viestejä.

Rusu

#674 KORJAUS

01.03.2013 16:34

Eli toi mun ylempi viesti on suunnattu nimim. PLATON 65!!

Vieras

#675

01.03.2013 16:54

Adressissa yli 15000 allekirjoista. Alahan lähetellä. On tästäkin ongelmasta päästävä eroon. Ne maahanmuuttajat jotka elävät meidän verorahoilla niin pois mutta sitten ne veroja maksavat ja rehellistä työtä tekevät saavat mun puolesta tänne jäädä. On niin naurettavaa sanoo tätä Suomee hyvinvointivaltioksi, kun suomen kansalaiset ovat jonossa ja muut ruokitaan ja elätetään.